Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: UT.GGbit.Info
GGbit.info > Развлечение > Игри > UT.GGbit.Info
FrAgMaKeR
UT.GGBIT.INFO

Версия: Unreal Tournament 2004 v3369
Host/IP: ut.ggbit.info / 79.134.173.183
Port: 7777 (стандартен)

Новини:

НОВО -
Публичен skype чат канал, за по-добра комуникация и уговорки между играчите - за да влезеш в чата кликни тук!

НОВО - При гласуване може да се избират и различни режими на игра освен текущият. Например при игра на DM, при гласуване може да се гласува за карта/режим различен от DM, примерно CTF, TDM, BR, DOM, INV, LMS и тн. (всички възможни режими на игра). Това е много голямо удобство и намалява до минимум нуждата от административна намеса.
SoARoN
А кой ще сменя начина на игра? Мен ми се играе CTF но никой не чува като предлагам...
FrAgMaKeR
Периодично ще се сменят, в зависимост от броят на играчите и техните желания ще се променя. Скоро след тръгването на сървъра, ще се помисли и за начин за даване на права за администрация на някои играчи, сега това е малко неясно от чисто техническа гледна точка, но се работи по въпроса.

И на мен ми се играе CTF нека тази вечер да пробваме да поиграем и в този режим. smile.gif
ventzo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 5 2007, 16:30) *
И на мен ми се играе CTF нека тази вечер да пробваме да поиграем и в този режим. smile.gif

Нещо не ми е ясно как точно става завладяването,но нищо не ми пречи да се науча тази вечер.

Искам да предложа нещо което вече много пъти го казвам-Нека всички да се зададем сини по подразбиране (червеното много се вижда и се набива) за да може да няма разминаване в отборите.Ботовете да си червени и всеки един от нас които се конектне да влиза направо в ГГБИТ къртачката biggrin2.gif
Sharo
Цитат(ventzo @ Jul 5 2007, 17:20) *

Нещо не ми е ясно как точно става завладяването,но нищо не ми пречи да се науча тази вечер.

за CTF цаката е да земеш противниковия флаг(например червения) и да го занесеш при твоя флаг(синия) и общо взаето е тва...а когато противниковия отбор се взели твоя флаг,трябва да убиеш човека който носи флага и ако го убиеш си взимаш флага като минаваш през флага mrgreen[1].gif
дано сфана smile.gif

ЪъЪ как така периодично бе фраг blink.gif един ден 1 режим другия друг режим нещо такова или всички карти ще бъдат добавени(от всички режими на игра(ако може въобще така blink.gif )) unsure.gif

бтв тва една от изненадити ли е бре biggrin2.gif
SoARoN
Цитат(ventzo @ Jul 5 2007, 17:20) *

Искам да предложа нещо което вече много пъти го казвам-Нека всички да се зададем сини по подразбиране (червеното много се вижда и се набива) за да може да няма разминаване в отборите.Ботовете да си червени и всеки един от нас които се конектне да влиза направо в ГГБИТ къртачката biggrin2.gif

картата е огледална, номера е да отидеш до базата на противника да вземеш флага и да го занесеш при твоя флаг, така се печели точка.

снощи имах доста време проблем докато ме пусне син, правя да е син - пуска ме червен, давам да смени отбора - не иска...накрая го оправих де.
ventzo
Е това не е ли Capture the flag......ъъъ верно бе,сега като го написах и разбрах за съкращението хахаха biggrin2.gif
Питах защото ония ден с Митка играхем нещо стрнно и си мислих,че за него става на въпрос.Там с едни танкове работи...пак завземаш бази,ма нещо не ме зариби.
Това Capture the flag е зарибено много.
Исках сега в офиса да си я сваля и да разцъкаме веднага,но в арена я няма,а в замунда нямам рег.Нищо,по-късничко ще се включа при вас wink.gif
Sharo
Цитат(ventzo @ Jul 5 2007, 17:34) *
Е това не е ли Capture the flag......ъъъ верно бе,сега като го написах и разбрах за съкращението хахаха biggrin2.gif
Питах защото ония ден с Митка играхем нещо стрнно и си мислих,че за него става на въпрос.Там с едни танкове работи...пак завземаш бази,ма нещо не ме зариби.

тва е Onslaught(май така се пишеше) и мене тва много ма зарибява biggrin2.gif ....тва целта му е да завладяваш точките от картата и така да достигнеш до противниковия генератор и да го унищожиш...абе яко е biggrin2.gif

Има и един друг режим ама не съм го играл и незнам,VCTF (Vehicle Capture The Flag) димек пак с флагове ама с джипки и танкове и други...аз търсих из мрежата ама само карти намирам и те се по 10-20 мб и тва само 1 карта...ако някой може да намери като под формата на ъпдейт някъв или бонус пак или дедазнам biggrin2.gif
Craft
Цитат(SharoDog @ Jul 5 2007, 17:39) *
Цитат(ventzo @ Jul 5 2007, 17:34) *

тва е Onslaught(май така се пишеше) и мене тва много ма зарибява biggrin2.gif ....тва целта му е да завладяваш точките от картата и така да достигнеш до противниковия генератор и да го унищожиш...абе яко е biggrin2.gif

Има и един друг режим ама не съм го играл и незнам,VCTF (Vehicle Capture The Flag) димек пак с флагове ама с джипки и танкове и други...аз търсих из мрежата ама само карти намирам и те се по 10-20 мб и тва само 1 карта...ако някой може да намери като под формата на ъпдейт някъв или бонус пак или дедазнам biggrin2.gif

Дам това е Onslaught което играхме
П.П:Супер яко имаме си вече и сървър 4.gif
nikola
Евала за сървъра smile.gif А на онслаут ще е хубаво ако се пуска да има и мегапак-а защото в него има един нов танк,цикада и гаубица(любимата ми).И при повечко хора е жестоко smile.gif
Sharo
Малееее кви са тия ботове бе shocking.gif 1 фраг не мога да зема blink.gif

бтв няма ли някой друг режим да играеме...гледам може и да се вотва за режим на игра ама само гледам biggrin2.gif
The Shaman
Хаххахха така е...и аз опитах ама шанс нямах пхаххахх
f0rgy
4 дни нямах нет и само unreal съм пукал..елата да видите кво става ся biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif кърта миФки...иначе до 2 минути съм в съръва smile.gif
FrAgMaKeR
Сървъра отново е на линия, като в момента е в тестов период. wink.gif

c0mp
С Craft решихме да поцъкаме, обаче нещо май сървара е offline ?

На Server name пише Unknown server, а ping-а е ? (въпросителна)
FrAgMaKeR
Оцелили сте технически проблем нямаше ток 20 минутки заради късо съединение.. сега всичко е наред. Сървъра е с почти 24/7 ъптайм smile.gif
f0rgy
Свалям я и идвам да се включа в мелето отново mrgreen[1].gif 3.gif
Craft
До сега става готино меле влизат и бая хора който не са от форума ,няколко пъти като вляза вечер има по 8 и повече играча. smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(f0rgy @ Jun 23 2008, 22:03) *
Свалям я и идвам да се включа в мелето отново mrgreen[1].gif 3.gif

Още един мастер се задава.. очаквамете с нетърпение smile.gif

Да влизат доста хора, сървъра е отворен за игра в интернет и влизат доста чужденци в определени моменти.

Отностно настройките, някой от играещите, ако има предложения и забележки да каже. Ако имате някакъв проблем с влизането или играта направо се свържете с мен директно, въпреки че не очаквам повече проблеми.. но знае ли човек. smile.gif

c0mp
Не знам, ама неска добре разцъкахме smile.gif Хем бяхме 4-ма, освен ботовете smile.gif FrAgMaKeR властва все още, ама ще я науча аз тая игра и ще видите вие tongue.gif

Митак, не съм я тренирал. Играл съм я 10-тина пъти biggrin.gif Ама то от таланта си не мога да избягам tongue.gif
K_f_R
дърпам и аз,утре съм налиния :>

п.п Благодарение на Куджо който 1 седмица ме кара да я свалям XDDD
f0rgy
ааа..мизерия xD Сложих пачовете от Шаро,ама тръгва ми сваля картите...за 5 мин - 7% xD дайте някакъв пак с карти,плс smile.gif
FrAgMaKeR
Ами виж тук - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=25767 свали си мегапака. smile.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 24 2008, 04:04) *
Ами виж тук - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=25767 свали си мегапака. smile.gif

Сложих пача...Влизам,седя 1 минута и ми изписва "Invalid CD Key" ... Същото ми го изписва и като влезна в "Join Game" sad.gif

P.S.Сложих пач-а за онлайн пак и май се оправи..
FrAgMaKeR
След мегапака трябва пак да се сложи пача за онлайн игра.. така наречения аутоатчер.. иначе неможе да се играе в интернет. smile.gif

Яки мелета стават днес.. яки пуцалки на DM, но какво мислите, не е ли време да почнем да играем отборни дисциплини, като TDM, DD, BR, CTF както и Onslaught, с танковете и летящите машини smile.gif
bLex
оф ще я сваля но да не стане като преди всички се бяхте зарибили и после заебахте нещата
K_f_R
Цитат(bLex @ Jun 24 2008, 15:59) *
оф ще я сваля но да не стане като преди всички се бяхте зарибили и после заебахте нещата

Ние винаги правим така ;/ не сме някви зараснали за компа геймъри,като теб
FrAgMaKeR
Е тоя път може да останем зарибени малко повечко.. пък като ни умръзне.. ще минем на друга мания.. сигурно пак ще захванем wow-a.. или ще минем на някоя съвсем нова игра. smile.gif

Ялате, пойче! tongue.gif Колкото повече, толкова по забавно. smile.gif
Sharo
фраг кат земе по яка машина и нии кат земем по някоя по-нова ше цъкаме на ut 2007 8)
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 24 2008, 15:33) *
След мегапака трябва пак да се сложи пача за онлайн игра.. така наречения аутоатчер.. иначе неможе да се играе в интернет. smile.gif

Яки мелета стават днес.. яки пуцалки на DM, но какво мислите, не е ли време да почнем да играем отборни дисциплини, като TDM, DD, BR, CTF както и Onslaught, с танковете и летящите машини smile.gif

worthy.gif

Уникални са...само казвате кога и да пускаме и да се размазваме на ЦТФ и ОЛ
FrAgMaKeR
Цитат(Sharo @ Jun 24 2008, 16:49) *
фраг кат земе по яка машина и нии кат земем по някоя по-нова ше цъкаме на ut 2007 8)

След някой друг месец най-рано значи.. иначе сериозно какви са му изискванията на 2007.. малко офтопик smile.gif
nikola
Аз и фестър идваме smile.gif
K_f_R
Ник Anyway играя, а бту Quake3 4 life aid do dove4era in da server
Sharo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 24 2008, 19:18) *
Цитат(Sharo @ Jun 24 2008, 16:49) *

След някой друг месец най-рано значи.. иначе сериозно какви са му изискванията на 2007.. малко офтопик smile.gif

Цитат
Minimum System Requirements
• Windows XP SP2 or Windows Vista
• 2.0+ GHZ Single Core Processor
• 512 Mbytes of System RAM
• NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space

Recommended System Requirements
• 2.4+ GHZ Dual Core Processor
• 1 GBytes of System RAM
• NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space

на мин ша я подкарам biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Е за ut3 ще го поотложим, докъто повечко хора се подготвят хардуерно.. пък сега ut2k4 да му обърнем внимание.. стават яки мелета на DM..

Тая вечер малко по късно към 20-21 часа малко ONS ? Супер яко е с тия машинки smile.gif
K_f_R
към 22 предлагам >?<
FrAgMaKeR
Цитат(K_f_R @ Jun 25 2008, 19:26) *
към 22 предлагам >?<

Ок, тогава да е че то вече стана 20.. значи към 22 ще играем ONS smile.gif
c0mp
Пичове, не знам к'во е т'ва животно ONS, но идвам и аз да са пуцам biggrin.gif
f0rgy
50-1 :X Тоя е бати реалния,на новия мап ги направи 12-0 и лефтнах ... Drunken1 dry.gif
FrAgMaKeR
Има някои много добри.. скачат като ненормални и неможеш да им вземеш фраг.. освен случайно biggrin.gif Но повечето сме на едно средно ниво като гледам.. и затова е интересно, има интрига, кой ще вземе играта с няколко фрага разлика. smile.gif

Какво мислите за BR като режим на игра, има ли желаещи за няколко игри?
K_f_R
незнам,ама детмача е Леейм,стигат ми куейковете,цс-те и т.н си4ко друго ама не детмача (говора за калсически детмач) : D
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 26 2008, 11:32) *
Какво мислите за BR като режим на игра, има ли желаещи за няколко игри?

Точно Рън-а и ЦТФ мен най-много ме кефат..ONS също,но не колкото BR примерно...обаче ако се играе BR трябва да си се оговорим и да си играем сериозно,че там не е само пуцалка xD А и на CTF стават уникални игри smile.gif
FrAgMaKeR
сървъра се спира, съжалявам.. просто не ми е до това в момента..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.