Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Life Or Something Like It
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ALeX4e7y^
Life Or Something Like It

Име на филма Life Or Something Like It
Име в превод: Живот или нещо подобно
Жанр: Comedy, Drama, Romance
Година: 2002
CDs: 1
Националност: USA
Време: 103 min

Актьори:
Стокард Чанинг, Тони Шалуб, Едуард Бърнс, Анджелина Жоли

Режисьор:
Стивън Херек

Коментар:
Анджелина Жоли и Едуард Бърнс са невероятни сладури в тази завладяваща секси комедия. ЖИВОТ ИЛИ НИЩО ПОДОБНО е привлекателна смесица от житейски предизвикателства - за избора, приятелите и големите бъркотии. Лани (Жоли) е красива и амбициозна репортерка, която си мисли, че да имаш перфектна коса, перфектно гадже и перфектен апартамент са условията на перфектния живот. Но срещата с чудат уличен гадател хвърля подредения й свят в хаос. Тя неочаквано разбира, че й остава още само една седмица, през която трябва да преоткрие удоволствията на живота. С помощта на красивия си, духовит колега Пит (Бърнс), Лани трябва да се изправи срещу съдбата – колкото смешна, толкова и романтична.
vasinka_{P}
Много сладък филм, Анджелина играе невероятно в него. worthy.gif
TIGERM13
Aнджи тука играе умопомрачаващо фалшиво -не си спомням нищо от този филм-не струва emoticon1 (110).gif Ще си изгубите времето освен ако не ви харесва само да гледате красивото лице на Анжелина-аз за това го гледах 18.gif
ALeX4e7y^
Неее мисля,че филмът е доста добър и става дума за смисала на живота,което е добре,защото не съм гледала много такива филми!Ахджи наистина е много хубава,но не гледах филма само заради нея.
Mrs.Ackles
Цитат(TIGERM13 @ Jul 2 2007, 17:52) *
Aнджи тука играе умопомрачаващо фалшиво

Сериозно?? dry.gif
Филмът беше невероятен, не само заради Анджито.. Тя се представи перфектно както винаги (не знам дали има роля, в която да не може да се въплъти). worthy.gif Сюжета на филма е много оригинален, единствен по рода си. Всичко ми хареса! blush.gif
dragon_girl
Цитат
Филмът беше невероятен, не само заради Анджито.. Тя се представи перфектно както винаги (не знам дали има роля, в която да не може да се въплъти). Сюжета на филма е много оригинален, единствен по рода си. Всичко ми хареса!

И аз така мисля,не съм влюбена в Анджи,но филма е много истински
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.