Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GGpro Zone 1.6 Server
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2, 3, 4
fNatic.
Цитат(Sharo @ Nov 4 2007, 14:06) *
аве сложете 1 кампметър ...то тва 3в3 от който от единия отбор 2ма чкали другия сам варви нищо не прави....а от другия 1 чакали и другите 2ма го мажат тоя...но след тва чакалите си казват думата dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif

sharo e прав трябва да има кампметър дори не на 100 а на 50 blink.gif те сичките са чакали ..
vIkToRsHeFa
За чакалите има един много ГотЯн лек... Отборно бомбардиране на гнездото на совите... Има големи карти където например трябва да се пази бомбата и не може да тръгнеш да обикаляш картата. Или пък друг вариант... Сам срещу много и на малко кръв... Естествено, че играча ще се опита да избегне карамбаподобни изпълнения... smile.gif

Относно самото причакване и т.н. това е част от играта, както част от играта са и бомбите и флашките и какво още беше там. Целта е да победиш! В една война противника ти сгащи армията и какво ще кажеш... Аааа ама нека е честна битката, дай да излезем на равно поле, че така нямаме шанс... След като противника може нещо следотвателно и ти го можеш. Друг е въпроса за единиците който дразнят множеството, примерно една флашка и докато се осетят и шат пат 5 фрага... Защо въпросните 5-ма човека не са направили същото 5-ма са... Естествено номерата в стил купи, хвърли, купи, хвърли и така до де имаш зелено се наказват, но останалото си е част от самата игра. smile.gif Та така малко се отплеснах, но както и да е това имах в предвид. smile.gif
Sexy`kart0f4o
За какво ви е камп метар ве ? И не всички " чакалят ", правете разлика между пазене и каширане (каширане от фр. глагол cacher - скривам се ). И какво тези хора, които си пазят бомбата и си изпълняват мисията за благото на отбора, какво трябва да бъдат слапвани от камп метара ( еми не е чесно )
Sharo
абе одавна беше ама....

3в3 на пф_дъст dry.gif емиииииииии извинявай ама от единия отбор 2ма ЧАКАЛЯТ а от другия само 1.....кво да играеш....и като те убият и почват да се правят на прота dry.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Sharo @ Nov 13 2007, 15:36) *
3в3 на пф_дъст dry.gif емиииииииии извинявай ама от единия отбор 2ма ЧАКАЛЯТ а от другия само 1.....кво да играеш....и като те убият и почват да се правят на прота dry.gif

Като знам че има чакали там, гепцам една доволнаграната и им я метвам все единия ще го отнесе, иначе типично за много от геймърите е да се правят на нещо което не са... За всяка болест си има лек, ако няма и брадвата помага... :'>

ПП. Пуснати са статистиките след като умреш да вади коко демидж и на кого си направил и съответно те на теб. Доста по обширна информация дават от /me-тата и не се флуди излишно общият чат. smile.gif
Sexy`kart0f4o
А защо не лепите един топ 15 smile.gif Ъъ?
vIkToRsHeFa
Цитат(Sexy`kart0f4o @ Nov 13 2007, 19:40) *
А защо не лепите един топ 15 smile.gif Ъъ?

Не лоша идея, по принцип някои от статистиките са орязани за да не се играе за стат, но ще видя. smile.gif
Sexy`kart0f4o
Ем ок не топ15 ами поне някакъв ранк да има да покаже какъв си за какво място си как си играл в този сървър в продължение на някакво време
K_f_R
Цитат(Sexy`kart0f4o @ Nov 14 2007, 12:01) *
Ем ок не топ15 ами поне някакъв ранк да има да покаже какъв си за какво място си как си играл в този сървър в продължение на някакво време

и аз съм za ;]
f0rgy
QUOTE(Sexy`kart0f4o @ Nov 14 2007, 11:01) *

Нищо не каза...някъв ранк да ти показва ама да не е топ15...ок...ако има топ 15 тряя да промените настройките...да направите при конектване към сървъра да не позволява смяна на ника(изобщо) и още хиляди...с няколко думи с топ 15 ше стане не мега а супер тъпо...
Sexy`kart0f4o
" с няколко думи с топ 15 ше стане не мега а супер тъпо... " какво да му е тъпото на топ15. Като човек се бори за нещо нали иска да види някакъв резултат от постигнатото и ако може чрез него да стане и още по-добър
f0rgy
QUOTE(Sexy`kart0f4o @ Nov 14 2007, 21:13) *
" с няколко думи с топ 15 ше стане не мега а супер тъпо... " какво да му е тъпото на топ15. Като човек се бори за нещо нали иска да види някакъв резултат от постигнатото и ако може чрез него да стане и още по-добър

1 разсъждава така,2 като бъдат убити първия рунд ше сменят ника си,5ма ше дават реконект секи път като направат -2,10 ше сменят ника секи път като умрат или нямат оръжие,20 ше си кажат я да стана 1ви с хак-а...
Вие си знаете де,сървъра отдавна не е това,което беше преди...
vIkToRsHeFa
Сървъра е създаден за удоволствие. Наистина е хубаво да има подобни статистики, но озлобяват участниците, а целта е на всички нас да ни е приятно когато играем в него, вярно хубаво е да има някакви статистики, но...

Цитат(f0rgy @ Nov 14 2007, 21:17) *
emoticon1.gif
Sexy`kart0f4o
Цитат(f0rgy @ Nov 14 2007, 21:17) *
Цитат(Sexy`kart0f4o @ Nov 14 2007, 21:13) *

1 разсъждава така,2 като бъдат убити първия рунд ше сменят ника си,5ма ше дават реконект секи път като направат -2,10 ше сменят ника секи път като умрат или нямат оръжие,20 ше си кажат я да стана 1ви с хак-а...

Омг братле играл ли си някога цс...1-во топ15 може да се направи по ip не по ник (име) 2-ро тези които са със статс -2/10 хаха и 100 пати да се реконектнат пак нищо няма да направят и 3-то винаги си има хакери, не зависимо от това дали има топ15 или не !
bLex
викторе имаше ме на предвид за да ме напраиш админ.Кво стана ?! аз съм aLon3 често се пиша и he[A]d by Go4o0o
ogata
Цитат(Гьорету @ Nov 17 2007, 16:05) *
викторе имаше ме на предвид за да ме напраиш админ.Кво стана ?! аз съм aLon3 често се пиша и he[A]d by Go4o0o

Тоя ако стане админ , сървъра няма определено да е и това което е в момента де xD
4i4ko$
Разменям админството си за 5 каси с бира хаинекен biggrin2.gif biggrin2.gif 18.gif
predatora
Цитат(4i4ko$ @ Nov 19 2007, 16:40) *
Разменям админството си за 5 каси с бира хаинекен biggrin2.gif biggrin2.gif 18.gif

бих ти го взел само ако ти ми дадеш 5 каси бира
Sharo
защо не сложите в мапцайкъла и големи карти huh.gif щото сега като гледам в сървъра все са по 15-18 човека
ако се навиете за тва ви предлагам да сложите de_dustyaztec иde_dust2_remake ....сравнително по големи са от оригиналните smile.gif
K1llerAngel
de_dustyaztec е уникална трябва да е сложите
batvase
Ще има нови карти.Въпрос на време е.Неприятното е,че повечето играчи не влизат във форума и като се пусне линк за свалянето им,не всеки ще ги има.И при смяна на карта ще чакат по 3-4 минути.
Sharo
добре де...а ще се сложат ли ГОЛЕМИ карти в мапцайкала.... confused.gif

милиция,асаут тия ония blink.gif
sako
Значи,скоро след като се сложат и новите карти,поради наплива smile.gif,който настъпи в сървъра, се очертава по-голяма част от картите да са големи.
K1llerAngel
Айде да влезне админ че има хакер Cra$h
Sharo
офффффф добре пак ша са повторя ама айде...

в сървъра трябва камп метър!!! mad.gif

=> играем на де_каббле,всички контри кашонират....също така и някои от терото...........................................
ZzoOoMeR
Айде някой да влезне , че има хакер ника му е "gan4ev"

Edit : Изпуснахте го...
charsi
Цитат(Sharo @ Jan 9 2008, 20:42) *
офффффф добре пак ша са повторя ама айде...

в сървъра трябва камп метър!!! mad.gif

=> играем на де_каббле,всички контри кашонират....също така и някои от терото...........................................

По принцип не харесвам тоя плъгин,но трябва да призная че за нашия сървар ще е по-добре да се сложи.Просто нашите "играчи" (ако мога така да ги нареча wacko.gif ) освен да кашират друго не могат да правят( не че и в каширането са много добри),което води до дълго чакане,скучна игра и евентуално изпразване на сървара

EDIT
Цитат
Edit : Изпуснахте го...

Влезнах 2 мин след като написа за тоя но вътре нямаше такъв,нито пък какъвто и да е хакер.Освен това видях че има и друг админ тъйче най-вероятно той да го е баннал.Пък и да не е баннат рано или късно ще го хванем.

EDIT2

Баннат.Казах ли ти smile.gif не се задържат много като им знаем ника tongue.gif
predatora
знам си че съм хакер... ама може да не ме банвате mad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(predatora @ Jan 14 2008, 00:31) *

Три пъти лепеше през уала и трите пъти от там излиза играч + 1 хед през уал... smile.gif

Както и да е махам го. smile.gif
supernova
Цитат(predatora @ Jan 14 2008, 00:31) *

че даже и е заслабил smile.gif
нищо не направи на аим турнира заради тая смотана ДоТа ;(
а аз за него виках ;(
predatora
Цитат(supernova @ Jan 14 2008, 11:17) *
Цитат(predatora @ Jan 14 2008, 00:31) *

че даже и е заслабил smile.gif
нищо не направи на аим турнира заради тая смотана ДоТа ;(
а аз за него виках ;(

нее друго е .. от нас с 60хз като съм секи по свестен играч дет знае кво става може да ме бие ;>> дотата няма нищо общо biggrin2.gif
ZzoOoMeR
Хора какво става в този сървър blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

П.п. На всеки пинг-а е над 300
Angel-oF-DeatH
Цитат(ZzoOoMeR @ Jan 19 2008, 18:04) *

П.п. На всеки пинг-а е над 300

Има някой който лага и от това лагват всички. Или някой докато играе сваля нещо и пак лага .. Има севъзможни варианти за това
vIkToRsHeFa
Цитат(ZzoOoMeR @ Jan 19 2008, 18:04) *
Коригирано! Имало е временен проблем с хостера на сървъра който веднага отстраниха. smile.gif
Sexy`kart0f4o
Да вчера мнооо насичаше. Ама и днеска сутринта 3 играчи с над 100 пинг и познайте как насичаше biggrin.gif
fNatic.
умрзъна ми да ги правя бърливи и да ми казват ,че съм с хак... и като съм с друг ник админите да не ме гледат и да ме банват !!!!!!!!!!!! mad.gif mad.gif mad.gif
charsi
84.54.
Така ли ти започва IP-то?
fNatic.
не..
charsi
Еми тогава си кажи IP-то та да видим кой и закво те е баннал.
fNatic.
FrAgMaKeR ме банна обаче аз дори имам демо някаде из папките щото си знаех ,че така ще стане.. - на инферно знам г/д сички бъгове и заварки като (от м да земеш човек на Х и т.н.).. и той ме гледа и реши ,че съм с хак.. вътре беше и doA.Arch Enemy / DeAd oR AL!v3 ,обаче той не каза нищо.. и после след дълъг спор с Румен в скайп реши ,че ще съм му трън в очите и ще ми махне перманентния бан!
ZzoOoMeR
В момента има 2ма със Speed - Gagsta И Azze !
Sexy`kart0f4o
Цитат(fNatic. @ Jan 20 2008, 13:08) *
умрзъна ми да ги правя бърливи и да ми казват ,че съм с хак... и като съм с друг ник админите да не ме гледат и да ме банват !!!!!!!!!!!! mad.gif mad.gif mad.gif

Хахах на ден сигурно по 10 пъти ми казват, че съм хакер. Тц тц на каде отива света...
fNatic.
Цитат(Sexy`kart0f4o @ Jan 20 2008, 22:50) *
Хахах на ден сигурно по 10 пъти ми казват, че съм хакер. Тц тц на каде отива света...

10? аз ти говоря от рода на секи мап по 10..
Dead Or Al!Ve
Цитат(fNatic. @ Jan 20 2008, 15:59) *
FrAgMaKeR ме банна обаче аз дори имам демо някаде из папките щото си знаех ,че така ще стане.. - на инферно знам г/д сички бъгове и заварки като (от м да земеш човек на Х и т.н.).. и той ме гледа и реши ,че съм с хак.. вътре беше и doA.Arch Enemy / DeAd oR AL!v3 ,обаче той не каза нищо.. и после след дълъг спор с Румен в скайп реши ,че ще съм му трън в очите и ще ми махне перманентния бан!

Ем аз му казах кой си и че не си ама ко да направя той така е преценил wink.gif
FrAgMaKeR
Цитат(Dead Or Al!Ve @ Jan 21 2008, 00:56) *
Цитат(fNatic. @ Jan 20 2008, 15:59) *

Ем аз му казах кой си и че не си ама ко да направя той така е преценил wink.gif

fNatic, нещо не разбрах какво се опитваш да кажеш, вчера съм те бил баннал отново и сега имаш бан, защото си бил с друг ник или говориш попринцип за онзи път на инферно когато те баннах преди няколко дни? Защото вчера нямах достъп до машина с cs, а и никой не е имал достъп до моята (пък и отделно е нямало ток вчера в целият квартал)?

Повече няма да банвам никой, защото всеки може да каже, че знае къде са "заварките" и "бъговете" и можел да "сваля хора от точка х в точка у".. дори и с хак да е ако не го ползва нагло, а разумно как може да се разбере.. при такива оправдания.. Като сте толкова добри играйте някъде другаде.. така само дразните обикновенните играчи, които играят за удоволствие.. като сте "прота" купете си оригиналната игра и играйте в платените сървъри дето имат vac и при хак ти изгаря серииният номер.. играйте по турнири.. печелете пари и слава.. не си късайте нервите с "простосмъртните" играчи дето играят за удоволствие..

Dead Or Al!Ve не се извъртай така, каза че те съмнявал и ако преценя да го банна!?
fNatic.
lol тогава да не влизам да играя?
Sexy`kart0f4o
Майко мила какви интриги какво чудо biggrin.gif . Играйте на палци и си решете проблемите smile.gif
charsi
Добавени са следните статистики :/top15 /rank /rankstats /stats (с тази команда може да получите обширна информация за всеки човек който в момента играе в сървара).Статистиките са по IP това значи че не може да се "cheat"-ва top15.Приятна игра tongue.gif
Sexy`kart0f4o
Тц тц колко мрънках за тези статистики и най-накрая ги сложихте. БРАВО !!!!!!
ludacris
Доколкото видях сървърът е добър , по-добър е станал от преди smile.gif
Има повече хора , няма абсолютно никакъв лаг , няма хакери wink.gif
Това дали има ранк или не , мен лично не ме засяга , защото за мен няма значение дали съм 1/10 или 20/0.
Сървърът се развива , дано се задържи така !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.