Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ваши Изпълнения
GGbit.info > Развлечение > Музика > Музикална Муза
Страници: 1, 2, 3
hristin4e
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 31 2007, 23:02) *
Цитат(hristin4e @ Jul 31 2007, 15:31) *
знаех си, че трябва да си купя микрофон за компа... е ще участвам в GGbit.info Music Idol 2 ако има такъв biggrin.gif

Хайде сега извинения...От Пловдив си! (виждам виждам виждам аз... tongue.gif )
Идваш ни на гости във петъка или съботата на караокето и the_mouse ще се погрижи да си свърши профсионално папарашкото задание... biggrin2.gif

ooo нененене emoticon1 (68).gif closedeyes.gif
SoARoN
Цитат(hristin4e @ Aug 1 2007, 10:27) *
ooo нененене emoticon1 (68).gif closedeyes.gif

нененене не е приемлив отговор smile.gif

аз тази вечер може да запиша някое парче и ако го харесам ще го пратя ако ли не няма да играя на тази игра mrgreen[1].gif

П.П.
До кога е крайния срок казваш шефе?
akolevutd
Здравей.

Крайният срок за подаване на песните е четвърти август. Допуснат е пропуска да се едитне първото мнение. Така че дерзайте. Имате само още три дена. Всеки има шанс да стане музикалният идол на GgBiT.InFo.

Поздрави.

vIkToRsHeFa: Таман като си едитвах първият пост и ми спря нета... Намирисва ми на заговор... biggrin2.gif
susito
Аз утре сигурно ще запиша някоя друга песничка...има още 3 дена все пак
Госпожица Вещицата
Hristin4e, хич не се измъквай, ела поне за шоуто wink.gif Тази събота обаче смятам да се възмползвам сериозно от фотоапарата на the_mouse и да се стегна да изпея нещо smile.gif

П.П. Все си мисля че от началото срока си беше кратък. По принцип на мен би ми трябвало известна доза навивки докато кача нещо подобно на всеослушание (буквално!). Но какво пък, не е ли забавно?
f0rgy
Мм ако някой му е на сърце да пее някоя песничка от Цар Лъв 1 иам сички инструметали да хвърли 1 ЛС и готово smile.gif
fNatic.
еее късно се сетих щях да си направя запис на някое хаус парче дет има само 1-2 думи в цялата песен 18.gif
vIkToRsHeFa
Последно удължавам срока до 19 август, койт предал, предал... Койт не е да е...

Който желае да прати свой запис, нека ми го прати по скайпа: viktorshefa за да бъде добавен при останалите в http://mi.ggbit.info

ПП. Позволямвам си да удължа срока за последно, защото не върви с 2-3 изпълнения да започне гласуване... Явно ние сме единствените безстрашни тука... Всички други си търсят извинения от сорта: "Микрофона крив" ми пейте му накриво бе да му се и не види и, аз ли да ви уча... biggrin.gif
TheUnknown
Шефе има ли смисъл - само като ти чух записа и вече знам за кой ще гласувам worthy.gif worthy.gif worthy.gif. Просто тоя глас на припева как го вадиш не знам. Ти си моя идол biggrin.gif
unvisioble
А така, удължете срока, защото и аз искам да... гласувам бе, да не си помислихте да пея... biggrin2.gif

Имах проблем с РС-то и затова не съм чула още нито един запис. А пък в офиса много не върви да прослушвам музикалните ви изяви... 18.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Aug 7 2007, 18:23) *
Шефе има ли смисъл - само като ти чух записа и вече знам за кой ще гласувам worthy.gif worthy.gif worthy.gif. Просто тоя глас на припева как го вадиш не знам. Ти си моя идол biggrin.gif

На записа никъв глас не вадя, хващам го в оригиналната тоналност на фреди меркюри, но микрофона ми прави гласа да изглежда писклив... tongue.gif
Готвя манджа за този петък и събота или следващата седмица на караокетата...
Самоче ако пея ще пея по възможност акапелно, че типично за караокетата трябва да надвиквам уредбата ( да не се чува фалшивото винаги слагат по силно уредбата ), а песните които смятам пея ги и няма там...
Но определено не ми е за конкурса, записите ми тук са за общото забавление само че дайте и вие де скръндзи такивааа.... tongue.gif

Само гледате как се раздаваме, сеирджии такива... tongue.gif
TheUnknown
Музикални инвалиди сме всички biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Aug 7 2007, 19:04) *
Музикални инвалиди сме всички biggrin.gif

Еееее чак инвалид поне аз не съм... tongue.gif
Не съм нещо особено, ма чак пък инвалид... biggrin.gif

ПП. Ади On Topic... emoticon1 (107).gif
ПП. естествено спокойно коментирайте изпълненията, лошо няма малко коментари да има, а който реши да ми сендне по скайпа матрял. blush.gif
susito
еми наистина имаше нужда от удължаване!Аз страшно много искам да запиша още някоя песничка,щото с това фалшиво изпълнение на първата не се задоволявам...ама ми е трудно акаплено!Да знаете някоя програма,която да отделя гласа на изпълнителя от музиката-да прави инструментали имам впредвид?Или някой такъв сайт за инструментали?
vIkToRsHeFa
Цитат(susito @ Aug 7 2007, 21:26) *
еми наистина имаше нужда от удължаване!Аз страшно много искам да запиша още някоя песничка,щото с това фалшиво изпълнение на първата не се задоволявам...ама ми е трудно акаплено!Да знаете някоя програма,която да отделя гласа на изпълнителя от музиката-да прави инструментали имам впредвид?Или някой такъв сайт за инструментали?

Мммм Има сайтове за подобни караокета(симбеци), но надали ще намериш точно това което търсиш. Взависимост от плеъра има плъгини мисля за уинамп за премахване на пеенето. Лично аз пробвах няколко но не ми хареса, не беше достатъчно качествено. Все пак можеш да потърсиш с ключови думи "Voice Remove"... Но във всеки случай ще са нискокачествени създадените симбеци, особено при малко по-специфичните гласове... blush.gif
CrAzY_LaDy
ахах ми аз нямам авторски smile.gif ако беше за някоя известна можеше да запиша biggrin2.gif
Tedds
Ам аз се записвам нещо ама не ми харесва достътчно...се са чудя да я пращам ли на Шефа...
TheUnknown
Цитат([ТеDиТо] @ Aug 8 2007, 11:28) *

Ам аз се записвам нещо ама не ми харесва достътчно...се са чудя да я пращам ли на Шефа...

Пращай бе човек. То и без тва май сега има само двама сътезатели biggrin2.gif
susito
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 8 2007, 11:09) *
ахах ми аз нямам авторски smile.gif ако беше за някоя известна можеше да запиша biggrin2.gif

ми хайде записвай...да не мислиш,че Elswhere аз съм я писала biggrin2.gif Не е нужно да са авторски парчетата smile.gif
CrAzY_LaDy
е аз като четох пишеше авторски парчета...мМ...ем оки...тия дни ще запиша...даже най-вероятно ще е Cascada - One More Night happy.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 8 2007, 13:06) *
е аз като четох пишеше авторски парчета...мМ...ем оки...тия дни ще запиша...даже най-вероятно ще е Cascada - One More Night happy.gif

Авторски в смисъл, ти да си ги изпълняваш или поне да участваш в изпълнението... blush.gif
CrAzY_LaDy
ахаха с един приятел бяхме правили нещо...ама... biggrin2.gif сам не говоря кой знае колко...само се лигавя ...10 думи да казвам най много...да де то предполагам няма да стане...ще сапиша друго biggrin2.gif
hristin4e
Цитат(susito @ Aug 7 2007, 21:26) *

виж какво намерих преди малко, прегледай ги, избири си песнички, мисля че има и хубави. Аз доста инструментали си намерих smile.gif надявам се да съм била полезна.
oт A дo B
от C от I
от J до P
от Q до Z

P.S. може ви така както е удължен срока ще си купя микрофон и май май ще ме чуете и мен smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(hristin4e @ Aug 8 2007, 20:01) *
P.S. може ви така както е удължен срока ще си купя микрофон и май май ще ме чуете и мен smile.gif

Поканата за караокетата които са всеки петък и събота е още в сила... tongue.gif
hristin4e
престраших се и записах няколко песни rolleyes.gif Ето една тук blush.gif
между другото нещо не разбрах с колко песни може да се участва smile.gif
the_mouse
Цитат(hristin4e @ Aug 10 2007, 15:49) *

Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 29 2007, 00:49) *
Естествено, участват самите произведения, не самите автори може ако искате и трио да направите... biggrin2.gif

Няма ограничение в броя на произведения, с които можеш да участваш 4.gif

ПП Страхотно изпълнение!
Крадец на рози

GG момиче ;>
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Aug 10 2007, 17:13) *

GG момиче ;>

Мдаааа наистина много добър запис на една доста трудна песен, много добро изпълнение! worthy.gif
ALeX4e7y^

Леле Хрис супер си!!!! worthy.gif biggrin2.gif
fNatic.
можи ли и аз да пея ? biggrin.gif
Крадец на рози
Цитат(fNtc. @ Aug 10 2007, 17:43) *

Кво? Проблем ли видя? Пей като ти се пее..
vIkToRsHeFa

Разбирасе!
Направи някой и друг запис и... 4.gif
fNatic.
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 10 2007, 17:44) *

Разбирасе!
Направи някой и друг запис и... 4.gif

и .. после ще ме е срам да излезна с вас biggrin2.gif
hristin4e
оле... не очаквах, че ще ме харесате как пея blush.gif blush.gif мерси и на 4 blush.gif emoticon1 (56).gif
fNatic.
Цитат(hristin4e @ Aug 10 2007, 17:49) *
оле... не очаквах, че ще ме харесате как пея blush.gif blush.gif мерси и на 4 blush.gif emoticon1 (56).gif

аз ся свалям твойто изпълнение и съм сигурен ,че ще ми хареса blush.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(hristin4e @ Aug 10 2007, 17:49) *

Изпълнението ти е много добро, а песента е доста сложна и изисква доста умения и гласови възможности, не може на бялото да се каже черно. blush.gif
fNatic.
добре е харесва ми blush.gif

П.П. Викс що не го разрешиш да пеем на инструментал поне? То така нищо не се разбира коя песен се пее и ритъма също не се разбира.. На който му се пее да си търси инструментал и да си пее?
vIkToRsHeFa
Цитат(fNtc. @ Aug 10 2007, 18:23) *
П.П. Викс що не го разрешиш да пеем на инструментал поне? То така нищо не се разбира коя песен се пее и ритъма също не се разбира.. На който му се пее да си търси инструментал и да си пее?

Че аз да съм писал някъде, че не може и със симбек да се пее... rolleyes.gif
fNatic.
Демек ,че може да пея на инструментал стига да знам как да си го пусна ? 17.gif 17.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(fNtc. @ Aug 10 2007, 19:01) *
Демек ,че може да пея на инструментал стига да знам как да си го пусна ? 17.gif 17.gif

Пускаш си симбека и пееш заедно с него, лично аз съм фен на hristin4e, че пя акапелно, по този начин пеят само хората които не се крият зад инструментала и надутата на макс музика... 4.gif

ПП. В караокетата по принцип го правят тоя номер та от личен опит... happy.gif
susito
на мен ми е по-лесно с инструментал,ама като нз как да го прибавя към изпълнението (аз и инструментала нямам де) и за това си пея акапелно!

Хрис след малко очаквам да ти стана фенка smile.gif
qwe123
Хрис,помниш ли какво ти писах преди около 2 месеца:
Знам,че обичаш музиката! Пожелавам ти да се развиеш в този бизнес tongue.gif И да станеш една много успешна певица smile.gif Ако можеш принтирай един афтограф,че след време ще струва много пари rolleyes.gif biggrin.gif Успех наистина.
Еми вече знам, че наистина можеш да пееш... И си чакам афтографа, ей! biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(susito @ Aug 10 2007, 22:07) *
на мен ми е по-лесно с инструментал,ама като нз как да го прибавя към изпълнението (аз и инструментала нямам де) и за това си пея акапелно!

Пускаш инструментала на тонколонките, и пееш на микрофона... И двата звука се записват от микрофона... 4.gif
hristin4e
Цитат(qwe123 @ Aug 11 2007, 00:30) *
Хрис,помниш ли какво ти писах преди около 2 месеца:
Знам,че обичаш музиката! Пожелавам ти да се развиеш в този бизнес tongue.gif И да станеш една много успешна певица smile.gif Ако можеш принтирай един афтограф,че след време ще струва много пари rolleyes.gif biggrin.gif Успех наистина.
Еми вече знам, че наистина можеш да пееш... И си чакам афтографа, ей! biggrin.gif

благодаря ти много bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
мерси и на теб, susito wink.gif

между другото аз съм с: Audacity при нея като я инсталираш и пуснеш отиваш на File/Open... избираш инструментала и Тя програмата го пуска и записваш отгоре rolleyes.gif
Bloody_Tears
Хрис, имаш невероятен глас! Определено съм ти фенка biggrin.gif Страхотно пееш!!! Искам още песни worthy.gif 36_1_32v[1].gif
susito
Хрис най-после успях да чуя изпълнението...и честно казано съм удивена!Имаш уникалне клас и както се казва 'Ти изби рибата'

Цитат
мерси и на теб, susito

Може да ми казваш Сис или Сус или тма нещо каквото и да е....не обичам да ми казват по ник :/
hristin4e
ок Сис, извинявай значи... и мерси smile.gif
а и мерси и на Мимс bigarmhug.gif smile.gif

вчера записах нови песни пак акапелно, въпреки е едната и имам инструментала, но не мога да избера коя от двете да дам, затова ето ги направо и двете и спирам щото вече за конкурса 3 песни станаха... blush.gif
ето първата -> Switchfoot - Love is a movement
и втората -> Beverly Craven - Promise me
vIkToRsHeFa
Цитат(hristin4e @ Aug 12 2007, 16:49) *
вчера записах нови песни пак акапелно, въпреки е едната и имам инструментала, но не мога да избера коя от двете да дам, затова ето ги направо и двете и спирам щото вече за конкурса 3 песни станаха... blush.gif

Ееее защо да спираш, то това е като фишовете от тотото... Колкото повече вземеш, толкова по-голям шанс, макар че за момента поне си без конкуренция (поне за мен де)... Но важното е да си споделим по някоя излагация в крайна сметка, конкурса е само причината да го направим. biggrin.gif

Цитат(hristin4e @ Aug 12 2007, 16:49) *
ето първата -> Switchfoot - Love is a movement
и втората -> Beverly Craven - Promise me

Много добри изпълнения, само на второто както и го пееш акапелно ако можеше да се свали песента няколко тона надолу, щяха да се хващат по-лесно горните тонове и щеше да ти е много по-стабилен гласа, но и това изпълнение е перфектно, просто имаш глас! Остава само да се доразвиеш в тази насока. happy.gif

Едит: Иначе на първата ми намириса на дуетче... Я издай коя е съфорумката... tongue.gif Iли си си правила запис и си пуснала записа и с него като втори глас си пяла като Годжунов примерно... tongue.gif
hristin4e
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 12 2007, 18:07) *
Много добри изпълнения, само на второто както и го пееш акапелно ако можеше да се свали песента няколко тона надолу, щяха да се хващат по-лесно горните тонове и щеше да ти е много по-стабилен гласа, но и това изпълнение е перфектно, просто имаш глас! Остава само да се доразвиеш в тази насока. happy.gif

Едит: Иначе на първата ми намириса на дуетче... Я издай коя е съфорумката... tongue.gif Iли си си правила запис и си пуснала записа и с него като втори глас си пяла като Годжунов примерно... tongue.gif

да на първата песен първо я записах и след това реших да пробвам отгоре само няколко думи да пея tongue.gif e... мисля че добре се получи, пък и това е една от любимите ми песни на Switchfoot и реших да се потрудя biggrin2.gif
а пък за втората песен, вярно е прав си... smile.gif май трябваше да я пея 1-2 тона по-ниско rolleyes.gif , но целта беше да ми е трудно, така че за сега това ще остане, пък ако имам настроение ще я пробвам в няколко варианта и ако се получи добре ще дам и другия вариант smile.gif

EDIT: ....... sleep.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(hristin4e @ Aug 12 2007, 18:24) *
EDIT: ....... sleep.gif

Добавих всичките ти записи в http://mi.ggbit.info
И за да пораздвижа темата па и малко да създам конкуренция ето няколко по-свестни записчета, малко гадно пак излизат заради микрофона, но не са много зле де. blush.gif

The Beatles - Yesterday - By vIkToRsHeFa.mp3

Unknown - Vei Re Non Fa - By vIkToRsHeFa.mp3

Orhan Murad - Hilqdi Slanca - By vIkToRsHeFa.mp3

Orhan Murad - Hilqdi Slanca 2 - By vIkToRsHeFa.mp3

Queen - The Show Must Go On - By vIkToRsHeFa.mp3

ПП. Аре влачете... И давайте и вие матрял де... Тука като надъхващи се бабички на седянка сме... blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.