Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
ThePinkDuck
Сезон 3

Епизод 1 - The Magnificent Seven
Дата на излъчване: 04.10.2007
Трейлър
В Supernatural вариянта на Седемта Смъртни Гряха, Боби съветва момчетата да бъдат предпазличи, со Сам не е съгласен. Демонът Завист разпознава Дийн по името му. Момчетата се сблъскват с още двама ловци. Тамара и Айзък са наясно, че демоните са на свобода заради братята и факта, че в края на миналия сезон те отвориха Портите на Ада. Съпрузите отказват да работят с момчетата, но в последствие принудена от дълбока скръб Тамара се съгласява. Дийн съвсем ясно показва, че не го интересува дали ще живее или не и това ядосва Сам.

Епизод 2 - The Kids Are Alright
Дата на излъчване: 11.10.2007
Трейлър
Сам и Дийн са на лов за чанглинги чиито жертви са майки и децата им. Дийн се сблъсква с жена от своето минало, с която е имал забивка за една вечер. Синът и Бен, страшно много прилича напомня на Дийн за самия него. Макар, че се чувства неудобно естествените инстинкти които дийн има спрямо децата му помагат да опознае момчето.

Епизод 3 - Bad Day at Black Rock
Дата на излъчване: 18.10.2007
Трейлър
Новината за това как братята са отворили Дяволските порти продължава да се разпространява из ловджийските среди. Инстинктите на Гордън му подсказват, че Сам трябва да бъде премахнат и той убеждава двама свои "колеги" да му помогнат. Лошият късмет на Сам му докарва двама ловци, отвличане и огнестрелна рана. И всичко това заради едно заешко краче...

Епизод 4 - Sin City
Дата на излъчване: 25.10.2007
Трейлър
Сам и Дийн се представят за застрахователни агенти, за да разпитат пасторът в църква в която човек се е самоубил. Ред на Сам е да търси Дийн, когато той изчезва със сексапилна демонка която показва истински респект към Дийн за сделката която е направил, за да върне Сам. Отначало поласкан от комплиментите, Дийн и казва, че сега той живее дните си без никакви притеснения за бъдещето, защото няма такова. Междувременно, съюзника който Сам намира не е такъв какъвто изглежда.

Епизод 5 - Bedtime Stories
Дата на излизане: 01.11.2007
Трейлър
Fairy tales come to life when the brothers investigate Callie, a young girl who seems to personify Snow White. Poisoned by her stepmother and trapped in a coma, the spirit becomes angrier as more time passes. Callie's father visits her constantly, reading her original Brothers Grimm stories and unknowingly inspiring her carnage. Sam confronts him and forces him to listen to his daughter. While Dean sleeps, Sam slips out and confronts the Crossroads Demon with the Colt, procured by Ruby and rebuilt by Bobby. She refuses to let Dean out of the deal and says there's another boss who controls what she does. Sam shoots her in the head, killing the possessed human

Епизод 6 - Red Sky at Morning
Дата на излъчване: 08.11.2007
Трейлър
Gertrude - Gertrude is an elderly woman in her seventies but don't let that fool ya - she's still a hot momma - as poor Sam finds out as she has taken a shine to him and is not letting go. However, Sam has to play her game in order to get some information from her about strange goings-on in the town. These sides really do not give out too much information about the plot. All we know is that Gertrude's niece, Sheila, was found dead in her bathtub. The cause of death was said to be drowning, but according to Gertrude both Shiela's body and the bathtub were completely dry when she found her. Sheila, however, did tell her aunt about seeing a ship, almost like a ghost ship. Dean and Sam, while investigating, also find out about another set of strange deaths in the town - two brothers. The only link we are given is that some tragedy happened in all of the victim's pasts for which they may have some guilt. Shiela was driving a car when it had some kind of accident and it killed her friend. The boys were linked to their father's death.

Епизод 7 - Fresh Blood
Дата на излъчване: 15.11.2007
Трейлър
( 30 's) a vampire who habitually picks up young women in bars and "turns" them into vampires by having them drink blood (he tells them its a new drug). Despite his outward cruelty and vampire super-strength, Dixon is actually a vulnerable, grief-stricken man who can't face eternity alone and is desperately trying to reconstruct a vampire family...GUEST STAR
Dixon - a vampire. He manages to capture Gordon, a well-known vampire hunter. Dixon hates hunters, since they murdered his wife and his vampire family, and he felt that the ultimate revenge would be to get a hunter the level of Gordon and make him lunch for his new "vampires". However, after Gordon taunts him, Dixon has a better idea - to make Gordon a vampire himself. However, it does not work out like Dixon planned it. When Sam and Dean enter to "rescue" Gordon they find Dixon crying over the decapitated corpses of his two new female vampires. Dixon tells them what he did, and while they are not sympathetic at first Dean does empathize with Dixon when he says how he feels that he has nothing left - that his life was over. He cannot face immortality like this, and he begs Dean and Sam to finish him off.

Епизод 8 - A Very Supernatural X-Mas
Дата на излъчване: 13.12.2007
Трейлър
It's Christmas time and Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate a series of murders where the victims were pulled up through the chimney. Sam realizes they are dealing with a sort of Anti-Santa, a demon with roots in pagan lore. Dean wants to celebrate Christmas the old fashioned way as this is his last, but Sam refuses, not wanting to accept that Dean won't be around next year. Sam flashes back to a certain Christmas when he waited for his father to come home to give him a special gift.

Eпизод 9 - Malleus Maleficarum
Дата на излъчване: 31.01.2008
Трейлър
Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) travel to Sturbridge, Massachusetts, and discover a coven of witches that has killed two people. Ruby (Katie Cassidy) warns the brothers to stay away as the demon controlling these witches is very powerful and will surely kill them. Ignoring her plea, Sam and Dean go in after the coven and confront the head witch, who reveals Ruby's past.

Епизод 10 - Dream A Little Dream Of Me
Дата на излъчване: 07.02.2008
Трейлър
Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) race to Bobby's (guest star Jim Beaver) side after he lapses into a coma and can't be awakened. While unconscious, Bobby battles his personal demons and the reason he became a hunter is revealed. Sam and Dean discover someone poisoned Bobby with a potion that will kill him if he doesn't wake soon. When the brothers decide to take the potion themselves to enter Bobby's dream in order to save him, they come face to face with their own personal nightmares

Епизод 12 - Mystery spot
Дата на излъчване: 14.02.2008
Трейлър
Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate the disappearance of a man who went missing at a tourist location. While searching the site, Dean is shot and killed by the owner. Sam is devastated but stunned when he wakes up the next morning to find Dean alive and well. As the day unfolds, Sam realizes he is re-living the previous day and tries to prevent Dean's death, but to no avail. Dean dies again and Sam must learn to live life without his brother by his side.

Епизод 11 - Jus In Bello
Дата на излъчване: 21.02.2008
Трейлър
Агент Хенриксън се среща със Сам и Дийн. - Сам и Дийн нахлуват в апартамента на Бела, за да си върнат Колта, но тя ги е издала на агент Хенриксън и те са арестувани. Докато Сам и Дийн са заключени в килия в Колорадо, демон превзема затвора и убива някои от шерифските служители и обладава Хенриксън. След като Сам и Дийн се справят с демона, ФБР агента разбира, че са казвали истината и се готви да ги освободи, но Руби се появява, за да ги предупреди, че затворът е обграден от банда демони с мощен нов водач, който иска да убие Сам.

Епизод 13 - Ghostfacers
Дата на излъчване: 24.04.2008
Трейлър
Sam and Dean inexplicably encounter the Hell Hounds while investigating a case and become fixtures in their pilot for a reality show called Ghostfacers.

Епизод 14 - Long-distance Caller
Дата на излъчване: 01.05.2008
Трейлър
Sam and Dean are on the trail of the Crocotta, an entity that secures its victims by communicating as a loved one via phone and computer. While Sam watches over a family being tormented by the ghostly communiques, Dean walks into a trap when a voice from beyond the grave gives the whereabouts of the demon who holds his contract.

Епизод 15 - Time Is On My Side
Дата на излъчване: 08.05.2008
As time runs out for Dean (Jensen Ackles), Sam (Jared Padalecki) convinces him to head to Eerie, Pennsylvania to investigate a possible zombie case. Instead, they discover Doc Benton (guest star Billy Drago), a real-life doctor who, in 1816, abandoned his medical practice to follow his obsession with finding the key to eternal life by drugging people and stealing their vital organs. Meanwhile, Bobby (Jim Beaver) finds out where Bela (Lauren Cohan) is hiding, and Dean heads out to confront her, leaving Sam behind to deal with the good doctor. Dean and Bela battle it out for the last time, and Dean leaves Bela in a desperate, and possibly fatal, position.

Епизод 16 - No Rest For The Wicked
Дата на излъчване: 15.05.2008
It's 30 hours before Dean's (Jensen Ackles) deal with the crossroads demon is up and Dean, Sam (Jared Padalecki) and Bobby (Jim Beaver) are searching for Lilith, who holds the contract. They discover her location and Sam summons Ruby (Katie Cassidy) for help despite Dean's protests. Ruby warns them they aren't ready to fight Lilith yet but they steal her knife and depart for New Harmony, Indiana. In a battle to the death, Sam, Dean and Bobby take on Lilith and all her demons in a last ditch effort to save Dean's life.
divata_airis
Ол, просто нямам търпение и с тия нови персонажи. 27.09.2007 ми се струва далечко, ама като се сетя че някой викаше че може и чак в края на тая година да излезе, така че си е страхотна дата. Момчетата се завръщат!!! worthy.gif
Saphira
оооооооооооооо как ме зарадвахте аз си мислех че може и да не го пуснат трети сезон ох направо се изприщих от питерснение оооооооооооооооооо страхотно много се радвам 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Fernandito
Много добре, а имате ли някаква идея около какво ще се гради действието в 3-ти сезон след като жълтуркото вече го няма?
sladuranka
Цитат(Fernandito @ Jul 12 2007, 20:26) *
Много добре, а имате ли някаква идея около какво ще се гради действието в 3-ти сезон след като жълтуркото вече го няма?

Ами най-вероятно около договора, който Дийн сключи, за да спаси Сам.
ThePinkDuck
И аз предполагам, че основната линия ще върви около Договора, а и с новите персонажи ще има какво да се гледа. Макар да мисля, че ще сбозят сериала вярвам, че Крипке няма да ни разочарова. mrgreen[1].gif
Mrs.Ackles
Очаквам го с огрооомно нетърпение! 3.gif Знам, че ще си заслужава.. пък и ще си видя най-накрая Дийнчо, ех... wub.gif
ThePinkDuck
Пуснала съм превютата на първите два епизода - на английски са, защото не съм ги чела, а и нямам намерение да го правя. По заглавията епизодите изглеждат интересни... както винаги! N Joy! mrgreen[1].gif
sulu
Не четете,ако не сте чели ревюто на първите два епизода!!!
Супер интересно звучат първите два епизода,дали Дийн няма син?Предполагам,че ще ни го намекнат,но най-вероятно момчето не е от него.

А случайно да знаете колко време ще е минало от финала на втория сезон в новите епизоди.Дано не е много,защото както знаем Дийн има ограничено време sad.gif
logicfox
Цитат(sulu @ Jul 16 2007, 13:08) *
Супер интересно звучат първите два епизода,дали Дийн няма син?Предполагам,че ще ни го намекнат,но най-вероятно момчето не е от него.

А случайно да знаете колко време ще е минало от финала на втория сезон в новите епизоди.Дано не е много,защото както знаем Дийн има ограничено време sad.gif

Според мен ще го спасят Дийн. А ако ще умира ще е края на сезона сигурно...
Gossip Girl
Цитат(logicfox @ Jul 17 2007, 13:55) *
Цитат(sulu @ Jul 16 2007, 13:08) *

Според мен ще го спасят Дийн. А ако ще умира ще е края на сезона сигурно...

И според мен ще го спасят няма начин да умре..
А иначе за детето..Съмнявам се, че е негово..Дийн с дете не ми се връзва...И от детето ще го отърват
Hotty
Тъкмо днес изгледах псоледна серия и ми казаха,че нямало да има трети сезон,но май се оказва,че съм бил мощно слъгнат и ще има worthy.gif
lemmy
Ох как нямам търпениеее...
За сега няма да чета ревютата, но не знам дали ще издържа, просто нямам никакво търпение...
Gossip Girl
Епизод 3.03: Bad Day At Black Rock
Дата на излъчване: October 18, 2007

Word continues to spread of the Winchesters and the opening of a devil's gate, with them to blame. Gordon's instincts may condemn Sam, Sam is kidnapped by a mentee of fellow hunter who admires Gordon and brutally beaten. He swears that his past supernatural abilities are gone, but is ignored. While looking for Sam, Dean spars with a thief and, luckily, gains the upper hand - for now.

Епизод 3.04: Sin City
Дата на излъчване: October 25, 2007

Sam and Dean pose as insurance investigators and question the pastor when a man commits suicide in a church. Gun totin' Dean may favor a divergent political party. It's Sam's turn to look for Dean when he disappears with Casey, an attractive demon who expresses admiration for the deal he made to bring Sam back. Though initially thrown by the source of the compliments, Dean tells her that it's liberating to live life with no worries about the future, since he doesn't have one. Meanwhile, Sam's ally is not what he seems.
dudenceto
Мерси за спойлерчетата,ама може ли на български че не разбирам много английски tongue.gif
sulu
Новите спойлерчета са много интересни,разбрахме вече коя мадама с кой ще бъде!
Gossip Girl
Епизод 3.05: Bedtime Stories
Дата на излизане: 1 November 2007

Fairy tales come to life when the brothers investigate Callie, a young girl who seems to personify Snow White. Poisoned by her stepmother and trapped in a coma, the spirit becomes angrier as more time passes. Callie's father visits her constantly, reading her original Brothers Grimm stories and unknowingly inspiring her carnage. Sam confronts him and forces him to listen to his daughter. While Dean sleeps, Sam slips out and confronts the Crossroads Demon with the Colt, procured by Ruby and rebuilt by Bobby. She refuses to let Dean out of the deal and says there's another boss who controls what she does. Sam shoots her in the head, killing the possessed human.
P_1
Сезона се о4ертава супер ве4е има доста пове4е главни проблеми оба4е съм сиг 4е тва с Диин ще го спасят посления епизод 100% и сиг ще има някои изродски демон от ада. Само тва със жените от една страна е хубаво защото ще има малко женско worthy.gif 18.gif но от друга дано не го разбозавят с някви love мъки няя лошо принципно ма Supernatural не е мноо на тази вална. Ина4е си4ко е супер нямам тарпение да излезе
Mrs.Ackles
Все повече изгарям от нетърпение да излезе 3-ти сезон.. Решила съм да не чета нищо, за да ми е по-интересно. biggrin.gif
sulu
Аз прочетох всичко и сега съвсем нямам търпение,така че по-добре да не се четат спойлерчетата. biggrin.gif
Gossip Girl
Епизод 3.06 - Red Sky At Morning
Дата на излизане: 8 Ноември 2007

Gertrude - Gertrude is an elderly woman in her seventies but don't let that fool ya - she's still a hot momma - as poor Sam finds out as she has taken a shine to him and is not letting go. However, Sam has to play her game in order to get some information from her about strange goings-on in the town. These sides really do not give out too much information about the plot. All we know is that Gertrude's niece, Sheila, was found dead in her bathtub. The cause of death was said to be drowning, but according to Gertrude both Shiela's body and the bathtub were completely dry when she found her. Sheila, however, did tell her aunt about seeing a ship, almost like a ghost ship. Dean and Sam, while investigating, also find out about another set of strange deaths in the town - two brothers. The only link we are given is that some tragedy happened in all of the victim's pasts for which they may have some guilt. Shiela was driving a car when it had some kind of accident and it killed her friend. The boys were linked to their father's death.
sulu
Мерси за новия спойлер!
Звучи интересно,но и малко познато от епизода с Блъди Мери, но като и да е.Все пак едва ли е лесно да се измислят някакви демонични и зловещи случаи, които да са коренно различни от предишните вече 3 сезона.Все пак чакам с нетърпение новия сезон biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gossip Girl
Епизод 3.07 "New Blood"
Дата на излизане: 15 Ноември 2007

[DIXON]
( 30 's) a vampire who habitually picks up young women in bars and "turns" them into vampires by having them drink blood (he tells them its a new drug). Despite his outward cruelty and vampire super-strength, Dixon is actually a vulnerable, grief-stricken man who can't face eternity alone and is desperately trying to reconstruct a vampire family...GUEST STAR

Dixon - a vampire. He manages to capture Gordon, a well-known vampire hunter. Dixon hates hunters, since they murdered his wife and his vampire family, and he felt that the ultimate revenge would be to get a hunter the level of Gordon and make him lunch for his new "vampires". However, after Gordon taunts him, Dixon has a better idea - to make Gordon a vampire himself. However, it does not work out like Dixon planned it. When Sam and Dean enter to "rescue" Gordon they find Dixon crying over the decapitated corpses of his two new female vampires. Dixon tells them what he did, and while they are not sympathetic at first Dean does empathize with Dixon when he says how he feels that he has nothing left - that his life was over. He cannot face immortality like this, and he begs Dean and Sam to finish him off.

DIDI1212BG
QUOTE(ThePinkDuck @ Oct 5 2007, 06:18) *

Supernatural S03E01 http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=8417
БЛАГОДАРЕНИЕ НА PAPY2000
Gossip Girl
Ей, @DIDI1212BG по-леко със стоте поста, моля ти се.
Иначе епизода е повече от жесток. Много малко са 40 минутки. Всичко беше невероятно. Просто не знам какво да кажа...Героинята на Касиди ме подразни с преследването, но иначе е яка мацка. Дийн с този потник беше великолепен. Сами като винаги мъдрец..Демоните бяха жестоки, ефектите още повече, а интрото беше просто неземно. Повече ме кефи от старото, в интерес на истината. Пламъците малко ще ми липсват, но новото е оощеее по-готино. Нямам търпение да дойде следващата серия, направо главата ми ще се пръсне.
И като сюрприз към епизода, ето спойлерите за новите епизоди:

Епизод 3.08: A Very Supernatural Christmas
Дата на излизане: Декември 13, 2007

The Christmas-themed episode finally tells us where Dean got his amulet necklace and flashes back to when Dean and Sam were children. Also, look for some evil Christmas-loving pagans that take on Dean and Sam. We see the moment that Dean and Sam first found their father's journal and the realization that monsters are actually real.

Епизод 3.09: Witch Hunt
Дата на излизане:

[TAMMI BENTON] In her late 20s, sexy (the sexiest of the three), an affable but vapid woman who is a member of a trio of suburban "kitchen witches." Apparently the most innocuous member of the trio, Tammi in fact is a full-fledged demon, who has taken human shape in order to help prepare the way for a new King Demon.
[RENEE VAN ALLEN] In her early 30s, with patrician good looks, Renee is an imperious suburbanite, the second of the"kitchen witches," and she wrongly thinks that she's the leader of her coven. A snooty creature who uses her magic powers to lower her mortgage rates and win a few craft fairs with Satan's aid
[ELIZABETH] An attractive woman in her late 30s, Elizabeth is the third member of the "kitchen witches." The most likable of the three members. Elizabeth is a little dim -- but she realizes that her coven's behavior has gotten strangely out of control.
Mrs.Ackles
Току-що изгледах дългоочакваната първа серия на 3-ти сезон и останах много доволна, чакането си струваше! smile.gif И аз като Жанито се изкефих на интрото, но старото си ми липсва, защото още не съм свикнала с новото. biggrin2.gif Дийн, както винаги, беше неземно очарователен, адски секси и... предчувствам кого ще сънувам тази вечер.. Copy of wub.gif Чернокожото семейство хич не ми допадна, а мацката, която преследваше Самчо, беше готина. Общо взето страхотен старт! 4.gif
Благодаря ви много за спойлерите.
ViruZzZ
10х на всички за спойлерите wink.gif 3 сезон май ще бъде по-успешен от другите 2 4.gif
Gossip Girl
ОМГ! ОМГ! ОМГ! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
По думите на Аусиело, в отговор на фенски върпос:
В някой епизод на Supernatural ще видим преследване на СМЪРФ.
Просто нямам думи, освен, че умирам от смях. 18.gif
Nathan_Lee
Епизод 2 е вече на пазара! Почерпете се smile.gif Supernatural S03E02 - ZAMUNDA
Alanna
Хора.. новия епизод и това малкото ме разбихааа.. няма такъв сериал.. обожавам го! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Просто се скъсах от смях като Дийн и лапето хапваха тортичка ... и онова за мацките... искам и аз такова дете! biggrin2.gif
Хмм това с демона, който ще помогне на Сам... интересно се заплита smile.gif
Mrs.Ackles
С всяка серия на 'Supernatural' се убеждавам все повече и повече, че този сериал е The Best of The Best!
2-рата серия беше меко казано уникална. Гледах я 2 пъти (както и 1-вата btw). Имаше страшно забавни, но и доста страшнички моменти.. Ужасно много се разочаровах, когато стана ясно, че Бен всъщност не е син на Дийн.. sad.gif Представих си колко хубаво биха изглеждали като семейство (заедно с Жената Каучук, разбира се biggrin2.gif ).... Аз все още се надявам, че след няколко серии ще се окаже, че Лиса е излъгала Дийн и всъщност той е бащата на детето й, но едва ли... Хах, изглеждаха точно като баща и син обаче, направо не е истина.
Русата мацка супер много ме кефи. Току-виж нещо станало между нея и Сам... 4.gif Сега само остава да намерят едно толкова готино момиче и за Дийн.. 10.gif
Gossip Girl
Цитат(Mrs.Ackles @ Oct 15 2007, 19:01) *
Русата мацка супер много ме кефи. Току-виж нещо станало между нея и Сам... 4.gif Сега само остава да намерят едно толкова готино момиче и за Дийн..

Ами аз доколото разбрах от едно интервю на Крипке и Сингър, Бела и Руби не са взети за гаджета на Дийн и Сам.
Иначе новата серия наистина е страхотна. И аз я изгледах няколко пъти. Кейти е уникална. Много ме кефи. Хлапето беше жестоко. Толкова смешни сцени отдавна не беше имало. Страшен кеф.
Gossip Girl
Supernatural 03x03@zamunda.net
Supernatural 03x03@ArenaBg.com

Епизода беше феноменален. Мислех си, че след The Kids Are Alright по-смешно не може да бъде. Е, била съм в свръхестествена заблуда. Дийн беше страшен като заби оня химикал. А Сами просто ме застреля, когато съобщи, че си е изгубил обувката. Просто беше уникален. Боже, как я мразя тая Бела. Пфуу, знаех си аз, че няма да ме изкефи. Само това ни липсваше. Освен всичките демони, духове и други уроди, сега и тоя тровител. Жалко, че нямаше Руби, която много харесвам..
Gossip Girl
Цитат(Gossip Girl @ Oct 5 2007, 18:54) *
Епизод 3.09: Witch Hunt
Дата на излизане:

[TAMMI BENTON] In her late 20s, sexy (the sexiest of the three), an affable but vapid woman who is a member of a trio of suburban "kitchen witches." Apparently the most innocuous member of the trio, Tammi in fact is a full-fledged demon, who has taken human shape in order to help prepare the way for a new King Demon.
[RENEE VAN ALLEN] In her early 30s, with patrician good looks, Renee is an imperious suburbanite, the second of the"kitchen witches," and she wrongly thinks that she's the leader of her coven. A snooty creature who uses her magic powers to lower her mortgage rates and win a few craft fairs with Satan's aid
[ELIZABETH] An attractive woman in her late 30s, Elizabeth is the third member of the "kitchen witches." The most likable of the three members. Elizabeth is a little dim -- but she realizes that her coven's behavior has gotten strangely out of control.

Ето още един спойлер за този епизод.
A group of neighborhood ladies, including Tammi, Elizabeth and Renee, are witches and hold secret meetings. When one, Amanda, supposedly kills the wife of a man she was obsessed with and herself, the group still continues to meet. Sam and Dean visit Elizabeth's house posing as police detectives to question her about Amanda's death. They tell her that Amanda was involved in occult practices and she appears shocked. The boys figure out that Tammi is a demon. She puts a spell on Dean to slowly kill him. When Sam goes to the meeting to force the women to lift the spell, Tammi holds Sam against the wall with a demonic force and kills another of the women by snapping her neck with her mind. Ruby saves Dean's life by making him drink a vile liquid then surprises them with her connection to demon-Tammi.
Mr. Winchester
Миси много happy.gif
Gossip Girl
Официален постер на трети сезон(Просто красота):

Епизод 3.10: Dream A Little Dream Of Me
Дата на излизане: Януари 2008

Supernatural 03x04@zamunda.net
Supernatural 03x04@ArenaBg.com

ThePinkDuck: Фичвам постера в 1вият пост! mrgreen[1].gif

ThePinkDuck
Supernatural 03x05 @ zamunda
Sniper
Много готин епизод. 15.gif
FrAgMaKeR
А кой ли е шефа.. smile.gif
ThePinkDuck
Мамка му и сериал. С всяка серия става все по-яко. На 3ти епизод падна голям смях, Сам с тая загубена обувка ме уби! Очертава се невероятно интересен сезон! mrgreen[1].gif

П.П. Аз имам идея за шефа, ама ще почакам да видя в колко голяма грешка съм!
sulu
Досега сезона е повече от супер! Просто надмина очакванията ми, а аз си мислех че понеже това е 3-ти сезон няма да бъде добър като предните 2.Колко съм грешала.Засега всичко ми е интересно, но най-вече какво аджаба ще направи Сам за да спаси брат си и докъде е готов да стигне.Много ми хареса в този епизод как демонката му каза, че най-вероятно той не иска Дийн да се спаси,а да умре и най-после Сам да е свободен.И макар,че Сам гледаше малко виновно като демонката му "нарисува" тази картинка не мисля, че Сам си представя живота без брат си.Но все пак си мисля, че Сам малко по-лесно би понесъл загубата на брат си, отколкото Дийн загубата на Сам.Не знам де ще гледама и ще разберем biggrin.gif
Иначе двата нови женски персонажа не са лоши, но не са и чак толкова интересни и не ме впечетляват особено, дори Руби, която очевивно ще играе важна роля в живота на братята wink.gif
Nasi
Цитат(ThePinkDuck @ Nov 4 2007, 06:34) *
П.П. Аз имам идея за шефа, ама ще почакам да видя в колко голяма грешка съм!

Кажи, кажи, аз засега за никой и нищо не мога да се сетя. Този шеф може да е the mastermind-a на всичко, а жълтоокият само да му е бил подчинен или нео такова. Засега сезона върви повече от перфектно, с нетърпение очаквам следващите серии. Дано само не ни прекъснат сезона с тази стачка.

Още се смея на Сам в трети епиозд с това заешко краче 18.gif

Цитат
Иначе двата нови женски персонажа не са лоши, но не са и чак толкова интересни и не ме впечетляват особено, дори Руби, която очевивно ще играе важна роля в живота на братята

И мен за сега не ми прават особенно впечатление.

Gossip Girl
Supernatural 03x06@zamunda.net
Supernatural 03x06@ArenaBg.com
FaLLOuTbOy
Искам да видя повече от мацката, която е обладана от демон (Руби или как беше), а не Бела biggrin2.gif
Nasi
Ахххх вчеращният епизод беше жесток....тази Бела започна да ми харесва...и то доста.

Сами и бабето.... 18.gif 18.gif 18.gif
nelito0o0
Хууууу страшен епизод....

А когато Дийн слезе по стъпалата и тая Бела като се изцепи че после тряа праят секс... физиономиите на Дийн бяха страаааааааашнииии 18.gif 18.gif 18.gif
Jordan
определено тоя сезон са решили да вкарат и нотка комедия в цялата история. На епизода със заешкото краче умрях да се смея, на този също. Определено така нещата ми харесват много повече- хем сериозни, хем пък на моменти хипер забавни. rolleyes.gif
Иначе тая Бела още отначалото си ме кефеше, но сега май още повече. Струва ми се, че ще й дадат нещо по-главно в тоя сезон. Надявам се unsure.gif
Nasi
Обичам епизодите с вампири, винаги става по нещо интересно. Вече се повтарям, но този сезон е повече от невероятен.

18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.