Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
supernova
как се казва филма с репликата :

-are you talking to me ?
-are you talking to me ?
-who the *цензура* are you talking to?

smile.gif 10x предварително smile.gif
Fixer
bat_kras Свали: The Fruitties / Плодчетата
ThePinkDuck
Цитат(supernova @ Feb 8 2007, 21:23) *

-are you talking to me ?
-are you talking to me ?

Репликата е на Травис Бикъл, изигран от великия Робърт ДеНиро, а филма е "Taxi Driver". (страхотен филм btw ) mrgreen[1].gif
supernova
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 9 2007, 05:41) *
Цитат(supernova @ Feb 8 2007, 21:23) *

-are you talking to me ?
-are you talking to me ?

Репликата е на Травис Бикъл, изигран от великия Робърт ДеНиро, а филма е "Taxi Driver". (страхотен филм btw ) mrgreen[1].gif

много много мерси smile.gif
знаех че е на Де Ниро ма незнаех филма smile.gif , пак мн мерси smile.gif
Fixer
supernova, а филма можеш да го дръпнеш от тук.
vm_93
Искам да си сваля филма "Тя е пич".тоя филм мн ме кефи.гледала сам го няколко пати но още не мога да му се наситя.понеже сам на visio и сървара ми е warez,a там го няма.моля ви даите ми линк откъдето да си го сваля.10x предварителко worthy.gif
DaniEl
Цитат(vm_93 @ Feb 9 2007, 19:08) *
Искам да си сваля филма "Тя е пич" ...

She's the Man find-bg
She's The Man Arena BG
She's The Man zamunda.net
supernova
едно време много много одавна , имаше филм от поредицата "боговете сигурно са полудели"
но беше изванредна версия и на видео касетата с която го наех беше под името "боговете сигурно са полудели 3 и 1/3"
ако някой знае под какво име и дали вообще го има в наще локални плс да каже smile.gif
или ако го нямаме и ако е така любезен да намери линк кам него ще е направо златен smile.gif
във филмът с 2 думе се разправяше за 1 негър 1 бял дето мятаха кал с върховете на пръчките си smile.gif
като малки някакъв отиде да АКА в 1 храст и те с лопата му откраднаха АКОТО и той почна да си го тарси из дрехите , данеби случайно там да е попаднало smile.gif
бе доста забавно филмче беше , ако някой го знае , моля да сподели smile.gif
Fixer
supernova тоя филм напрао та вкарва под долния рафт ра секцията tongue.gif иначе попринцип 3 и 1/3 може да е няква част от "Боговете сигурно са полудели" така мисля wink.gif Иначе ето ги всички филми, ако все пак решиш свали 3-тата част: The gods must be crazy I, The gods must be crazy II, The gods must be crazy III (Без субтири)
Sinnerman
Здравейте, търся филма 'Да устоиш на Пикасо"(Surviving Picasso) в avi формат и ако може със субтитри smile.gif Мерси!
The Shaman
Търся Shrek 1 и 2 с български дублаж.
Jolly_GirL
Има само за Shrek 1 в замундата
Fixer
Цитат(The Shaman @ Feb 11 2007, 19:38) *
Търся Shrek 1 и 2 с български дублаж.

Жоре Свали: Shrek 1 (BG Audio). А Shrek 2 няма бг аудйо smile.gif
lemmy
пак съм аз и пак търся филм дет сигурно може и да не ми намерите... не му знам името ма знам че е документален горе долу и става дума за една рускиня през Втората Световна Война която се влюбва в италянец и му ражда син но и тримата са разделени и сега преди няколко години 93 мисля сина я открива той е на 50 някъде тя на 80 после той ги събира с италянеца и на 80 и нещо двамата се женят...давали са го по БНТ на 03 или 04 (Събота)11.2006 ако това помага дано някой може да го намери...
DaniEl
Търся:
School Ties (1992)
smile.gif
f0rgy
Пфф търся една анимацийка,ако не се лъжа се казва ULTIMATE SPIDER-MAN dry.gif
fresh_girl
търся The Hitcher,но с хубаво качество...свалих го от арената иии е с мн лоша картина dry.gif
DaniEl
Цитат(fresh_girl @ Feb 15 2007, 13:26) *
търся The Hitcher,но с хубаво качество...свалих го от арената иии е с мн лоша картина dry.gif

С добро качество едва ли ще го намериш скоро.

Аз търся няколко старички филма:
Giant (1956)
BUtterfield 8 (1960)
Caesar and Cleopatra (1945)
Gilda (1946)
rolleyes.gif

Сетих се и за още един.Една анимация The Swan Princess /Принцесата лебед/
Fixer
fresh_girl Свали: The Hitcher
darc77
Ghost Rider- не мога да го намеря

Mod Edit: Пиши на кирилица.
DaniEl
Цитат(darc77 @ Feb 20 2007, 21:23) *
Ghost Rider- не мога да го намеря

Mod Edit: Пиши на кирилица.

Ghost Rider
Ghost Rider
Ghost Rider
smallville_f
Търся филма Rave Macbeth - 2001г. Майкъл Розенбаум е в една от главните роли ... Търся търся и не мога да го намеря!!!ПОМОЩ!!!!Ако някой го намери ще съм му вечно задължена ... worthy.gif Ето и линк към IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0251364/
gibona
Търся филма Chronos (1985)
http://imdb.com/title/tt0088919/
P.S. В локалния тракер не може да се сваля, в арената е прекалено голям рилийса. Нещо на 700МБ търся smile.gif
PIPO
Аз пък си търся филма Такси 4 ;( целия интернет прерових и го няма никъде в дън земя се е покрил
http://www.imdb.com/title/tt0804540/ ако някой го намери или попадне на него да пише тук или едно ЛС
gibona
Цитат(PIPO @ Feb 24 2007, 10:42) *
Аз пък си търся филма Такси 4 ;( целия интернет прерових и го няма никъде в дън земя се е покрил
http://www.imdb.com/title/tt0804540/ ако някой го намери или попадне на него да пише тук или едно ЛС

Явно французите си пазят добре филмите smile.gif Все пак до 1 месец най-късно ще го има smile.gif
П.С. Ако го откриеш пиши едно ЛС smile.gif
Fixer
До колкото знам още го няма в интернет, но намерих това: Trailer: Taxi 4 (2007) (Teaser) и Taxi 4 (OST) 2007 soundtrack.
PIPO
Цитат(Fixer @ Feb 24 2007, 17:45) *
До колкото знам още го няма в интернет, но намерих това: Trailer: Taxi 4 (2007) (Teaser) и Taxi 4 (OST) 2007 soundtrack.

Хах Fixer това за жалост мен не ме грей,то се разбра,че ще излезе след време,и като излезе докато разберем и докато дойдат субтитрите ще мине месец и половина това еположението wink.gif unsure.gif
DaniEl
Цитат(gibona @ Feb 24 2007, 08:13) *
Търся филма Chronos (1985)
http://imdb.com/title/tt0088919/
P.S. В локалния тракер не може да се сваля, в арената е прекалено голям рилийса. Нещо на 700МБ търся smile.gif

Филма може да намериш тук и тук
f0rgy
Търся 3-4 серийки на Том и Джери да се посмея малко smile.gif
DaniEl
Цитат(f0rgy @ Mar 1 2007, 00:58) *

До колкото разбирам не търсиш определени серии.Затова:
Колекция "Том и Джери"
Тук е без регистрация - Tom And Jerry
Ако не те устройва казвай.
f0rgy
QUOTE(DaniEl @ Mar 1 2007, 01:38) *
QUOTE(f0rgy @ Mar 1 2007, 00:58) *

До колкото разбирам не търсиш определени серии.Затова:
Колекция "Том и Джери"
Тук е без регистрация - Tom And Jerry
Ако не те устройва казвай.

Да няма заначение кои са..МерсаЖ worthy.gif
DaniEl
Търся The Pebble and the Penguin и Bartok The Magnificent ,но искам да са с (BG Audio) и да имат сийд.
erk0r
ъъъъ..търся 1 филм,подобен е на ролербол,под заглавието му беше спорт на бъдещето,много често го даваха преди по диемите,ма немога да се сетя за името ....плс хелп smile.gif
gibona
Цитат
ъъъъ..търся 1 филм,подобен е на ролербол,под заглавието му беше спорт на бъдещето,много често го даваха преди по диемите,ма немога да се сетя за името ....плс хелп

Ха този филм и аз съм го гледал. Едни като скейтбордисти се гониха за някаква топка smile.gif

Аз търся филма Samsara от 2006 година
Fixer
gibona може би са бъркам, но все пак намерих The Samsara / Самсара (2001), но е от 2001 година smile.gif
f0rgy
Аууу хора!!!Днеска бащата ме подсети за един сериал,на който му се кефих на макс преди..незнам 4-5 години..Та сериала се казваше Мисията Невъзможна и го даваха по Нова..ПЛС ДАНО НЯКОЙ СЕ СЕТИ И ДАДЕ ЛИНКЧЕ ;(
bat_kras
Има един филм където действието се развива в една подводница на нея имаше страашни образи един имитираше китове ако някой се сети 1000000х
ivajlo_44
worthy.gif
Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

worthy.gif как да свалям филми
DaniEl
Цитат(ivajlo_44 @ Mar 12 2007, 22:15) *
worthy.gif
Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

worthy.gif как да свалям филми

От къде да ги сваляш?
Питай тук
Gossip Girl
Трябва ми Мулен Руж ама нз как е на англ. Може ли линк
bat_kras
Moulin Rouge
а на мен ми трябва Down Periscope
boko
Някй знае ли къде мога да намеря сериите на Арабела
ogata
Значи , търся една серийна анимация. През 2000 или 2001-2002 я даваха по бнт. Представляваше един черен човек със метална маска , много загадъчен такъв и сееше разруха навсякъде . Анимацийката беше френска и май беше по комикс. Пускаха я лятото със сигурност , но не си спомням годината . Та на тоя човек знака му беше

http://img217.imageshack.us/img217/919/untitled1111pq0.jpg

Или нещо от сорта ...
Titan
Много ми е спешно - Крадецът на Праскови
В локалния го няма, поне линка не работи с тоя торент тракър... а трябва да го гледам за утре или да чета книгата... предпочитам филма. biggrin2.gif
Jolly_GirL
И аз не го намерих,но разказа не е много дълъг-4,5 листа
immortal1985
Вчера на филм феста в Пловдив имаше прожекция на "Свобода за Джими"(става въпрос за един надрусан слон,който е избягул от зоопарка и т.н.).Нямах възможност да отида да го гледам а ми се гледа много.Някой да може да ми "реши проблема" с некв линк. biggrin2.gif
Fixer
boko Свали: Arabela - Season 1.
bat_kras Свали: Down Periscope (1996).
sydney
някой може ли да ми каже откъде мога да сваля мини сериала "The 10th Kingdom" unsure.gif unsure.gif моля ако някой може, да помага worthy.gif worthy.gif worthy.gif
gibona
Цитат
някой може ли да ми каже откъде мога да сваля мини сериала "The 10th Kingdom" unsure.gif unsure.gif моля ако някой може, да помага worthy.gif worthy.gif worthy.gif

http://isohunt.com/torrents/?ihq=The+10th+Kingdom+
Тука го има на 3 торента. Тегли от този с повече сийдъри smile.gif
sydney
Цитат(gibona @ Mar 18 2007, 09:46) *
Цитат

http://isohunt.com/torrents/?ihq=The+10th+Kingdom+
Тука го има на 3 торента. Тегли от този с повече сийдъри smile.gif

мерси много worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.