Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критика и предложения
GGbit.info > Развлечение > Игри > UT.GGbit.Info
FrAgMaKeR
Какво искате да се подобри по-сървъра, какво не ви харесва, какви идеи имате.. всичко това тук. smile.gif
nikola
Предлагам да може да се пуска вот за режимите
The Shaman
Като критика...И Вик е свидетел,че трудно се справяме с ботовете...Не е невъзможно,но...:>
vIkToRsHeFa
Цитат(The Shaman @ Jul 6 2007, 19:31) *
Като критика...И Вик е свидетел,че трудно се справяме с ботовете...Не е невъзможно,но...:>

Хм... Бе не знам лично аз проблем със изтрепването им нямах а ти играеш и доста по-добре от мен, ако кажете ще понамалим трудноста не е проблем. blush.gif

ПП. Дам и това с режимите не е лошо да го има...
Craft
Ако може да се пусне 4-кратният скок т.е скачайки един път във въздуха да може да се отскочи още 4 пъти smile.gif
Ако може да намалите малко сложността на ботовете:>
f0rgy
Ботовете са си перфектни...все пак ако някой иска да му е супер лесно прай си сървър и ги пуца,а така е perfect wink.gif
А иначе ако може да се гласува щот само dm не е интересно..ctf,асаут,бомбинг рън са много по интересни smile.gif
Ама като цяло е супер,само дето днеска влезнах няколко пъти и се с ботове,няяше др... sad.gif
petkox_ray
Оха.Ся е свалям и идвам.Има ли някой в сървъра.
FrAgMaKeR
Мимимум има по 6 играча, ако има двама души останалите 4 места се запълват с ботове, ако са 3-ма, ще има 3 бота и тн. Ботовете не са на голяма трудност и са настроени в зависимост от представянето им срещу хората автоматично да сменят трудноста си, ако умират много се вдига, ако бият много лесно се понижава.

The Shaman
А аз се чудех толкова ли задобрях изведнъж,че взех да ги трепа а те свалили трудноста си smile.gif
f0rgy
А дали не може да се направи нещо като на ЦС сървърите онлайн статистика за играчите в сървъра,че за да вида дали има някой(не бот) в сървъра тряя влизам в самата игра...та ?
ventzo
Цитат(f0rgy @ Jul 8 2007, 23:17) *
А дали не може да се направи нещо като на ЦС сървърите онлайн статистика за играчите в сървъра,че за да вида дали има някой(не бот) в сървъра тряя влизам в самата игра...та ?

Еиии ако стане така ще е много добре!
FrAgMaKeR
Цитат(f0rgy @ Jul 8 2007, 23:17) *

За статистика незнам, може да измислим нещо, иначе просто маркираш сървъра и даваш рефреш и то се показва отстрани долу, кой е вътре, ботовете не ги показва като играчи, само хората. smile.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 9 2007, 00:57) *
QUOTE(f0rgy @ Jul 8 2007, 23:17) *

За статистика незнам, може да измислим нещо, иначе просто маркираш сървъра и даваш рефреш и то се показва отстрани долу, кой е вътре, ботовете не ги показва като играчи, само хората. smile.gif

Да де то ако има човек вътре си показва 8 човека,ако няма никой няма и ботове..аз питам дали има начин без да влизам да вида има ли някой biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.