chosever
Oct 12 2008, 12:39
През 1997-1998 година си спомням, че гледах един филм май че по Нова тв беше френски и се казваше "Плъховете на Париж". Разказва се за това как заради мтого ремонтни работи се копаят много дупки в Париж и се случва хора да падат в тях и да изчезват а след време се появяват от някоя друга дупка. И така се случва, че дъщерята на един магазинер изчезва като една вечер в тъмното пада в такава дупка и той слиза да я търси. Под земята намира хора които от години живеят в стари тунели под Париж и сега негодуват поради постояните ремонти над тях понеже им вдигат много шум и им падат части от таваните. За да си отмъстят те са изкопали земята под президенството и са го закрепили с едно скеле за да не пропадне. В стечение на обстоятелствата и продължаване на ремонтите те взривяват скелето и президентството потъва от едната страна. След това не си го спомням добре, но накрая президента разбира за подземните тунели и решава да построи паркинг а хората от там излизат на повърхноста и накрая са се събрали в мазето на магазинчето на главния герой и пак си свирят и си продължават живота. Ако не се лъжа ролята на президента се играеше от Луи дьо Фюнес. Ако някой го е гледал и му знае името на френски или от къде да си го сваля ще съм му много благодарен. Дълго време това ми беше любимия филм.
uzumymw
Oct 13 2008, 13:14
Здравейте!Много ви моля да ми кажете филм,в който да се разказва за любовна афера между учител и ученик.Знам за филма My teacher's wife и съм го гледал.Затова ви моля за други (били те сериали или филми).Благодаря ви предварително!
club135
Oct 13 2008, 13:48
Private Teacher, 1983. Участват Кай Паркър, Хъни Уайлдър и Пол Томас.
П.П. цък също е нещо подобно...
uzumymw
Oct 13 2008, 14:05
Благодаря,че ми каза,но да имаш идеи за други от тази тема филми,защото този Private Teacher не мога да го намеря може би защото е от 1983.
club135
Oct 13 2008, 14:28
Цък.
За другите филми може да ми видиш спойлерския послепис.
http://www.imdb.com/title/tt0139134/Преведох го буквално , обачИ в замундата го нямаше под тва име . Някой ако ми го издири , че и със субтитри ... мноу ше е айляк

ПП. Май леко сгафих раздела , ама е от бързане :}
иСФиняЪм сЪ xd
Секс Игри го превеждат xD (знам, че няя нищо общо)
В тоя торент ги има и 3те части (ZAMUNDA)Субита и за 3те има тук:
http://subs.unacs.bg/
Хмм , мерси , a някой от Вас гледал ли го е ?
ThePinkDuck
Oct 13 2008, 19:46
1вата част рулира... ама незнам, заглавието да не те подвежда! Защото ако въртиш идеята на филма около заглавието си мисля че 3тата част най-ще ти се услади!
TheEndOfDreams
Oct 20 2008, 02:46
търся си филм като Aeon Flux,Uderworld,Tomb Rider в смисал главната роля да е няква женка и ги мачка яко

така се каже че гледах тия и са искефих много.
Добро утро!Търся филма Hounddog с Дакота Фенинг.
Преди време бях гледал една драма. Главният герой беше един негър, който случайно мярка съквартиранта си от студентските години и се опитва да го заговори, но онзи не е много в час. Пак го засича след време и се заприказват за студентствоно, но "съквартиранта" пак не е много адекватен. В последствие се оказва, че гореспоменатия съквартирант е ветеран от 11 септември и семейството му е било в единия от самолетите. Под въздействието на главния герой човека отива на психиатър и т.н. В крайна сметка наще хора се спиятеляват...
Ако някой се сеща как се казва този филм ще съм благодарен.
TheEndOfDreams
Oct 21 2008, 23:31
по моя вапрос някои можели отговори
chosever
Oct 22 2008, 21:17
Цитат(TheEndOfDreams @ Oct 20 2008, 03:46)

търся си филм като Aeon Flux,Uderworld,Tomb Rider в смисал главната роля да е няква женка и ги мачка яко

Resident Evil
Resident Evil: Apocalypse
Resident Evil: Extinction
TheEndOfDreams
Oct 22 2008, 23:12
Цитат(chosever @ Oct 22 2008, 22:17)

Цитат(TheEndOfDreams @ Oct 20 2008, 03:46)

Resident Evil
Resident Evil: Apocalypse
Resident Evil: Extinction
и тия сам ги гледал

и другите Tomb Rider i Underworld 2 и Blood Rane 1 и 2
ani4ka_89
Oct 23 2008, 15:38
Цитат(eli68 @ Oct 20 2008, 09:16)

Добро утро!Търся филма Hounddog с Дакота Фенинг.

http://isohunt.com/torrent_details/5078627...dog?tab=summaryБи трябвало да е това.
Röyksopp
Oct 24 2008, 16:11
Аз търся игрален вариант на анимацията "Феноменалните". Един мой приятел ми каза, че е гледал такъв или нещо подобно... Някой знае ли как се казва филма? ^^
gerganaa
Oct 27 2008, 21:16
търся едно филмче което даваха снощи (26.10.08)по фокс лайф казва се "Вихрено препускане"
филмчето само в началото го хванах и неможах да го изгледам и ако може някой да ми помогне нека да пише на лично
mR.DiSCo
Oct 27 2008, 21:23
Търся Killer Movie.Oт 2008 е
_CarlCox_
Nov 2 2008, 03:27
Някой би ли ми помогнал да намеря "Американски войници"?Издирам гo от известно време и не мога да го откия.Филмът е военен, чието действие се развива в Ирак.В Замунда и Арена го няма или поне аз не мога да го намеря.
А преди време някой беше питал за "Дзифт"....дали някой го е открил ?
Morska~Vu6ka
Nov 11 2008, 14:26
Търся филма "Любовникът" (на френски оригиналното заглавие е L'amant, на английски го пишат The lover), по възможност да е до 2 гб... аз си го намерих в замунда ама 4 гб... о.О за едно гледане...
Та ако някой евентуално знае откъде може да го докопам, ще съм мн благодарна
MiMzZz
Nov 12 2008, 23:16
търся си филма Краповый берет
трейлър:
Краповый берет
ZuZka yeah
Nov 12 2008, 23:24
А аз все още си търся "King Cobra" / "Кралят Кобра" (1999).
Трейлър.
Филма е хорър или нещо от сорта.
Група тийнейджъри си пътуват с кола и срещат една жена. Тя им казва да не продължават, но те го правят и стигат до една къща. Като влизат вътре започват да умират по странни начини. Имаше 1 садо мазо момиче . Това садо мазо момиче измъчваше момче и точно в момента, в който лапна пръстта му момчето се вкамени.
п.с. Не е Тексаско Клане, нито Восъчната Къща

.
Аз търся ето
този филм ама със сиид, щото го намерих ама без никъв сиид..
Бтв филма е просто размазващо як Стивън Дорф е един гениии!!!!!
Mind_Freak
Nov 25 2008, 21:01
Аз търся

?? forever strong

??
Моля ви супер много ми трябва до утре филм Дон Кихот - игралния. Истинското име е:
Don Quixote от 2000 година е филма. По възможност ако може някаде в бг пронстранството за да мога да го сваля до утре. Или ако се наложи има някаква анимирана версия в замунда, която не ми се струва много по книгата, но незнам... Просто не ми остана време да прочета книгата, някъде на 1/4 съм от нея, но до сега четох Хамлет, a трябва до утре, най-късно понеделник да знам за какво става дума. За това искам да гледам филма.
Marissa Cooper
Dec 1 2008, 02:06
Знам го филма, даваха го по едно време по Бтв и в него участваше един от "На гости на третата планета".
Мислих, че се казва по друг начин, но не мога да го намеря.
А анимираната версия ми се струва голям жмел.
Ако не си чел книгата, аз докато учих имаше едни издания със съкратено съдържание на книгите. Незнам сега дали има. Ако намериш си вземи, горе долу става.
ThePinkDuck
Dec 1 2008, 09:49
Дам Холмаркския Дон Кихот няма да ти свърши работа ако го искаш вместо книгата. Джон Литгоу е невероятен в него, но филма е доста променен спрямо книгата!
Здравейте
Има ли все още някой, който влиза и чете тук?
Търся филм от 80-те години, в Бг бе известен като :"Кой знае"
Жанр- каубойски изпълнения, засегната е революцията в Мексико, за пръв път за оная епоха се показва картечница..
Не знам за съжаление името на филма на английски..
Благодаря
DeSiNCeTu
Dec 5 2008, 00:54
Търся филм. Незнам как се казва, но помня че имаше едно момче, водеха като като най-готиното в цялото училище. И май се бяха хванали на бас дали ще може да свали едно не толкова красиво момиче... и накрая той се влюби в нея, тя разбра за баса, скъса го... но все пак се събраха. Някой да се сеща за филм с този сюжет?
Marissa Cooper
Dec 5 2008, 01:04
Те са много такива. Аз се сещам за "Тя е върхът" и "Десет неща, които мразя в теб.." , "Един нетъп ам.филм"
Аз търся филмът "В капан на пурпурна омара" на английски е: Trapped in a purple haze"
ЦъК
MoRJiNi_F
Dec 11 2008, 01:56
Търся филм.. действието се развива през зимата, героинята умира в началото на филма ,пресичайки улицата. Появява се "дявол" (играе го негър) ,който връща времето с три дни назад заради главния герой.. Подобен е на If Only ,но не е той. Ако някой има предположения, да сподели
..: The L Word :..
Dec 12 2008, 12:37
Търся филма
Me & You, Us, Forever. Ако някой може да помогне ще се радвам.
Цитат(MoRJiNi_F @ Dec 11 2008, 01:56)

Търся филм.. действието се развива през зимата, героинята умира в началото на филма ,пресичайки улицата. Появява се "дявол" (играе го негър) ,който връща времето с три дни назад заради главния герой.. Подобен е на If Only ,но не е той. Ако някой има предположения, да сподели

Мисля че говориш за този филм
ЦъКНадявам се да съм била полезна.
iliqnfenka
Dec 26 2008, 19:38
Търся един филм, но тъй като никога не съм го гледала не мога да кажа точно за какво се разказва спомням си само че на картинката имаше готвач и мишка

ако някой има представа как се казва филмът ще съм ви много благодарна
RiseGirl
Dec 27 2008, 15:39
Цитат(iliqnfenka @ Dec 26 2008, 19:38)

Търся един филм, но тъй като никога не съм го гледала не мога да кажа точно за какво се разказва спомням си само че на картинката имаше готвач и мишка

ако някой има представа как се казва филмът ще съм ви много благодарна

Ratatouille (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0382932/
ShInE_LaDY
Dec 29 2008, 10:35
Можете ли да ми кажете откъде да сваля High School Musical 3.
RiseGirl
Dec 29 2008, 13:09
Цитат(ShInE_LaDY @ Dec 29 2008, 10:35)

Можете ли да ми кажете откъде да сваля High School Musical 3.
http://thepiratebay.org/torrent/4486715/Hi...R_HIGH_QUALITY_
MoRJiNi_F
Dec 29 2008, 14:00
elitu, дам ,този е филма, и аз го гледах по btv

Благодаря все пак
ponichkaK
Jan 2 2009, 23:38
Цитат(dan1ty @ Aug 26 2007, 16:57)

PLS някои ако може да ми намери филма'' брак и предразсъдъци'' моля ви казаха ми че този филм е super pls

Ето ти филма
http://masters-tb.com/details.php?id=12460 но е със заглавие Невести и Предразсъдъци незнайно защо. Но наистина е много хубав.Приятно гледане.
FOXFIRE
Jan 4 2009, 10:27
Търся филма I can't think straight. Има го в торентите, но е криптиран. Всичко е разширение DVDRIP.axxo не работи.
K1llerAngel
Jan 4 2009, 13:08
Road Trip , Euro Trip , Boat Trip иии American Pie няма значение кой части,с български говор,не субтитри ..
Благодаря Предварително !
vesko_oth_fen
Jan 5 2009, 12:27
Цитат(K1llerAngel @ Jan 4 2009, 13:08)

Road Trip , Euro Trip , Boat Trip иии American Pie няма значение кой части,с български говор,не субтитри ..
Благодаря Предварително !

American Pie 2 / Американски пай 2 (2001) с българско озвучение @ Zamunda.Net
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.