Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
FaLLOuTbOy
Цитат(ViruZzZ @ Mar 29 2008, 20:55) *

Episode 3.16 - title unknown [Season Finale]
Airdate: May 15, 2008

* It sounds like Dean actually goes to Hell. So, this will mean needing to bring him back, somehow. This is unconfirmed, but big.
* Ellen Harvelle was supposed to come back, as the boys’ other many, still breathing, friends are. Last I heard, the deal did not work out with her.

От този спойлър мога да извлека 1 хубаво и 1 лошо заключение. Ще започна с хубавото.
- Крипке взе правилното решение - Дийн трябва да отиде в ада. Защо? 1. Защото това е ключов момент от който могат да се извлекат толкова интересни истории около братята. Само трябва малко въображение.
2. Защото ще има голямо развитие на героя на Дженсън, нещо, което според мен липсваше в повечето от епизодите.

- Лошото е, че това е Season Finale и след края на епизода ще трябва да чакаме чак на есен за да видим какво ще стане по-нататък.
RoseRed
По принцип спойлери не чета, но за този се изкуших и го прочетох. Макар, че това е една от възможностите които ми се въртят в главата съвсем не съм за нея. Както не съм и за хепи енд. Но да се опитваш да пробиеш мисловната преграда на Крипке и да влезеш в кожата му това е повече от невъзможно. Дано края на сезона е наистина подобаващ както всеки един епизод излязъл до момента. Усещам, че ще бъде едно дълго лято...
Gossip Girl
Supernatural 3x13 Ghostfacers promo@youtube.com

Хаха, "The Blair witch project". 18.gif Дано наистина не е като филма, че той беше страшна простотия.
Mr. Winchester
Gossip Girl, мерси за промото, изглежда интересно...
brooke_scott
ем промото не беше нищо особено май
ThePinkDuck
Ем то в момента в който човек прочете ревюто на епизода и му става ясно, че ще е нещо по-кретенско дори и от обикновенно. За първи епизод след стачката нещата не изглеждат добре, ама кой знае! Ще почакаме и ще видим! mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Сцена от 13ти епизод happy.gif още 5 дни ;[
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Apr 20 2008, 18:53) *

мс, Ицо happy.gif абе да ти кажа 5 дни не са никак малко, поне за мен sleep.gif sad.gif
RoseRed
Пет дни ще изтекат ужасно бавно, като се има предвид колко дълго сме чакали за този епизод sad.gif Нооо да се радваме на каквото можем, защото още четири епизода и идва дългата почивка sad.gif
ViruZzZ
Цитат(ViruZzZ @ Apr 20 2008, 18:53) *

ЕДИТ: КАто съм почнал да дам и другите biggrin2.gif 1 2
Те, че не са малко не са ама както каза RoseRed сравнение с 3те месеца, направо не ми се мисли wacko.gif
RoseRed
Е поне знаем, че чакането ще си заслужава Крипки е пълен с идеи и ще видим голяма динамика в това съм убедена. Само да разберем какви ще ги свърши с Дийн и Сам на края на 3-ти сезон, че това е големия проблем в момента...
ViruZzZ
s03e13
Mr. Winchester
О, йеее, дърпам...Днес ще се разцепя от кеф - Supernatural, Smallville & LOST (rock)
brooke_scott
Цитат(Mr. Winchester @ Apr 25 2008, 10:46) *
О, йеее, дърпам...Днес ще се разцепя от кеф - Supernatural, Smallville & LOST (rock)

да и аз, само че Supernatural, Grey's Anatomy и Lost 10.gif
ViruZzZ
От целия епизод ми хареса само края XD Следващия поне ще бъде по - добър : s03e14 - trailer
brooke_scott
и на мен нещо не ми хареса епизода и цялото тва снимане с тия камери, напрао ми се завиваше свят... wacko.gif иначе идеята си мислех, че е оригинална преди тва 17.gif както и да е, надявам се следващата да е по-хубава.
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Apr 25 2008, 19:20) *
и на мен нещо не ми хареса епизода и цялото тва снимане с тия камери, напрао ми се завиваше свят... wacko.gif иначе идеята си мислех, че е оригинална преди тва 17.gif както и да е, надявам се следващата да е по-хубава.

всъщност идеята хмм имах чувството, че гледам долна пародия на "Cloverfield" с участието на Дженсън и Джаред wacko.gif
ThePinkDuck
Откакто преди няколко седмици разбрах кой ще участва в следващия епизод нямам търпение за него!
brooke_scott
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 25 2008, 20:11) *
Откакто преди няколко седмици разбрах кой ще участва в следващия епизод нямам търпение за него!

тати ли имаш предвид mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Apr 25 2008, 20:18) *
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 25 2008, 20:11) *

тати ли имаш предвид mrgreen[1].gif

мхм, то кой няма търпение за него, а и след трейлъра .Поне ще се реваншират за тоя епизод ! biggrin2.gif
Mr. Winchester
и на мен епизода нещо не ми хареса, не си струваше чакането dry.gif , дано следващия да е по-добър smile.gif , съдейки по промото трябва да е..
RoseRed
Не съм гледала промото на следващия епизод няма и да го гледам ще си чакам търпеливо smile.gif, колкото до сегашния...За първи път ще кажа нещо което не съм вярвала, че някога ще кажа...Това беше най-гадният епизод!
sulu
Предният ден бях гледала тая идиотщина Cloverfield и да си кажа честно малко много ми дойде и в Supernatural тези любителски кадри.Но поне тук имаха проблясъци и от време на време даваха нормален запис.Както и да е.Не дадоха нищо по сюжета, който най-ни вълнува, но поне следващия епизод ще бъде интересен. Не знам, но сега като гледах промото имам някакво лошо чувство, че някой прави номер на нашите момчета. Нямам идея де, но само като знам какъв епизод се задава нямам търпение. biggrin.gif
Tedds
И на мен епизода не ми хареса,беше много скучен и безмислен.Но по промото на следващия епизод съдя,че той ще е по интересен,дано да е така wink.gif
brooke_scott
ето едно спойлерче за 18 епизод, който по последни данни ще се казва No Rest For The Wicked
ВРЕМЕТО НА ДИЙН СВЪРШВА - Остават 30 часа преди сделката на Дийн с кръстопътния демон да изтече и Дийн, Сам и Боби търсят Лилит, която отговаря за сделката. Те откриват местонахождението и и Сам призовава Руби, за д аим помогне, въпреки протестите на Дийн. Руби ги предупреждава, че не са готови да се преборят с Лилит, но те открадват ножа и и заминават за Ню Хармони, Индиана. В смъртна битка, Дийн, Сам и Боби нападат Лилит и всичките и демони в последния си опит да спасят живота на Дийн.
ViruZzZ
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 00:28) *
ето едно спойлерче за 18 епизод, който по последни данни ще се казва No Rest For The Wicked
ВРЕМЕТО НА ДИЙН СВЪРШВА - Остават 30 часа преди сделката на Дийн с кръстопътния демон да изтече и Дийн, Сам и Боби търсят Лилит, която отговаря за сделката. Те откриват местонахождението и и Сам призовава Руби, за д аим помогне, въпреки протестите на Дийн. Руби ги предупреждава, че не са готови да се преборят с Лилит, но те открадват ножа и и заминават за Ню Хармони, Индиана. В смъртна битка, Дийн, Сам и Боби нападат Лилит и всичките и демони в последния си опит да спасят живота на Дийн.

какъв финал ще бъде само worthy.gif и после естествено 3 месеца чакане dry.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Apr 29 2008, 00:30) *
Цитат(brooke_scott @ Apr 29 2008, 00:28) *
...

какъв финал ще бъде само worthy.gif и после естествено 3 месеца чакане dry.gif

мн ясно, те нарочно го правят mrgreen[1].gif ще свършат със супер епизод и после ще има да чакамеееее sad.gif
nety
13ти епизод беше много тъп, смисъл с тва риалити снимане... иначе историята ми хареса г/д ама тоя епизод и в топ 20 на най-добри серии не може да влезе... :| иначе... 14ти сиг ще е много як... папа Уинчестър ша им изкара акъла biggrin2.gif а 18ти финален... emoticon1 (107).gif мнооого добър ще да е smile.gif дано само Дийн отърве кожата unsure.gif
ladysunshine
http://zamunda.net/details.php?id=126430 Enjoy
Mr. Winchester
Цитат(ladysunshine @ May 2 2008, 08:40) *

Якооо, тоя епизод ще е доста по-добър от предишния. worthy.gif
Tedds
Този епизод,опредлено ми хареса доста повече от предишния.Нямам търпение вече за развръзката на всичко около Дийн,дали той ще умре или в последния момент ще го спасят wacko.gif ,но кво да правим трябва да чакаме следващите епизоди biggrin2.gif
brooke_scott
епизода и на мен ми хареса мн, но не разбрах дали щото наистина беше добър или щото предния беше тъп xD остават още 2... sad.gif
RoseRed
Епизода ми хареса. Самия сезон налага да се обръща повече внимание на душевното състояние на братята, тревогите и страховете им. Колкото повече наближава деня за душата на Дийн, толкова по изнервени стават и си пролича и днес. Хареса ми епизодчето на макс!
ViruZzZ
Епизода беше много добър, гадното е само, че си мислех, че ще покажат старши Уинчестър, но другото определено го компенсира mrgreen[1].gif . Сцената когато Кларк изтръгваше душата на оня къртеше 18.gif biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ May 4 2008, 21:51) *
Сцената когато Кларк изтръгваше душата на оня къртеше 18.gif biggrin2.gif

хах да беше мн добро biggrin2.gif

TV Guide пуснаха една статия с мн малко спойлери, но в общи линии се разбира, че ще оставят края на най-интересната част и после ще има да се чудим цяло лято dry.gif
Mr. Winchester
Supernatural.S03E15.HDTV-OTV
brooke_scott
още не съм го гледала целия, само части и последната сцена, която мн ме накефи, но и ме изненада! Бела е направила сделка shocking.gif е поне намериха добър начин да я утрепят 15.gif
ViruZzZ
Епизода беше много добър, доктора много ме накефи xD. Сцените между Сам и Дийн бяха много силни, явно напрежението си казва думата. И колкото и да е противна Бела в тоя епизод беше amazing , айде хейтъри кефете се, ще видим оная русата кво ще направи wink.gif
Mr. Winchester
Доктора играеше в "Charmed" като демона Барбас, супер е
sulu
Епизода беше супер.Имам чувството, че историята на Бела, беше малко измислена, за да се отърват от нея, но както и да е пак беше добре направена.
Защо ли имам чувстовото, че Сам ще изрови оня изрод доктора...
ViruZzZ
Ето го и промото за финала worthy.gif
ladysunshine
Уооу много добро промо. Имам чувството, че пак ще рева както накрая на 2 сезон Сами като умря. Тъпото е, че ще свърши така и после има да чакаме...
Mr. Winchester
Цитат(ladysunshine @ May 11 2008, 08:47) *
Тъпото е, че ще свърши така и после има да чакаме...

Точно това му е якото biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ May 11 2008, 08:47) *
Уооу много добро промо. Имам чувството, че пак ще рева както накрая на 2 сезон Сами като умря. Тъпото е, че ще свърши така и после има да чакаме...

йей ще плачеш за Дийн mrgreen[1].gif не сега сериозно промото е върха, аз го гледах още в петък и останах възхитена worthy.gif очаквам епизода да е един от най-добрите, но като знам че е последен ми е някво мн гадно и не искам да свършва unsure.gif не можеше ли да направят още един епизод mrgreen[1].gif
FaLLOuTbOy
Много добър 15ти епизод. Най-накрая Бела умря.. толкова дълго чаках този момент. 10.gif Доктора много ми хареса - най-якият злодей за 3ти сезон според мен. 4.gif Чакаме 16ти.
RoseRed
Това беше супер брутален епизод...Особено жесток...Не знам за вас, мен ме разрева. Идея си нямам как ще дочакам есента...Просто...по-брутално не можеше да е...Да Крипки обича кръв, но този път взе и тази на феновете при това в промишлени количества...
brooke_scott
еми още не мога да си събера мислите и да спра да рева, за да си кажа мнението за епизода, обаче едно е сигурно...никога не съм плакала повече на филм
Mr. Winchester
Леле, като ви чета коментарите, очаквам да е доста интересен, сега си го пускам и ще гледам.
poLyto
аз съм във абсолютен шок, това беше най-бруталната и ужасяваща серия, която някога съм гледала. Не съм плакала толкова на никой филм, просто точно това не го очаквах ... смъртта на Дийн беше просто ужасяваща, толкова много кръв ... още не мога да се осъзная sad.gif ohmy.gif
Devil^Rose^^
Oчаквах някаква съществена развръзка, а то ... и диалозите им се повтаряха, сега вече може да видим как е в ада biggrin2.gif докато Сам размазва малката ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.