Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
DaniEl
(Sinnerman @ Jan 6 2007, 15:29) *

Аз търся един филм, който на БГ е "Шест степени на разделение", а на английски "Six degrees of separation". В него играе Уил Смит -това е една от ранните му роли.

Six Degrees of Separation
Oblivion
der siebente kontinent ? Някой..?

Mod Edit: Пиши на кирилица. В този форум шльокавицата не се толерира.
pipelota
Не знам дали тук е правилното място, но търся документални и образователни филми за бременността, раждането и отглеждането на дете blush.gif
Zenityyy
Ами значи става въпрос за бг филма "Мила от Марс" ако знаете кой са песните звучащи в него ако може да ги напишете или нещу такова smile.gif
Ralna
Здравейте аз търся филма от 1998, или е мини сериал не съм сигурна, казва се "Le Comte de Monte Cristo" ето линк за него в IMDB http://imdb.com/title/tt0167565/ ако някой успее да ми го открие, по възможност със субтитри ще съм му много задължена. За филма кво да кажа още, ми продукция е на Франция, Германия и Италия, и в него играе Жерар Депардийо, и филмат е за "Граф Монте Кристо".
Мерси предварително
ogata
Търся за един приятел торент или друг линк ... Оргия с руски студентки .
Kastaned4o
Търся филма'''Поверително и лично' с Мишел Пфайфър,
сниман е през 1997 година,никъде не мога да го намеря,ако ми помогнете ще съм ви страшно много благодарен.
Благодаря предварително!
lemmy
Хей търся филма Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events ма да е със сийд щот в линкоса и арената немат сийд плс помогнете
DaniEl
Това става ли?
-
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
geraldo
Аз търся предаването "стани богат" най-вече,защото искам да видя как се излагат тризначките довечера,но няма да мога.Sorry ако темата не е за тук.
Chakala
Търся един стар руски филм с участието на Юрий Никулин, Вицин и др. ... маи се казва "самагончици " , "самогонка" или нещо такова.... ако някой може да помогне и знае от къде да го дръпна да пише... 10x
lemmy
DaniEl мерси мноу са ше го гледкам happy.gif
имам още една молба трябва ми филмите Bully, Ken Park на режисиора Larry Clark от 2001, 2002 ако това ще помогне по някъкав начин филмите са мноу добри и е по истинки случаи... плс помогнете!
Edit!
търся още:
BlackMale
A Brother's Kiss
Wild Horses
Pigeonholed
This Is How the World Ends
King of the Jungle

ако поне един от тези филми можете да намерите ще съм много благодарна...
soulless
Някой може ли да ми помогне да намеря от де да си дръпна филма The Avengers но да е на едно CD?! Или по точно релииза на който съвпадат субтитрите в subs.unacs.bg а той е The.Avengers.1998.DVDRip.XviD.iNT-DeLiTE smile.gif
f0rgy
търся анимацийката BEN 10 18.gif
_CarlCox_
Търся филма "Audition"
Fixer
f0rgy Ben 10 Season 1, Ben 10 Season 2
_CarlCox_ Audition (1999)
_CarlCox_
Мерси много, няма сийдъри, но ще почакам smile.gif

ПП А линк за филма "Suicide Circle" някой може ли да намери.
Oblivion
здравейте!
искам да помоля за един филм , много много ще съм благодарна ако някой успее да го намери и го видя в фтп-то или където и да е - да го гледам!
Денят на Владетелите
български филм е, историчести с Васил Михайлов
DaniEl
The Passion of Darkly Noon (1995)
Nathan_Lee
Хора, опитвам се да си намеря Бунтът на L.... да, да... оня български филм с Део и Дичо! Никъде в мрежата не го открих! huh.gif Даже и по кината не го дават вече, да му се не знае! unsure.gif unsure.gif unsure.gif Ако някой може да ми помогне, да ми се притече на помощ и да даде нещо линк, тва-онова, да си го дръпна, ще съм ви много, много задължена... на english e The rebel of L Thanx предварително! wink.gif
dragonita
Ееее хора ще съм ви мнооого благодарна ако ми кажете как се казва един филм.Той е за волейбола и в него участва Сиара.Ако се сетите и за някой друг филм за волейбола ще съм мн благодарна worthy.gif
nikola
Търся филма The Dentinst но го намерих само в замунда.нет и дори не мога да го сваля защото ми праи някакъв проблем.благодаря.
slavenkata
Ако някой има последната серия на Оne Tree Hill ( 4 сезон 12 серия ) моля да ми кажете от къде мога да си я намеря и аз . В http://oth.ggbit.info/index.php я има но не успях да си дръпна.
lemmy
Търся White Air(2007) спешно е мноу ми трябва хора помогнете ми моля ви!!!
DonCorleone_
ммм.. така а аз търся ако някой може да ми каже готини психо трилъри.. щото сам решил тази седмица да съм на такава филмова тема.. Благодаря предварително...
Sinnerman
Здравейте, много силно се интересувам от филма Сталкер (Stalker) на Андрей Тарковски. Може ли някой да ми помогне, защото не мога да го сваля?
Fixer
slavenkata Download: One Tree Hill S04E12.
the_mouse
(Sinnerman @ Jan 28 2007, 23:38) *

Здравейте, много силно се интересувам от филма Сталкер (Stalker) на Андрей Тарковски. Може ли някой да ми помогне, защото не мога да го сваля?

Да, очевидно има проблем с руските филми от локалните, но ето линк към външен торент тракър:
http://thepiratebay.org/tor/3595152/Stalker
3pacalypse Now
трябват ми спешно 2 филма 2 и 3тата част на филма Ginger Snaps те са с под заглавия The begining & Unleashed плс някой да ми ги потърси и даде линк !!!
Fixer
(3pacalypse Now @ Jan 29 2007, 17:19) *

трябват ми спешно 2 филма 2 и 3тата част на филма Ginger Snaps те са с под заглавия The begining & Unleashed плс някой да ми ги потърси и даде линк !!!

Download: Ginger Snaps (2000), но не намерих субтитри sad.gif
Download: Ginger Snaps Unleashed (2004) - субтитри: Ginger Snaps - Unleashed (2004)
Download: Ginger Snaps Back The Beginning (2004) - субтитри: Ginger Snaps Back (2004)

Намерих филма и от замундата, но там нямаха дори един сийд пък тук имат поне един. biggrin2.gif
Fixer
Bucky_ Download: Bully (2001) - субтитри: Bully (2001)
lemmy
леле благодаря от тук до Плутон и обратно велик си worthy.gif
Viiipeer_
някои ако знае от кьде мога да намеря индииският филм честта за хляба моля да даде линк кьм торент или директнен линк кьм фила
fresh_girl
"Последната Целивка"(THE LAST KISS((2006)) с Рейчъл Билсън
Fixer
Свали: The last kiss
Viiipeer_
Цитат(Viiipeer_ @ Feb 1 2007, 00:56) *
някои ако знае от кьде мога да намеря индииският филм честта за хляба моля да даде линк кьм торент или директнен линк кьм фила

аниматора
искам филма деца от восъкако го имате на ли4но
Refuse
gimp филма не се ли казва Фосъчна къща confused.gif
Тук го има, само пишеш Wax(восък) и ще ти излезне wink.gif
ThePinkDuck
Цитат(Refuse @ Feb 3 2007, 19:19) *
gimp филма не се ли казва Фосъчна къща confused.gif
Тук го има, само пишеш Wax(восък) и ще ти излезне wink.gif

Aз мисля, че човека говори за филма от 2005 с Арманд Асанте "Children of Wax", който обаче нямам представа къде може да се намери!
bat_kras
търся един филм който гледах много отдавна супер яка комедийка ,но не мога да се сетя името и (бях мн малък тогава).само помня имаше един негър,който слагаще кал на една пръчка и мяташе, имаше някво влакче по едно време и някви гадни естествено.Суупер смях беше,който се сети 10000000000000 х
DaniEl
Цитат(bat_kras @ Feb 3 2007, 20:13) *
търся един филм който гледах много отдавна супер яка комедийка ,но не мога да се сетя името и (бях мн малък тогава).само помня имаше един негър,който слагаще кал на една пръчка и мяташе, имаше някво влакче по едно време и някви гадни естествено.Суупер смях беше,който се сети 10000000000000 х

Мисля ,че се сещам кой е филма.Една от многото части на The Gods Must Be Crazy.
Ако е този филма може да си го изтеглиш от тук
bat_kras
мерси много мисля че филма е този но серията е 3 1/2 ако някой знае опт къде да я намеря наистина ще съм му благодарен мерси предварително worthy.gif
Sinnerman
Страшно много благодаря за филма "Сталкер" на Тарковски - това наистина е един невероятен шедьовър и всеки, който се интересува от кино трябва да го гледа. Искам да помоля и за други 2 филма на Тарвовски - Соларис (Solaris или Solyaris) и Носталгия (Nostalghia).
Много благодаря, ако могат да се намерят, защото няма как да ги сваля от локалния!
lautahools
ако може някои да ми даде линк към филма "Баварец" че немога да го намеря никаде dry.gif
lautahools
Цитат(Fixer @ Feb 5 2007, 14:26) *

мерси много smile.gif
bat_kras
мерси все пак но на мен ми трябва 3 и 1/2
miass
Търся филми по Тери Пратчет, може ли някой да ме ориентира с имена/мисля, че има анимации по неговите книги, но не съм сигурна./ Благодаря предварително.

Между другото Hogfather съм го гледала - търся някакви други rolleyes.gif

Моd Edit: Избягвай да пишеш 2 поста един след друг! Следващия път използвай бутона +Промени!
bat_kras
едно време кат бях малък и имаше едно филмче Плодчетата може ли някой да ми даде линкче от кадето да си го изтегля
Itko
Цитат(HitMan @ Jul 26 2005, 23:44) *
Търся този филм "Черешовите Водопади-Cherry Waterfalls"

Брат и на мен ми трява тоя филм...супер луд е!!? Ти да не го намери вече...ако си го намерил моляте дай ми линкче и аз да си го драпна...апак ако ми пишеш и на MAILA...щи бада безкрайно благодарен! biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.