Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
HoTsoT
Търся сериал4ето Pokémon от 98 година дето го даваха по нова телевизия .
3pacalypse Now
търся бг филмът Деца от восък
Anelia™
Търся филма The swan princess ако може двете части
BrOOke&LuCaS
QUOTE(kissthebullet @ Nov 26 2006, 19:48) *

Само 4серия от 2ри сезон sad.gif но иначе 10x

Виж тука за Уич http://torrents.linkos.bg/browse.php?searc...&incldead=1
а относно Принцесата Лебед тук http://torrents.linkos.bg/details.php?id=15691 обаче има само 1 част wink.gif
f0rgy
Човек без сянка на английски как е blush.gif
DaniEl
(f0rgy @ Dec 4 2006, 22:25) *

Човек без сянка на английски как е blush.gif

Hollow Man
SS27
Търся 2,3 и 4 сезон на Lois & Clark: The New Adventures of Superman, но ако може да не е на торенти, а ако е на торенти то да са български.
akashy
Здравей те аз пък търся два филма единия е "още девет седмици и половина" с Мики Рурк,а другия не знам как се казва .Това което знам е ,че е подобен на горния ( по точно на първия филм Nini half weeks) и че в заглавието има или лотус или лилия.Знaм ,че не е много ,но друго не се същам.
DaniEl
(akashy @ Dec 9 2006, 15:49) *

Здравей те аз пък търся два филма единия е "още девет седмици и половина" с Мики Рурк,а другия не знам как се казва .Това което знам е ,че е подобен на горния ( по точно на първия филм Nini half weeks) и че в заглавието има или лотус или лилия.Знaм ,че не е много ,но друго не се същам.

Съжалявам само първия мога да ти намеря.Nine 1/2 Weeks smile.gif Втория нищо не ми говори sad.gif
akashy
Много благодаря ,но първия вече го имам.
elessar_____
търся филма Eragon
Kastaned4o
Търся филма'''Поверително и лично' с Мишел Пфайфър,
сниман е през 1997 година,никъде не мога да го намеря,ако ми помогнете ще съм ви страшно много благодарен.
Благодаря предварително!
Fixer
QUOTE(elessar_____ @ Dec 16 2006, 18:49) *

търся филма Eragon

Eragon / Ерагон (2006)
3pacalypse Now
Търся филмът Doing Hard Times
EverCool
Защо не качите наи накрая Eragon или в hu-To или Co.jp biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif happy.gif
SeMiNi
Търся ''Ice princess'' и ''The devil wears prada''.Ако може да ми помогнете...huh.gif
dreamyyy
(SeMiNi @ Dec 22 2006, 19:10) *

Търся ''Ice princess'' и ''The devil wears prada''.Ако може да ми помогнете...huh.gif

мобеш да ги намериш и www.data.bg и zamunda.net (новото име на linkos), обаче в zamunda.net ''Ice princess'' е без суб. Успех 4.gif
Крадец на рози
Търся филм който се разказва за човек като Моцарт в хауса или техното, полуглух.. не знам заклавието, само то ми трябва, някой да има идея? Прегледах уж всички филми от 2006 и всички музикални, но не го забелязах o_O
TheUnknown
Някой може ли да ми каже някое готино коледно филмче. За предпочитане да е комедия
Благодаря предварително. 4.gif
Kastaned4o
Търся филма'''Поверително и лично' с Мишел Пфайфър,
сниман е през 1997 година,никъде не мога да го намеря,ако ми помогнете ще съм ви страшно много благодарен.
Благодаря предварително! worthy.gif
Fixer
QUOTE(Phoenix @ Dec 23 2006, 11:26) *

Някой може ли да ми каже някое готино коледно филмче. За предпочитане да е комедия
Благодаря предварително. 4.gif

Снощи по БТВ даваха едно много забавно коледно филмче "Договор за Дядо Коледа"
Fixer
HoTsoT Pokemon (Bg Audio)
EverCool Eragon
SeMiNi Ice Princess / Ледена принцеса (2005) и The Devil Wears Prada / Дяволът носи Прада (2006) и Ice Princess.sub

П.С: Извинявам се на всички за закъснението.
stefanopollis
(EverCool @ Dec 22 2006, 01:15) *

Защо не качите наи накрая Eragon или в hu-To или Co.jp biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif happy.gif

Вече са качени и в унгареца и в японеца mellow.gif
Крадец на рози
(Fixer @ Dec 24 2006, 17:13) *

HoTsoT Pokemon (Bg Audio)
EverCool Eragon
SeMiNi Ice Princess / Ледена принцеса (2005) и The Devil Wears Prada / Дяволът носи Прада (2006) и Ice Princess.sub

П.С: Извинявам се на всички за закъснението.

Ми for me ?
Fixer
Крадец на рози ми приятелю тъй като аз не гледам често филми даже може да се каже изобщо незнам за какъв филм става въпрос ако можеш да ми дадеш име на филма, веднага ще го намеря.
DaniEl
Търся спешно rolleyes.gif :
СТРАХ/FEAR
Крадец на рози
(Fixer @ Dec 27 2006, 00:07) *

Крадец на рози ми приятелю тъй като аз не гледам често филми даже може да се каже изобщо незнам за какъв филм става въпрос ако можеш да ми дадеш име на филма, веднага ще го намеря.

(Крадец на рози @ Dec 23 2006, 05:56) *

Търся филм който се разказва за човек като Моцарт в хауса или техното, полуглух.. не знам заклавието, само то ми трябва, някой да има идея? Прегледах уж всички филми от 2006 и всички музикални, но не го забелязах o_O

tongue.gif И аз бих искал заглавие tongue.gif
Крадец на рози
След адски много търсене с грешно име, търся намерих заглавието, но филмът - не
Its All gone Pete tong and Frankie Wilde
Това е, линк smile.gif ?
fresh_girl
Търся ДИВИ/КРАСИВИ (Crazy/Beautiful) unsure.gif
AnGeLchetO
Хора, качете трите сезона на Вероника Марс в co.jp-то де. В ху-то има 1 сезон, ама то половината серии нещо им има и не тръгват... Айде моля ви, че в торентите нема много сийдъри и ще има да си чакаме цяла вечност докато се изтеглят biggrin.gif 10х предварително 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
The Shaman
Много е важно...Жена ми ще ме изяде помагайте.Не е филм,но търся някакъв диск от списание Грация."Тяло" се казвал май...Помагайте хора.
Fixer
Крадец на рози тук
AnGeLchetO тука има повече сийдъри - Veronica Mars - Season 1, Veronica Mars - Season 02
fresh_girl
(fresh_girl @ Dec 29 2006, 13:10) *

плииийс(:
trapped79
(fresh_girl @ Dec 30 2006, 11:55) *

(fresh_girl @ Dec 29 2006, 13:10) *

плииийс(:

http://www.find-bg.com/catalog/index.php?p...000&id=1733

(The Shaman @ Dec 29 2006, 19:36) *

Много е важно...Жена ми ще ме изяде помагайте.Не е филм,но търся някакъв диск от списание Грация."Тяло" се казвал май...Помагайте хора.

Toзи ли е?
http://www.find-bg.com/catalog/index.php?p...1000&id=994
The Shaman
Не е.Този за който говоря е с някакви програми за тай-бо smile.gif
batko32
Здравейте и весело посрещане на Новата Година. biggrin.gif
Та...търся филма "Хочу в тюрму!" (Искам в Затвора) .Това което знам за филма е :
Режисер: Алла Сурікова
У ролях: Владімір Ільїн, Наталя Гундарєва, Борис Щербаков, Алла Клюка
Росія, 1998. Приятна Руска комедия.
Надявам се някой някъде да го е срещал и да даде линк. worthy.gif
fresh_girl
trapped79 10x ти си злато 10.gif
linkinche
Casper meets Wendy (Каспър и Уенди) ... pweeeese!? happy.gif blush.gif blink.gif huh.gif който ми го намери много ще го обичкам happy.gif и Free Willy 2 & 4 (Волният Уили)
sofiaguy
Някой да е теглил Dantes's Cove отнякъде?
gotinoto_baby
Fast and furious:Tokyo drift ако може да не е теронет happy.gif
thedon
Хора, филма Титаник в арената е на 4 двд диска, някой знае ли дали това са дисковете с другият край на филма, в който Лео не умирал. Така, го рекламират филма. Благодаря предварително.
Fixer
QUOTE(thedon @ Jan 2 2007, 19:51) *

Хора, филма Титаник в арената е на 4 двд диска, някой знае ли дали това са дисковете с другият край на филма, в който Лео не умирал. Така, го рекламират филма. Благодаря предварително.

Нямам представа ако намеря ще ти пиша.
unvisioble
Търся филма Cindy Crawford - "The next challenge workout" ("Следващото предизвикателство" - филм с комплекс от упражнения за тялото).
Благодаря предварително! rolleyes.gif
Refuse
(gotinoto_baby @ Jan 2 2007, 19:39) *

http://филми.япония:8084/Movies13/The.Fast...o.Drift.(2006)/ Заповядаи smile.gif
Gossip Girl
Tърся филма Step up , но по възможнст да не е торент! smile.gif Ще съм ви много благодарна rolleyes.gif
trapped79
(Fixer @ Jan 2 2007, 20:04) *

(thedon @ Jan 2 2007, 19:51) *

Ами маниак гледам в интернет и намерих този трейлър, според коментарите разбрах, че това е трейлър на титаник , който щял да излиза в края на тази година.Ето това е трейлърчето: Titanic Two The Surface.

Що заблуждаваш хората? Това трейлърче е в раздел "Пародия".
koceto
(Refuse @ Jan 3 2007, 16:37) *

(gotinoto_baby @ Jan 2 2007, 19:39) *

http://филми.япония:8084/Movies13/The.Fast...o.Drift.(2006)/ Заповядаи smile.gif

Трябва да се научиш да позлваш торенти особено при твоя доставчик. Но все пак опитай от тук:
http://store3.data.bg/thebestzone/Movies/T...iD.TS-maVen.avi
Не съм го дърпал и незнам с какво качество е и колко става.
gotinoto_baby
Мерси много обаче тая версия съм си я теглила обаче като минат 30 мин и филма почва от начало а за торент ме казва че коефициента ми е малък 14.gif shocking.gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif Искам го тоя филм. Народе помагай!!!

Филма вече го намерих biggrin2.gif
Sinnerman
Аз търся един филм, който на БГ е "Шест степени на разделение", а на английски "Six degrees of separation". В него играе Уил Смит -това е една от ранните му роли.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.