Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мис(ис) и Мистър GGbit.info
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4
Bloody_Tears
Цитат(adoration_ @ Sep 14 2007, 11:18) *
Лошото е,че ще има такива,които доста ще ни намразят покрай конкурса!Дано да греша! smile.gif

Грешиш smile.gif Точно вие сте едни от най-обичаните хора. Не си ли личи по това, че спечелихте smile.gif Честита да ви е наградата-абсолютно заслужена е! Аз още от началото казах кои ще са победителите и ето го резултата на лице mrgreen[1].gif Ще ме правите екстрасенс 18.gif
hristin4e
Честито ZzoOoMeR и adoration_ smile.gif
много се радвам, че вие спечелихте smile.gif
3pacalypse Now
Пу красавци mrgreen[1].gif Чай да ни въ оручасъм biggrin.gif ЧЕСТИТО !!! 4.gif
devon
Честиту и на двмата!Едва ли само аз си мисля колко хубаво стана,че точно вие спечелихте смисъл нали си се обичкате и сте си заедно.Надявам се схванахте мисълта ми smile.gif . Още веднъж честиту много се радвам за вас smile.gif
Mrs.Ackles
И от мен едно Голямо Честито на победителите! 4part[1].gif
И двамата сте големи сладури и си личи, че страшно много се обичате. inlove.gif Искрено ви желая любовта ви да продължи да е все толкова голяма и безгранична!
emoticon1 (32).gif
Lost_in_Space
Честито и на двамата. Заслужавате си титлите! 4.gif
SoARoN
как пък не обявиха резултатите 12 часа по-рано да ви накарам вие да черпите снощи ами набутахме kunlao smile.gif
...някой да раздаде корони на хората и да си ги носят със здраве biggrin.gif
adoration_
Цитат(SoARoN @ Sep 14 2007, 13:57) *
как пък не обявиха резултатите 12 часа по-рано да ви накарам вие да черпите снощи ами набутахме kunlao smile.gif
...някой да раздаде корони на хората и да си ги носят със здраве biggrin.gif

Соарон,измъкнахме се! tongue.gif mrgreen[1].gif
А за короните - да,кой се наема?! mrgreen[1].gif Шегувам се,нали знаете! smile.gif

А да питам сега,честно,някакви по-специални занимания да имаме?smile.gifЗадължения?smile.gif
isi
Честито!!!! Големи сладурчета стеsmile.gif))))))
the_mouse
Поздравления и от мен, радвам се за вас, страхотна двойка сте! 36_1_55[1].gif 4.gif
unvisioble
Ехееееее, честито (със закъснение) и от мен на дмвамата сладури! 4.gif

Вие сте страхотна двойка, какво остава за двойка "Мис и мистър". 2thum[1].gif

Поздравления още веднъж и със здраве да си носите титлите! biggrin2.gif
Morska~Vu6ka
Ууу толкова се радвам за вас biggrin2.gif Айде, и да ни радвате още 15896767675653 години с любовта си!

П.П. И да ме поканите на сватбата! Аз ще съм почетна шаферка biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ventzo
Честито и поздравления за спечелените призове!!
Само неможах да разбера,какво накара adoration_ да си мисли,че някои биха ги намразили?!

П.С. Чакаме снимки с короните,така ли? biggrin2.gif
Hermes
Честито на ZzoOoMeR и adoration_! Радвам се че сте победители....... 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif
club135
Цитат(Hermes @ Sep 14 2007, 21:49) *
Радвам се че сте победители....... 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

Значи все пак можем да сме на едно мнение... mrgreen[1].gif
filmarkata
ЧЕСТИТО

ZzoOoMeR и adoration_ бяха и са мои фаворити tongue.gif .Много се радвам за тях и им пожелавам всичко най-хубаво за напред. happy.gif Не можах да гласувам за тях поради причината че ме нямаше и нямаше как просто sad.gif .Много съжалявам и обещавам ,че другата година ще гласувам за вас. 10.gif Макар че моя пуст глас не ви е бил мнoго нужен. biggrin.gif tongue.gif Честито отново... bigarmhug.gif
qwe123
Честито,сладурковци biggrin.gif Ама напълно ви е залсужена титлата... Да не повярваш. Никога не съм се съгласявала с избора за миски, пък гледай, че можело да има и изключение mrgreen[1].gif Много се радвам за вас bigarmhug.gif
girl_from_hell
а аз чак сега виждам кой са победителите smile.gif
честито на ZzoOoMeR и adoration_ и много се радвам за вас и е много готинко наистина най-сладката двойка в форума да спечели smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(qwe123 @ Sep 15 2007, 00:02) *
Никога не съм се съгласявала с избора за миски, пък гледай, че можело да има и изключение [mrgreen]mhug:

Е то главната цел на конкурса е да се опознаем всички, важна беше не толкова победата, а участието, споделянето на информация за себе си, свой снимкови материали, ако някой ден се видим на улицата да се познаем и т.н. А за победителите какво да кажа, напълно заслужено си е! happy.gif

Едит: Местя темата във "Потребителска зона", до другата година когато живот и здраве ще се проведе наново конкурса. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.