Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
ViruZzZ
Като изключим сцените от влизането в къщата натам епизода въобще ми не хареса dry.gif Както казаха знаех им репликите наизуст. И сега не виждам защо добавиха Руби и Бела в тоя трети сезон confused.gif Никаква съществена развръзка. Един нож дет имаха от Руби и тя кво кога да им го даде то се оказа, че нищо не направиха с него ... а Бела освен да покажат каква невероятно гадна мръсна кучка незаслужаваща да живее е ? Бах ми по добре да ги не бяха слагали уе, че накрая даже и двете умряха ... и тея се сетиха за силите на Сам чак накрая, е кво държахте, за да ги не покажете по напред ? Епизода там с шоуто беше уникално прост, вместо него какъв епизод можеше да спретнат за чудо и приказ. Вярно сезона имаше добри епизоди, но това не е всичко. Миналата и по-миналата съм бил все на нокти докато чаках септември да дойде след тея финали, а тоя финал, кво да очаквам от него пффф. Дано в 4 сезон да се обърне повече внимание на силите на Сам и толкова мечтаната за мен битка Дийн vs Сам rolleyes.gif
sulu
Ми и аз очаквах повече- смъртта на Дийн не ми повлия по никакъв начин, спокойно ще дочакам есента. Изобщо не е същият ефектът, както в края на 1-ви сезон с катастрофата. Както вече казаха по-горе- същите диалози( макар и да бяха най-добрата част от епизода), същата дилема дали Сам да приема природата си и тн.
Като цяло не беше като епизод за край на сезон, не успя да ме грабне, въпреки че не отричам, че беше приемливо добър. Едно е сигурно обаче- на есен пак ще видим Дийн( защото просто сериал няма с 1 брат), както е и сигурно, че Сам, подобно на баща си и брат си, ще направи някаква глупава и отчаяна стъпка, за да върне брат си. 17.gif 17.gif 17.gif
brooke_scott
така поуспокоих се и мозъка ми действа почти нормално mrgreen[1].gif
Цитат(ViruZzZ @ May 16 2008, 19:19) *
Като изключим сцените от влизането в къщата натам епизода въобще ми не хареса dry.gif Както казаха знаех им репликите наизуст. И сега не виждам защо добавиха Руби и Бела в тоя трети сезон confused.gif Никаква съществена развръзка. Един нож дет имаха от Руби и тя кво кога да им го даде то се оказа, че нищо не направиха с него ... а Бела освен да покажат каква невероятно гадна мръсна кучка незаслужаваща да живее е ? Бах ми по добре да ги не бяха слагали уе, че накрая даже и двете умряха ... и тея се сетиха за силите на Сам чак накрая, е кво държахте, за да ги не покажете по напред ? Епизода там с шоуто беше уникално прост, вместо него какъв епизод можеше да спретнат за чудо и приказ. Вярно сезона имаше добри епизоди, но това не е всичко. Миналата и по-миналата съм бил все на нокти докато чаках септември да дойде след тея финали, а тоя финал, кво да очаквам от него пффф. Дано в 4 сезон да се обърне повече внимание на силите на Сам и толкова мечтаната за мен битка Дийн vs Сам rolleyes.gif

shocking.gif леле разби ме с тоя коментар, най-малко бях очаквала подобно мнение от когото и да е било, а да не говорим за теб mrgreen[1].gif според мен повечето неща дето изреди, че в сезоона не са ти харесали се бяха прецакали заради стачката на сценаристите, иначе съм сигурна, че щеше да има мн по-стойностни епизоди и може би, щяхме да видим и повече за Руби и за Бела и за силите на Сам, ама тая стачка всичко обърка wacko.gif
както и да е, на мен пък епизода мн си ми хареса, като изключим рая разбира се dry.gif в началото, въпреки, че ми беше ясно, че е сън, пак се изплаших (blush.gif) после Руби като дойде Дийн мн яко я прецака и й сви ножа без да усети 15.gif that's my boy 10.gif и имаше един момент преди да тръгнат Дийн като каза на Сам, че той му е слабото място и беше мн тъжен и там бях на ръба да рева unsure.gif (btw на тия сцени очите на Дийн бяха страшни 3.gif мн мн зелени wub.gif biggrin2.gif ) мн ме израдва и момента в колата като пееха "Wanted Dead or Alive" страшно готино ми стана, сладурите ми те mrgreen[1].gif само дето завърши с Дийн и тази физиономия...бях готова тогава пак да рева unsure.gif иначе Лилит в тоя епизод я бяха напрайли няква още по-невинна да изглежда shocking.gif тва русото хлапе как им разказваше играта huh.gif мн брутално беше...и някво целия град пълен с демони, което ми напомня Боби като им пусна пръскачките със светената вода 3.gif Боби рулз 15.gif беше мн лудо biggrin.gif като влязоха в къщата беше супер! момента когато Сам стоеше, дръпнал завесата на леглото, където спяха детенцето и майка му и се колебаеша дали да я убие и майката вика "Do it" леле стоях на сантиметри от екрана да видя кво ще стане, ама мн добре напрайха, че да не я убие, щото иначе щеше да стане още по-брутално rolleyes.gif аз само докато видях Руби и се сетих, че сигурно ще е в нея Лилит, нз, накво 6-то чувство и не бях мн изненадана като се показа. а Дийн с това виждане на демони, неможа ли да я усети малко по-рано, така ме е яд, значи mad.gif и накрая мършата като отвори вратата ми идеше сама да скоча да я утрепя mrgreen[1].gif и тъкмо я дават как ще убива Сам и екарна става черен и аз си мисля "Край и с двамата е свършено" и Сами разби! мн ме накефи, макар, че беше прекалено късно и малко ми идеше да му се накарам. че не се е усетил по-рано mrgreen[1].gif и накрая...беше ужасно. не мога да го опиша по друг начин, ужасно, потресаващо, невероятно... 1crying[1].gif Сам плачещ над тялото на Дийн и тъкмо си мисля край правят по-близък кадър към дийн, още по-близък и аз докато си мислех "Обичам тези очи" и бам Дийн измъчващ се и викащ името на Сам отачаяно 1crying[1].gif и освен главния въпрос "Какво ще стане с Дийн?" на мен ми е инт още нещо, а именно "Какво ще стане с Руби?" единственото, което Лилит каза беше, че я е пратила far far away, което може да значи в Ада, а може и да я е убила unsure.gif нз, обаче аз лично съм за Ада, може пък с Дийн да успеят да се върнат huh.gif ....еххх мн време има още до есента, многооооооооооо sad.gif нз как ще го дочакам unsure.gif ще бъде наистина дълго лято rolleyes.gif
nelito0o0
brooke_scott ... просто нямам какво да допълня... на същото мнение съм 19.gif 15.gif biggrin2.gif unsure.gif
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ May 16 2008, 21:09) *
...

Така не е само от стачката , явно му бях хвърлил прекалено много надежди на тоя финал, ама то е нормално все пак, очаквах някаква умопомрачителна битка - Руби, Сам, Дийн и Боби срещу армия от демони предвождани от Лилит, да гледаш 20 мин след това в екрана и да се чудиш какво беше това, а не някаква миниатюрна битчица , дет са в една стая и познатото ни заковаване за стената и двамата са в шок, добре че си беше Сам.И очаквах да ни покажат хрътките и да покажат как Дийн вижда демоните, съмнявам се, че не искате да знаете как изглежда един демон blink.gif , особено пък след последния епизод, в който Дока беше направен доста добре / да не изброявам всички други злодеи, защото това е сериал, който винаги е бил на едни от челните места що се отнася до ефекти (отварянето на hell gate-a)/.И пак казвам за мен Бела и Руби бяха като в застой никакво развитие им нямаше в персоните или то поне ако имаше беше минимално ... И сега най вероятно Дийн и Руби заедно ще излязът от ада, но Крипке е доказвал много пъти, че не знаеш какво му е в главата дано на есен да ме изненада приятно ...
ПП.В., "Смолвил" също беше ударен от стачката, но финала беше повече от невероятен...
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 16 2008, 22:01) *
Цитат(brooke_scott @ May 16 2008, 21:09) *
...

Така не е само от стачката , явно му бях хвърлил прекалено много надежди на тоя финал, ама то е нормално все пак, очаквах някаква умопомрачителна битка - Руби, Сам, Дийн и Боби срещу армия от демони предвождани от Лилит, да гледаш 20 мин след това в екрана и да се чудиш какво беше това, а не някаква миниатюрна битчица , дет са в една стая и познатото ни заковаване за стената и двамата са в шок, добре че си беше Сам.И очаквах да ни покажат хрътките и да покажат как Дийн вижда демоните, съмнявам се, че не искате да знаете как изглежда един демон blink.gif , особено пък след последния епизод, в който Дока беше направен доста добре / да не изброявам всички други злодеи, защото това е сериал, който винаги е бил на едни от челните места що се отнася до ефекти (отварянето на hell gate-a)/.И пак казвам за мен Бела и Руби бяха като в застой никакво развитие им нямаше в персоните или то поне ако имаше беше минимално ... И сега най вероятно Дийн и Руби заедно ще излязът от ада, но Крипке е доказвал много пъти, че не знаеш какво му е в главата дано на есен да ме изненада приятно ...
ПП.В., "Смолвил" също беше ударен от стачката, но финала беше повече от невероятен...

ляля, аз ти казах в скайп, че не искам да спорим, но все пак...да съгласна съм, че можеше да е направено много по-зрелищно и като цяо битката да е представена по-добре, но на мен и така си ми хареса. а и това, че ти си си го представял по друг начин е нормално, аз също не си представях нито епизода така, нито Ада така, но какво да се прави, така е решил Крипке. Руби и Бела и застоя е точно заради стачката, тука няма кво повече да кажа, освен, че Бела беше по-различен случай, тъй като феовете имаха леко отрицателно мнение за нея. аз съм напълно "за" излизането на Дий и Руби от Ада, и двамата го заслужават mrgreen[1].gif и дано другия сезон да има точно тия зрелищни сцени, които ни липсваха тук. да се надявам да няма стачки и усложнения и всичко да си върви както е планувано!

ПП: Ицо, нали знаеш, че мен Смолвил не могат с нищо да ме развълнуват happy.gif нагледах им се 5 сезона, не мога повече....
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ May 16 2008, 22:22) *
ляля, аз ти казах в скайп, че не искам да спорим, но все пак...да съгласна съм, че можеше да е направено много по-зрелищно и като цяо битката да е представена по-добре, но на мен и така си ми хареса. а и това, че ти си си го представял по друг начин е нормално, аз също не си представях нито епизода така, нито Ада така, но какво да се прави, така е решил Крипке. Руби и Бела и застоя е точно заради стачката, тука няма кво повече да кажа, освен, че Бела беше по-различен случай, тъй като феовете имаха леко отрицателно мнение за нея. аз съм напълно "за" излизането на Дий и Руби от Ада, и двамата го заслужават mrgreen[1].gif и дано другия сезон да има точно тия зрелищни сцени, които ни липсваха тук. да се надявам да няма стачки и усложнения и всичко да си върви както е планувано!

ПП: Ицо, нали знаеш, че мен Смолвил не могат с нищо да ме развълнуват happy.gif нагледах им се 5 сезона, не мога повече....

Негативизма към Бела беше точно в това, защото не можеха да приемат някой да се гаври така жестоко със скъпите им момчета /нямам нищо против пичовете wink.gif / а Ада беше представен от няколко вериги и въпреки това ми хареса, за разлика от изкуствено бликащата кръв от Дийн xD. Дадох примера със "Смолвил" не колко те вълнуват, а защото и той беше ударен от стачката, а финала беше много по-добър от тоя на Сн, но след малко ще видя и на "Изгубени" финала той поне повече те вълнува ;] и е ударен от стачката и той ;] Не замазвайте всичко със стачката моля ви ....
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 16 2008, 22:29) *
Негативизма към Бела беше точно в това, защото не можеха да приемат някой да се гаври така жестоко със скъпите им момчета /нямам нищо против пичовете wink.gif / а Ада беше представен от няколко вериги и въпреки това ми хареса, за разлика от изкуствено бликащата кръв от Дийн xD. Дадох примера със "Смолвил" не колко те вълнуват, а защото и той беше ударен от стачката, а финала беше много по-добър от тоя на Сн, но след малко ще видя и на "Изгубени" финала той поне повече те вълнува ;] и е ударен от стачката и той ;] Не замазвайте всичко със стачката моля ви ....

с риск да ми се скарат, няма как да не коментирам mrgreen[1].gif първо за Смолвил ще бъда кратка, че нямах предивд това, ами че и какъвто финал да направят мен няма да ме грабне wink.gif особено сълззливите истории на Клана... dry.gif както и да е, тва е друг въпрос happy.gif
Бела...хмм в началото ме кефеше, гавреше се и пак беше яка, обаче до тва се търпи до едно време. по някога идва в повече наистина, няма как да не го признаеш... верно, че и тя си имаше мотивите да открадне Колта, но какво й каза Дийн? че ако ги беше помолила за помощ те щяха да й помогнат и аз съм убедена в това. така 4е, на мен ми падна в очите и тя сама си се прецака де, но това си е найн проблем, видяхме я как свърши biggrin2.gif Ада вече го коментирах, че мислех, че ще е по-добре направен, по-зрелищно и по-детайлно, но да се надяваме по-нататък да видим повечко. изкуствено бликащата кръв 18.gif да...така беше, даже С казваше, че е като боровинков сок (на което аз отговорих с "Да можех да го оближа" blush.gif което малко не е за тук,но... mrgreen[1].gif ) наистина ми направи впечатление, че там не беше добре направено, ианче самото раздиране от хрътките винаги ме е кефело и най-вече това, че не се виижда самата хрътка, а само белезите. мн п-яко е mrgreen[1].gif
обещавам, че това е последния пост по тоя въпрос happy.gif Ицо, спирай и ти, че напълнихме темата с нашите глупости mrgreen[1].gif

Tedds
OMG!!!Финала беше умопомрачителен.Имало е и по-добри епизоди от този,но все пак много ми хареса rolleyes.gif
И се смях и ревах,никога не съм била кой знае каква фенка на Дийн,но просто ми стана адски тъжно за него,както и за Сам,много силна сцена според мен..Сам плачейки над мътвото тяло на Дийн..адски въздестващо sad.gif Незнам как ще изчакам до есента толкова въпроси си зададох след като свърши епизода,простоо нямам търпение.Какаво стана с Руби,със Дийн..какво ще стане съм Сам :? Пфф,много въпроси а пък кога ще разберем отговорите .. biggrin2.gif blush.gif
tru
Още по - нажежен и неочакван , страшен сезон , страшен сериал !!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.