Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
kati2211
тарся филмите "Everything that you want"(всичко,което желаеш) и "Духът"
never_giving_up
Търся един филм даваха го по бтв няколко пъти.разказва се за едно момче спортист,което мисля,че умира от левкимия-Люк и приятелката му Джули,с която беше още от гимназията заедно.Ако не се лъжа се казваше "разбити сърца",но ми трябва английското заглавие?! worthy.gif
E 500
Ще бъда много благодарен яко някой ми намери този филм Deadly Effects Wound Ballistics.Търса го от 1 година но никаде го няма unsure.gif
never_giving_up
Той е старичък от 1987 нз къде може да го има търси в някви други торенти може пък да намериш нещо.Нпиши в Google:torrents. wink.gif
dandio
Трябва ми филма Печалбата, от новото българско кино, ама никъде не мога да го намеря
E 500
Цитат(never_giving_up @ Apr 30 2008, 12:43) *
Той е старичък от 1987 нз къде може да го има търси в някви други торенти може пък да намериш нещо.Нпиши в Google:torrents. wink.gif

много ясно че сам търсил в google само ми дава информация за филма нищо друго
never_giving_up
не потърси в гоогле за др торенти освен известните ни до болка можеш да имаш късмет,но ако в замунда го няма(а сиг си търсил там повече от 1 път) дай заявка да го качат,но честно казано няма ли го там е загубена кауза. sad.gif
E 500
дадох заявка дано го намерат worthy.gif
never_giving_up
ДАНО!Ще стискам палци. worthy.gif
anngi
моля ако някой може да ми намери продалжението на "отнесени от вихара" да ми пише в skype malko_fytbolist4e мерси предварително worthy.gif worthy.gif worthy.gif
climmerman
Barbarosa (1982)

http://www.imdb.com/title/tt0083619/

Е този филм го търся вече 6 месеца, ако можете помогнете

благодаря предварително
klasa
Цитат(climmerman @ May 5 2008, 22:45) *
Barbarosa (1982)

благодаря предварително

Има го тук.
sleer
Привет на всички! smile.gif
Проявявате ли интерес към българската анимация? На мен много ми трябват някои анимации като например Дует, Маргаритка, Ябълка, Стрелци и ествествено Тримата глупаци. Някой гледал ли ги е и могат ли да се намерят в интернет? Много ще съм задължен.
DerEinzige
Търся филма "Пътешествие до центъра на земята" . Моля някой да ми даде линк , от който мога да го сваля.
Мерси предварително. smile.gif
stefan4eto
Цитат(danio @ May 13 2005, 20:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

Здравейте!
Търся един стар филм / може би от 1991,2,3 / година.
Проблемът е, че не помня нито заглавие, нито имена на артисти.
В него се разказваше за брокер, когото натопиха и вкараха по бързата / ама много бърза / процедура в затвора.
После започна да управлява сметките на някои пазачи, после затворниците събраха пари, купиха акции и забогатяха. Направиха си брокерска фирма в затвора,ремонтираха го, а когато дойдеше проверка стените му се завъртаха и пак си приличаше на столова в затвор. Беше много смешен и интересен, а главния герой изглеждаше миловиден добряк с очила. Накрая разбира се си отмъсти и тези, които го натопиха, влязоха на топло по доста драматичен начин.
Изобщо мноооого хубав филм!
Ако някой се сеща или знае нещо за този филм нека пише тук!
МОЛЯ!!!
Благодаря на всички предварително!!!!!!
Потър
Търся Flesh and Bone
climmerman
Цитат(klasa @ May 8 2008, 19:03) *
Цитат(climmerman @ May 5 2008, 22:45) *
Barbarosa (1982)

благодаря предварително

Има го тук.

що не се тестваш да го свалиш ти от там и да видиш какво е...? мислиш, че само спамя където ми падне без да съм пробвал да потърся най-елементарните начини за намиране... ако някой ще помага за търсенето ако може само без недомислени изказвания - мерси за съдействието

ПП ако исках да си плащам за филма просто щях да го купя, а не да ви запълвам времето с глупостите ми...
justify
Цитат(E 500 @ Apr 30 2008, 12:05) *
Ще бъда много благодарен яко някой ми намери този филм Deadly Effects Wound Ballistics.Търса го от 1 година но никаде го няма unsure.gif

Deadly Effects Wound Ballistics search results (106 torrents)
http://www.torrentreactor.net/
остава да си го изтеглиш
fenkanabrooke
Някай знае ли от къде мога да си изтегля филма Definitely Maybe
Gossip Girl
Definately, Maybe@mininova.org
zdravko_87
Цитат(never_giving_up @ Apr 28 2008, 13:15) *
Търся един филм даваха го по бтв няколко пъти.разказва се за едно момче спортист,което мисля,че умира от левкимия-Люк и приятелката му Джули,с която беше още от гимназията заедно.Ако не се лъжа се казваше "разбити сърца",но ми трябва английското заглавие?! worthy.gif

И аз се опитвам да го намеря но не го откривам никъде много бих искал да го гледам,но никой неможе да ми помогне ;(
Marissa Cooper
Цитат(zdravko_87 @ May 30 2008, 00:57) *
Цитат(never_giving_up @ Apr 28 2008, 13:15) *

И аз се опитвам да го намеря но не го откривам никъде много бих искал да го гледам,но никой неможе да ми помогне ;(

Не беше ли сестра му тази,която се грижеше повече за него.
Май беше "Братска любов(братски сърца)-историята на Дан"...Нещо такова.
Co0l FoR YoU
Търся един филм даваха го по бтв но беше доста отдавна мисля ,както и да е филма се разказваше за момиче което (не съм сигурна защо мисля ,че за да се разтревожи баща й за нея) се опита да си изимитира отвличането и се пъхна в багажника на една кола и така тя се надяваше ,че ще стои там докато я намерят обаче един открадна колата

сори за малкото описание обаче само това се сещам rolleyes.gif blush.gif пак си спомням ,че ми беше много интересен и сега се сетих за него и искам да го глегам пак rolleyes.gif

Мерси предварително worthy.gif worthy.gif
bobbiestar
Цитат(slavanch @ Mar 23 2008, 22:05) *
Цитат(Потър @ Mar 22 2008, 23:20) *
Цитат(Gossip Girl @ Mar 22 2008, 18:27) *
Цитат(Потър @ Mar 22 2008, 17:53) *
Търся си някакъв филм приказка smile.gif Нали знаете принцове и принцеси, замъци, мъгьосници и т.н. Ако знаете такива филми давайте ги насам. biggrin2.gif
Stardust, Eragon, Enchanted, Snow white(на Холмарк).

Благодаря, но всичките от горепосочените съм ги гледал 18.gif
Нещо друго? rolleyes.gif

моля да ми помогнете- трябва ми името на едно немско детско филмче от преди 10-14 години. Става дума за игрално филмче с един анимационен герой-едно рисувано момче, което живее в една работилница. Надявам се някой да може да си спомни името му !

мисля че става въпрос за " Пумукъл " - едно рисувано момче с голяма червена коса ,ако е същото което си мисля ,живее в работилницата на един старец , "Pumuckl" мисля че му беше латинското заглавие
mR.DiSCo
Търся Species (1995) , със сийд , защото не иска да ми се тегли!ПЛС МНОГО ГО ИСКАМ!
Niksana
Търся филма от тази картинка

и също филм който беше от рода "Опасна наука" или нещо такова
sonyx
Брато, филма който търсиш се казва Mysterious Island
инфо: http://www.imdb.com/title/tt0448965/

пробвай в замунда, може да го има
dizzy_lv
търся едно сериалче (маиче беше френско) някога го даваха по БНТ. Ставаше на вапрос за две момчета,който намериха едно космическо корабче и летяха с него .Не съм сигорен за името ма маиче беше Акуила или нещо подобно...
fen4eto_we
Търся филма Camp daze от 2005 година , мерси предварително !
a walk to remember
Цитат(never_giving_up @ Apr 28 2008, 14:15) *

и аз искам да знам как е името на английски на този филм(разбити сърца)
rokobaro
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Моля,моля..от къде да сваля 4-ти сезон на Отчаяни съпруги [size="6"][/size]и съответно субтитрите към него?? Благодаря предварително worthy.gif blush.gif
Fixer
Целият 4-ти сезон, може да бъде свален от тук:
http://zamunda.net/details.php?id=128699

А за субтитри провери в:
http://subs.sab.bz и http://subs.unacs.bg.
dark_templar13
"[font="Comic Sans MS"][/font][size="3"][/size]
Здравейте! Регистрирах се преди няколко минути и съм много развълнувана, че намерих този форум и особено тази тема. Проблемът е там, че преди няколко години гледах по телевизията един филм, т.е. само началото на въпросния филм, кабелът прекъсна и аз не успях да видя края. Вече страшно много време го търся, прегледала съм сигурно над 2000 научно фантастични филми, но не съм го открила. Не знам как се казва, нито кои са актьорите, въобще- никаква информация, освен яркия спомен за началото му, който ми е останал. Моля ако някой го е гледал и си го спомня или ако му говори нещо да ме насочи нанякъде... Предварително благодаря!
Започва как в някава пустиня или не точно пустиня ами африканска земя изведнъж от нищото се появява някакъв обект, който е като обърнат конус (с върха надолу) и на практика не докосва земята, стои във въздуха.много е голямо и е изградено от непознат черен метал. И дават как някакво момченце от местните умира, но въпросното нещо го съживява и пристигат разни учени да го изследват. Изпращат някакви от САЩ и Русия и те се сбиват за това кой да го изучава първи и хората, които умират в битката също се съживяват от това нещо. Войниците на САЩ обаче печелят битката и те тръгват да търсят начин да влязат в това нещо. И един учен (главния герой) открива 9 малки дупчици на повърхността и разбира, че това са деветте планети от Слънчевата система и че за да отвори вратата, която ще го отведе вътре в това нещо, трябва да подреди дупките по начинът, по който планетите са разположени в момента. Той го прави и вратата се отваря. Няколко отряда влизат вътре и започват да се чуват разни странни звуци и нещо започва да ги избива...
И тогава каналът прекъсна... unsure.gif " - става дума за филма Stargate smile.gif
rokobaro
Fixer,благодаря ти..ще се потърся там..ноо рових до вчера из замунда и не открих 4-ти сезон..ще проверя после и пак ще пиша wink.gif
Fixer
Цитат(rokobaro @ Jul 10 2008, 13:50) *
Fixer,благодаря ти..ще се потърся там..ноо рових до вчера из замунда и не открих 4-ти сезон..ще проверя после и пак ще пиша wink.gif

Лошото е в тракерите, че вписват имената на някои филми и сериали на: български, английски или и на двете.

Специално за този сериал на български излизат 20/21 бройки, докато при латиница са 3 страници по толкова. Важно е да опиташ всеки начин.
rokobaro
Цитат(Fixer @ Jul 10 2008, 13:54) *
Цитат(rokobaro @ Jul 10 2008, 13:50) *

Лошото е в тракерите, че вписват имената на някои филми и сериали на: български, английски или и на двете.

Специално за този сериал на български излизат 20/21 бройки, докато при латиница са 3 страници по толкова. Важно е да опиташ всеки начин.

Fixer,намерих 4-ти сезон и много благодаря biggrin2.gif ,но имам едно проблемче,което ме дразни ужасно.Свалям субтитрите,но ми отваря йероглифи постоянно..и не мога да ги оправя (не че знам как де)..ако може да ми помогнеш.Или пък като ги сваля ми отваря с уинампа mad.gif и в крайна сметка нищо..нямам субтитри mad.gif
sladuranka
Здравейте, търся филмите The Singing Dedective и Soapdish но само да не са от Замунда, че от там не искат да ми се теглят dry.gif .
f0rgy
QUOTE(Fixer @ Jul 11 2008, 23:18) *

ftw biggrin.gif

QUOTE(sladuranka @ Jul 11 2008, 22:31) *
Здравейте, търся филмите The Singing Dedective и Soapdish но само да не са от Замунда, че от там не искат да ми се теглят dry.gif .

потърси тук или тук
sladuranka
И там ги няма ама мерси все пак worthy.gif .
stefan4eto
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

Някой може ли да намери из нета филма

Buy & Cell (1989)

Много е стар обаче е много хубав
Участва Робърт Карадайн

Благодаря предварително!
Absinthe
Хора търся филма Teaching Mrs. Tingle убих се да го търся..ако някой ми го намери ще съм много благодарна
stefan4eto
Цитат(Absinthe @ Jul 13 2008, 19:20) *
Хора търся филма Teaching Mrs. Tingle убих се да го търся..ако някой ми го намери ще съм много благодарна

Killing Mrs Tingle

Ако търсиш това има го в mininova.org
Gossip Girl
Цитат(Absinthe @ Jul 13 2008, 19:20) *
Заповядай.
Teaching Mrs. Tingle(1999)@thepiratebay.org
sulu
Не знам дали някой може да ми помогне ма айде да опитам.Та значи днес от 4 часа се ровя да го намеря този филм, но нишо не намирам.
Значи не му знам името, спомням си точно две сцени от него.Много съм склеротична знам, ма какво да се прави.Та във филма се разказваше за накакъв уж психично болен, но всъщност той бъдещето/миналото ли виждаше не знам и аз.
Спомням си две сцени: едната е в метрото и този въпросният главен герой си изгаси цигарата в ръката и някакъв от хората около него му каза, че трябва да ходи в псисихиатрия.Втората сцена май беше финалната и се развиваше на някакъв мост и стана някаква катастрофа и нашия умря ли и аз не знам.
Ако някой евентуално се сети за какво става дума, защото аз не стига че не се сещам името, ма и две сцени на кръст знам, би било много мило ако постне заглавието. biggrin.gif
Absinthe
Мерси..ама има троянски кон wacko.gif
rokobaro
Хора,искам да питам има ли 4-ти сезон на "Бягство от затвора" и 3-ти сезон на "4400"??Ако някой знае моля да каже и съответно ако да-от къде може да се изтеглят? Благодаря!
kitty_kat
Цитат(sulu @ Jul 14 2008, 15:34) *
Не знам дали някой може да ми помогне ма айде да опитам.Та значи днес от 4 часа се ровя да го намеря този филм, но нишо не намирам.
Значи не му знам името, спомням си точно две сцени от него.Много съм склеротична знам, ма какво да се прави.Та във филма се разказваше за накакъв уж психично болен, но всъщност той бъдещето/миналото ли виждаше не знам и аз.
Спомням си две сцени: едната е в метрото и този въпросният главен герой си изгаси цигарата в ръката и някакъв от хората около него му каза, че трябва да ходи в псисихиатрия.Втората сцена май беше финалната и се развиваше на някакъв мост и стана някаква катастрофа и нашия умря ли и аз не знам.
Ако някой евентуално се сети за какво става дума, защото аз не стига че не се сещам името, ма и две сцени на кръст знам, би било много мило ако постне заглавието. biggrin.gif

Да не става въпрос за Stay ?
sulu
Цитат(nick_here @ Jul 15 2008, 17:45) *
Цитат(sulu @ Jul 14 2008, 15:34) *

Да не става въпрос за Stay ?

А точно той е.Много, много, ама много ти благодаря!!! biggrin2.gif
stefan4eto

The Shrimp on the Barbie (1990)

Търся този филм. Някой може ли да помогне?

моля!!!!!!!!!!!!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.