solenka
Nov 4 2005, 19:30
Как мислите? Хейли правилно ли постъпи като замина на турне с Крис и остави Нейтън сам?
Аз лично не одобрявам постъпката и.

Да, вярно, че това турне за нея беше сбъдната мечта, но все пак можеше по някакъв начин да обръща внимание и на съпруга си. А и този Крис само я предизвикваше. Надявам се сега нещата между тях да се оправят.
ludoto_mimi
Nov 4 2005, 19:46
Нейтън каза, че това е тест за нея да покаже, че може да й се вярва и тя затова отиде
mimi_54
Nov 6 2005, 13:12
тя говори попринцип не за последния епизод ве лудото мими

иначе то донякаде нямаше да има толкова интриги ако не беше заминала

така че ...

ще се оправят да се надяваме и да е по скоро че мн зех да са нерва
ludoto_mimi
Nov 6 2005, 14:14
Ааа, ето къде била уловката
Еми първия път като замина не го одобрявам, ама втория път хубаво, че замина, може пък след тва най-накрая да се съберат.
mimi_54
Nov 6 2005, 19:58
време е просто щот мн нерви

тя пада той я спасява после и пуска няква ръка дискретно

ахахах не ве просто е тъпо щот са LoVe
ми не ме изкефи тази постъпка ама повече ме дразни Крис нищо че ми е адаш
ludoto_tedi
Nov 7 2005, 21:00
не мога да кажа че е постъпила грешно ,защото всички имаме мечти и искаме да реализират и когато се появи шанс това да се случи ние не бихме и си помислили да го изпуснем,но и да кажа че е постъпила правилно няма пак да е така ,защото тя е решила ,че Нейтън е нейното момче(мъж) и при положение че Крис я целуна преди това и все пак тя лъжеше Нейтън за записите на песните.Но все пак вече и двамата реализираха мечтите си мисля че вече нищо не им пречи(може би освен Крис,но не мисля че сценаристите биха направили така че да не се суберат двамата влюбени).Аз лично много искам да са заедно.
_HriS_TinA_
Nov 8 2005, 23:39
ами...мисля 4е постъпи правилно... аз също сам на мнение 4е всеки трябва да следва ме4тите си и да се опитва да ги направи реалност....в слу4ея оба4е тя разбра 4е Нейтън за нея е по-важен от това да стане певица ... и се върна при него....все пак 4овек се у4и от гре6ките си .....дано сега само да се съберът отново...
mimi_54
Nov 17 2005, 12:15
крайно време е
solenka
Nov 17 2005, 18:53
Аз си мисля, че нарочно е направено така, за момент да се разделят, защото нямаше просто да е интересно. Сега зрителят постоянно е в напрежение дали ще се съберат или не. Оффф, т`ва чакане вече взе да ми писва! Но по принцип нещата винаги се оправят накрая.
Абсолютно НЕ одобрявам постъпката на Хейли!
Аз лично не й одобрявам постъпката, Нейтън може да се откаже от своята мечта и не отиде в лагера, а тя си хвана задника под мишница и се изнесе, после се остави Крис да я прегръща пред камерата, свали си халката и не я сложи повече, да не говорим, че като Нейтън отиде да я вземе тя не му обърна внимание. А и колко мъка причини на бедния Нейт, тя не заслужава любовта му и не заслужава Нейтън да й прости
Devil^Rose^^
Nov 27 2005, 15:48
НЕ ! Не одобрявам постъпката й. Хейли постъпи много егоистично като си замина просто ей така. Ня я харесах още от самото начало на филма
![0002[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0002[1].gif)
И сега заслужава Нейтън да се държи така с нея и да й иска развод...макар че още я обича ....
Трябва да има драма иначе нямаше да ни е интересно.
Amidala
Nov 28 2005, 13:49
ми според мен наистина постапи гадно!! ама сега .. маи трябваше и Нетън да отиде с нея на турнето... или пък.. нз може би така както се развиха нещата по касно повече ми харасва , знам че нещата ще се оправят
Апещ Дзверо
Dec 12 2005, 11:48
Вярно е, че всеки иска да постигне мечтите си, но когато си с човека, който наистина обичаш и си свързан за цял живот, би трябвало да си дадеш сметка за постъпките и последствията. Категорично не одобрявам постъпката на Хейли. Тя просто не заслужава Нейтън, особено след голямата промяна, която стана с него.
RoXXy_
Dec 12 2005, 16:35
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Nov 27 2005, 03:48 PM)

НЕ ! Не одобрявам постъпката й. Хейли постъпи много егоистично като си замина просто ей така.
абе чудно ми е какво щяхте да направите ако бяхте вие в такава ситуация и да не забравяте, че сте на 17 и животът е пред вас
QUOTE(Апещ Дзверо @ Dec 12 2005, 11:48 AM)

Вярно е, че всеки иска да постигне мечтите си, но когато си с човека, който наистина обичаш и си свързан за цял живот, би трябвало да си дадеш сметка за постъпките и последствията. Категорично не одобрявам постъпката на Хейли. Тя просто не заслужава Нейтън, особено след голямата промяна, която стана с него.

хех пак не съм съгласна! Не ви ли се струва, че всички проспускате една малка подробност..и Хейли, и Нейтън са по на 17.На тази възраст още не си постигнал кой знае колко в живота и тепърва предстои да следваш мечтитие си.Вярно е, че са женени, но е доста рано/според мен/ да се говори за такава връзка за цял живот...просто според мен бракът им на този етап, не означава единствено и само 'отдаденост' на другия, не е ли малко егоистично, та това са най - хубавите години, защо трябва да се пренебрегват собствените стремежи/мечти/желания...ако не сега, то кога
ако наистина се обичат, ще са способни да простят грешките които са правили
Jordan
Dec 12 2005, 19:19
постъпката на Хейли...не знам, тази постъпка, според мен, не може да се определи точно като грешна или правилна. Зависи си от гледната точка. Ако погледнем от една страна Хейли направи правилния избор като тръгна с Крис, все пак това й беше една голяма мечта, но пък погледнато от друга направи грешката да поскрие някой неща от Нейт. Тези грешчици започнаха в един момент и продължиха да се натрупват докато естествено през това време само горкия Нейтън страдаше. Колкото до Крис...още от самото начало не ми допадна като персонаж, и така си и остана, не ме кефи тоя човек. Но пък не мисля, че той е виновен за развалените отношения м/у Нейтън и Хейли, той само подтикна Хейли, все пак не я е натоварил на сила в автобуса.
Като цяло пък брака м/у Нейт и Хейлс беше дста необмислен. Все пак сав тийн възраст, точно годините, които трябва да изживееш най-яко, а не да се обвързваш с подобни неща.
Но...аз пък силно вярвам, че все ще се измисли нещо и ще се оправят нещата, аз така като ги гледам двамцата...мчи те са си един за друг. Все пак всеки прави грешки, трябва да си прощаваме...Всеки заслужава своя втори шанс, нали така!?
april^^
Feb 11 2006, 09:56
Ами според мен човек който се е отказал от мечтите си не е достатъчно смел да се бори за тях.Следователно не обвинявам Хейли за постъпката и аз бих направила същото.Просто нетрябваше по този начин

Незнам..може би трябваше да го покани да отиде с нея

Ама...младото си е лудо

кво да се прави
James towel keeper
Feb 11 2006, 11:59
Ами.. определено не постъпи добре, спрямо Нейтън, но от друга страна, щом това и е било мечта

Пък и ако не беше отишла, това щеше да подложи чувствата и на съмнение... и един ден просто би си тръгнала... Сега вече знае какво е и че Нейтън е по-важен, но ако не беше отишла никога нямаше да го разбере
QUOTE(RoXXy_ @ Dec 12 2005, 05:35 PM)

абе чудно ми е какво щяхте да направите ако бяхте вие в такава ситуация и да не забравяте, че сте на 17 и животът е пред вас

хех пак не съм съгласна! Не ви ли се струва, че всички проспускате една малка подробност..и Хейли, и Нейтън са по на 17.На тази възраст още не си постигнал кой знае колко в живота и тепърва предстои да следваш мечтитие си.Вярно е, че са женени, но е доста рано/според мен/ да се говори за такава връзка за цял живот...просто според мен бракът им на този етап, не означава единствено и само 'отдаденост' на другия, не е ли малко егоистично, та това са най - хубавите години, защо трябва да се пренебрегват собствените стремежи/мечти/желания...ако не сега, то кога
ако наистина се обичат, ще са способни да простят грешките които са правили
Да ти кажа не съм съгласна, какво като е на 17? Щом е решила да се омъжи значи е преценила, че е достатъчно зряла за тази крачка, аз съм на 18 и знам какво искам от живота, но небих изоставила човекът до мен ако знаех, че той е истинският, този с който искам да прекарам живота си, Хейли направи милион грешки, първо не покани Нейт да отиде с нея, после след първата по-сериозна разправия тя си грабна куфарите и замина, и преди съм го казвала, но щом Нейтън може да загърби мечтите си за да е с Хейли и да изпълни съпружеския си дълг към нея, защо тя да неможе да направи същото, нали го обичаше.....за мен тя постъпи по възможно най-глупавият начин, и каквото и да кажете неможе да опровергае факта, че ако небеше заминала, нещата щях да са много по различни, и дори смятам, че Нейт небиваше да й прощава толкова лесно, аз небих простила, колкото и да я обича, той е направил много повече за нея отколкото тя за него, щом на момента не го е уценила значи е глупачка.
Devil^Rose^^
Feb 11 2006, 13:47
QUOTE(RoXXy_ @ Dec 12 2005, 04:35 PM)

Първо нямаше да се омъжа... колкото и голяма да е любовта им това ли беше начина да я затвърдят
на 17 женени !

Незнам ... добре разбирам че всеки има мечти и щом му се отдаде шанс не бива да го пропуска, но когато Хейли се съгласи да стане Госпожа Скот трябва да си е давала сметка че това значи пълно обвързване и отговорности, които идват с брака. Нали тя е отговорна и разумна и беше сигорна какво точно иска.Все пак мисля че на 17 това е невъзможно. Не беше справедливо спрямо Нейт, защото той се отказа от баскетбола заради нея, а тя не можа да го направи ...
april^^
Feb 12 2006, 14:40
Еми таkа си е...всичkи лравим грешkи
RoXXy_
Feb 12 2006, 15:17
QUOTE(april^^ @ Feb 12 2006, 02:40 PM)

Еми таkа си е...всичkи лравим грешkи

именно...
Devil^Rose^^ ,
Ralna лесно е да съдиш другия за неговите грешки, ама когато се поставиш на негово място нещата стоят по по-друг начин...за това съм сигурна
пък и в крайна сметка всеки от вас си има мнение , няма да убеждавам никой...
ама все пак, според мен е нормално сичко това, което се случи , пък и така е по интересно...има интрига
Така си е!Всеки има право да следва мечтите си,пък и когато се е омъжвала тя едва ли е предполагала,че ще и се отдаде такава възможност като това да замине на турне.
Иначе мен единствено ме подразни момента,когато Нейтън отиде при нея на турнето и тя не му обърна особено внимание и след това си махна халката от ръката.(не че и той не го направи)
Eli_Baby
Feb 12 2006, 23:36
Ми ако сам на мястото на Нейтън определено не бих се радвала

ама се пак тя е още супер млада и има право да избира своето бъдеще независимо от Нейтън! Това че се е омъжила не значи че не може да следва мечтите си

И се пак ако беше помолила Нейт да отиде с нея поне щеше да е по-добре... Единствено не ми хареса че си тръгна без дори да му каже сбогом,ми просто го заряза...тва беше тъпо от нейна страна
DaniEl
Jul 12 2006, 00:35
Аз одобрявам постъпката й.А ако Неитан наистина е обичаше щеше да е подкрепи и да замине с нея
elexis
Jul 12 2006, 10:51
Аз не мисля, че е било грешка. Първо Хейли е страшно талантлива и това
беше огромен шанс за нея. Тя не изостави съпруга си - просто отиде на турне.
Грешката беше, че целуна Крис и че не помоли Нейтън да тръгне с нея на турнето...
Освен това мисля, че беше много гадно от страна на Нейтън да и даде ултиматум...
born_4_you
Jul 12 2006, 14:22
QUOTE(Menna @ Feb 12 2006, 16:24)

Така си е!Всеки има право да следва мечтите си,пък и когато се е омъжвала тя едва ли е предполагала,че ще и се отдаде такава възможност като това да замине на турне.
Иначе мен единствено ме подразни момента,когато Нейтън отиде при нея на турнето и тя не му обърна особено внимание и след това си махна халката от ръката.(не че и той не го направи)

И аз така мисля. Когато Нейтън отиде при нея беше преглътнал всичко и беше готов да дойде с нея на турнето, за да сбъдне мечтата й, а тя взе да дрънка неща от сорта, че са избързали и може би е било грешка! Това беше страшно егоистично от нейна страна като се има предвид, че Нейт беше готов да се откаже от собствената си мечта заради нея!
Главно заради това смятам нейната постъпка по-скоро за неправилна, защото когато човек се омъжва би трябвало да го приема по-сериозно и да поема отговорността. Ако беше съчетала двете неща по подходящия начин нито един от проблемите, които се отвориха, нямаше да стои на пътя им.
НО все пак трябва да има интрига.
BlaCk~RoSe~
Jul 12 2006, 16:03
аз също не го одобравям щом Нейтън не беше съгласен не трябваше да заминава и то с човека който е луд по нея..щом го обича трябваше да го послуша или да го накара да замине с нея а не така да тръгне без да се обади..супер тъпо е..и колко страдание му причини..как и прости напрао и аз не знам
одобрявам я защото тя следваше ме4тите си и искаше да прави музика и напълно я разбирам защото и аз съм музикант и знам какво е било в сърцето й а Нейтън трябваше да се отнесе с малко пове4е разбиране и доверие, но не одобрявам целувката й с Крис това накара Нейтън да се съмнява в лоялноста й и да му стане толкова кофти нищо 4е не стана нищо между нея и Крис през турнето
Mrs.Ackles
Jul 26 2006, 22:08
Абе, според мен от една страна беше гадно спрямо Нейт, а от друга не, защото тя винаги си е мечтала за такова турне и до някъде я разбирам.... Но, все пак супер много ме издразни като го остави самичък, поне трябваше да го помоли да отиде с нея!
Summer
Aug 27 2006, 11:13
От една страна одобрявам постъпката и от друга не. Когато се омъжиш започваш да споделяш живота си с друг човек, но това не означава да пренебрегваш собствените си ценности и мечти. От тази гледна точка Хейли постъпи правилно като замина, за да преследва мечтите си. Но все пак по този начин адски много нарани Нейтън....както той сам каза можеше да го помоли да дойде с нея, но тя не го направи и така му даде повод да си мисли, че има нещо между нея и Крис, което според мен го нараняваше повече от това, че е заминала на турне. Напълно подкрепям Нейт за начина, по който се държеше с Хейли след като се върна. Това според мен беше неговият начин да и покаже как се чувства и мисля, че тя си го заслужаваше. Но в крайна сметка всичко това и минало вече....
Haley_James_Scott
Dec 4 2006, 21:15
Не одобрявам постъпката на Хейли , но тя преди да тръгне беше разтроена и сестра и Тай я убеждаваше да тръгне.Тя испълни мечтата си ,а после и Нейт отиде в Хай Флаърс (май така се пише) и сега са квит.
DeSiNCeTu
Dec 12 2006, 12:36
Амм не, честно казано
Тогава доста се бях ядосала на Хейли, мислих, че няма да се върне повече... но се радвам, че го направо
Това укрепи връзката им
Bloody_Tears
Dec 25 2006, 20:19
Ами да ви кажа,абсолютно не я одобрявам.Намразих я затова!
И ако бях на мястото на Нейтън бих направила точно това,което направи той.Но за разлика от него,НИКОГА нямаше да простя!!!Още не мога да си обясня,как можа да й прости,тя каза,че бракът им е бил грешка?!Честно ви казвам,ако бях там такъв юмрук щях да й забия в носа!!!

Беше ми ужасно мъчно за Нейт.

Но когато се върна,сякаш нарочно го извъртяха,че Нейтън е гадния.Не й объща внимание,не може да й го прости..Айде пък сега.Аз дори не бих я погледнала,та камо ли обяснения да й давам

И съм напълно съгласна с Пейтън.Как може човек просто да си тръгне изведнъж,без дори да каже на приятелите си,че си тръгва,и когато се върне,да очаква,че всеки ще го обича както преди и ще е забравил постъпката му.И още нещо,Хейли покани ли Нейтън да отиде с нея на турнето,излъга ли го дали е целунала Крис

Мисля,че знаете отговора.Но все пак вече отдавна ми мина(абе не е много) и пак много си я обичкам Хейлиту.Обаче всеки път като се сетя за нейната постъпка и ужасно се ядосвам.
ALeX4e7y^
Dec 27 2006, 20:29
Определено не одобрявам постъпката и
angie_baby_bs
Dec 28 2006, 18:43
Хубаво е , че Хейли осъществи мечтата си на това турне , но не разбирам защо трябваше всичко да се крие.И даже беше тъпо , че не се обаждаше на никой.Нейтън беше готов да се откаже от лагера заради нея и съм сигурна , че нямаше да я спре да замине, а дори би отишъл с нея.И приятелите и също щяха да я подкрепят, ако не беше тръгнала така внезапно без да се сбогува.....,но както знаете това е филм и всичко е сценарий
janushka
Dec 29 2006, 00:03
(angie_baby_bs @ Dec 28 2006, 18:43)

но както знаете това е филм и всичко е сценарий

съгласна съм с теб,6тото в реалния живот,ако,т.е при такива обстоятелства(искам да кажа тяхната любов,на4ина по които тя се зароди и разви и т.н.,а и 4е наистина вярвам 4е това изоб6то може да се случи/отцаянн оптимист съм,кво да се прави/) Хейли никога не би скрила от Нейт и от Люк за турнето и вс останала,но понеже трябва да има драма и за да ни задържат вниманието максимално трябва да внесат обърквания,недуразомения,интриги и т.н.,6тото мен ако питате най ме издразни сестрата на Хейли и то всъщност от там тръгна вс - дето Нейт е спал с нея,пък да и каже ли да не и ли каже,ала бала и после па дойде и Крис и айдееееее
А ина4е тва дето dqvol4e7o_mims каза 4е извъртаха нещата сяга6 Нейт е лошия и на мен мн,мн не ми хареса,6тото все пак той супер мн страда6е,не казвам 4е и Хейлс не е страдала,но все пак намира6е някаква утеха в музиката.
Та като цяло удобрявам постъпката й,за6тото по този на4ин тя не се е "заробила" така да се каже и отстоява позициите си,следва и гони ме4тите си,но пък ако бе6е поканила и Нейт 6те6е да е префектно,но както знаем няма перфектни не6та на света,така 4е тва е половението.Пък и всяко зло за добро,като се сдобриха сяка6 ги заоби4ах пове4е,толкова мн емоции преживях и хубави и ло6и докато тва стане,но пък си бе6е супер деа и другото което е 4е и връзката им се заздрави
Така 4е едно огромно БРАВО на сценаристите
Upstream``
Jan 9 2007, 20:24
Абе вечно щастие няма... трябват ни разни спънки по пътя, за да ни е вкусен живота! Всяко зло за добро! Както някои вече казаха - ако не се бяха поразделили мислите ли че щеше да има толкоз сплетни и интриги - не мн ясно! Друг въпрос е обаче че аз ако бях... Мн й здраве на Музиката - аз обичам ли го или кво?! Ама мен никой не ме пита нали?
според мен е доста относително да се говори за постъпката на Хейли,защото я си представете че за това което сте мечтали цял живот изведнуж е възможно да се усъществи и ви се налага да напуснете досегашният си живот,но в сущото време неможете да оставите любомия си(бе с една дума поставете се на мястото на Хейли).Предполагам че и аз бих избрала музиката,защото все пак Нейтън я накара да избира между двете,а това е много гадно и подло,но пък и Хейли не е много права,защото не може да иска от Нейтън да и вярва при наличие че се е целувала с Крис...пък и тя дори не го повика снего на турнето,така че...може би и двамата са прави до една степен,а до друга грешат.т'ва е моето мнение
fresh_girl
Jan 30 2007, 21:49
bo7evka
Jan 31 2007, 12:22
всичко е добре щом завършва добре
kingsize-4eto
Feb 4 2007, 08:56
Определено не ми хареса,че Хейли замина!Просто тогава нещо "ми падна в очите"(после пак се издигна като се върна
)Уж толкова обичаше Нейтън,а отиде може това да и е мечтата,но защо не го помоли да отиде с нея!?!Беше супер гадно и тъжно като гледах как Нейтън страда ,че я няма ;( Но накрая всичко свърши много добре
A_l_e_x
Feb 7 2007, 16:40
И на мен ми падна в очите,като го заряза така,а на всичкото отгоре после му се сърдеше ,че не я разбирал! Оттогава Хейли спря да ми харесва и сега доста ме дразни!!!!
mandarin4eto
Feb 10 2007, 20:03
Добре замина. Ама поне да беше се обаждала... Туй-онуй, а тя един път се обади за да я гледат по тв-то...
*BringMeToLife*
Jul 17 2007, 09:57
MoRJiNi_F
Jul 20 2007, 15:56
Хейли създаде Нейтън ,а като замина го унищожи тая малката
Знам ,че ще се оправят ,но кому беше нужно да се води по акъла на Крис?! Ако Нейтън беше заминал на лагера ,тя нямаше да го понесе и щеше да направи цирка , а Нейтън дори склони да приеме турнето ,обаче Хейли оплеска нещата отново! Затова ТВЪРДО НЕ ОДОБРЯВАМ прочутата й постъпка!
dEniChka
Jul 20 2007, 16:03
Цитат(MoRJiNi_F @ Jul 20 2007, 16:56)

Хейли създаде Нейтън ,а като замина го унищожи тая малката
Знам ,че ще се оправят ,но кому беше нужно да се води по акъла на Крис?! Ако Нейтън беше заминал на лагера ,тя нямаше да го понесе и щеше да направи цирка , а Нейтън дори склони да приеме турнето ,обаче Хейли оплеска нещата отново! Затова ТВЪРДО НЕ ОДОБРЯВАМ прочутата й постъпка!
Подкрепям те от всякьде !!
bobikiller
Nov 5 2007, 14:18
Хейлс постъпи доста гадно спрямо Нейт но както се казва „целта оправдава средствата”.
Ожениха се на 17 и нито един от двамата нямаше вазможност да изживее мечтите си ... но когато се отвори вазможност на Хейлс да сбъдне бляна си тя го прави ... найстина Крис се оказа олигофрен но след това тои продава китарата си за да може да помогне на Нейт което е знак че съжалява .. поне според мен
Глупаво заминаване но не бихте ли направили същото ако ви се отдаде вазножност!?
Нейтън показа колко мого обича това момиче като и разреши да запише демо с Крис въпреки че знаеше що за стока е ... нали и той беше такъф преди...
Отново въпросът ЗА или ПРОТИВ постъпката на Хейли е спорен..героинята и е отговорен човек и щом така е прецелина явно е било правилно но и в същото време и грешно поради това че бракът е отговорна и сериозна стъпка в живота на всеки
НИКОЙ НЕ Е БЕЗГРЕШЕН !!! Нека да се смилим и да простим на Хейлс за избора й.
И както трябва да бъде ... Happy end
Naley Always & Forever <-- The Best
Mr. Winchester
Dec 15 2007, 15:12
Мнее изобщо не и одобрявам постъпката как можа така да направи ! мн гадно постъпи нейтънчо отива да я търси и хоп : сестраи : тя си тръгна, направо трябваше да я зареже
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.