За да Ви разреша спора, ще кажа, че всеки си номинира както си иска и който си иска. Някои номинират по красота, друго номинират само познатите и приятелите си, които са във форума, трети номинира, който му падне...
При тези обстоятелства е все едно кой-кой номинира, значи не виждам смисъл да се задават въпроси от всеки по отделно от рода на - "Ама аз все пак отново иначе казано, защото обаче фигуративно казано въпреки всичко и така и отново не разбрах как се номинира и по какви критерии?". Няма смисъл да задавате излишни въпроси

Номинирайте, колкото човека искате и както искате(по красота, пищност, изящество, елементарност, приятелство и т.н.).
Въпроса е да има резултат от конкурса - тоест, да има номинирани, които Шефа да преброи и да сортира и да се види какво ще се прави с тях по нататък.
Поздрави! :>
P.S. И Шефе, дай да се изчисти тая дема и да се оставят постовете само с номинациите, защото тук е станала манджа с грозе...вместо да се номинира, тук всеки пита нещо или отговаря с пост от рода "Да, и аз така мисля" или пък "Да, и аз не разбрах..." и се загрозява цялата история. Нека се напише кой, къде, как и защо в първия пост от темата и който не му е ясно, няма да гласува и това е.