(Sinnerman @ Jan 6 2007, 15:29)

Аз търся един филм, който на БГ е "Шест степени на разделение", а на английски "Six degrees of separation". В него играе Уил Смит -това е една от ранните му роли.
Six Degrees of Separation
Oblivion
Jan 8 2007, 00:25
der siebente kontinent ? Някой..?
Mod Edit: Пиши на кирилица. В този форум шльокавицата не се толерира.
pipelota
Jan 9 2007, 10:12
Не знам дали тук е правилното място, но търся документални и образователни филми за бременността, раждането и отглеждането на дете
Zenityyy
Jan 12 2007, 20:21
Ами значи става въпрос за бг филма "Мила от Марс" ако знаете кой са песните звучащи в него ако може да ги напишете или нещу такова
Здравейте аз търся филма от 1998, или е мини сериал не съм сигурна, казва се "Le Comte de Monte Cristo" ето линк за него в IMDB
http://imdb.com/title/tt0167565/ ако някой успее да ми го открие, по възможност със субтитри ще съм му много задължена. За филма кво да кажа още, ми продукция е на Франция, Германия и Италия, и в него играе Жерар Депардийо, и филмат е за "Граф Монте Кристо".
Мерси предварително
Търся за един приятел торент или друг линк ... Оргия с руски студентки .
Kastaned4o
Jan 14 2007, 12:38
Търся филма'''Поверително и лично' с Мишел Пфайфър,
сниман е през 1997 година,никъде не мога да го намеря,ако ми помогнете ще съм ви страшно много благодарен.
Благодаря предварително!
Хей търся филма Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events ма да е със сийд щот в линкоса и арената немат сийд плс помогнете
DaniEl
Jan 18 2007, 14:07
geraldo
Jan 18 2007, 19:45
Аз търся предаването "стани богат" най-вече,защото искам да видя как се излагат тризначките довечера,но няма да мога.Sorry ако темата не е за тук.
Chakala
Jan 18 2007, 20:48
Търся един стар руски филм с участието на Юрий Никулин, Вицин и др. ... маи се казва "самагончици " , "самогонка" или нещо такова.... ако някой може да помогне и знае от къде да го дръпна да пише... 10x
DaniEl мерси мноу са ше го гледкам
имам още една молба трябва ми филмите Bully, Ken Park на режисиора Larry Clark от 2001, 2002 ако това ще помогне по някъкав начин филмите са мноу добри и е по истинки случаи... плс помогнете!
Edit!
търся още:
BlackMale
A Brother's Kiss
Wild Horses
Pigeonholed
This Is How the World Ends
King of the Jungle
ако поне един от тези филми можете да намерите ще съм много благодарна...
soulless
Jan 20 2007, 23:19
Някой може ли да ми помогне да намеря от де да си дръпна филма
The Avengers но да е на едно CD?! Или по точно релииза на който съвпадат субтитрите в subs.unacs.bg а той е
The.Avengers.1998.DVDRip.XviD.iNT-DeLiTE