Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Georgia Rule / Правилата на Джорджия
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
CheerFuL-F
Georgia Rule

Режисьор : Гари Маршал
В ролите : Джейн Фонда, Линдси Лохан, Фелисити Хафман, Дермот Малръни, Кери Еуес, Гарет Хедлънт, Хектор Елизондо, Дилън МакЛафлин, Лаури Меткалф
IMDB : IMDB
Държава : Сащ
Година : 2007
Времетраене : 108 мин
Резюме : Рейчъл отива при баба си Джорджия за лятото, оставяйки някои важни проблеми зад гърба си. Майка й, която е алкохоличка, едвам дочаква вечерта за да хукне към Калифорниа, за да бъде с мъжа си. Рейчъл омайва града с красотата си. Тогава тя разкрива една от най-големите си тайни пред новите си приятелки и майка й е принудена да се върне, за да разбере истината. По средата на тази драма трите жени стават по-близки от всякога и започват все повече да се разбират
Филма можете да свалите от тук: Zamunda@net
Jolly_GirL
На мен филма не ми хареса...сюжета ми се стори прост,определено очаквах нещо повече wacko.gif От целия актьорски състав според мен най-добре си изигра ролята Джейн Фонда rolleyes.gif
::Brooke::Davis::
И на мен не ми хареса филма, иначе Джейн Фонда наистина добре си изигра ролята , но незнам .. очаквах много повече dry.gif
vasinka_{P}
И аз съм разочарована от филма, бях с много по различни очаквания. Но много ми хареса как играе Джейн Фонда
Heaven's A Lie
мнението беше изтрито.
*PeyT*
На мен пък ми хареса! Много готино филмче! biggrin2.gif
Adorkable
Цитат(*PeyT* @ Jul 9 2007, 11:41) *
На мен пък ми хареса! Много готино филмче! biggrin2.gif

Определено.Линдзи явно се стреми да излезе от имиджа си на лигла(и го прави доста добре wink.gif),което е похвално.
Mrs.Ackles
Адски интересен филм! На моменти доста объркан, но много интригуващ... Хареса ми също, че се базира на нещо сериозно... на един доста голям проблем.. Линдзи се представи много добре, изигра си ролята достоверно.. Останах доволна от филма.
Secretly
И на мене ми хареса филма ..Линдзи играе съвсем различна роля браво !
ALeX4e7y^
Много готин филм 4.gif
Bloody_Tears
Много ми хареса филма. Още от началото си знаех, че не лъже! А момчето беше много сладко happy.gif blush.gif Свърши хубаво филма, макар, че си мислех, че майка й и Саймън ще се съберат, ама... rolleyes.gif Баба й мноу яка, кефи ме от всякъде, особенно като удряше оная гад с бухалката и го караше да лапа сапуна 5.gif Абе яко филмче си е 4.gif
ladysunshine
Филма изглежда доста обещаващ. Все известни актриси, а и режисьора явно е доста добър имайки впредвид предните му филми. Като ми остане време ще го гледам
Miss_Duff
Най-сетне и аз го изгледах!! biggrin.gif Като че ли очаквах повече..Вярно,Линдзи се опита да излезе от имиджа си на сладникава актриса,горе-долу успя да го постигне,но филмът не може да се сравни с други нейни-Шантав петък,Гадни момичета,които са страхотни комедии.. smile.gif Та,филмчето става,хареса ми участието на Джейн Фонда.
brooke_scott
нещо не ми допадна, мн беше объркано и не ми беше интересно
tru
На мен ми хареса филмчето , а играта на Джеин Фонда е наистина добра. Тук и в ''Свекървище'' направо лепи плочки. ;d
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.