DaniEl
Jul 12 2007, 14:20
Stardust
This summer a star falls. The chase begins.

Световна премиера: 10/08/2007
Виж още: IMDB ,Официален сайт ,trailer
Жанр: Екшън / Приключенски
Студио: Paramount Pictures
Режисьор: Матю Ваугн
Сценарист: Найл Гайман, Жане Голдман
Участват: Чарли Кох, Клер Дейнс, Робърт Де Ниро, Сиена Милър, Мишел Файфър, Джейсан Флеминг, Рупарт Еверет, Иън МакКилън
Ревю: В едно малко изоставено градче се намира границата на магическа земя. Млад мъж, посветен в тайните на магиите дава своята дума, че неговата възлюбена ще бъде въведена и запозната с мистичното царство и ще го приеме такова каквото е.
Jolly_GirL
Jul 12 2007, 14:24
Ейй супер,обичам приключенските филми

Ще го чакам с голямо нетърпение,изглежда много интерестно и увлекателно филмче...дано да е така
Adorkable
Jul 12 2007, 18:00
Robert de Niro,omg <33333333.Ще се гледа ^^^.
CheerFuL-F
Jul 31 2007, 23:37
Изглежда готино филмче...ще го видим като излезне
Gossip Girl
Aug 1 2007, 02:09
OMG, Иън МакКелън, Сиена Милър, Клер Дейнс-обожавам ги. Дори само заради тях тримата в куп бих гледала филма, но и от резюмето ми се струва много интересен. Надявам се по-бързо да го пуснат в България, след като излезе.
Gossip Girl
Sep 15 2007, 14:53
Stardust Филмчето е жестоко. Отдавна не бях гледала такава хубава приказка. Както и очаквах Клер Дейнс е страхотна. Същото се отнася и за Робърт ДеНиро и Мишел Пфайфър. Имаше много забавни моменти начело с танца на ДеНиро с роклите. Определено това е филм, който трябва да се гледа.
ladysunshine
Sep 16 2007, 11:05
Изглежда много готино, а и всичките тези известни актьори... Веднага го пускам да се тегли
hristin4e
Nov 4 2007, 15:47
красива приказка...

много ми хареса
Обожавам го този филм,мога да го гледам вечно xD.Може би филма ми харесва много,защото харевам приказки и приключенски филми,но актьорския състав също беше много добър ии на филма просто всичко му беше шест ;]
Ice^Ice^Baby
Oct 24 2008, 17:39
Дам отдавна не бяха правили нещо толкова интересно в този жанр...изгледах го на 1 дух и ви го препоръчвам ако ви се гледа нещо за разпускане
divata_airis
Oct 24 2008, 18:11
О, това нещо толкова ми хареса, че чак прочетох и книгата. Заключение - филма е по-добър! Гледах го веднъж сама и точно в два през нощта се хилих като ненормална, после с майка, която е фен на някви такива приказки и накрая с Кас, която се хили на Бен Барнс как са го замазали...хаха...за смях си беше. И вероятно ще го гледам отново...много ме радва
burn4e
Oct 26 2008, 09:36
този филм е толкова интересен ,много готино са го направили
страхотен е и на мен супер много ми хареса
Отдавна не бях гледала толкова хубав филм.. особенно към края вече не можех да отлепя очи от екрана
А ефектите.. само като видях как се построи гостоприемница и бях буквално така ->
.. мееега якото са ги направили всички ефекти, направо още са ми пред очите всички красоти... 
За актьорите нямам какво да кажа - страхотен подбор. А и актьорска игра.
Прекалено много са моментите, които са ми запечатани в съзнанието, за да определя кой е любимият ми..
Невероятна приказка! С удоволствие бих я гледала отново и отново!
vasinka_{P}
Nov 9 2008, 13:09
Не мога да повярвам че не съм писала тая тема

Филмчето е страхотно, много бързо се превърна в един от любимите ми филми. Робърт де Ниро и Мишел Пфайфър си изиграха уникално ролите, наистина филма беше много готин, една много красива приказка.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.