Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ОТХ просто филм или начин на живот
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
UnL1m1t3d
Ясно е че всички дето влизаме в този форум гледаме ОТХ и му се кефим обаче самия филм промени ли нещо в вас самите !!
pussy^^
Определено ОТХ промени живота и стана голяма част от него.Много от моите приятели смятат, че това е губене
на време, но за мене не е така.ОТХ ме научи не преценявам хората споре външния им вид, а да вниквам в душата им и да откривам доброто в тях.Да открия какви са те всъщност, а не да се подвеждам по това как изглеждат.Научи ме също и това да бъда упорита и постоянна, да вярвам в мечтите си.
Според мен всеки, който е гледал сериалчето, то станало част от неговия живот и трудно би се разделил с него!
Refuse
И как по-точно 1 сериал може да е начин на живот confused.gif
HiLaRy`DuFf{}
ОТХ е неизменна част от моя живот ... Когато започнах да го гледам нямах търпение да си пусна серията и я гледах по 5 пъти докато не науча репликите .. сега когато сжарши нещо от мен сякаш липсва .... а когато ми е тъжно си пускам някоя серийка и забравям за проблемите .. просто сякаш влизам в тяхния свят и нищо друго не ме интересува ... имам чувството че ги познавам толкова добре smile.gif ... много се впуснах в прикасни .. няма да ви занимавам повече .. biggrin2.gif
♥Didito♥
ОТХ определено промени живота ми.Никой друг филм не съм гледала с толкова голям интерес.1000 пъти съм плакала 1000 пъти съм се смяла 1000 пъти съм била тъжна и 1000 пъти щастлива.ОТХ е мн важна 4аст от жижота ми.Може би 1 сериал не може да промени 4овек,но повярвайте ми този сериал може.
heili
One Tree Hill Промени живота ми до голяма степен и част от него..ОТH ме научи не преценявам хората споре външния им вид, а да вниквам в душата им и да откривам доброто в тях.Да открия какви са те всъщност, а не да се подвеждам по това как изглеждат.Имах много трудни моменти от живота си когато бях се отчаела но когато почнах да гледам One Tree hill открих нещо което ми вдъхна живот и ми даде сили да продължавам напред.За мен този сериал е страхотен обожавам го .И винаги когато ми е гадно слушам музиката от сериала и си пускам епизодите OTH когато ги гледам се чувствам страхотно сякаш съм потънала в светът на моите любимци и сякаш ги познавам много добре и ужасно ме радват.За мен този сериал много поучителен има много смисъл в него и надежда която аз открих.Разбрах че човек трябва да вярва в мечтите си и да се бори за тях.ОТH са част от мен и до такава степен ми е легнал на сърцето и харесвам мислите и цитатите абе просто страхотен сериал 4.gif rolleyes.gif един от най великите за мен които обожавам 4.gif happy.gif
Bloody_Tears
Не съм сигурна дали мога да отговоря на този въпрос. Сигурно, защото и аз незнам. Както каза Refuse, един сериал може ли да бъде начин на живот?! Макар, че това е единствения истински и хубав сериал, който съм гледала. Който толкова много е влязъл в сърцето ми, че... до някъква степен може би е станал и начин на живот. Толкова много обичам този филм, че ако свърши (което е нормално и се очаква mrgreen[1].gif ) ще е сякаш една част от мен я няма. За тези, които не го гледат звучи смешно, сигурна съм. Но истинските фенове на сериала, които са рзбрали смисъла на филма, ще ме рзберат. Незнам дали съм кзвала, но плача на почти всеки епизод. До толкова съм свикнала с него, толкова го обичам, че незнам какво ще правя, като свърши. Всеки момент от този филм ме е разчуствал. Дори когато Джени повърна върху Пейт mrgreen[1].gif Всеки момент от филма ми е скъп. Няма по-истински сериал от него. Със сигурност не е просто филм smile.gif
bo7evka
Ми в мен нищо не промени :| просто поредния филм който гледам не казвам, че не хубав, въра е просто нищо не е променило тоя филм, за мен това е просто серял, но за някой е много повече.

П.П. Не почвайте сега да ме псувате biggrin.gif
[dEs]
Еми промени го, но не е много драстична промяна. Като почнах да гледам ОТХ изгледах три сзона може би за месец. Гледах по 10-тина серий на ден(аз за това не помня кое в коя серия е станало), тогава с мойте приятелски може да се каже че само за това говорехме. Обсъждахме какво е станало. Ако някоя от нас беше по напред със серийте постоянно я питахме какво ще стане и т.н. мисля че ви станаясно.
Но с времето това се промени най вече когато почнахме да гледаме серийте с почивките и на седмица по едно. Вече не е чак такава тръпка, но пак говорим за това и 5-ти сезон.
club135
Хора без работа...
Jordan
ти като имаш работа кво прайш тука, тогава? dry.gif
Иначе мисля си, че за много време ще остане парченце One Tree Hill в мен. На второ място ми е в топ-сериал-класацията, така че няма как поне малко да ме е променил. В последно време малко или много се разводниха нещата, но като цяло си остава един от най-хубавите ис мислени сериали. ПОне за мен.
Jason_Pain
Промяна се забеляза още по времето на самото гледане, защото отнемаше доста голяма част от времето ми wink.gif. Предполагам с всички е било така. Иначе определено учи на много неща, понеже показва ситуации от живота, които или са ни се случвали или предстои да ни се случат. Сравнявайки с моите преживявания сериалът ми помогна да стигна до някои изводи и това е най-хубавото от цялата работа biggrin2.gif
Катeто
Определи промени нещо,е живота ми е твърде силно казано,но това е филма,който съм гледала с най-голям интерес,ужасно много неща съм съпреживявала с героите,плакала съм толкова много...наистина е част от живота ми,но не и начин на живот.Смисъл на тях им се случват неща,които не могат да ми се случат,пък и е просто филм,не мога да живея и техния и моя живот...Просто филм от който се учат много полезни неща smile.gif smile.gif smile.gif

brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 2 2007, 16:48) *
Определи промени нещо,е живота ми е твърде силно казано,но това е филма,който съм гледала с най-голям интерес,ужасно много неща съм съпреживявала с героите,плакала съм толкова много...наистина е част от живота ми,но не и начин на живот.Смисъл на тях им се случват неща,които не могат да ми се случат,пък и е просто филм,не мога да живея и техния и моя живот...Просто филм от който се учат много полезни неща smile.gif smile.gif smile.gif

това е 4.gif
club135
Цитат(Jordan @ Dec 1 2007, 14:02) *
ти като имаш работа кво прайш тука, тогава? dry.gif
Иначе мисля си, че за много време ще остане парченце One Tree Hill в мен. На второ място ми е в топ-сериал-класацията, така че няма как поне малко да ме е променил. В последно време малко или много се разводниха нещата, но като цяло си остава един от най-хубавите ис мислени сериали. ПОне за мен

Нека позная - на първо място в топ-сериал-класацията ти е Дързост и Красота, гледал си всички епизоди по 3 пъти без субтитри и знаеш репликите на Рич наизуст.

бърза редакция: Хубаво де... по темата: единственият епизод, който съм гледал, си беше абсолютна загуба на време.
ludoto_mimi
Цитат(club135 @ Dec 2 2007, 17:48) *
Нека позная - на първо място в топ-сериал-класацията ти е Дързост и Красота, гледал си всички епизоди по 3 пъти без субтитри и знаеш репликите на Рич наизуст.

Ридж. Да си имаме уважението. bigwink[1].gif

И айде да съм по темата - ОТХ-то не е нищо по-специално за мен, освен че благодарение на някои разгледани теми в него съм изкарвала добри оценки на есета. 18.gif
Gossip Girl
ХаАХАхаха...добре де...и аз харесвам ОТХ, ама чак пък..Досега не съм видяла някъде около мен да се мотае Чад Мъри или пък любовни деветоъгълници от рода на Брук-> Лукас-> Пейтън-> Нейтън-> Хейли-> Крис-> Брук-> Чейс-> Шели-> Маут-> Рейчъл-> Лукас-> Пейтън-> Джейк-> Ники-> Лукас-> Хейли-> Скилс-> Бевин-> Нейтън-> Тейлър-> Хейли-> Белия-> Карън-> Дан-> Деб-> Кийт-> Карън и тн и тн. Хайде, филм като филм. Гледам Supernatural, ама няма да тръгна да трепя хората с каменна сол я.
club135
Цитат(Gossip Girl @ Dec 2 2007, 20:52) *
Брук-> Лукас-> Пейтън-> Нейтън-> Хейли-> Крис-> Брук-> Чейс-> Шели-> Маут-> Рейчъл-> Лукас-> Пейтън-> Джейк-> Ники-> Лукас-> Хейли-> Скилс-> Бевин-> Нейтън-> Тейлър-> Хейли-> Белия-> Карън-> Дан-> Деб-> Кийт-> Карън и тн и тн.

Яко... пробвайте да го прочетете бързо... biggrin2.gif
Mr. Winchester
Just a Movie фор ми
Катeто
[quote name='Gossip Girl' date='Dec 2 2007, 20:52' post='330077']
Брук-> Лукас-> Пейтън-> Нейтън-> Хейли-> Крис-> Брук-> Чейс-> Шели-> Маут-> Рейчъл-> Лукас-> Пейтън-> Джейк-> Ники-> Лукас-> Хейли-> Скилс-> Бевин-> Нейтън-> Тейлър-> Хейли-> Белия-> Карън-> Дан-> Деб-> Кийт-> Карън и тн и тн. Хайде, филм като филм. Гледам Supernatural, ама няма да тръгна да трепя хората с каменна сол я.
[/quotе]
хахахаххахах ТвА е наистина мног добро 18.gif
^FANTAZIA^
Не бих казала,че ОТХ е просто само един сериал той е повече от това,но разбира се това е мойто мнение все пак ми е любим и се предполага да кажа, че не е просто един обикновен филм.Но да кажем,че ни е начин на живот е малко пресилено.Случките,който се случват там няма да се случат и на нас в реалния свят.А от друга страна поне малко или много мислите и ситуациите във филма биха изградили нашето АЗ или по-точно ни карат да се замислиме над тях.И определено мен този филмът ме кара да се замисля над доста неща, и затова най много му се кефя.
lkjhgfds
Аз самата започнах да гледам"ОТХ" съвсем случайно,без да съм го чувала преди(това беше първата серия по "БНТ" ноември 2005).Принципно по това време не бях голям почитател на американското кино,и подходих с доза недоверие към ОТХ.Дори мислех да го сменя,за да намеря по-добър или забавен филм.Но в него има нещо,което го няма в никой друг филм,не знам на какво се дължи,но е така.От тази серия нататък нямаше серия или минута ОТХ да пропусна,след края на първи сез.изгледах останалите 3.АЗ и цялото ми семейство сме "влюбени в ОТХ",сякаш ОТх е част от семейството и от живота ни.А в част от живота ни не може да се превърне каквото и да е материално нещо,а онова,което може да се види само със сърцето и да се почуства с душата.ОТХ не просто филм,някаква си америкамска продукция,а нещо,което остава завинаги в съцата на хората,които наистина го оценяват като част от себе си и своя живот.
black rose
аз мисля, че всеки, който е вникнал в серала, ще каже чене е само сериал. В него има много скрити неща, които не се казват директно. Вярно, че няма в реалния живот такива сложни връзки и толкова много нещастия и лоши хора, но все някоя случка сме я преживяли и ние в нашия си свят. И този сериал не ни е толкова чужд и далечен. Ние се сблъскваме с подбни проблеми всеки ден. ОТх също така ми помогна да видя нещата от по-различен ъгъл. Научи ме да търся в хората винаги доброто, макар че аз лично не вярвам, че всеки се променя както е в ОТХ. Но именно за това е сериала - за доброто у хората!
heili
One Tree Hill до голяма степен ме промени.Не знам просто вникна в живота ми даде ми сили и открих смисъл.Бях се сблъскала с един проблем любовен имах проблеми и една част несподелена любов и не знам просто ми помогна сериала като цяло се докосна до мен самата и постепенно се промених.Търся у хората доброто и гледам да им помагам с каквото мога да ги разбирам и да се поставям на тяхно място.Но според мен освен,че обичам този сериал той промени мен самата до голяма степен и живота ми.Просто One tree hill ще остане в сърцето ми smile.gif
t0ni
Цитат
ОТХ определено промени живота ми.Никой друг филм не съм гледала с толкова голям интерес.1000 пъти съм плакала 1000 пъти съм се смяла 1000 пъти съм била тъжна и 1000 пъти щастлива.ОТХ е мн важна 4аст от жижота ми.Може би 1 сериал не може да промени 4овек,но повярвайте ми този сериал може.

Съгласна съм с всички! И най-вече с теб worthy.gif
moni_hs
Цитат(t0ni @ Mar 20 2008, 16:50) *
Цитат

Съгласна съм с всички! И най-вече с теб worthy.gif

4.gif 4.gif Подкрепям
$ Naley forever $
Чесно казано в началото си мислех че това е поредния сериал,който ще погледам известно време и ще забравя.Обаче в последствие разбрах че не е точно така,напротив направи ми впечатление happy.gif oсвен прекрасния актьорси състав,историите разказани в самия филм.Те наистина се случват е може би не точно по същия начин но подобни.И наистина има какво да се научи от ОТН...поне аз научих доста неща...за живота,приятелството,любовта и злобата....! 2thum[1].gif
mak3-l0ve
Цитат(brooke_23 @ Aug 6 2007, 11:32) *

По-добре от тва не може да се каже ! rolleyes.gif worthy.gif
Аз лично откакто гледам филма .. начина ми на мислене се промени супер много. Филма те кара да се замислиш за някои неща от живота, на които аз поне преди не обръщах чак толкова внимание.
Просто ме кара да мисля по различен начин .. не мога да го обясня точно ;d unsure.gif Хората, които чувстват ОТХ така, разбират какво имам впредвид rolleyes.gif
emoticon1 (116).gif
traiana
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 28 2008, 18:09) *
Цитат(brooke_23 @ Aug 6 2007, 11:32) *

По-добре от тва не може да се каже ! rolleyes.gif worthy.gif
Аз лично откакто гледам филма .. начина ми на мислене се промени супер много. Филма те кара да се замислиш за някои неща от живота, на които аз поне преди не обръщах чак толкова внимание.
Просто ме кара да мисля по различен начин .. не мога да го обясня точно ;d unsure.gif Хората, които чувстват ОТХ така, разбират какво имам впредвид rolleyes.gif
emoticon1 (116).gif

Напълно точно и вярно!ОТХ не е просто сериал,а начин на живот поне за мен rolleyes.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.