Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честита ваканция!
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Craft
4part[1].gif
ЛЕТНИЯТ КУПОН ЗАПОЧНА

Пожелавам на всички весело и лудо лято много купони и веселие!
LiQuIfY
Абе аз скоро време бележник няма да видя на честито на всички
vIkToRsHeFa
Цитат(kunlao @ Jun 29 2007, 07:23) *

Честита ваканция, на всички учащи се! приятно изкарване и на най-дългата ваканция за завършващите... tongue.gif
LiQuIfY
Моята причина е че имам 2 седмици стаж и затова няма да си взема днес бележника
Крадец на рози
Благодаря : )))))))
Честито на всички и весела ваканция, и аз след малко отивам си взема бележника smile.gif
club135
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jun 29 2007, 07:32) *
Цитат(kunlao @ Jun 29 2007, 07:23) *

Честита ваканция, на всички учащи се! приятно изкарване и на най-дългата ваканция за завършващите... tongue.gif

Ха... ще ти дам аз на тебе една ваканция... Завършиш ли, ако знаеш какъв кyр е... добре си беше в училище - бележки, ОВИ, ОКГДП, бронхиалис обструктива акута... все благинки. Кафета, дискотеки... ееееееееееехх. Сега, като стане 23 часа и започвам да прискляпам. В 24 вече хъркам доволно, в 8 вече съм на работа. Наем, ток, вода, телефони, интернет... Eби му майката, всичко струва пари. Направо не ти остава време да мислиш за друго.
DcShOeCoUsA
Хехехехе Честито и на вас супер яка ваканция да си искараме всички лично моята ще е много яка.Хайде който тая година не е доволен от резултите си догодина повече biggrin2.gif
ogata
*цензура* ... намачках си ризата .... отивам сега да си взема бележника в 11 . Какво толкова се густите .. 2 месеца и половина без даскало .. и какво confused.gif
K1llerAngel
Аз съм 3 месеца ваканция :Д Ае честито на по големите който завършват
adoration_
Честито на всички "празнуващи"! mrgreen[1].gif Аз съм във ваканция още от вчера!
club135
Цитат(K1llerAngel @ Jun 29 2007, 10:22) *

Абе те аборигентските се изредиха преди повече от месец... защо чак сега честитите?
Craft
Цитат(club135 @ Jun 29 2007, 10:28) *
Цитат(K1llerAngel @ Jun 29 2007, 10:22) *

Абе те аборигентските се изредиха преди повече от месец... защо чак сега честитите?

Имал е предвид тези който неска завършват учебната година (9,10,11)
club135
Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, десет, единайсет, дванайсет ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, УАААААААААААААААААА, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ...
Th3_SpY
Урааа густуу най-накрая свърши ьаьаа много се кефа biggrin.gif
K_f_R
Цитат(ogata @ Jun 29 2007, 10:12) *
*цензура* ... намачках си ризата .... отивам сега да си взема бележника в 11 . Какво толкова се густите .. 2 месеца и половина без даскало .. и какво confused.gif

подкрепям
ALeX4e7y^
Дойде ми ваканцията,минаха ми изпитите и вече лаЙФ 4.gif
ZzoOoMeR
Честиото и от мен на всички ! Приятна ваканция ви желая и внимавайте със слънцето wink.gif

П.П. Аз съм във ваканция от ехееее май месец biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vasinka_{P}
Честита ваканция и от мен. И аз Вече съм в ваканция и съм на седмото небе biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Tedds
Честита ваканция на всички,макар че аз завърших на 15,сега ми започва ваканцията,защото имах изпити..Желая една хубава ваканция изпълнена с много незабравими преживявания на всички!!!!
Refuse
Честита ваканция на всички! И мога да кажа, че 2 месеца и половина без училище са си бая време, как да радваш confused.gif
smallville_f
Ай честита ваканция и от мене! mrgreen[1].gif Малко ще ми липсва тая година, щото подготве, туй-онуй, само десет предмета, от които само Англ., БЕЛ и математика са сериозни ... еееееееех хубаво ми беше rolleyes.gif Сега за два месеца ще гледам да разпусна 4.gif Приятно прекарване на всички 4.gif И леко с купоните wink.gif
lemmy
Малко късно, ама за мен ваканцията започна много диво и не съм се прибирала почти в нас, което мисля, че значи че цялото лято ще мине страхотно, щом началото беше толкова впечетляващо...
Айде пожелавам ви най-якото лято и дано и вие си изкарате суперско както аз вече почнах да си изкарвам!!! biggrin.gif happy.gif
galdoka
Цитат(Bucky... @ Jul 1 2007, 20:45) *
Малко късно

хахаххахахаха дааааааа и аз малко позакъснях rolleyes.gif

хахахах иначе ваканцията е супер и всички покрай мене искат вече да свършва ама аз ако може да си почивам ей така ... бай дъ уей тва е най хубавата ми ваканция
Крадец на рози
Какво й се радвате толкоз на ваканцията, толкова време ли ви отнема да си научите 3 урока, тц тц :>
При мен винаги е ваканция :Р
galdoka
Цитат(Крадец на рози @ Aug 21 2007, 16:25) *
Какво й се радвате толкоз на ваканцията, толкова време ли ви отнема да си научите 3 урока, тц тц :>

хаахаах не е въпроса с ученето ... ами да гледаш физиономиите на даскалите дето като те погледнат и им иде да те смачкат или пък да тряа да станеш в 6 сутринта, а аз си прецаквам настронието като стана рано , да не можеш да излезеш когато поискаш щото тея 3 урока все тряа да ги научиш дори да отнема никкви нищожни 15 минути
Craft
Цитат(Крадец на рози @ Aug 21 2007, 16:25) *

И аз установих че все ми е едно дали съм във ваканция или на даскало, ама преди и се радвах много :>
Крадец на рози
Аз се бях изтарикатил, никога не можех да ставам толкова рано, за това не спях :>
Пък е и изкуство да излъжеш или прецакаш даскала, особено няколко поредни пъти smile.gif
galdoka
Цитат(Крадец на рози @ Aug 21 2007, 16:35) *
Аз се бях изтарикатил, никога не можех да ставам толкова рано, за това не спях :>

хехехех има логика да тряа да се пробва ама като се знам ква съм ... dry.gif .... квото и да си говорим съня RulzzZ icon_peace.gif
[dEs]
Вакация ваканция, ама остават само 3-ри седмици и после пак даскали и ставане в 6. Най - хубавото е когато вкараш даскал в болницата тогава училището ми се струма по хубаво.
Tedds
Ваканция ваканция ама след 5 дена сме на училище biggrin.gif
aria
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 11 2007, 13:01) *

Ваканция ваканция ама след 5 дена сме на училище biggrin.gif

Ох,не ми напомняй.Такова мъчение!А на мен това ми е последната ваканция cry.gif cry.gif cry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.