Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GGpro Zone 1.6 Server
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2, 3, 4
FrAgMaKeR

Брой играчи: До 22
Общо описание: Предимно се играят малки карти, при нужда се пускат и по-големи такива. Няма ограничения от към мрежи безпроблемно сървъра би трябвало да е достъпен от всякъде. Мапцикъла можете да разгледате ТуК, а за да видите членовете на администраторският екип или да съобщите за нарушение разгледайте съответно тази и тази теми.
Приятна игра!
Sharo
ааа значи затва сте сменили името....значи ип-то е това от на цс2(бившето biggrin2.gif )
FrAgMaKeR
Цитат(SharoDog @ Jul 1 2007, 14:15) *
ааа значи затва сте сменили името....значи ип-то е това от на цс2(бившето biggrin2.gif )

Напрактика новият сървър си е cs2, но за повече играчи и с ново име, всичко останало остава непроменено.
Refuse
Не може ли името от GGbit.Info Counter-Strike 1.6 Server да се преименува на някакво по кратко, примерно без цс GGbit.Info 1.6 confused.gif Само предложение :>
predatora
кои са админи ся
The Shaman
Цитат(predatora @ Jul 5 2007, 03:32) *
кои са админи ся

Тепърва ще ги подреждаме тези неща smile.gif
Modjo
Мисля че е правилно решението да се слеят двата сървара в един 2thum[1].gif
Sharo
да ама и ще е хубаво да се сложат и големите карти...и тук таме някоя нова biggrin2.gif
Fixer
И аз съм на същото мнение като MPower, нямаше смисъл просто от два сървъра за сега един е необходим.
vIkToRsHeFa
Идеята на сървъра е такава
Цитат(SharoDog @ Jul 5 2007, 11:08) *
да ама и ще е хубаво да се сложат и големите карти...и тук таме някоя нова biggrin2.gif

Цитат(Fixer @ Jul 5 2007, 11:09) *
И аз съм на същото мнение като MPower, нямаше смисъл просто от два сървъра за сега един е необходим.

Идеята на сървъра е такава... Мапцикъл състоящ се от малки карти които се игаят повече, когато има повече играчии стане време за големи такива вече се пускат вотове и се сменя на по-големи. Просто нямаше смисъл от сървър за 24 играча който може да се напълни да... Но в голяма част от времето е до няма и половината пълен... А за сметка на това цс2-то се препълваше на тези малки карти и ставаше мазало, та мисля че това е един добър алтернативен вариант.

Крадец на рози
Цитат(Fixer @ Jul 5 2007, 11:09) *

За да се разбере със сигурност дали е имало или нямало нужда от тези два сървъра трябваше да се провери, да се направи и да се убедим.
Играчите са малко, администрацията различна в двата сървъра и по стечение на обстоятелствата така се случи. Това, че сега сървъра е един не значи, че винаги ще е така. Съсредоточено в един сървър ще го управляваме много по-добре.
Tedo1912
хм,това като го предлагах,изобщо не беше посрещната радушно идеята...
Крадец на рози
Всеки предлага, най-лесно е да се даде съвет, най-трудно е да се вземе правилно решение. Хайде стига, сървъра е един.
zl3t0
Абе хора мене защо не ме пуска в тоя сървър.
С цс 1.6 съм пач в.21
пиша конект и ип адреса и не ме пуска.
Със сигурност нямам бан защото никога не съм играла там.
От какво е? Може ли да ми помогнете?!? ПЛС
ludacris
Я направи един скриин на конзолата след като не те пусне да видя какъв е проблема..
vIkToRsHeFa
Цитат(zl3t0 @ Jul 7 2007, 01:00) *
Абе хора мене защо не ме пуска в тоя сървър.
С цс 1.6 съм пач в.21
пиша конект и ип адреса и не ме пуска.
Със сигурност нямам бан защото никога не съм играла там.
От какво е? Може ли да ми помогнете?!? ПЛС

Не е бан със сигурност, в конзлата трябва да ти връща грешката поради която не те допуска, както каза ludacris, дай ни лога за да ти кажем какъв ти е проблема и да го решим! 4.gif
zl3t0
Излиза ми онова поле в което се зарежда, но не зарежда нищо.
И в конзолата нямя грешка?
Освен ако не е от порта?

The Shaman
Пробвай да се конектнеш с 217.30.208.72:27018
ludacris
Ако с "connect 217.30.208.72:27018" не стане пробвай да го адднеш в Favorites от менюто Find Servers smile.gif
Може би мрежата ти не е разрешена .. на какъв нет си ?
The Shaman
Или направо Add Server...
Крадец на рози
Мрежата не е разрешена, защо се вайкате :> Коя е?
The Shaman
cable.mnet.bg
zl3t0
А защо не ми разрешите мрежата плс?
www.mnet.bg не знам как се казва ама съм на тоя нет.
viktorshefa каза че нямало вече ограничения на мрежи. Защо тогава мойта е ограничена.
Sexy`kart0f4o
Сложете някви нови карти е хорца, много скука вече става wink.gif
Крадец на рози
Дай де :>
radotooo
защо неги шътнете тия трите разновидности на аислорд и не зложите nuke inferno и dust2 на техно место....

f0rgy
QUOTE(Крадец на рози @ Jul 8 2007, 14:38) *
Дай де :>

Ей ги най-сваляните cs_ мапове от банана...има няколко уникални
П.С.Тоя асаут дето е на 1во място е супер зарибен...Try them smile.gif
П.С.А може и да сложите класиките :

cs_bank
cs_mansion
cs_assault
cs_estate
cs_mini_militia
cs_italy
Крадец на рози
Банката дори вече я имаме в наш едишън, ще я пуснем, относно другите карти ще се преизбират, довечера smile.gif
zl3t0
Ще ми отключите ли мрежата на МНЕТ плс плс плс плс МОЛЯ ВИИИИ please.gif please.gif please.gif worthy.gif
f0rgy
QUOTE(zl3t0 @ Jul 9 2007, 21:37) *
Ще ми отключите ли мрежата на МНЕТ плс плс плс плс МОЛЯ ВИИИИ please.gif please.gif please.gif worthy.gif

К,не вярвам някой да е кьорав...пиши ЛС на Крадеца или на Шамана стига писа тука wink.gif
Или ако искаш да спазиш някое др правило пиши тука ---> http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=15426
The Shaman
Мислим по въпроса.
bLex
Аз пак започнах да играя :-) Може ли който види този -[Pr0 * TeaM]-Vader да го баннете по ник защото не съм го пускал в клан
TheUnknown
Ауе тоя сървър кво е станало с него. Влизам няма никой. Аз един път да реша да играя и няма да има никой biggrin.gif
The Shaman
Ми то щото само по един път решавате...
Крадец на рози
Цитат(Refuse @ Jul 1 2007, 20:19) *
Не може ли името от GGbit.Info Counter-Strike 1.6 Server да се преименува на някакво по кратко, примерно без цс GGbit.Info 1.6 confused.gif Само предложение :>

GGpro Zone как звучи :>

Цитат(predatora @ Jul 5 2007, 03:32) *
кои са админи ся

Тук.
K_f_R
всичко е оправено благодаря на който и да е!
bLex
вече кои са админи щом крадеца си тръгна ?
ZzoOoMeR
Цитат(Гьорету @ Sep 13 2007, 12:54) *

-->

Цитат(vIkToRsHeFa @ Sep 13 2007, 17:00)
ПП. А да относно контра сървъра, той е собственост единствено на потребителите на GGbit.info и ничия друга, администраторите са просто хората заслужаващи да е под техен контрол, това са Крадеца и Жоро като до голяма степен приноса за сървъра е техен, както и на Батвейз и на още много хора допринесли за развитието му.

Така , че няма значение , кой напуска , кой не - те си остават Админи ( : )
vIkToRsHeFa
Цитат(Гьорету @ Sep 13 2007, 12:54) *

Същият си е екипа, както ZzoOoMeR посочи по-горе. smile.gif
K_f_R
само да питам УТФ confused.gif? от 1 седмица 2 не съм влизал http://i118.photobucket.com/albums/o100/K_f_R/untitled-2.jpg
fNatic.
някой или нещо ти е махнало правата (:
K_f_R
сичко се опрваи вече =) още не са ги махнали некъв бъг ставаше на сички сървъри но се оправи =)
nikola
Идея: Тъй като от 2-3 дена играя CS war3tft XPsave предлагам този сървър да стане такъв
1.Избираш си раса играеш си дава ти допълнителни възможности развиваш си я дълго време и после си влизаш и ти е запаметено XP-то освен това когато играчите играят в този сървър XP-то им се запазва само в него и за да отидат в друг тряя пак да развиват.
2.За това няма да има толкова хора който да кажат "И кво като ме баннеш ще отида другаде" а и по същата причина ще се въздържат от хаковете.
3.Сървъра от доста време стои празен и мисля че това ще го напълни.А който си иска класически цс може да влезе в сървъра на Godl1ke
Sharo
аз ся не разбрах кво искаш да кажеш....че хп-то ти се запазва по ник или по ип....ако е по ник пак може се краде wink.gif

bLex
по ник но може и по ип да се направи smile.gif.така мисля де smile.gif не съм сигурен а николчо в снач ли го видя ... защото той си е достатъчен няма смисъл от 2ри wink.gif
charsi
Цитат(nikola @ Oct 8 2007, 17:43) *
Идея: Тъй като от 2-3 дена играя CS war3tft XPsave предлагам този сървър да стане такъв
1.Избираш си раса играеш си дава ти допълнителни възможности развиваш си я дълго време и после си влизаш и ти е запаметено XP-то освен това когато играчите играят в този сървър XP-то им се запазва само в него и за да отидат в друг тряя пак да развиват.
2.За това няма да има толкова хора който да кажат "И кво като ме баннеш ще отида другаде" а и по същата причина ще се въздържат от хаковете.
3.Сървъра от доста време стои празен и мисля че това ще го напълни.А който си иска класически цс може да влезе в сървъра на Godl1ke

Warcraft е яка найстина но не мисля че това ще напълни сръвара.В началото ще е по пълничък но после пак ще е същото.Сървара е толкова празен защото мрежите са ограничени или поне това е моято теория.Добра е идеята за wc3 ама не мисля че шефовете ще се навият
f0rgy
QUOTE(nikola @ Oct 8 2007, 17:43) *

sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif
Да..направете и сървъра да изисква скинове за оръцията и за хората..за цт-тата костюми като тоя от Хало,а за терористите син,жълт,червен и зелен костюм на предатор от филма...дааа...и направете като стрелят оръжията вместо стандартното да излиза балонче в което пише "boom".бомбата искам вместо да е стандартното Ц4 да е като бубата от Халф Лайф.Ножа нека да бъде лазърния меч на Дарт Мол от Междузвезните Войни.Кокошките на Итали ги направете гигантски червеи!сменете звуците..вместо "go go go" сложете "аре уа,кауние,напред уа"..сменете имената на оръцията ...пистолетите нека бъдат така->1.1-Малка пищовопушка,1.2-По голяма пищовопушка,1.3-Още по голяма....Имам много яко предложение за скин на АВП-то,може да ви го сенд!Вместо стандартното АВП-ЛЪК!!!И като стреляш вместо БУУМ се чува ПФИИИУУУУУУ...даааа..още яки идеи имам хораа...направете cs_ картиде de_ и de_ картите cs_...Примерно на дъст2 нека виповете са в тунела на ярд и rescue зоната да е в на теровжите базата...якоооо,нали...на assault може да напрайте бомбата да се залага в края на моста,супер ефектно ще е ...de_assault and cs_dust2...

Bullshit... dry.gif
zl3t0
ЕЕ човек, това никой няма да се навие да го прави, въпреки че някои от идеите ти си ги бива. Също така смятам че save Xp e добра идея но не мисля че ще се се получи нещо тъй като за този тип е нужен пълен сървър, поне за мен, а доколкото забелязвам тук не е точно така.
K_f_R
аз съм протиф това брата е прав за сичко! че не е яко толкова ;/
Sharo
аве сложете 1 кампметър ...то тва 3в3 от който от единия отбор 2ма чкали другия сам варви нищо не прави....а от другия 1 чакали и другите 2ма го мажат тоя...но след тва чакалите си казват думата dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.