Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
brooke_scott
xaxaax мн яка анимацийка smile.gif
jemma
Ако мога да попитам, blink.gif sad.gif значи че следващата серия която ще излезе ще е чак декември месец?
Gossip Girl
Цитат(jemma @ Nov 23 2007, 20:27) *
Ако мога да попитам, blink.gif sad.gif значи че следващата серия която ще излезе ще е чак декември месец?

Да. Около Коледа.
jemma
Ама това е много ама много гадно! shocking.gif ohmy.gif
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Nov 23 2007, 21:02) *

Да. Около Коледа.

е тъкмо ще имаме време да наваксаме аз и Тедито 10.gif
Tedds
Цитат(brooke_scott @ Nov 24 2007, 13:39) *
Цитат(Gossip Girl @ Nov 23 2007, 21:02) *

Да. Около Коледа.

е тъкмо ще имаме време да наваксаме аз и Тедито 10.gif

леле Вяра гледах тази тема вчера ли кога беше и същото щях да пиша. biggrin2.gif Ам да така си е ше изгледаме епизодите и после всяка седмица 4.gif
brooke_scott
йей, веднага пускам да се тегли smile.gif
brooke_scott
току що изгледах епизод4ето rolleyes.gif мн беше хубаво, по едно време ми стана тъжно където Дийн каза 4е му е последната Коледа и после като ги даваха като деца sad.gif Ина4е си беше с-р епизода както винаги happy.gif

П.П. беше мн гадно тва с нокъта на Сам, а оня като тръгна да вади зъба на Дийн с-р мн се стреснах, ама thnak God не можа 10.gif
Gossip Girl
Очарователен епизод! Всичко беше прекрасно, от момчетата до историята. Направо умрях от кеф.

ПП. АКО има 13 епизод, по непотвърдена информация може да се казва Mystery Spot. Но пак повтарям, че всичко е само на теория.
brooke_scott
айде бе, дано да има 13, 6тото ина4е 19.gif

П.П. Като пуснах епизода и като видях Дийн, беше все едно съм няква наркоманка и от седмица не съм си взимала дрогата и ся само 3.gif 18.gif
nelito0o0
А сега ще има ли коледни почивки.. или епизодите си продължават да си излизат всеки петък unsure.gif

Иначеее епизода беше многу готин tongue.gif rolleyes.gif
Gossip Girl
Започва коледна почивка и следващият епизод ще е чак на 3-ти януари.

Малко инфо за Deam A Little Dream Of Me:
When Bobby Singer is discovered in a coma, Dean and Sam uncover a demon who works through people's dreams to destroy them.
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Dec 15 2007, 20:54) *
Започва коледна почивка и следващият епизод ще е чак на 3-ти януари.

Малко инфо за Deam A Little Dream Of Me:
When Bobby Singer is discovered in a coma, Dean and Sam uncover a demon who works through people's dreams to destroy them.

sad.gif оооо има да 4акам пак, какво ще правя толкова време без Дийн4о... 19.gif ина4е ако съдя по спойлера епизода ще е интересен, как ли е изпаднал Боби в кома и къв ли е тоя демон дето ги уbива 4рез сънщата huh.gif зву4и яко
Adorkable
Този демон ще да е много злобен,епизода ще дойде тъкмо за новата година =).
logicfox
Следващият епизод няма да излезне на 3-ти януари, ами чак към края на месеца. Кофти, ама това е положението, ще се чака явно.
nelito0o0
Цитат(logicfox @ Dec 17 2007, 01:41) *
Следващият епизод няма да излезне на 3-ти януари, ами чак към края на месеца.

Квоооооооооо shocking.gif shocking.gif shocking.gif Неееееее ненененене unsure.gif unsure.gif Не вярвам...ненене blink.gif Просто ужасно.... Как се живее толкова дълго без Дийн и Свръхестественооо wacko.gif wacko.gif wacko.gif
brooke_scott
Цитат(nelito0o0 @ Dec 17 2007, 08:11) *

Квоооооооооо shocking.gif shocking.gif shocking.gif Неееееее ненененене unsure.gif unsure.gif Не вярвам...ненене blink.gif Просто ужасно.... Как се живее толкова дълго без Дийн и Свръхестественооо wacko.gif wacko.gif wacko.gif

нееееееееееееееееее и аз не мога толкова време... 14.gif 14.gif 14.gif баси гадното, тия хора кво искат тука,имам 4увството 4е наро4но го праят 19.gif
Gossip Girl

IMDb?

Season 3, Episode 9: Witch Hunt
Original Air Date: 3 January 2008

Има шанс и да не е ъпдейтнато, но аз все още се доверявам да най-големият сайт за филми в нета.
logicfox
Цитат(Gossip Girl @ Dec 17 2007, 13:49) *

IMDb?

Има шанс и да не е ъпдейтнато, но аз все още се доверявам да най-големият сайт за филми в нета.

Няма какво да му се доверяваш. То все още не е потвърдено де, ама може би ще излезне към края на месеца. А между другото хвърлете 1 поглед на форума, който посочих по-горе. Супер съдържателен и с уникален дизайн, посветен изцяло на Супернатурал. Струва си.
brooke_scott

IMDb?

аз съм по-склонна да вярвам на imdb 10.gif така 4е дано то да е вярното, обикновено там не лъжат biggrin2.gif
logicfox няма кво да кажеш 100000000 пъти да го гледат хората тоя форум, ако искаха щяха да го видят още първия път wacko.gif
logicfox
Цитат(brooke_scott @ Dec 17 2007, 16:40) *

IMDb?

аз съм по-склонна да вярвам на imdb 10.gif така 4е дано то да е вярното, обикновено там не лъжат biggrin2.gif
logicfox няма кво да кажеш 100000000 пъти да го гледат хората тоя форум, ако искаха щяха да го видят още първия път wacko.gif

Хах, ми хубаво, бе. Стойте си в т'ва ограничено подфорумче и т'ва е. Вие губите, не аз, сеш се? biggrin2.gif
ThePinkDuck
Със това форумче за което говориш си толкова далече от истината за качестен СН форум, че нямаш и идея! Не ми се гледа там колко от нещата са неакуратни или крадени от тук и там! Така, че спри с любезностите!

Така, следващият офф топик ще бъде изтрит! Ако някой има нещо да казва - ИМА ЛИЧНИ!

Официална дата за следващият епизод няма! Няма и да има докато не се реши какво ще се случва със езона като цяло. Всичко, както знаете, зависи от това дали на сценаристите ще им бъде дадено това за което се трудят или не!
Lois Lane
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 17 2007, 22:40) *
Официална дата за следващият епизод няма! Няма и да има докато не се реши какво ще се случва със езона като цяло. Всичко, както знаете, зависи от това дали на сценаристите ще им бъде дадено това за което се трудят или не!

Така...Да актуализираме инфото. Следващият епизод ще се излъчи на 31-ви Януари 2008г. Предвид това, което четох като спойлери ( и се надявам в най-скоро време да преборя мързела си и да го преведа), епизода се очертава интересен...Лично аз се надявам и да е интересен, защото не мога да крия, че през последнитя сезон доста неща ме разочароваха. Да видим след паузата дали не е останало поне малко от истинската психоатична магия на чичко Крипке...
brooke_scott
Цитат(Lois Lane @ Jan 3 2008, 19:34) *
Така...Да актуализираме инфото. Следващият епизод ще се излъчи на 31-ви Януари 2008г.

какво!? shocking.gif не не не не не НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....как може такова нещо? тия съвсем се оляха mad.gif dry.gif 19.gif
ThePinkDuck
Цитат(brooke_scott @ Jan 3 2008, 21:15) *
Така...Да актуализираме инфото. Следващият епизод ще се излъчи на 31-ви Януари 2008г.

какво!? shocking.gif не не не не не НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....как може такова нещо? тия съвсем се оляха mad.gif dry.gif 19.gif

Ти какво искаш, като миналия път - февруари. Дано наща врачка се окаже права и епизода наистина излезе на 31ви! mrgreen[1].gif
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 3 2008, 21:42) *
Цитат(brooke_scott @ Jan 3 2008, 21:15) *

Ти какво искаш, като миналия път - февруари. Дано наща врачка се окаже права и епизода наистина излезе на 31ви! mrgreen[1].gif

не, ама пак е мн времето sad.gif
Lois Lane
Абе, Януари, Февруари...епизод да има...Но все пак "Слушайте баба, тя най-добре знае..." ...Тия дати на сън ми идат в ума..но всъщност са пуснати в JAF и за този и за епизода след него...Ако от там се окажат прави, ще почерпя модовете им с един добре опечен петел...( за онези, които не са запознати - модераторите им са Французи biggrin.gif)
dreamyyy
Най-после и девети епизод! worthy.gif

supernatural S3 E9 @arenabg.com
supernatural s3 e9 @zamunda.net
sn_fenka
Епизода е много интересен.Най сетна разбрахме нещо интересно за Руби.С нетърпение чакам следващия епизод. biggrin2.gif
pinko_z
А знаете ли как ще излизат епизодите на колко време? Сигурно на една седмица де ама примерно петък ли, сряда и т.н.? Мерси предварително!
Tedds
Супер як епизод worthy.gif Историята много ми хареса,Дийн и Сам отново страхотни (както винаги).Стана ми много гадно най-накрая като Руби казваше на Дийн,че и той ще стане такъв,както демоните...ще забрави какво е да си човек.А в същото време Руби продължава да ме кефи,много ми е интересно с нея,някак ми се струва странно как тя не е като другите,има някаква мистерия около нея.. unsure.gif
brooke_scott
има и субс тук
didssy
О... разтърсващ епизод... Обещавам си, че повече няма нито да си мия зъбите, нито да ям ... unsure.gif Както и да е ... Наистина много добре поднесена беше историята на Руби... Личи си отдалече, че е "различна" smile.gif Хареса ми как се опита да защити Сам и Дийн на всяка цена, и се подложи на огроменб риск заради тях. Също така не мога да ен спомена връзката Дийн <-> Руби. В началото как се псуваха каато разбеснели се кучета. Но краят, краят беше нещо наистина трогващо. Дийн разбра истината - няма спасение, не може да се оттърве от съдбата си и съм сигурна, че след години ще бъде точно като Руби. Те двамата изключително много си приличат. " Не съм забравила какво е да си човек" беше просто уникална фраза. 1crying[1].gif Дали наистина Дийн ще умре ? Как мислите sad.gif
brooke_scott
Епизода беше повече от страхотен и чакането от 10000години определено си струваше. Руби почва да ме кефи все повече и повече, тва момиче е невероято. Историята й не беше точно това което очаквах, но беше супер измислена и представена. Накрая обаче ми беше ужасно тъжно с Дийн като му каза че ще стане лош, просто мн гадно ми стана...И като му каза че няма начин да го спаси ми идеше да заплача, ама как така, вече надеждите ми Дийн да оживее почват да се изпаряват... Обаче Ерик ако го убие, просто нз ще го намразя, не може да убие Дийн нали? ;[ А Сам като обясняваше че трябва да стане като него за да продължи после, абе като цяло епизода беше много сериозен и тъжен. Аз през цялото време мислех че тя наистина ще може да спаси Дийн, а те така говореха всички, сякаш едва ли не вече е умрял sad.gif sad.gif sad.gif А как мислите дали ще стане нещо между Дийн и Руби? В началото бяха на "bitch" и се мразеха, а накрая проведоха един много искрен разговор и на мен ми изглежда сякаш по-нататък отношенията им могат да се развият доста. Но да видим дали въобще ще се стигне дотам след като Дийн вече е с единия крак в Ада...
Иначе с вещиците беше много добре направено, ама в началото бешше много гнусно оная като си плюеше зъбите и после оня с червеите, ужас. И много гадно беше с Аманда като й се разрязаха китките чак мен ме побиха тръпки. Само дето в епизода нямаше забавни моменти, ама то как да има като си беше доста сериозен и тъжен. Е там дето Дийн се стресна от заека беше много яко, всъщност. biggrin.gif Абе с две думи невероятен епизод.

ПП Някой знае ли кога ще излезе следващия епизод? Или поне дали вече ще ги дават редовно или пак няма да са на седмица?
ViruZzZ
Суперрр 4.gif Само така може да се опише епизода happy.gif Беше просто невероятен имаше от всичко, само че вярно липсваха забавните сцени, но и така си беше велик епизод. Отначало почна много гнусно с тея зъби, другото не ми направи толкова голямо впечатление, с китките беше брутализъм 15.gif .Добре, че Диди беше казала да не ям докато го гледам, че иначе ... 18.gif .Руби беше невероятна в тоя епизод много ме изкефи rolleyes.gif ам за отношенията и с Дийн все си мисля, че Дийн е за Бела, а Сам за Руби biggrin2.gif . Историята и беше много яка, а за Дийн направо отряза всички възможни пътища или начини той да оживее, но на никой няма да навреди един лош Дийн 15.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Feb 1 2008, 19:23) *
ам за отношенията и с Дийн все си мисля, че Дийн е за Бела, а Сам за Руби biggrin2.gif .

мене пък Руби повече ме кефи за Дийн, а Бела ми е малко гадна и една такваоще отначалото ме дразнеше и с тоя акцент dry.gif А с Руби може да стане по-интересно ако се съберат и тя да се опита да направи нещо като вътрешен човек, ама да видим, има време wink.gif .

Цитат(ViruZzZ @ Feb 1 2008, 19:23) *
Историята и беше много яка, а за Дийн направо отряза всички възможни пътища или начини той да оживее, но на никой няма да навреди един лош Дийн 15.gif

Дам, Дийн ще бъде много много HOT като лош 15.gif blush.gif ...и въпреки това не искам да отива в Ада sad.gif
divata_airis
Най-накрая след слабата серия още един добър епизод...Супера се връща към предишното си супер състояние. И да си призная колокто и да ненавиждам русия гном - Руби в тоя епизод ми се вдигна в очите...ама малко...Мадамата е била човек преди време...хехе...сигурно са я биели с камани по главата (не се стърпях)...Ама и тя е кривнала от правия път и бам станала е вещица...Нз защо винаги като си предствавя вещища, тя е с дълга буйна на масури коса, откоято очите и не се виждат (досущ като Самата от Предизвестена смърт), с неква черна накъсана роба, боса ест с мръсни пети и напълно умопобъркана...Сега да си представя Рубич така... 16.gif 16.gif 16.gif ...Номер едно е... 18.gif
Стана ми гадно, че Дийн няма да се спаси, ама вече цял сезон го въртят това и някак не ме трогна както в началото...Както се казва трябва да мислим положително - Дийн ще стане демон и ще ходи да помага на Сам...Ама как ме изкефи като му каза (Сам нали), че трябва да стане като него, за да оцелее в тоя свят...Беше много яко.
И държа да спомена че отново бяха наблегнали на насилието - то не беха капещи зъби, червеи, храчки кръв и тем подобни...Цял сезон го удрят на кървища...Според мен е с цел да покажат, че наистина работата е сериозна, пичовете са във война...Обаче това за другия водач на демоните силно ме изуми...Баси кой се осмелява, ако не съм аз неща да знам - шегувам се...Но наистина кой ли ще да е тоя убавец да му щипна бузките... Като го знам Сами къв е опасен ще му разкатае фамилията...Go, go, SAMMY!!!
Ами стискам палци и др епизод да си струва и тоя път да метнат нещо от оная извратена безкрупулна кучка Бела (нея я харесвам, така си и викам, щото си е мой човек 10.gif ).
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:13) *
Както се казва трябва да мислим положително - Дийн ще стане демон и ще ходи да помага на Сам...

да бе, ама там е проблема, че тя Руби нали каза, че повечето забравят кои са били, т.е. е почти 100% сигурно че Дийн като стане демон ще е лош... sad.gif и в най-гадния вариант, ще се изправят един с/у друг Дийн и Сам sad.gif
divata_airis
Е леле, ако се изправят един срещу друг ще съдерат земята...Мене много ше ме изкефи, ама за беда едва ли Крипке има такива планове. Но, кълна се ще бъде страшно - Сами превърнал се в Дийн VS Дийн превърнал се в некъв ненормално див, откачен и извратен демон... 1.gif
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:35) *
Е леле, ако се изправят един срещу друг ще съдерат земята...Мене много ше ме изкефи, ама за беда едва ли Крипке има такива планове. Но, кълна се ще бъде страшно - Сами превърнал се в Дийн VS Дийн превърнал се в некъв ненормално див, откачен и извратен демон... 1.gif

да и съвсем ще се объркам за кого да съм 18.gif за Дийн превърнал се в няккъв гад или за Сами превърнал се в Дийн huh.gif ?
divata_airis
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 22:50) *

да и съвсем ще се объркам за кого да съм 18.gif за Дийн превърнал се в няккъв гад или за Сами превърнал се в Дийн huh.gif ?

На мен го кажи, както лошия Сами ми е слабост и принципно секъв Дийн...начи утекох откъдето и да го погледна blink.gif Сбият ли се...нз за кого ще викам wacko.gif ...Но ако се случи...семейството ще надделее, а на бас, и ще се възроди нещо дълбоко заровено в демона Дийн и ще му просветне с кого се млати сега, ще се осъзнае и ще спре...В духа на сериала е все пак, семейството и пак семейството.
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 1 2008, 22:55) *
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 22:50) *

На мен го кажи, както лошия Сами ми е слабост и принципно секъв Дийн...начи утекох откъдето и да го погледна blink.gif Сбият ли се...нз за кого ще викам wacko.gif ...Но ако се случи...семейството ще надделее, а на бас, и ще се възроди нещо дълбоко заровено в демона Дийн и ще му просветне с кого се млати сега, ще се осъзнае и ще спре...В духа на сериала е все пак, семейството и пак семейството.

да, може и така да стане, ама да се надявам че няма да се стигне дотам unsure.gif а другия вариант е Дийн (лошия) да бие и така да свърши филма biggrin2.gif ама дано да не става така

леле кви теории развиваме тука mrgreen[1].gif а то накрая ще е нещо дето никой не го е очаквал rolleyes.gif
divata_airis
Цитат(brooke_scott @ Feb 1 2008, 22:57) *
леле кви теории развиваме тука mrgreen[1].gif а то накрая ще е нещо дето никой не го е очаквал rolleyes.gif

Дам, дам...ще има да се хилим на тях после biggrin2.gif Обаче да се върнем към действителността, а в нея Тами (оная дивата вещица, която се оказа мощен демон) спомена че има още един предводител на демоните някъде там и той не харесва Сами...Ама как може, той не обича кученца biggrin2.gif Хах, доста по реалистично е да предложим че двамцата ще се трепят...
FrAgMaKeR
Епизода беше на много високо ниво.. изобщо всичко беше добре изпипано. Историята на Руби беше интересна, като последната сцена с разговора с Дийн беше доста силна.

Кой ли мислите е този Демон, който събира сили.. А какво си мислите е станало с баща им, той също беше в ада, той също трябва да се е превърнал в демон.. ами ако той е демона.. изобщо какво мислите в тази насока?
divata_airis
Цитат
Кой ли мислите е този Демон, който събира сили.. А какво си мислите е станало с баща им, той също беше в ада, той също трябва да се е превърнал в демон.. ами ако той е демона.. изобщо какво мислите в тази насока?

Ам, баща им нали уж съмнително се изпари в края на втори сезон...Нз аз мисля, че тоя демон пак е някой от нашите познайници, в сми някой който вече сме виждали...ама кой знае какво му е хрумнало на Крипси...
Съмнява ме Джон да е станал лош, нали да е загубил човечността си в Ада - първо: седя малко и второ: когото се завърна в края на втори си беше същия, ама досущ...
brooke_scott
Цитат(divata_airis @ Feb 2 2008, 00:00) *
Цитат

Ам, баща им нали уж съмнително се изпари в края на втори сезон...Нз аз мисля, че тоя демон пак е някой от нашите познайници, в сми някой който вече сме виждали...ама кой знае какво му е хрумнало на Крипси...
Съмнява ме Джон да е станал лош, нали да е загубил човечността си в Ада - първо: седя малко и второ: когото се завърна в края на втори си беше същия, ама досущ...

мхм и аз мисля че не е Джон, но ще е някой, който вече сме виждали wink.gif въпроса е кой точно?
pinko_z
Абе как е възможно тая Тами да спре тоя куршум? Нали уш убивал всичко? И тая Руби май наистина ще се окаже добра. Ама ако е някой дето сме виждали защо просто не им каже ?!? Абе ще има да си умуваме догато не разберем от самия сериял! rolleyes.gif
Jordan
мммного добра серия. Главно заради историйката с Руби, доста пикантерийки се разбраха както за бъдещето на Сами, така и интересни неща за демоните. Имах си едно на ум за Руби- все си мислех, че няма да излезе лоша в крайна сметка. Така и стана- най-сетне един добър демон biggrin2.gif
Междудругото и аз си зададох същия въпрос- как така стана, че мацката- демонка спря куршума? Та нали можеше да убива всички демони? Или пък тези новоизлезлите са по-силни от предните? unsure.gif
Историята на бащата също ще е интересна, ако въобще има такава. Съмнява ме малко обаче в случай, че се появи по някакъв магичен начин той да е от вражеския лагер. Нали Руби каза, че отнема хиляди години да ти се затрие човечноста. dry.gif
Абе въобще много въпроси поставя тоя сезон, надявам се нещата да са интересни и винаги разнообразни. Честно казано не ми се гледа и в този сезон предимно преследване на демони...излязоха ми на пъпа. blush.gif
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Feb 2 2008, 02:31) *
Междудругото и аз си зададох същия въпрос- как така стана, че мацката- демонка спря куршума? Та нали можеше да убива всички демони? Или пък тези новоизлезлите са по-силни от предните? unsure.gif

еми тя тая вероятно е няква по-special щото нали магии прай и затва го е спряла, а ако успееш да я уцелиш ще я убиеш или нещо такова. поне на мен ми изглежда достоверно щом е демон-вещица да може да спре куршума, на каквото и да е било оръжие и евентуално ако я изненадаш да не успее да реагира и куршума попадне в тялото й ще умре unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.