Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stardust (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
DaniEl
Stardust
This summer a star falls. The chase begins.

Световна премиера: 10/08/2007

Виж още: IMDB ,Официален сайт ,trailer

Жанр: Екшън / Приключенски

Студио: Paramount Pictures

Режисьор: Матю Ваугн

Сценарист: Найл Гайман, Жане Голдман

Участват: Чарли Кох, Клер Дейнс, Робърт Де Ниро, Сиена Милър, Мишел Файфър, Джейсан Флеминг, Рупарт Еверет, Иън МакКилън

Ревю: В едно малко изоставено градче се намира границата на магическа земя. Млад мъж, посветен в тайните на магиите дава своята дума, че неговата възлюбена ще бъде въведена и запозната с мистичното царство и ще го приеме такова каквото е.
Jolly_GirL
Ейй супер,обичам приключенските филми rolleyes.gif Ще го чакам с голямо нетърпение,изглежда много интерестно и увлекателно филмче...дано да е така smile.gif
Adorkable
Robert de Niro,omg <33333333.Ще се гледа ^^^.
CheerFuL-F
Изглежда готино филмче...ще го видим като излезне
Gossip Girl
OMG, Иън МакКелън, Сиена Милър, Клер Дейнс-обожавам ги. Дори само заради тях тримата в куп бих гледала филма, но и от резюмето ми се струва много интересен. Надявам се по-бързо да го пуснат в България, след като излезе.
Gossip Girl
Stardust
Филмчето е жестоко. Отдавна не бях гледала такава хубава приказка. Както и очаквах Клер Дейнс е страхотна. Същото се отнася и за Робърт ДеНиро и Мишел Пфайфър. Имаше много забавни моменти начело с танца на ДеНиро с роклите. Определено това е филм, който трябва да се гледа.
ladysunshine
Изглежда много готино, а и всичките тези известни актьори... Веднага го пускам да се тегли smile.gif
hristin4e
красива приказка... happy.gif много ми хареса smile.gif
Tedds
Обожавам го този филм,мога да го гледам вечно xD.Може би филма ми харесва много,защото харевам приказки и приключенски филми,но актьорския състав също беше много добър ии на филма просто всичко му беше шест ;]
Ice^Ice^Baby
Дам отдавна не бяха правили нещо толкова интересно в този жанр...изгледах го на 1 дух и ви го препоръчвам ако ви се гледа нещо за разпускане
divata_airis
О, това нещо толкова ми хареса, че чак прочетох и книгата. Заключение - филма е по-добър! Гледах го веднъж сама и точно в два през нощта се хилих като ненормална, после с майка, която е фен на някви такива приказки и накрая с Кас, която се хили на Бен Барнс как са го замазали...хаха...за смях си беше. И вероятно ще го гледам отново...много ме радва
burn4e
този филм е толкова интересен ,много готино са го направили
страхотен е и на мен супер много ми хареса
Dжydж
Отдавна не бях гледала толкова хубав филм.. особенно към края вече не можех да отлепя очи от екрана shocking.gif wub.gif А ефектите.. само като видях как се построи гостоприемница и бях буквално така -> shocking.gif .. мееега якото са ги направили всички ефекти, направо още са ми пред очите всички красоти... wub.gif
За актьорите нямам какво да кажа - страхотен подбор. А и актьорска игра. happy.gif Прекалено много са моментите, които са ми запечатани в съзнанието, за да определя кой е любимият ми..
Невероятна приказка! С удоволствие бих я гледала отново и отново! 3.gif
vasinka_{P}
Не мога да повярвам че не съм писала тая тема shocking.gif Филмчето е страхотно, много бързо се превърна в един от любимите ми филми. Робърт де Ниро и Мишел Пфайфър си изиграха уникално ролите, наистина филма беше много готин, една много красива приказка. blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.