Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ваши Изпълнения
GGbit.info > Развлечение > Музика > Музикална Муза
Страници: 1, 2, 3
vIkToRsHeFa

И такаааа по идея на Румен и Никол решихме да проведем наш си "Music Idol" за скритите музикални таланти из форума... Може да участва абсолютно всеки като единственото което се изисква е да направите авторски запис на ваше изпълнение което трябва да завършва с "Предоставено от <Ника Ви>". Всеки който може или не може да пее може да публикува своето изпълнеие тук за да го сподели с останалите и чуе съответно коментари за него.

Вие сте!
ludacris
Идеята ти ми допада , ноо.... еи така вътре в мен си усещам че за такова нещо няма да има кои знае колко наплив smile.gif
иначе добре сте го измислили smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ludacris @ Jul 16 2007, 17:49) *
Идеята ти ми допада , ноо.... еи така вътре в мен си усещам че за такова нещо няма да има кои знае колко наплив smile.gif
иначе добре сте го измислили smile.gif

Ти н'дей така, аз да речем ще участвам по късно, но иска и да се направят записчета, малко време алабала... tongue.gif
susito
миии аз имам една песен(пея само 1 куплет и е в хора дет' пеех),ама нз как да я кача :/ Определено съм навитак да участвам...по-късно може още записчета да направя(нямам никаква представа къде и как,ама ще разберя някак си)...

на мене дайте ми такива конкурси и 10000% съм вътре : )
adoration_
Зуумър ме навива да участвам... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
Цитат(adoration_ @ Jul 16 2007, 19:10) *
Зуумър ме навива да участвам... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Ми ади де... tongue.gif

ПП. Сис, когато си готова можеш да ми ги пратиш по скайпа, както и всички останали. Ще имам грижата да ги хостна на наш сървър. 4.gif
Jane
Искам да чуя конкурентите и ще си помисля хаха blink.gif
Bellatrix
А дуети позволени ли са? Защото евентуално аз и @Kastaned4o също може да се включим emoticon1 (107).gif emoticon1 (99).gif
Gossip Girl
Ее, жалко, аз съм болна и няма да мога.. sad.gif Освен, ако не оздравея дотогава, но моите болести карат дълго, така, че се съмянвам
vIkToRsHeFa
Цитат(Bellatrix @ Jul 16 2007, 19:50) *
А дуети позволени ли са? Защото евентуално аз и @Kastaned4o също може да се включим emoticon1 (107).gif emoticon1 (99).gif

Хм... Интересен въпрос... Ами оценява се изпълнението, не авторите така че няма какъвто и да било проблем! 4.gif
Цитат(Prinston Girl @ Jul 16 2007, 20:33) *
Ее, жалко, аз съм болна и няма да мога.. sad.gif Освен, ако не оздравея дотогава, но моите болести карат дълго, така, че се съмянвам

Ам то има към 2-3 седмици до крайният срок... Има предостатъчно време да се оправиш... Та ако по някаква най-станна случайност си ок ще се радваме да чуем някое и друго твое изпълненийце... tongue.gif
Госпожица Вещицата
Хайде, хайде, сега да не кажете че не можете да пеете wink.gif
Другата среща на форума идвам с магнетофонче и думите "Хайде сега, мойто дете, ще ми изпееш ли една песничка" tongue.gif 18.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 18 2007, 16:42) *
Хайде, хайде, сега да не кажете че не можете да пеете wink.gif
Другата среща на форума идвам с магнетофонче и думите "Хайде сега, мойто дете, ще ми изпееш ли една песничка" tongue.gif 18.gif

Ха таман! Няма не искам няма недей, магнетофона подава и вика пей... biggrin2.gif
unvisioble
Ееее, тъкмо бяхме намислили с Whip да се видим преди караокето и да пийнем порядъчно, за да й дойде кУражът biggrin2.gif ... ама в петък пътувам към морето. sad.gif

П.П. Хич не се радвайте, че няма да ме има, в неделя си ида! 15.gif
susito
аз сега си правя записчета!Шефе довечера ще ти ги пратя : )
vIkToRsHeFa
Цитат(susito @ Jul 20 2007, 13:57) *

Ок'си докси, ако не съм на линия всеки който желае може да ги качи(Копира) тук: ftp://miup.ggbit.info
Само именувайте файловете с никовете си от форума за да се знае кое на кой е... tongue.gif
vIkToRsHeFa
Айде народейййй, като основател на конкурса имам участта да съм и първият му учасник.... biggrin.gif
Queen - The Show Must Go On ( By vIkToRsHeFa )

ПП.
Цитат(susito @ Jul 20 2007, 13:57) *

vIkToRsHeFa души като хрътка за музикално изпълнение от susito... tongue.gif

ПП2. Който иска да качи свое изпълнение нека го качи(копне) на ftp://miup.ggbit.info за да го добавя към останалите. Както и в началото на конкурса казах целта е да се повеселим, не е важно кой е победител кой не кой как пял и т.н. Важно е участието! 4.gif
ПП3. Аз съм нагледен пример, ползвам микрофон от който не си познавам гласа и пеенето ми по-скоро мяса на мячене... biggrin.gif
susito
шефееее,що не каза,че тряа има и музика!Мойте сички песни са акапело :/ и са много тихи(аз ги слушам на усилени до край колони)
сега си качвам песничката в ftp://miup.ggbit.info !Дано да стане...........2 минути по-късно:не успях да я кача!

П.П.Суса чака шефа да я оторизира в скайпето!
П.П.2.Ауе Шефе само ние ли сме в тоя Music Idol?
vIkToRsHeFa
Цитат(susito @ Jul 22 2007, 16:25) *
шефееее,що не каза,че тряа има и музика!Мойте сички песни са акапело :/ и са много тихи(аз ги слушам на усилени до край колони)
сега си качвам песничката в ftp://miup.ggbit.info !Дано да стане...........2 минути по-късно:не успях да я кача!

П.П.Суса чака шефа да я оторизира в скайпето!
П.П.2.Ауе Шефе само ние ли сме в тоя Music Idol?

Ам че всеки може да участва със няколко изпълнения, избира се просто най-доброто и автора му.

ПП. Моето го направих с музикален съпровод за да покажа на някои хора... emoticon1 (107).gif Че и в оригиналната тоналност спокойно го хващам, само самият запис е крайно некачествен заради глупавият микрофон които ми изкарва един фалцетен бебешки глас, но подробности сега... Фън да става... happy.gif
susito
Bethany Joy Lenz-... By susito.mp3

ето я и моята песничка smile.gif
Tedds
Емми и аз искам да запиша песничка ама незнам как,със някаква програма или,плс някой да помогне smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат([ТеDиТо] @ Jul 22 2007, 18:58) *

Емми и аз искам да запиша песничка ама незнам как,със някаква програма или,плс някой да помогне smile.gif

Здравей,
сваляш си да речем Guitartab MP3 Recorder 1.0, инсталираш я и я стартираш като указваш само къде да ти запази аудиото. Тъй като записваш от микрофон, само отгоре от падащото меню избери Microphone. Със Start Recording започваш записа а със Stop го спираш. От долу са настройките за това къде да ти го запази и под какво име. Ако не ги променяш ще ти запази аудиото в C:\Program Files\MP3 Recorder Най- долу в ляво е настройката за качеството, колкото по-високо е то толкова по-добре. 4.gif

Та... Това е! happy.gif
Tedds
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 22 2007, 19:07) *
Цитат([ТеDиТо] @ Jul 22 2007, 18:58) *

Здравей,
сваляш си да речем Guitartab MP3 Recorder 1.0, инсталираш я и я стартираш като указваш само къде да ти запази аудиото. Тъй като записваш от микрофон, само отгоре от падащото меню избери Microphone. Със Start Recording започваш записа а със Stop го спираш. От долу са настройките за това къде да ти го запази и под какво име. Ако не ги променяш ще ти запази аудиото в C:\Program Files\MP3 Recorder Най- долу в ляво е настройката за качеството, колкото по-високо е то толкова по-добре. 4.gif

Та... Това е! happy.gif

Отново мнооого ти благодаря,дано се справя smile.gif
susito
аз ползвам Music Editing Master (Мимс ми я даде)!Много е лесна!
c0mp
Имам едно видео, на което "поя" на playback и бая си клатя главата peace1.gif Нещо от сорта става ли или... smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(c0mp @ Jul 23 2007, 02:03) *
Имам едно видео, на което "поя" на playback и бая си клатя главата peace1.gif Нещо от сорта става ли или... smile.gif

Ми то лошо няма... biggrin.gif С видео още по-добре... tongue.gif

ПП. Пък и покрай оценяването на изпълнението защо не и да погледаме клипче... biggrin.gif
c0mp
Ха-Ха ок wink.gif Трябва да проверя дали още го пазя, че може някой format да го е отнесъл happy.gif В крайна сметка имам го качено в youtube. Ако не го намеря ще ви дам да го гледате online happy.gif

ПП. Правописната грешка е защото ми се спеше wink.gif
susito
айде бе...само аз,Шефа и евентуално c0mp и Теди ли ще сме!Не се срамувайте,ами записвайте!Както каза шефа този конкурс е за да се забавляваме smile.gif
c0mp
Е как евентуално... пишете ме от участниците wink.gif Евентуално може да запиша нещо друго. Даже съм го замислил вече. Най-рано края на седмицата. Ако не успея да си организирам "реквизита" може и да се забавя с ден-два happy.gif Ще говоря и с оператора да видим и той какво ще каже. 4.gif

@susito е не се коси... в крайна сметка ако сме три-четири човека шанса да влезеш в челната тройка е голям 4.gif
susito
на мен не ми пука за класирането!Щеше да е яко,ако повече хора се запишат поне да се чуем как пеем....не всеки мможе да иде на караоке : )!Иначе срока за подаване е до петък
c0mp
Е задължително ли е да пия rolleyes.gif Аз този клип който го имам припявам и си клатя главата пред едно PC tongue.gif
Tedds
Ох все още се чудя ко да пея...
ZzoOoMeR
Цитат(c0mp @ Jul 23 2007, 20:44) *
Е задължително ли е да пия rolleyes.gif Аз този клип който го имам припявам и си клатя главата пред едно PC tongue.gif

По скоро да пЕеш Но... Можеш и да пийнеш преди това ако ще помогне wink.gif
the_mouse
Надявам се да може участващите в тазвечершното караоке да имат право да качат изпълненията си макар и утре...?
vIkToRsHeFa
Цитат(susito @ Jul 23 2007, 20:31) *
Иначе срока за подаване е до петък

Айдеее... То се е видяло ами... Удължавам срока за последно с 1 седмица и за този конкурс.

Иначе както каза susito целта на темата е да се забавляваме не кой ще спечели или не и т.н. 4.gif

Едит: Аз таман пишех поста за удължаване на срока... biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Хехе, тая вечер все ще измислим нещо wink.gif

П.п.Susito, избрала си доста любима моя песен на Бетани, поздрави
vIkToRsHeFa
Бастър копче още едно записче, което посвещавам на Госпожица Вещицата по случай изказването и по повод нужните гласови възможности за тази песен навръщане от предпоследното караоке.

Queen - The Show Must Go On

Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 27 2007, 20:33) *
Хехе, тая вечер все ще измислим нещо wink.gif

the_mouse все още готви клипчетата... biggrin2.gif

Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 27 2007, 20:33) *
П.п.Susito, избрала си доста любима моя песен на Бетани, поздрави

Дам песента наистина е много хубава и добре изпълнена, още повече, че е акапелно! Моят първи запис беше мисля със оригиналната песен, а на тази намерих някакъв симбек като се чува глас само на второто и третото шоу мъст гоу он, ноооо си е далеееч по различен от моя глас и даже го заглушавам... biggrin2.gif

ПП. Империята отвръща на удара... В случая шефа отвръща на удара... tongue.gif
ПП2. И един много добър фаул дубъл който за жалост не довърших, защото за пореден път оплесках текста... biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Хяхя кефи ме когата на края на единия запис казваш "Еми това е" mrgreen[1].gif happy.gif tongue.gif
susito
аз имам ново записче : ) Пак е на песен на Бетани : )
ALeX4e7y^
Цитат(susito @ Jul 28 2007, 22:40) *
аз имам ново записче : ) Пак е на песен на Бетани : )

давай го де biggrin2.gif
susito
ми нз как да го кача,колкото и глупаво да звучи!

иначе пак е акаплено...никога не си намирам подходящи инструментали : (
vIkToRsHeFa
Цитат(susito @ Jul 28 2007, 22:45) *
ми нз как да го кача,колкото и глупаво да звучи!

иначе пак е акаплено...никога не си намирам подходящи инструментали : (

Само ми го сендни по скайпа да го кача при останалите. 4.gif
the_mouse
Аз мисля да участвам с едно от клипчетата от караокето - като са готови ще ги видите. А ако съм пял дует, може ли двамата да участваме като двойка?
vIkToRsHeFa
Цитат(the_mouse @ Jul 29 2007, 00:42) *
Аз мисля да участвам с едно от клипчетата от караокето - като са готови ще ги видите. А ако съм пял дует, може ли двамата да участваме като двойка?

Естествено, участват самите произведения, не самите автори може ако искате и трио да направите... biggrin2.gif
the_mouse
Страхотно, утре ще кача клипчето!!! emoticon1 (119).gif

edit:
Foreigner - I want to know what love is.avi

Пускам това тази песен в мое изпълнение и на Никол smile.gif
Мисля, че доста добре се получи smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(the_mouse @ Jul 30 2007, 22:42) *
Мисля, че доста добре се получи smile.gif

Мдаааа определено доста добър запис!

ПП. И моят на франки валй не беше лош, ма много къопаво го изпълних. (тоест не аз а Жоро ме принуди да го изпълня така... )
the_mouse
Ааа, страхотно беше, защо да не е станало добре, даже първата част така се получи, че се завъртах около теб с фотоапарата в стил "море от любов".
vIkToRsHeFa
Цитат(the_mouse @ Jul 30 2007, 23:17) *
Ааа, страхотно беше, защо да не е станало добре, даже първата част така се получи, че се завъртах около теб с фотоапарата в стил "море от любов".

biggrin.gif
ма разцепи клипа на 2 части нали папарак с папарака ти такъв... А сега сериозно... Просто не съм му свикнал на тоя микрофон, а и трябваше за пореден път да надвиквам уредбата... dry.gif Песента е нежна трябва да се пе е леко и нежно като Вали без каквото и да било напъване врякане и т.н. А и във втората част ми се появи със закъснение текста и се наложи да догонвам песента. biggrin.gif
hristin4e
знаех си, че трябва да си купя микрофон за компа... е ще участвам в GGbit.info Music Idol 2 ако има такъв biggrin.gif
Госпожица Вещицата
Ooo ужас,като пеех песента не знаех друго освен припева biggrin.gif Пък и това не е честно,там се лигавих!
Жалко че те нямаше в събота,на мен ми хареса Save tonight как стана...Може би тази събота след срещата на форума? smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(hristin4e @ Jul 31 2007, 15:31) *
знаех си, че трябва да си купя микрофон за компа... е ще участвам в GGbit.info Music Idol 2 ако има такъв biggrin.gif

Хайде сега извинения...От Пловдив си! (виждам виждам виждам аз... tongue.gif )
Идваш ни на гости във петъка или съботата на караокето и the_mouse ще се погрижи да си свърши профсионално папарашкото задание... biggrin2.gif

Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 31 2007, 22:41) *
Ooo ужас,като пеех песента не знаех друго освен припева biggrin.gif Пък и това не е честно,там се лигавих!
Жалко че те нямаше в събота,на мен ми хареса Save tonight как стана...Може би тази събота след срещата на форума? smile.gif

Ми да си... А за нечесно... Фотоапарата на Митко не подбира...
Последно удължаване на срока до 4 август... tongue.gif
Койт няма микрофони или търси друго оправдание... Е нямааааа... Няма да се измъкнете толкоз лесно! tongue.gif

ПП. Как ще изпуснем подобни матряли.... biggrin2.gif
ПП2. Иначе само за протокола да вметна... Участват самите произведения, тоест може и с няколко да се участва в конкурса. 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.