Цитат(Dead Or Al!Ve @ Jan 21 2008, 00:56)

Цитат(fNatic. @ Jan 20 2008, 15:59)

FrAgMaKeR ме банна обаче аз дори имам демо някаде из папките щото си знаех ,че така ще стане.. - на инферно знам г/д сички бъгове и заварки като (от м да земеш човек на Х и т.н.).. и той ме гледа и реши ,че съм с хак.. вътре беше и doA.Arch Enemy / DeAd oR AL!v3 ,обаче той не каза нищо.. и после след дълъг спор с Румен в скайп реши ,че ще съм му трън в очите и ще ми махне перманентния бан!
Ем аз му казах кой си и че не си ама ко да направя той така е преценил

fNatic, нещо не разбрах какво се опитваш да кажеш, вчера съм те бил баннал отново и сега имаш бан, защото си бил с друг ник или говориш попринцип за онзи път на инферно когато те баннах преди няколко дни? Защото вчера нямах достъп до машина с cs, а и никой не е имал достъп до моята (пък и отделно е нямало ток вчера в целият квартал)?
Повече няма да банвам никой, защото всеки може да каже, че знае къде са "заварките" и "бъговете" и можел да "сваля хора от точка х в точка у".. дори и с хак да е ако не го ползва нагло, а разумно как може да се разбере.. при такива оправдания.. Като сте толкова добри играйте някъде другаде.. така само дразните обикновенните играчи, които играят за удоволствие.. като сте "прота" купете си оригиналната игра и играйте в платените сървъри дето имат vac и при хак ти изгаря серииният номер.. играйте по турнири.. печелете пари и слава.. не си късайте нервите с "простосмъртните" играчи дето играят за удоволствие..
Dead Or Al!Ve не се извъртай така, каза че те съмнявал и ако преценя да го банна!?