predatora
Jan 23 2008, 13:07
Цитат(charsi @ Jan 22 2008, 17:33)

Добавени са следните статистики :/top15 /rank /rankstats /stats (с тази команда може да получите обширна информация за всеки човек който в момента играе в сървара).Статистиките са по IP това значи че не може да се "cheat"-ва top15.Приятна игра

yee cool xaxa
fNatic.
Jan 23 2008, 13:41
бр
е защо така бана стои от 1 месец вече а вие само ми заключвате темите :@
с Оригинален стийм съм бати
acc na steam : AngelsDeserv
steamid: 0:1:17606197
ip 89.215.120.151
nik : bLex , Go4o0o
K1llerAngel
Jan 23 2008, 23:21
Според мен направихте много гадно че сложите ранк,топ15 и такива ся всички ша играят за ранк,а преди сички играха за кеф.Но вие си решавате
ludacris
Jan 23 2008, 23:37
Който иска "да играе за ранк" , които иска да си прави кефа , теб какво те бърка статистиката ?
K1llerAngel
Jan 23 2008, 23:39
Нищо бе човек просто казвам
Сега тъкмо ще имат повече стимул накой от играчите и ще цъкат повече, а за тези които играем за кеф... какво по-добро от повече мишени за пуцане?
batvase
Jan 24 2008, 12:07
Статистиките са сложени и на 90 и повече процента от играчите им харесва.Както се казва:глас народен - глас божи.Не мисля,че който до сега е играл за кеф вече няма да му е гот в сървъра.И предполагам вече празен няма да остане.
ZzoOoMeR
Jan 26 2008, 00:13
Има някъв "http//+18 Радио Вероника " Който не спря да псува значи , както мен така и всеки друг който успее да го убие
.gif)
Мн дразни!
Извинете че пиша вапроса си тук но неможах да намеря каде другаде,та ще я карам по същество: " Каде и как мога да поискам администраторски права за сървъра ГГпро зоун,понеже съм доста доволен от този сървър и даже имам приятел който е админ и по същата причина и аз искам да стана такаче ще чакам известия дали е възможно да стана или какво се иска от мен за да стана админ на сървъра Благодаря предварително.
supernova
Jan 26 2008, 00:47
Цитат(ZzoOoMeR @ Jan 26 2008, 00:13)

Има някъв "http//+18 Радио Вероника " Който не спря да псува значи , както мен така и всеки друг който успее да го убие
.gif)
Мн дразни!
.gif)
той
тоя си е такъв от доста време
и тука ще си пати, както си пати навсякаде кадето играе
batvase
Jan 26 2008, 00:53
Цитат(h3x @ Jan 26 2008, 00:30)

Извинете че пиша вапроса си тук но неможах да намеря каде другаде,та ще я карам по същество: " Каде и как мога да поискам администраторски права за сървъра ГГпро зоун,понеже съм доста доволен от този сървър и даже имам приятел който е админ и по същата причина и аз искам да стана такаче ще чакам известия дали е възможно да стана или какво се иска от мен за да стана админ на сървъра Благодаря предварително.
Преместих въпроса ти тук.
Иначе за сега има достатъчно администратори в сървъра,но ако нещо се реши ще бъдеш уведомен.
Здравейте, тази вечер пак реших да поиграя... Влизам в server-а, нямаше никой, след малко се появи един с nick
AleX_![PaRsHaT]. Направи няколко игри и почна да псува на майка и други такива... също твърдеше и че съм хакер, което е върховна глупост

. След известно време reconnect-на и изведнъж получи пророческа дарба, а и започна да прави твърде подозрителни hs-та. В крайна сметка започна да си ползва помагалото без да се прикрива. Прилагам две демо-та на които ясно се вижда за какво говоря(играта с хак; демотата са от гледна точка на моя играч) и два screenshot-а, на които пък се вижда как псува!
Screens:

Demos:
demo1demo2
supernova
Jan 26 2008, 03:14
Цитат(c0mp @ Jan 26 2008, 02:48)

Здравейте, тази вечер пак реших да поиграя... Влизам в server-а, нямаше никой, след малко се появи един с nick
AleX_![PaRsHaT]. Направи няколко игри и почна да псува на майка и други такива... също твърдеше и че съм хакер, което е върховна глупост

. След известно време reconnect-на и изведнъж получи пророческа дарба, а и започна да прави твърде подозрителни hs-та. В крайна сметка започна да си ползва помагалото без да се прикрива. Прилагам две демо-та на които ясно се вижда за какво говоря(играта с хак; демотата са от гледна точка на моя играч) и два screenshot-а, на които пък се вижда как псува!
Screens:

Demos:
demo1demo2ми какво да ти кажем, освен

благодарим за стореното.
от тук нататък ние ще се погрижим.
гарантираме, че няма да остане безнаказано
charsi
Jan 26 2008, 14:43
Дам просто кво да говорим.Някой хора са толкоз нагли че не е истина.Браво за въпросните демота

AleX_![PaRsHaT] - баннат
Чесно ви казвам вие се оляхте... Евала сървъра си БЕШЕ идеален. Супер кеф, само в него си играх. Сега и със ранка още по-добре, но от 2 дни тия новите карти направо незнам... то бива, бива ама тия карти са ебати и да не казвам какво. Оставете си старите и всичко ще е ок.
vIkToRsHeFa
Jan 26 2008, 16:57
Цитат(Titan @ Jan 26 2008, 16:08)

Чесно ви казвам вие се оляхте... Евала сървъра си БЕШЕ идеален. Супер кеф, само в него си играх. Сега и със ранка още по-добре, но от 2 дни тия новите карти направо незнам... то бива, бива ама тия карти са ебати и да не казвам какво. Оставете си старите и всичко ще е ок.

Мап цикъла на сървъра:
Стари карти:
Цитат
cs_houses
aim_ak-colt
cs_pf_dust
de_snipeit5
fy_snow
aim_ggbit_info
aim_usp
fy_dustworld
cs_pf_dust3
fy_rush
fy_iceworld
Нови карти:
Цитат
awp_dust
fy_ggiceburn
fun_map
fy_rambohulk
aim_awp3
Лично за мен поне подобрението на iceburn-a е много добро и остават 4 нови карти от общо 16... Вече какви карти ще си изберат играчите... Иначе кажете кои карти по принцип не ви харесват, кои ви харесват, новите карти са повече от малко особено имайки в предвид общият брой такива в мап цикъла. Ако имате конкретни предложения ще се радваме да ги чуем, все пак сървъра е за всички нас.
евала браво на поддръжката

аз още сега влизам да си поцъкам,който иска да идва да ми прави компания
@charsi @supernova и аз благодаря! Дано бан-а послужи за урок на всички, които са решили, че ще останат безнаказани. Поздрави за бързата реакция
Edit: Днес за пореден път реших да поиграя и съответно отново се появи ясновидец, който избожда очите на другите играчи с един-два патрона. nickname на провинилия се беше
NiCko. Прилагам демо, на което ясно се вижда за какво говоря... даже размахвайки ножа в началото на демото мерника му се насочва към едно CT, което не се вижда в първия момент(CT-то скача скача от горе на nuke, нашия човек коли доло червения кашон на ярда), същото става и докъто мята флаш и други... Приятно гледане.
Demos:
demo1
van Nistelrooy
Jan 27 2008, 18:46
Този http://+18 Радио Вероника много псува ето
един скреен.
Mr. Winchester
Jan 27 2008, 19:27
Сега ще поцъкам малко в GGpro Зоната
van Nistelrooy
Jan 30 2008, 17:23
В момента snupi е с хак и дразни !
Ето и
демо.
fNatic.
Jan 30 2008, 18:00
Заповядайте демото от снощи... мапа ще го видите ,часа е към 19:30 ,ник: Smiley xD
demo..и кажете на тея хора да не си мислят ,че съм админ.. някой им казал че Fanat1c. бил админ и винаги като си смена ника на него почват да ми пишат ае смени мапа а у и като им кажа не съм админ и не вярват !!!
batvase
Jan 30 2008, 18:07
Късно погледнах.
![2sor[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2sor[1].gif)
ПП Smiley е баннат.
ПП2 и подобни съобщения слагайте в тази тема:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=23977
предлагам за карти...
1
cs_pqaware2
fun_tank_arena 3
cs_shogun_final >> бая е големичка...точно като са саберем 20 човека и е идеална
4
cs_bikini5
shotgun_map6 >> [attachment=1033:4u_tower.zip] >>screen

тва са за сега
ludacris
Jan 31 2008, 11:54
Предлагам точно обратното - да се сложат стандартните карти (dust2/nuke/inferno/train)
Причина - много хора има вече в сървъра
fNatic.
Jan 31 2008, 13:20
Цитат(batvase @ Jan 30 2008, 18:07)

Късно погледнах.
![2sor[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2sor[1].gif)
ПП Smiley е баннат.
ПП2 и подобни съобщения слагайте в тази тема:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=23977Smiley xD не е баннат ,а отново е вътре и си джагъри с хака !!! Забранете динамичните ип-та !!! да се избегнат хакерите .. или банвайте цялата мрежа
ludacris
Jan 31 2008, 16:17
Ако забранят динамичните ип-та тогава трябва и аз и ти да не играем
fNatic.
Jan 31 2008, 19:08
Цитат(ludacris @ Jan 31 2008, 16:17)

Ако забранят динамичните ип-та тогава трябва и аз и ти да не играем

аз не съм с динамично ип.. а могат да направят така ,че определени хора с динамични ип-та да се къннектват..
charsi
Jan 31 2008, 19:20
Цитат(fNatic. @ Jan 31 2008, 19:08)

аз не съм с динамично ип.. а могат да направят така ,че определени хора с динамични ип-та да се къннектват..
Добре че си ти та да на светниш...
Цитат(Гьорету @ Jan 23 2008, 21:25)

ip 89.215.120.151
На някой да му пука че имам бан ?!
charsi
Jan 31 2008, 22:08
Цитат(Гьорету @ Jan 31 2008, 20:15)

Цитат(Гьорету @ Jan 23 2008, 21:25)

ip 89.215.120.151
На някой да му пука че имам бан ?!
Оправен си.Ако все още има проблеми казвай
fNatic.
Jan 31 2008, 22:30
Цитат(charsi @ Jan 31 2008, 19:20)

Цитат(fNatic. @ Jan 31 2008, 19:08)

Добре че си ти та да на светниш...

ми то аз.. поне си имам пръст в тия работи.. някои като ги гледам
ludacris
Jan 31 2008, 22:39
ddns - dynamic
Могат по свяко време да сменят ип-то ти.
Цитат(ludacris @ Jan 31 2008, 11:54)

Предлагам точно обратното - да се сложат стандартните карти (dust2/nuke/inferno/train)

Съгласен съм с
@ludacris като се има предвид, че това не значи да няма други карти освен тези четирите, а просто при всеки vote да фигурира и по някоя голяма, че 15-20 човека на snipe_it_5 е малко тегаво...
Цитат(c0mp @ Jan 31 2008, 23:54)

Цитат(ludacris @ Jan 31 2008, 11:54)

Съгласен съм с
@ludacris като се има предвид, че това не значи да няма други карти освен тези четирите, а просто при всеки vote да фигурира и по някоя голяма, че 15-20 човека на snipe_it_5 е малко тегаво...

Ами аз скоро предложих точно това.Да се сложи нов плъгин който при всеки vote да избира 3 пройзволни големи карти и 3 малки карти за който да се гласува.Viktor каза че ще гледа да го направи,но ще отнеме време защото няма пряк достъп до фаиловете на сървара и трябва да чакаме хоста да го направи...

П.П Smiley XD съм го баннал до първи сегмент.Но има и случаи в който и това не е достатъчно тъйче ако го видите пак казвайте да го банвам и до втория сегмент.
fNatic.
Feb 1 2008, 01:35
Цитат(charsi @ Feb 1 2008, 00:24)

П.П Smiley XD съм го баннал до първи сегмент.Но има и случаи в който и това не е достатъчно тъйче ако го видите пак казвайте да го банвам и до втория сегмент.
ко си играйш па и ти бе.. лепвай му на мрежата и да мре
van Nistelrooy
Feb 1 2008, 14:50
Картите Iceworld, dustworld, stoneworld и т.н са почти едни и същи... има ли смисъл да ги има всичките ? Предлагам да се остави само iceworld
Същата работа е с cs_pf_dust... почти едни същия са... да се остави само една.
fNatic.
Feb 1 2008, 22:30
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 14:50)

Картите Iceworld, dustworld, stoneworld и т.н са почти едни и същи... има ли смисъл да ги има всичките ? Предлагам да се остави само iceworld
Същата работа е с cs_pf_dust... почти едни същия са... да се остави само една.
LaZiaN4o0 от Real Madrid е прав !! има ли смисъл
Според мен има смисъл, просто важното е да ги няма едновременно в един vote

И като цяло във един vote трябва да има няколко типа карти и при всеки vote да има от всеки тип (както по-нагоре ставяше дума за "големи" карти) , по един различен представите.
Цитат(Гьорету @ Feb 1 2008, 22:51)

Ооо точно това търсих.Ще говора с Viktor да го качи.Браво
Цитат(charsi @ Feb 1 2008, 22:56)

Цитат(Гьорету @ Feb 1 2008, 22:51)

Ооо точно това търсих.Ще говора с Viktor да го качи.Браво

За нищо
някой да влезне да смени мапа плс
в момента има хакер... ник : xm3 > TpEBoMaH << с спийд хак,имам и демо но едва ли ще трябва
van Nistelrooy
Mar 1 2008, 21:56
Някой админ ако може да обърне внимание на флашовете на малки карти. Та... на малки карти като de_snipeit5, fy_rush се хвърлят много флашки и напрао се играе във флаш. На тези малки карти няма смисъл да се хвърлят флашове.
charsi
Mar 13 2008, 22:46
Искате ли да се ресне топа бре хакери?
nedeи ги нахъсва за топа че ше полудеят сега,ама ако ги питаш в сървъра са навити на 100000%,това озанчва много работа за нас зарад влизането в топа,което означава още забавление ресни го xD или ако искаш де xd
van Nistelrooy
Mar 14 2008, 00:18
Цитат(charsi @ Mar 13 2008, 22:46)

Искате ли да се ресне топа бре хакери?
Ми разбира се няма с години да седи тоя топ. Даже според мен трябва да се ресва на определено време.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.