Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Анти-чийт система
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
predatora
http://www.sxe-injected.com.ar/downloads

:>
The Shaman
Интересно е.Преди време четох ,че в Мания ползвали няква подобна ?!? VAC не е лоша също ,но се чудя що не сме я пробвали и нея !?!?!
predatora
за VAC2 (vac 1 съкс) трябва сички да са с оригинални цс-и.
The Shaman
Ами не съм сигурен...През ноща когато не ми се спи се кънектвам към разни международни сървъри и виждам,че някои от тях са с VAC не знам !?!
ludacris
Не разбирам от античиит системи , но според мен е наи добре да не слагате никаква античиит система в ггбит.инфо сървъра защото има достатъчно админи за да банират smile.gif
Крадец на рози
Цитат(ludacris @ Jul 4 2007, 19:53) *
Не разбирам от античиит системи , но според мен е наи добре да не слагате никаква античиит система в ггбит.инфо сървъра защото има достатъчно админи за да банират smile.gif

Oсобено Patka tongue.gif
bLex
използвайте SXE един сървър я използва и засега не съм виждал хакери
Fixer
Аз съм на същото мнение като ludacris, но мисля, че броят на играчите в сървъра ще намалее, а и както каза ludacris и админи си има.
The Shaman
Цитат(Cs_GoD @ Jul 4 2007, 21:19) *
използвайте SXE един сървър я използва и засега не съм виждал хакери

А при нас виждал ли си освен тези които само ти взимаш за такива ?!?!
bLex
просто предлагах кога съм казал че при вас има хакери ?!
Sharo
Цитат(Cs_GoD @ Jul 4 2007, 23:11) *
кога съм казал че при вас има хакери ?!

хD утрепа ма biggrin.gif
radotooo
одаа имало админи а те толкова разбират някои от тях че просто лошо ми става ....човека му играе мерника като луд тои седи го спектри три карти и накрая ми вика да маи е с хак ...кво да говора
The Shaman
Ми по-добре пет карти да го спектри от колкото после пак да плачете тук,че еди кой си не бил хак !!! Доста често го правиш нали smile.gif Ако всеки път когато някой ми каже,че друг е с хак баннвах,то нямаше да останат играчи !!! Влизам и всички крякват 4Шамане,тоя е с хак,ония е с хак ?!!?? Човека какво пхрави като види,че влиза админ ?!? Спира го,ослушва се...Е тогава се налага да се дебне...Ама всеки си върши работата както сметне за добре.Глупаво е да се оплаква човек заради един,два случая...Поздрави.
radotooo
друго имах предвид ма както и да е.. ае гл wink.gif
The Shaman
Цитат(KyPBaPa @ Jul 5 2007, 22:10) *
друго имах предвид ма както и да е.. ае гл wink.gif

Ся да не вземеш да се обидиш :>
FrAgMaKeR
Това - http://www.sxe-injected.com.ar/downloads изглежда интересно, само добри неща за него пише в нета.. дали да не се помисли и за такова нещо, примерно в режим на незадължителен, но желателен за инсталация.. някой ако има преки впечетления нека се изкаже за тази система..
K_f_R
Цитат(Fixer @ Jul 4 2007, 20:53) *
Аз съм на същото мнение като ludacris, но мисля, че броят на играчите в сървъра ще намалее, а и както каза ludacris и админи си има.

не че нещо фраг ама е прав :>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.