Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Месецът на GGbit.info
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
Страници: 1, 2
vIkToRsHeFa

Ние, от GGbit.info винаги сме се давали всичко от себе си, за да дадем най-доброто на потребителите ни и за да превърнем това място в едно още по-подредено, организирано, функционално, изпълнено с емоции място, където всеки да намери по нещо интересно, от 1 Юли стартира кампанията "Месецът на GGbit.info". В продължение на един месец, всяка седмица ще ви радваме с нещо ново, което ще направи GGbit.info още по-приятен за браузване. Очакайвайте още от самото началото на следващия месец старта на кампанията!

01.07.2007 И така, днес публикувахме GGbit.info artwork, което е първата част от кампанията "Месецът на GGbit.info".
Харесвате ли GGbit.info? Искате ли да разкажете на останалия свят за нас? Искате ли да покажете колко големи фенове сте на всичко, което GGbit.info предлага? Ами направете го!

05.07.2007 Днес е пуснат GGbit.info Unreal Tournament 2004 сървър, който също ще мине като част от кампанията "Месецът на GGbit.info". Това е специалната изненада, за всички геймъри в GGbit.info, някои от тях се досетиха сами за нея. smile.gif Все пак интерес към тази страхотна игра има, а този интерес само ще се увеличава. Към тази новина мога да спомена и промените в CS сървърите ни, които вече напрактика са само един, но за сметка на количеството се очаква чувствително вдигане на качесвото му.

16.07.2007 Стартират 2 конкурса - Мис(ис) и Мистър GGbit.info и гигабитският ни мюзик айдъл, като се готви допълнителна изненада, която мааалко ще позакъснее... tongue.gif

Какво следва? Очаквайте с нетърпение още много, много по-големи, приятни изненади smile.gif
Sharo
убава кампания biggrin2.gif 8.gif
adoration_
Вие не спирате да правите само хубави неща,от които печелите благодарността на всички във форума! Имам чувството,че не спите,само и само да удовлетворите желанията на всички! Едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен и всички останали! smile.gif С нетърпение очакваме изненадите! smile.gif
Крадец на рози
Eдна от изненадите ban на Крадеца biggrin.gif
Знам аз, знам emoticon1 (103).gif
bLex
ако е така първа радост за мен :>
Fixer
adoration_, така си е, шефа ще си спести някоя, друга нощ wink.gif Cs_GoD, не се дразнете взаймно wink.gif
ALeX4e7y^
Ооо супер 4.gif Аз ще чакам с нетърпение smile.gif
Tedds
Е супер,надявам се да е интересно в този месец не че иначе не е ;]
ZzoOoMeR
Е супер ... Нека почакаме да Видим с какво ще ни изненадате ТоЗи ПъТ tongue.gif
storm
Цитат(ZzoOoMeR @ Jun 30 2007, 00:05) *
Е супер ... Нека почакаме да Видим с какво ще ни изненадате ТоЗи ПъТ tongue.gif

Специално теб ще изненадаме с кесийка семки и бонбонки biggrin.gif tongue.gif
ZzoOoMeR
ти пък ще останеш с празни ръце tongue.gif biggrin.gif И ще ме молиш за малко семчици и бонбонки tongue.gif tongue.gif tongue.gif
SoARoN
А има ли начин да знаем предварително как ще ни зарадвате, че на мен ми звучи като изненада а много не обичам изненадите...(нагъл съм но какво да направя smile.gif ). Иначе идеята за някакво развитие най-вече сега е добра поради факта, че се усеща някакъв спад в действията на потребителите...
K1llerAngel
Ше тряя сме послушни :Д
Fixer
SoARoN, судоволствие, ама Шефа каза, че ще ядем шамари, ако издадем wink.gif, но изненадата е супер, няма да съжалявате smile.gif
qwe123
Тцтцтц,всички знаете,само ние,обикновените хорица (потребители) не знаем... mrgreen[1].gif Ще чакам с нетърпение!!!

PS: А,ама то утре било 1 2039[1].gif
gotinoto_baby
Цитат(LoF_Chad @ Jun 29 2007, 19:34) *
Ооо супер 4.gif Аз ще чакам с нетърпение smile.gif

И аз worthy.gif ГГбит и страхотен форум и се надявам и за в бъдеще да става даже по-добър worthy.gif А това за хубавите неща ще е още едно хубаво нещо през този, изпълнен с добри емоции, месец. Продължаваите все така да ни радвате 4.gif
.Innocence.
дУпеР ~ 4part[1].gif
the_mouse
Цитат
01.07.2007 И така, днес публикувахме GGbit.info artwork, което е първата част от кампанията "Месецът на GGbit.info".
Харесвате ли GGbit.info? Искате ли да разкажете на останалия свят за нас? Искате ли да покажете колко големи фенове сте на всичко, което GGbit.info предлага? Ами направете го!

Добавено в първия пост, надяваме се да ви хареса!
3pacalypse Now
Браво на всички ви ако имате нужда от extra help пишете ми ЛС за квото и да било smile.gif Ако мога помагам smile.gif Искам да се чувствам част от колектива smile.gif
The Shaman
Ти си част от него :>
Крадец на рози
Не дойде ли следващата седмица, за следващата изненада, по дяволите?
Hermes
За всичко виждам банери, ама за миличкия ни тракер и буква не е рекламирано ....и написано...........sad.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Jul 2 2007, 00:53) *
Не дойде ли следващата седмица, за следващата изненада, по дяволите?

Подготвеното е много повече от товап о едно на седмица даже по няколко неща ще бъдат пускани просто се забавиха някои иначе бяха предвидени още 2 изненадки за днес...

Цитат(Hermes @ Jul 2 2007, 00:59) *
За всичко виждам банери, ама за миличкия ни тракер и буква не е рекламирано ....и написано...........sad.gif

emoticon1 (99).gif
Stenly
Подкряпям инициативата Ви !! Само така !!
Refuse
Наистина ми се струва, интересно и заинтригуващо, подкрепям ви за идеята и чакам да видя какво сте ни приготвили smile.gif
FrAgMaKeR
05.07.2007 Днес е пуснат GGbit.info Unreal Tournament 2004 сървър, който също ще мине като част от кампанията "Месецът на GGbit.info". Това е специалната изненада, за всички геймъри в GGbit.info, някои от тях се досетиха сами за нея. smile.gif Все пак интерес към тази страхотна игра има, а този интерес само ще се увеличава. Към тази новина мога да спомена и промените в CS сървърите ни, които вече напрактика са само един, но за сметка на количеството се очаква чувствително вдигане на качесвото му.

Какво следва? Очаквайте с нетърпение още много, много по-големи, приятни изненади smile.gif
ventzo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 5 2007, 16:23) *

Еии това е страхотно! 4.gif
Благодарим ви момчета
Fixer
И още какви изненади ви чакат 2039[1].gif
Sharo
Цитат(Fixer @ Jul 5 2007, 17:30) *
И още какви изненади ви чакат 2039[1].gif

ми ай подскажете бе biggrin2.gif
Fixer
SharoDog, то тогава няма да е изненада и мен ме човърка, ама после ко подскажа и Шефа такаша ма почовърка, че свят ще ми се вии biggrin.gif
Sharo
тогава шефа да подскаже... biggrin2.gif
the_mouse
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 5 2007, 16:23) *

Честито на всички за новата придобивка!
Modjo
иииии майнааа ся ще ме накарате да си сваля ънреала и при малкото сводобно време да ви мачкам mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Jul 5 2007, 20:34) *
тогава шефа да подскаже... biggrin2.gif

Няма пък! Иначе каква изненада ще е... Това се полчувава като обществените тайни... biggrin2.gif

Цитат(MPower @ Jul 6 2007, 12:13) *
иииии майнааа ся ще ме накарате да си сваля ънреала и при малкото сводобно време да ви мачкам mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Кой кого... tongue.gif
Пуста скромност йей... mrgreen[1].gif

Да ни е честит новият сървър! happy.gif
SoARoN
Изненадвате ни така без причина, сега да не вземете да съберете и пари да ни купите новогодишни подаръци 10.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(SoARoN @ Jul 7 2007, 09:11) *
Изненадвате ни така без причина, сега да не вземете да съберете и пари да ни купите новогодишни подаръци 10.gif

ХапсулютнУ! Мислех за нова година да подаря на всички по 10% Уарн левел... Ма като се замисля... Много дребен ще ви се види подаръка... Я най-добре бан + съспенд на акаунтите... biggrin2.gif
А сега сериозно... Очаквайте още изненади, който за да си останат изненади, ще се пазят в тайна до обявяването им тук...

ПП. Да ви е гаднУуУу... tongue.gif
Titan
Е за тази седмица какво имате за нас? tongue.gif
Sharo
Цитат(Titan @ Jul 14 2007, 14:56) *

мисля че утре ще кажат tongue.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Jul 14 2007, 15:01) *
Цитат(Titan @ Jul 14 2007, 14:56) *

мисля че утре ще кажат tongue.gif

Мдаммммм...
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jun 29 2007, 18:13) *
16.07.2007 Стартират 2 конкурса - Мис(ис) и Мистър GGbit.info и гигабитският ни мюзик айдъл, като се готви допълнителна изненада, която мааалко ще позакъснее... tongue.gif

Последното ще се позабави малко, но вярвам чакането ще си заслужава... emoticon1 (113).gif
vesko_oth_fen
дойде и "Месецът на GGbit.info" !!! с какво ще ни зарадвате smile.gif
bLex
тъкмо мислеха че са се измъкнали и ти ся ... xD
Sharo
шефе още си искам скин biggrin.gif
Niksana
Цитат(vesko_oth_fen @ Jun 30 2008, 16:59) *
дойде и "Месецът на GGbit.info" !!! с какво ще ни зарадвате smile.gif

Ша разберем на July morning biggrin.gif
aria
Цитат(bLex @ Jun 30 2008, 17:04) *
тъкмо мислеха че са се измъкнали и ти ся ... xD

аааа да ги нямаме такива измъкване biggrin2.gif
bLex
чакаме ....

п.п Май ще останем разочаровани ... имам таково предчуствие ;(
vIkToRsHeFa
Цитат(bLex @ Jul 1 2008, 13:07) *
чакаме ....
п.п Май ще останем разочаровани ... имам таково предчуствие ;(
Хехе, хубавите работи стават бавно нали знаеш... tongue.gif
club135
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 1 2008, 13:44) *
Хехе, хубавите работи стават бавно нали знаеш... tongue.gif

Що не си признаеш, че за това лято все още нищо не си мислил?
vIkToRsHeFa
Цитат(club135 @ Jul 1 2008, 14:01) *
Що не си признаеш, че за това лято все още нищо не си мислил?
Пхаха ти па... Таман ми свършва сесията тея дни и си продължавам работата по изненадките. wink.gif

ПП. Да та и оптимиста, това ми напомня за онзи виц:
Писимиста: По-зле не може да стане
Оптимиста: Може може... emoticon1.gif
Titan
Е първата седмиац почти мина, момчета!?
the_mouse
Казахме, че ще има, но не и кога.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.