Най-накрая след слабата серия още един добър епизод...Супера се връща към предишното си супер състояние. И да си призная колокто и да ненавиждам русия гном - Руби в тоя епизод ми се вдигна в очите...ама малко...Мадамата е била човек преди време...хехе...сигурно са я биели с камани по главата (не се стърпях)...Ама и тя е кривнала от правия път и бам станала е вещица...Нз защо винаги като си предствавя вещища, тя е с дълга буйна на масури коса, откоято очите и не се виждат (досущ като Самата от Предизвестена смърт), с неква черна накъсана роба, боса ест с мръсни пети и напълно умопобъркана...Сега да си представя Рубич така...

...Номер едно е...
Стана ми гадно, че Дийн няма да се спаси, ама вече цял сезон го въртят това и някак не ме трогна както в началото...Както се казва трябва да мислим положително - Дийн ще стане демон и ще ходи да помага на Сам...Ама как ме изкефи като му каза (Сам нали), че трябва да стане като него, за да оцелее в тоя свят...Беше много яко.
И държа да спомена че отново бяха наблегнали на насилието - то не беха капещи зъби, червеи, храчки кръв и тем подобни...Цял сезон го удрят на кървища...Според мен е с цел да покажат, че наистина работата е сериозна, пичовете са във война...Обаче това за другия водач на демоните силно ме изуми...Баси кой се осмелява, ако не съм аз неща да знам - шегувам се...Но наистина кой ли ще да е тоя убавец да му щипна бузките... Като го знам Сами къв е опасен ще му разкатае фамилията...Go, go, SAMMY!!!
Ами стискам палци и др епизод да си струва и тоя път да метнат нещо от оная извратена безкрупулна кучка Бела (нея я харесвам, така си и викам, щото си е мой човек

).