Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пайпър Парабо
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
CheerFuL-F
Пайпър Парабо

Биография:
Дата на раждане - 31.10.1977.
Място на раждане - Ню Джърси, САЩ.

След дълго издирване на актриса за главната роля в “Грозна като смъртта”
(“Coyote ugly”), продуцентът Джери Брукхаймър се спира на Пайпър Парабо. Подобно на сценария на филма, Пайпър идва в големия град и успява да се утвърди с цената на много усилия. Актрисата пристига в Ню Йорк от съседния щат Ню Джърси. Преди това изучава театрални изкуства – актьорство и режисура, в университета в Охайо.

Още като малка Парабо се посвещава на актьорството, като поставя на “сцена” адаптации на любимите си книги в хола на баба си. След като се дипломира успешно, Пайпър пристига в Ню Йорк, където започва работа като сервитьорка в коктейл бар, докато не получава роля в първия си сериозен филм на режисьора Марк Левин в “WHITEBOYS”. Следващата роля на Пайпър е Карън Симпати, ФБР агентка в екшън версията за големия екран на класическата телевизионна анимация “THE ADVENTURES OF ROCKY and BULLWINKLE”. Робърт Де Ниро е продуцент на лентата и участва в нея заедно с Рене Русо и Джейсън Александър, както и разбира се анимираните катеричка и лос. Една седмица след края на снимките в тази продукция, Пайпър получава покана за главната роля в “Грозна като смъртта”. Талантът на Пайпър изгрява в ролята на очарователната, но изключително притеснителна Вайълет Станфърд от предградията на големия град, която преследва мечтата си да стане певица. Филмът постига невероятен успех и Пайпър става мигновено любимка на зрителите от цял свят.

Филмография:

"House M.D." .... Honey (1 episode, 2007)
Ashes (2007) .... Bettina
In Vivid Detail (2007) .... Leslie
Because I Said So (2007) .... Mae
The Prestige (2006) .... Julia McCullough
First Snow (2006/I) .... Deirdre
Karas: The Prophecy (2006) (V) (voice) .... Yurine
10th & Wolf (2006) .... Brandy
Cheaper by the Dozen 2 (2005) .... Nora Baker-McNulty
Good Morning Baby (2005) .... Gabriella
Edison (2005) .... Willow Summerfield
Imagine Me & You (2005) .... Rachel
The Cave (2005) .... Charlie
Perception (2005) .... Jen
George and the Dragon (2004) .... Princess Luma
Perfect Opposites (2004) .... Julia Bishop
Cheaper by the Dozen (2003) .... Nora Baker
The I Inside (2003) .... Anna
Flowers (2002/I) .... Iris
Slap Her... She's French (2002) .... Genevieve Le Plouff
Lost and Delirious (2001) .... Pauline 'Paulie' Oster
Followers (2000) .... Girl at Party
Coyote Ugly (2000) .... Violet Sanford
The Adventures of Rocky & Bullwinkle (2000) .... Karen Sympathy
Whiteboyz (1999) .... Sara
Knuckleface Jones (1999) .... That Girl
Single Spaced (1997) .... Giant Squid

Снимки:

Лично мнение: Най-много ми хареса в "Грозна като смъртта" който е един от любимите ми филми гледала съм и други филми с нея и мисля че си играе ролите много добре.
vasinka_{P}
Много готина.много я харесвам, сладурана е, а и има готини филми. Много добре играе в Грозна като смърта
ogata
Цитат(vasinka_{P} @ Jul 14 2007, 23:42) *
Много готина.много я харесвам, сладурана е, а и има готини филми. Много добре играе в Грозна като смърта

Че тя си е грозна като смърта smile.gif
Jolly_GirL
Симпатична е...от всички филми,в които е участвала най-много ми харесва''Грозна като смъртта'' и ''Джордж и последният дракон'' smile.gif
vivata123
Сладурана е и досега всичките всичките филми, в които съм я гледала са ми харесвали. ^^
PoLiTy'
В "Грозна като смъртта" беше мн сладка и има една невинна физиономийка.Симпатяга от всякъде 4.gif
SeMiNi
Ами честно казано съм гледала един единствен филм с нея - "Coyote Ugly"... blush.gif Много ми хареса..много е красива и чаровна biggrin.gif , надявам се да гледам и други филми с нея.. happy.gif
ladysunshine
В Cheaper by the Dozen съм я гледала и в Грозна като смъртта(въпреки че не съм гледала целия филм). Ами симпатична е. Сега се каня да гледам Because I Said So, така че ще видим там как ще се справи. Иначе добре играе
aria
Цитат(SeMiNi @ Jul 15 2007, 19:00) *
Ами честно казано съм гледала един единствен филм с нея - "Coyote Ugly"... blush.gif Много ми хареса..много е красива и чаровна biggrin.gif , надявам се да гледам и други филми с нея.. happy.gif

И аз така.Много е сладка там.
Raul4o
Страхотна роля в "Грозна като смъртта".Определено благодарение на нея филмът беше толкова успешен.Симпатична и сладка актриса,но не ми е една от любимките.
**Sophia**
Гледала съм "Because I Said So","The Prestige","Cheaper by the Dozen 2" и "Coyote Ugly " с нейно участие,и мога да кажа
че е добра актриса.Също е и мн чаровна и симпатична!~ rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.