Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
alexxx1208
търся си филма "Perfect stranger"!Да не е торент! biggrin2.gif
the_only
Бихте ли могли да ми дадете линк към поне 1 от тези филми "The hostel" и "Fear.com" но да не е торент , много Ви моля .
smile.gif
ani4ka_89
Цитат(the_only @ Apr 25 2007, 19:11) *
Бихте ли могли да ми дадете линк към поне 1 от тези филми "The hostel" и "Fear.com" но да не е торент , много Ви моля .
smile.gif

Hostel Fear.com
Това ли търсиш?
Snejito
Търся филмът Material Girls.
Fixer
Snejito заповядай: Material Girls (2006).
Snejito
cry.gif ми не ми го отваря cry.gif но все пак ти благодаря
the_only
Цитат(ani4ka_89 @ Apr 25 2007, 18:52) *
Hostel Fear.com
Това ли търсиш?

да точно тези филми търсех , балгодаря ти ужасно много smile.gif
ani4ka_89
Snejito, пробвай този или този торент, или пък този линк , който не е торент
the_only , пак заповядай
seduction_55
Цитат(Fixer @ Apr 25 2007, 10:45) *

Благодаря ти happy.gif
Snejito
ani4ka_89 благодаря ти ммн worthy.gif
ani4ka_89
Цитат(Snejito @ Apr 26 2007, 07:47) *
ani4ka_89 благодаря ти ммн worthy.gif

Пак заповядай happy.gif
montrey
търся 1 филм, който даваха преди много време по канал1! беше за 1 момче, което се запозна с един космонавт ( той имаше голям белег на лицето) и родителите на момчето не го пускаха при него. по-късно космонавтът разказа на мом4ето, че докато е бил на Луната е имало инцидент с някаква радиация май беше и той се спъва и падаи нещо става. по-късно, когато момчето завършваше гимназията, космонавтът беше там и се видяха за последно. кой беше този филм? мн е хубав...
ps1hopa†
Сорка ама ако някои ми намери Streetfighter Alpha-тва е аниме...ще съм супер благодарен
Fixer
ps1hopa† заповядайте: Street Fighter Alpha.
dimchojelev
Аве, пичове, сещате ли се за филма "Октопод" с Корадо Катане? rolleyes.gif

Много, много искам да го гледам, ама не мога да го издиря никъде, по принцип може да се намери и ката "La Piovra" или "Octopus". Тъпото е че го дават по евроком от 12 часа в събота, ама аз не мога да го гледам. Айде някой ако може да го рипва ще съм му много благодарен.

и ше почерпа mrgreen[1].gif
K1llerAngel
Търся The Dudesons Movie ако меже да е локолан щото от замундата и арената не щат да ми се свалят мерси предварително
justify
Цитат(K1llerAngel @ Apr 29 2007, 12:29) *
Търся The Dudesons Movie ако меже да е локолан щото от замундата и арената не щат да ми се свалят мерси предварително

The Dudesons Movie 2006 PAL DVD5
K1llerAngel
Закво е толкова голям искам 700 мб да си е ного бавно ще се сваля 1 ДВД и ако може да е локален,че не ми се чака 3 часа да се сваля
gibona
Ето ти от Деманоида торент http://www.demonoid.com/files/details/1097442/6693376/
K1llerAngel
Ако може филма "Parkur (Начин на живот)", че немога да го намеря.

1.4. Темите и постовете трябва да са на кирилица! Ако нямате кирилица можете да ползвате КиРиЛиЗаТоРиТе (от Fixer)
ps1hopa†
Ееее мн 10х наистина..... worthy.gif worthy.gif
lopesa
Ауе хора, някой от вас може ли да ми каже къде мога да намера "Get Carter" филма с Силвестър Сталоун. Моля ви, кажете, ми че по големият ми брат ме крънка вече два дни, а з немога да го намеря. Благодаря!

1.4. Темите и постовете трябва да са на кирилица! Ако нямате кирилица можете да ползвате КиРиЛиЗаТоРиТе (от Fixer)
Fixer
lopesa кажи на брат си да не те тормози вече. Ето филма: Get Carter (2000).
Snejito
Търся филмът Снайперистът. Филмът е нов,от 2007.Благодаря предварително rolleyes.gif
Fixer
Snejito ето и филмчето: Shooter / Стрелец (2007).
Snejito
Не ми го отваря,но все пак мерси
Fixer
Snejito, защото ви изисква регистрация. Ето ви потребителско име и парола:
Username - GGUsers
Password - 123456

Опитайте отново само, че с тази регистрация.
Snejito
Мерси много worthy.gif
lemmy
Ъм търся серяла Joan of Arcadia (Джоун май беше на бг) по възможност с повече сийд и няма значение кой сезон... unsure.gif плс помогнете
Fixer
Bucky_ намерих го само в замундата:
Joan of Arcadia [Season 2] - 0 сиида и 3 лиичъра = 3 пиъра общо
lemmy
Цитат(Fixer @ May 1 2007, 18:22) *

И аз там го намерих и не ми се вярва в близкото бъдеще да се дръпне хаха но мерси все пак.
ani4ka_89
Цитат(Bucky_ @ May 1 2007, 18:38) *
Цитат(Fixer @ May 1 2007, 18:22) *

И аз там го намерих и не ми се вярва в близкото бъдеще да се дръпне хаха но мерси все пак.

Пробвай някои от тези
mininova.org Сезон 1 Сезон 2 - първа част Сезон 2 - втора част

Тези от torrentportal.com са с повече сийд, но са само отделни епизоди от втори сезон
Сезон 2 епизод 14 Сезон 2 епизод 15 Сезон 2 епизод 16 Сезон 2 епизод 17 Сезон 2 епизод 18 Сезон 2 епизод 19 Сезон 2 епизод 20 Сезон 2 епизод 21
lemmy
ani4ka_89 мерси много надявам се да се дръпне нещо от това...
Snejito
Търся новият епизод (16-ти) от четвърти сезон на One tree hill.Благодаря предварително
ani4ka_89
Цитат(Snejito @ May 4 2007, 18:47) *
Търся новият епизод (16-ти) от четвърти сезон на One tree hill.Благодаря предварително

arenabg.com - One Tree Hill Season 4 episode 16
Snejito
Оле ани4ка спаси ми живота 4part[1].gif благодаря многооооооооооооо
DeLonge
Някой знае ли от къде мога да си намеря филма trapped in a purple haze, участва хейдън кристенсен като малък и се разказва за наркотичната зависимост на един хокеист.
Освен това търся gilmore girls season01 episode15 и нагоре...
ако някой може да помогне ще съм мн благодарна smile.gif
seduction_55
Търся хубави детски и анимационни филми.
Fixer
seducation_55 щом ви трябват детски филми ви насочвам към: Garfield 2 - A Tail of Two Kitties (BG Audio), Toy Story / Играта на играчките (BG audio), Tarzan (BG Audio), Tom And Jerry - The Magic Ring (BG Audio).
the_mouse
Как аз ще пропусна да предложа Monsters Inc. CD1 CD2 smile.gif
Много интересен и забавен, а и озвучен на български smile.gif
seduction_55
Благодаря ви,определено ще си ги сваля,защото не съм гледала нито един от тях. smile.gif
f0rgy
Търся СЕЗОНИ на реалитито Страх(Fear Factor)..Проверих арена,мининова,бтмон..има ама по епизоди,а аз искам да свалям по сезони smile.gif
ani4ka_89
Цитат(f0rgy @ May 7 2007, 16:11) *
Търся СЕЗОНИ на реалитито Страх(Fear Factor)..Проверих арена,мининова,бтмон..има ама по епизоди,а аз искам да свалям по сезони smile.gif

Ето какво намерих thepiratebay.org - Сезон 1 DVDRip , но сийдът не е добър. Намерих го същия и на други места, но там няма никакви сийдъри
f0rgy
Мерси все пак wink.gif
vasinka_{P}
Търся филма Goal 2 ама с хубаво качество. Някой ако ми го намери ще съм много благодарна.
Snejito
Търся филмът Next(2007) е с Никълас Кейдж.Много ще съм благодарна ако някой ми го намери или ми даде линк към саит от които мога да го изтегля
ani4ka_89
Цитат(Snejito @ May 8 2007, 19:01) *
Търся филмът Next(2007) е с Никълас Кейдж.Много ще съм благодарна ако някой ми го намери или ми даде линк към саит от които мога да го изтегля

Ето го в арената като торент
Haley____
Търся филма Knocked Up. Сигурна съм че е много як... Ако някои го намери pls написхете ми поне сайта. Ще съм ви благодарна до гроб.
Snejito
Цитат(ani4ka_89 @ May 8 2007, 19:44) *
Цитат(Snejito @ May 8 2007, 19:01) *

Ето го в арената като торент

Ани4ка мн ти благодаря smile.gif
Haley____
Snejito страшно много ти благодаря worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.