Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Одобрявате ли постъпката на Хейли?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
Страници: 1, 2
pinko_z
И аз не одобрявам че отиде ама после нали пак се събраха какво искате повече biggrin2.gif
angel_girl
Всъщност аз одобрявам това че отиде. Но не харесвам, че заради заминаването й трябваше да се скарат с Нейтън! Напълно не съм доволна от тва! Ама иначе е добре че отиде. Защото иначе щеше да остане една частица вина във връзката им, заради това че не е отишла. И двамата скрито щяха да обвиняват Нейтън. Но се получи тъпо самото заминаване. wink.gif
meri_ans
а ве вие добре ли сте кво ся като се е омъжила да забрави всичко я се замислете не трябва ли да се подкрепят и да вярват един в др нима като е заминала да не е обичала Неитън нима да е показала това по някафф начин я стига простотий стегнете се малко и покаже те уважение тя подкрепа Нейт във всичко той е крив не я подкрепи а и забрани и за тва с тана така понеже забраненото е най-искано нали давайте ся да я разпънем че има мечти нека аз да ви отнема мечтите да видим как ще е а
gan4e70oo
Не одобрявам начина, по който го направи.Мисля,че трябваше първо да говори с Нейт и след това да тръгне,а не да му го сервира в последната секунда.Но й Нейт не постъпи правилно като не я подкрепи.И двамата направиха грешка,до някъде беше виновна тя,до някъде той.
Най-гадно ми стана обаче,когато Лукас говореше пред капсулата на времето за това,тогава наистина ме разчувства sad.gif
secretk
Някaк си ролятa нa Хейли е дa бъде добрa, и може би никой не очaквaше дa е мaлко егоист и дa замине, но тя го заслужaвaше и Нейтън определено можеше дa я подкрепи, aко трябвa дa сме честни Нейтън е прaвил много повече грешки, отколкото тя. Тя се съглaси той дa замине нa бaскетболния лaгер, дори мислеше дa отиде дa живее при Кaрън, решението дa не отиде беше негово, a не нейно. Той клетия оревa целия свят, че не може дa игрaе бaскетбол, е сори, но бaскетболa не е по-вaжен от нейнaтa музикa, и двaмaтa имaхa мечти и той имaше своите шaнсове, защо тя дa нямa своите? Тя нaпрaви нещо за себе си и го дължеше нa себе си. А товa че Нейтън го приел зле, беше понеже знaеше, че той я бутнa дa отиде с нaчинa, по който се дъжеше, товa че и е мъж не и дaвa прaво дa и забрaнява дa репетирa с Крис или пък дa и кaже, че aко замине всичко между тях сършвa. Когaто той отиде при нея, постъпи детински кaто не я изчaкa, тя е подписaлa договор и имa задължения, a относно хaлкaтa, що дa я носи, след кaто той скъсa с нея нa прaктикa, кaто се опитa дa я контролирa, в онзи момент постъпи точно кaто Дaн, с тaя рaзликa, че Хейли не е кaто Деб и и стискa дa си потърси своето. Кaкто и по-нaтaтък в сериите се видя, че Нейтън е по-голям егоист от Хейли. Ако aз бях нa Хейли нa мястото щях дa постъпя по същия нaчин, защото той нямa прaво дa контролирa животa и, той тaкa и не рaзбрa нейните чувствa и желaнието и дa успее с нещо, не рaзбрa, че отивa нa турне , зарaди музикaтa, не зарaди Крис, понеже всичко се въртеше около него , той не можеше дa отиде, защото за рaзликa от Хейли, той не е добре в училище и защото единственото, което щеше дa нaпрaви е дa се кaрa с Крис и дa прецaкa Хейли.
FintiFlushka
Определено не .. рискува прекалено много,но го направи .. Макар че беше хубаво за нея smile.gif
**Naley*
Не я одобрявам mad.gif беше адски тъпо да замине на това турне и да зареже Нейтън 19.gif заради нея той направо се поболя blink.gif
elitu
Одобрявам я.Въпреки че постъпката й нарани Нейтън.По скоро не одобрявам неговата постъпка като я постави да избира между него и нейната мечта.
™ῆǻŁėỹ Å&F™
Отчасти я одобрявам отчасти не. Значи трябваше да се сбогува с всички, да помоли Нейтън да отиде с нея, Да не целува Крис (btw Крис много ме дразни тогато започна да се закача с Хейли). Но пък за това мечтаеше от много време. Нейтън трябваше да я подкрепи, а не да я кара да избира между музиката и него. Но тя си беше виновна....
Dimple
Одобрявам я донякъде. Това беше нейна мечта и беше нормално да я преследва, защото шанс като този, който получи тя не се среща често. Може би трябваше да поддържа повече връзка с Нейтън и да се постарае да не изглежда все едно го е напуснала както стана, но и Нейтън не трябваше да реагира по този начин спрямо Крис когато още нищо не беше станало, защото ако не беше той Хейли нямаше как да запише песен и въобще да се занимава професионално с музика.
Мая
Аз я одобрявам, защото е нормално човек да преследва мечтите си. Това, което не одобрявам е начина, по който Хейли се държа с Нейт. Не се постара да му обясни добре, че няма нищо общо с Келър, просто все отлагаше, не му се обаждаше... все едно беше изчезнал за нея. Трябваше някак да ги съчетае двете неща.
mak3-l0ve
Окей следваше мечтата си .. важното е, че накрая осъзна, че Нейтън е по-важен от която и да е мечта rolleyes.gif emoticon1 (116).gif
Той се е жертвал за Хейли не веднъж, пренебрегвайки и загърбвайки своите мечти само и само да е с нея. Хейли трябваше малко да се замисли. Най-малкото можеше да каже на Нейт, че няма да отиде на турнето ако той не я придружи. Аз така бих постъпила rolleyes.gif
Тва е най-голямата грешка според мен, която Хейли направи .. и още ме е яд за тва .. въпреки, че са заедно rolleyes.gif
marity95
Аз не одобрявам постъпката й, но в крайна сметка се радвам, че се върна и се събраха отново с Нейт smile.gif
DeViL_AsS
Трябваше да вземе на турнето Нейтън smile.gif
В смисъл той нали и беше предложил нещо такова,поне аз така бих постъпила.Кариера+любим човек,кво повече ти трябва biggrin2.gif
van Nistelrooy
АХаХхахахаХХаХха Тва е филм бе хора. Не се притеснявайте ще се съберат. То в сапунките нали знаете, че накрая всичко завършва щастливо и спокойно biggrin.gif
badbaby22
Да си следва мечтите ли? Ами Найтън, той защо не си ги следва? Защо ли остави всичко заради нея, а тя даже не се сети да го попита какво е мнението...Общо взето с това си решение, Хейли ме ядоса много, кой нормален човек би оставил мъжа на живота си, и то НЕЙТЪН, за да следва една мечта, която все някога ще има край..
naley_
Абе много й се бях ядосала 15.gif Просто седях и гледах така : shocking.gif 16.gif 16.gif
Тва беше доста глупаво от нейна страна.Да следваш мечтите си-ок,само че тя нито му се обади,нито го помоли да дойде с нея mad.gif На всичкото отгоре позволи Крис да я целуне,и даже мислеше,че бракът й бил прибързан 15.gif Бях я намразила заради тази постъпка,и когато се върна наистина очакваше нещата да са постарому ,и даже едва ли не се чудеше защо Пейтън се държеше така с нея.Напълно заслужено.
Важното е,че се събраха с Нейт и са си щастливи 4.gif Надявам се даняма повече глупости натам biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.