CheerFuL-F
Jul 18 2008, 13:34
Търся един филм където две сестри близначки са на лагер и едната е с баща си а другата е с училището си и те не се познават и след като се запознаят решават да сватосат баща и с учителката... мисля 4е двете близначки се играе от един и същи човек...
P.S филма не е Капан за родители
Мисля, че търсиш този
Филм
midnight...
Jul 19 2008, 13:51
Някой може ли да ми намери сериала ''Quintuplets''

?Ако някой успее ще съм му мн благодарна.Издирвам го от няколко дена и нищо.Съжалявам ако го е имало в предишните коментари,не съм го забелязала.Благодаря предварително
CheerFuL-F
Jul 19 2008, 15:33
дам мерси
Хора търся филма Батман - Черния Рицър,но да не е от "devise-knight" като гледам във замундата и арената само този формат имат а пък сега като го свалих качеството е много гадно

искам просто някакво по добро качество айде да не е най доброто но даможе да се гледа ..със това определено не може.....
ThePinkDuck
Jul 20 2008, 17:46
Цитат(Хейли @ Jul 20 2008, 18:29)

Хора търся филма Батман - Черния Рицър,но да не е от "devise-knight" като гледам във замундата и арената само този формат имат а пък сега като го свалих качеството е много гадно

искам просто някакво по добро качество айде да не е най доброто но даможе да се гледа ..със това определено не може.....
Уоу! Филма излезе в петък ти искаш по-добро качество?

Има доооооста да почакаш за DVDrip, за момента само това е! По-добро няма!
Цитат
Уоу! Филма излезе в петък ти искаш по-добро качество?

Има доооооста да почакаш за DVDrip, за момента само това е! По-добро няма!
Ех Жалко

Мерси все пак!
bo7evka
Jul 21 2008, 21:30
Ами като малка гледах "Модел за подражание" по канал 1 и един филм който пропуснах, защото бях твърде заета да се мъча да се скрия в пералнята,

но брат ми много се смееше и искам да го гледам - "селяндури от беварли хилс" моля ако някой знае как са на Англиски да ми каже
Цитат(bo7evka @ Jul 21 2008, 22:30)

Ами като малка гледах "Модел за подражание" по канал 1 и един филм който пропуснах, защото бях твърде заета да се мъча да се скрия в пералнята,

но брат ми много се смееше и искам да го гледам - "селяндури от беварли хилс" моля ако някой знае как са на Англиски да ми каже
Мисля че май ми говориш за този : " The Beverly Hillbillies (1993) "
The Beverly Hillbillies
Майка ми иска един филм,ако се сеща някой за едни пирании(зловещ филм)ама не се сещам как се казва!Ако някой се сети да ми пише името или от къде да го изтегля?
stefan4eto
Jul 24 2008, 10:33
Цитат(stefan4eto @ Jul 18 2008, 10:37)

Цитат(danio @ May 13 2005, 20:38)

Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..
The Shrimp on the Barbie (1990)
Търся този филм. Някой може ли да помогне?
моля!!!!!!!!!!!!!!!!
Намерих го!!!
А ако някой сега ми каже къде и как можеда му се направят субтитри
/ защото съм зле с английския /
Ще бъда много благодарна!!!!
ThePinkDuck
Jul 24 2008, 11:04
Може да помолиш в сайтовете на unacs или sabz.
Цитат
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 24 2008, 12:04)

Благодаря ти много,но снощи писах във форума на Zamunda.net,ако там не ми помогнат,ще се възполвам от твоя отговор!
stefan4eto
Jul 24 2008, 13:49
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 24 2008, 12:04)

Благодаря, ще опитам.
А там как да кача филма, че да ми го преведат?
Сигурно въпроса е тъпичък, обаче не съм го правила досега.
Ще поогледам страницата и ще видя дали ще се справя.
Все пак мерси!
bubinka
Jul 27 2008, 18:53
Преди много време от порядъка на 6-7-8 години бях гледала един филм. Сега се сетих за него и искам да го гледам пак, но не му знам нито името, нито имена на актьорите, нито нищо. Спомням си, че в началото имаше нещо, че няколко момичета искаха да изненадат приятелката си за рожденния й ден и отидоха у тях и я "отвлякоха". И за да не вика и бяха сложили топка в устата. Закараха я някаде и като отвориха багажника( там я бяха сложили ) тя се беше задушила. И те прикриваха известно време в училище защо я няма и друго не помня. Някой ако има идея за кой филм говоря много ще съм му благодарна
FrAgMaKeR
Jul 27 2008, 19:02
Jawbreaker (1999) - това е филма, може да се свали от тук -
http://arenabg.com/cat/show/Jawbreaker в други бг тракери май го няма.
Е сега кажете, че не съм страшен филмотърсач.
ZuZka yeah
Jul 30 2008, 11:44
Търся "Кралят Кобра"...

Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..
Търся филма "Поверително и лично".Ще Ви бъда искрено благодарна ако ме упътите откъде да си го изтегля!Предварително благодаря
ani4ka_89
Aug 1 2008, 11:30
Цитат(eli68 @ Jul 31 2008, 12:49)

Търся филма "Поверително и лично".Ще Ви бъда искрено благодарна ако ме упътите откъде да си го изтегля!Предварително благодаря

Намерих само ДВД формат
тук @ thepiratebay.org
Цитат(ZuZka yeah @ Jul 30 2008, 12:44)

Търся "Кралят Кобра"...
За
този ли става въпрос?
ZuZka yeah
Aug 1 2008, 12:54
Цитат(ani4ka_89 @ Aug 1 2008, 12:30)

Цитат(ZuZka yeah @ Jul 30 2008, 12:44)

Търся "Кралят Кобра"...
За
този ли става въпрос?
Да. Откъде мога да го сваля?
alduaida
Aug 1 2008, 13:03
От два дена си търся филма "Arthur und die minimoys" на немски, но никъде немога да си го изтегля. Вече гледах филма на български и много ми хареса и искам да го гледам и на немски. Ако някой може да помогне моля нека го направи
Намерих само ДВД формат
тук @ thepiratebay.org
Голямо БЛАГОДАРЯ!
elina_913
Aug 9 2008, 10:32
Търся един филм с астероид ама не беше Армагедон давали са го по БТВ, но не мога да се сетя за името. Ще съм мн благодарна ако някои се сеща.

От къде мога да си изтегля филма "Под обсада"?Малко е старичък,но ми трябва

.Предварително благодаря!
kashlakov
Aug 11 2008, 15:33
Цитат(kashlakov @ Aug 11 2008, 16:33)

Много ти благодаря Kashlakov

!Но за съжаление не мога да се регистрирам там-ако знаеш от колко време се опитвам....
kashlakov
Aug 12 2008, 08:21
Цитат(eli68 @ Aug 12 2008, 00:01)

Цитат(kashlakov @ Aug 11 2008, 16:33)

Много ти благодаря Kashlakov

!Но за съжаление не мога да се регистрирам там-ако знаеш от колко време се опитвам....
Ако не става в zamunda може да опиташ
тук .
Ако не става в zamunda може да опиташ
тук .

[/quote]
Ти си златен

!Голямо БЛАГОДАРЯ!
tzvetka
Aug 16 2008, 22:48
Искам да попитам за името на един филм!Спомням си, че го бях гледала като малка и се разказваше за това 3 деца мисля че бяха не бяха доволни от майка си и отидоха при някаква жена и тя им каза че имат избор да си изберът майка!Или нещо такова!И те имаха право на 3 избора!И на сутринта нямаше и следа от майка им!И така и не случиха и с трите майки които си избираха!Имаше дна дето си бяха избрали да прави палачинки, а и си спомням и че друга беше някаква рокерка!И накрая те осъзнаха, че обичат майак си и там какво стана и на другхия ден се събудиха и отново майка им се беше появла!Та някой да подскаже за името на този филм?
tzvetka
Aug 22 2008, 14:08
Цитат(tzvetka @ Aug 16 2008, 23:48)

Искам да попитам за името на един филм!Спомням си, че го бях гледала като малка и се разказваше за това 3 деца мисля че бяха не бяха доволни от майка си и отидоха при някаква жена и тя им каза че имат избор да си изберът майка!Или нещо такова!И те имаха право на 3 избора!И на сутринта нямаше и следа от майка им!И така и не случиха и с трите майки които си избираха!Имаше дна дето си бяха избрали да прави палачинки, а и си спомням и че друга беше някаква рокерка!И накрая те осъзнаха, че обичат майак си и там какво стана и на другхия ден се събудиха и отново майка им се беше появла!Та някой да подскаже за името на този филм?
Намерих как се казва филма, но сега не мога да го открия никъде Казва се Trading mom. Някой као може да ми го намери??
ThePinkDuck
Aug 22 2008, 15:18
Цитат(tzvetka @ Aug 22 2008, 15:08)

Намерих как се казва филма, но сега не мога да го открия никъде Казва се Trading mom. Някой као може да ми го намери??

Амм няколко поста по-назад някой беше питал за същия филм. Пак без име и му беше намерено и името. Може и линк за даунлоуд да има, не помня. Провери все пак!
tzvetka
Aug 24 2008, 10:44
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 22 2008, 16:18)

Цитат(tzvetka @ Aug 22 2008, 15:08)

Амм няколко поста по-назад някой беше питал за същия филм. Пак без име и му беше намерено и името. Може и линк за даунлоуд да има, не помня. Провери все пак!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ами да знам, че питах, но някой ми каза името на български, но не и на английски. Пък никъде не мога да хо намеря из тракерите. Все попадам и на разни международни дето го има, но платени.
Ледено_момиче
Aug 28 2008, 11:35
Хора-хелппп

От няколко дена се опитвам да издиря едно филмче-
Salem's Lot се казва.
Brooke
Aug 30 2008, 18:15
Цитат(Ледено_момиче @ Aug 28 2008, 12:35)

Хора-хелппп

Salem's Lot се казва.
Да не би това да е филмът
http://zamunda.net/details.php?id=77198 ?
Mi6a_Kiss
Aug 31 2008, 20:14
Търся от много време един филм може ли да ми помогнете казва се "Дивите пилета" ако някой може да ми даде линк ще съм много благодарна
Ледено_момиче
Sep 1 2008, 14:22
Цитат(Brooke @ Aug 30 2008, 19:15)

Цитат(Ледено_момиче @ Aug 28 2008, 12:35)

Хора-хелппп

Salem's Lot се казва.
Да не би това да е филмът
http://zamunda.net/details.php?id=77198 ?

Да,точно той е

. Мерси много!
anasthasiq
Sep 7 2008, 23:14
Здравейте! Тръся филма "Заложница на любовта". Каквато и да е помощ е добре дошла - линк за теглене, английско заглавие...много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. Ако това ще ви помогне даваха го днес по Фокслайв. Предварително благодаря.
leyton_oth
Sep 8 2008, 00:23
торент мисля 4е няма никаде но виж има го в имдб-то (ако е този) :
цъкни тука
anasthasiq
Sep 8 2008, 07:36
Цитат(leyton_oth @ Sep 8 2008, 01:23)

торент мисля 4е няма никаде но виж има го в имдб-то (ако е този) :
цъкни тукада това е. мерси, ще продължавам да търся
traiana
Sep 8 2008, 10:51
Хора,от днеска сутринта търся едно филмче.Казва се I Downloaded a Ghost .. Моля ви,дайте линк за сваляне,че много ми се гледа.ще съм ви безкрайно благодарна
..
Mi6a_Kiss
Sep 16 2008, 17:11
Търся от много време един филм може ли да ми помогнете казва се "Дивите пилета" ако някой може да ми даде линк ще съм много благодарна
PeopleAlwaysLeave
Sep 25 2008, 21:07
Ей хора гледам че и други са писали че търсят един филм за който се сетих наскоро че съм гледала по бтв. Казва се Разбити сърца .. Незнам на английски как е. Не е Broken Hearts.. иначе е супер филм
Търся филма"Twin Peaks"?? Ако някой е гледал филма да ми каже как точно се казва,защото ми бяха казали,че има такъв филм и сюжета е бил нещо като преди "Twin Peaks" т.е. преди убийството на Лора Палмър??? И аз не съм много наясно,но ако има хора,които са го гледали да помагат,знам също,че е доста стар!!!
fenkanabrooke
Sep 26 2008, 05:45
Веси, ето го филма Twin Peaks @Zamunda.net До колкото прочетох и той е след смъртта на Лора Палмъл, от 1992 година е.
Цитат
Цитат(fenkanabrooke @ Sep 26 2008, 06:45)

Веси, ето го филма Twin Peaks @Zamunda.net До колкото прочетох и той е след смъртта на Лора Палмъл, от 1992 година е. 
Благодаря ти много Крис!!!

Точно това е разказва се за последната седмица педи да умре Лора

Миси
ladysunshine
Sep 28 2008, 07:56
Търся The Beautiful Ordinary (доколкото знам е известен още като Remember The Gaze). Преди време исках да го гледам заради Leighton Meester, но не успях да го намеря. Сега виждам, че са пуснали субтитри, но все още не откривам филма. Help?
imdb
търся Dzift (Дзифт) на Явор Гърдев,да го видя пък после по кината =)
ani4ka_89
Oct 5 2008, 17:01
Цитат(traiana @ Sep 8 2008, 11:51)

Хора,от днеска сутринта търся едно филмче.Казва се I Downloaded a Ghost .. Моля ви,дайте линк за сваляне,че много ми се гледа.ще съм ви безкрайно благодарна
.. Намерих го на няколко места, но уви без сийд...
Цитат(ladysunshine @ Sep 28 2008, 08:56)

Търся The Beautiful Ordinary (доколкото знам е известен още като Remember The Gaze). Преди време исках да го гледам заради Leighton Meester, но не успях да го намеря. Сега виждам, че са пуснали субтитри, но все още не откривам филма. Help?
imdb The.Beautiful.Ordinary{LIMITED]-maz@isohunt.com, но сийдът е скапан.
Цитат(K_f_R @ Oct 4 2008, 23:09)

търся Dzift (Дзифт) на Явор Гърдев,да го видя пък после по кината =)
И аз искам да го гледам, но по бг сайтовете го няма. Трябва да проверя дали не са го пуснали в киното.

Моля, не мога да изнамеря никъде филма "Отрязване на парашута" - Cutaway -
http://www.imdb.com/title/tt0211792/Благодаря предварително.
Спомням си, че като по малка бях гледала някакъв филм, в който се разказваше как едно семейство ще си имат бебе, но при раждането майката умира и бащата трябва да се грижи за бебето. От там на татък ми е мъгла. Някой ако знае как се казва или поне кой участва във филма.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.