Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Fixer
Мисля, че търсиш ето това: цък
ThePinkDuck
Цитат(alis @ Mar 11 2008, 20:24) *
Благодаря! А случайно някой да има представа откъде мога да си сваля Final Fantasy/VII Advent Children-по-специално/ да не ставам много нахална и да искав всичките части? blush.gif

Ти и да искаш другите части няма кой да ти ги даде, защото такива няма. Филмът доразвива истрията от поредицата игри.
alis
Цитат(Fixer @ Mar 13 2008, 20:39) *
Мисля, че търсиш ето това: цък

Това е играта,ако не се лъжа...

Цитат(ThePinkDuck @ Mar 13 2008, 22:38) *
Цитат(alis @ Mar 11 2008, 20:24) *
Благодаря! А случайно някой да има представа откъде мога да си сваля Final Fantasy/VII Advent Children-по-специално/ да не ставам много нахална и да искав всичките части? blush.gif

Ти и да искаш другите части няма кой да ти ги даде, защото такива няма. Филмът доразвива истрията от поредицата игри.

Има и 10 и 7 на филм
ThePinkDuck
Final Fantasy The spirits within е първият филм, но той е отделно от историята в игрите и може да се гледа самостоятелно. Advent children можеш да гледаш и разбереш напълно само ако си запозната с митологията в поредицата.
alis
offtopic:
Имам някакво понятие,но не съм обстойно заподната с митологията.Няма ли откъде да изкопам резюме?
ViruZzZ
Цитат(alis @ Mar 15 2008, 01:39) *
offtopic:
Имам някакво понятие,но не съм обстойно заподната с митологията.Няма ли откъде да изкопам резюме?

това ~> http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=24130 :?
alis
Цитат(ViruZzZ @ Mar 15 2008, 02:48) *
Цитат(alis @ Mar 15 2008, 01:39) *
offtopic:

това ~> http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=24130 :?

Благодаря...
[dEs]
Търся един български филм. Казва се, Дело 205/1913 г, някой знае ли от къде мога да го изтегля?
fNatic.
Аз искам да попитам има ли филми по следните игри:
Диабло
Брууд Уар / Стар Крафт
ymnika
Търся Jin. gwu(Барабанистът).Eто и малко инфо
Bebo_1905
Търся филма Million Dollar Baby във divx...благодаря предварително!
The_Man_Of_Steel
Цитат(fNatic. @ Mar 18 2008, 20:07) *
Диабло
Брууд Уар / Стар Крафт

ахахаха, разбира се че няма ... поразруви се и виж...тея игри са смалко алдиториа blush.gif wacko.gif
ThePinkDuck
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 21 2008, 17:30) *
Цитат(fNatic. @ Mar 18 2008, 20:07) *
Диабло
Брууд Уар / Стар Крафт

ахахаха, разбира се че няма ... поразруви се и виж...тея игри са смалко алдиториа blush.gif wacko.gif

Ти па как смело се изказа. Филми базирани на една от най-популярните стратегии Стар Крафт има естествено:

Starship Troopers @ замунда
Starship Troopers 2 @ замунда

Повтарям, че са базирани на Стар Крафт и гадинките там. 3те вида раси и всички налични ресурси от играта присъстват във филмите.
The_Man_Of_Steel
е някви troopers ама тва не знам то4но от играта ли е
ThePinkDuck
Както вече обясних, филма е базиран на играта. Във филма Теранската раса се изправя срещу тази на Зарговете, ако така ще ти стане по-ясно. Всички същества от отделните раси и технологиите присъстват във филмите!
Потър
Търся си някакъв филм приказка smile.gif Нали знаете принцове и принцеси, замъци, мъгьосници и т.н. Ако знаете такива филми давайте ги насам. biggrin2.gif
Gossip Girl
Цитат(Потър @ Mar 22 2008, 17:53) *
Търся си някакъв филм приказка smile.gif Нали знаете принцове и принцеси, замъци, мъгьосници и т.н. Ако знаете такива филми давайте ги насам. biggrin2.gif
Stardust, Eragon, Enchanted, Snow white(на Холмарк).
Потър
Цитат(Gossip Girl @ Mar 22 2008, 18:27) *

Благодаря, но всичките от горепосочените съм ги гледал 18.gif
Нещо друго? rolleyes.gif
slavanch
Цитат(Потър @ Mar 22 2008, 23:20) *
Цитат(Gossip Girl @ Mar 22 2008, 18:27) *

Благодаря, но всичките от горепосочените съм ги гледал 18.gif
Нещо друго? rolleyes.gif

моля да ми помогнете- трябва ми името на едно немско детско филмче от преди 10-14 години. Става дума за игрално филмче с един анимационен герой-едно рисувано момче, което живее в една работилница. Надявам се някой да може да си спомни името му !
Zanwyn
[font="Comic Sans MS"][/font][size="3"][/size]
Здравейте! Регистрирах се преди няколко минути и съм много развълнувана, че намерих този форум и особено тази тема. Проблемът е там, че преди няколко години гледах по телевизията един филм, т.е. само началото на въпросния филм, кабелът прекъсна и аз не успях да видя края. Вече страшно много време го търся, прегледала съм сигурно над 2000 научно фантастични филми, но не съм го открила. Не знам как се казва, нито кои са актьорите, въобще- никаква информация, освен яркия спомен за началото му, който ми е останал. Моля ако някой го е гледал и си го спомня или ако му говори нещо да ме насочи нанякъде... Предварително благодаря!
Започва как в някава пустиня или не точно пустиня ами африканска земя изведнъж от нищото се появява някакъв обект, който е като обърнат конус (с върха надолу) и на практика не докосва земята, стои във въздуха.много е голямо и е изградено от непознат черен метал. И дават как някакво момченце от местните умира, но въпросното нещо го съживява и пристигат разни учени да го изследват. Изпращат някакви от САЩ и Русия и те се сбиват за това кой да го изучава първи и хората, които умират в битката също се съживяват от това нещо. Войниците на САЩ обаче печелят битката и те тръгват да търсят начин да влязат в това нещо. И един учен (главния герой) открива 9 малки дупчици на повърхността и разбира, че това са деветте планети от Слънчевата система и че за да отвори вратата, която ще го отведе вътре в това нещо, трябва да подреди дупките по начинът, по който планетите са разположени в момента. Той го прави и вратата се отваря. Няколко отряда влизат вътре и започват да се чуват разни странни звуци и нещо започва да ги избива...
И тогава каналът прекъсна... unsure.gif
Zanwyn
unsure.gif huh.gif
borislav23
Търся един стар филм комедия е ?
Мисля, 4е е в две части и българското име беше Комиците.На парвата част излизат от кино зала а на вторрата от биоборд и започват да си тарсят работа!! Някой ако ми каже каде мога да намеря тези филми и как се казват ще му бада много благодарен
betoveni
Търся филма "Уолтър и Хенри",преди време го даваха по hallmark.Благодаря предварително.
d_bueva
Търся един стар филм мисля че се казваше "Ще ослепее ли ако го направи".Нещо от сорта на Бени хил,но скечовете са с еротична тематика.Помогнете!!
fNatic.
Здрасти smile.gif

Търся филми като "Аrmageddon" и имаше един филм ам... не сам сигурен в името (беше нещо на Марс) ,как пращат един екип и едни роботи ги гонят на Марс и те откриват ,че на Марс има живот. Беше нещо "На Марс" или "Мисия до Марс" не съм сигурен.. Та търся такива филми за галактиката в които адреналина винаги е на макс. (смайл) Мерси предварително!
Fixer
Благодаря!

Ами сега търся, но предполагам, че този може да ти хареса:
http://zamunda.net/details.php?id=60896

fNatic.
Цитат(Fixer @ Mar 29 2008, 22:41) *
Благодаря!

Ами сега търся, но предполагам, че този може да ти хареса:
http://zamunda.net/details.php?id=60896

мерси за този ,а знаеш ли кой е филма по моето описание ?
club135
Това е филмът, който търсиш. Бих ти препоръчал също тази класика, която според мен никога няма да умре.

П.П. Не знам какво толкова съм те наплашил... аз доста рядко правя проблеми за теми, които се повтарят. Доста повече ме дназнят безсмислените такива, които се роят на поразия, при положение, че не щат да ми пуснат темата за Лукас и Линци...
naley23scott
Търся "Анн от Грийн гейбълс" или "Анн от Зелените покриви"... sad.gif
[dEs]
Търся филма Пурпурните реки. Мисля, че се пише нещо от сорта на Les Rivieres pourpres
ViruZzZ
Цитат(desitoo_91 @ Mar 30 2008, 22:44) *
Търся филма Пурпурните реки. Мисля, че се пише нещо от сорта на Les Rivieres pourpres
:?
ThePinkDuck

Crimson Rivers 1 / Riviиres pourpres и Crimson Rivers 2 / Riviиres pourpres @ замунда
borislav23
Тарся филм Българското у име е Комиците! Стар филм е и е много яка комедия!!!
fNatic.

The Crimson Rivers / Пурпурните Реки (2000)
niq120032000

Здравейте търся филма The deep below.Надявам се някой да ми помогне.Благодаря
oThVIP
Моляви кажете от каде да намеря да сфаля българския филм "Горе на Черешата" моляви кажете confused.gif??
K1llerAngel
амм незнам дали тук е мястото но търса Brainiac и MythBusters дават ги по Discovery Channel потарсих в нета няма с доволен сийд и субтитри ако някой знае каде има моля пишете ми...
sedat
хора каде мога да намеря филма То
Plamie
Заповядай!
[dEs]
Търся филма Ten Inch Hero не съм много сигурна дали е излязъл.
ПрИнЦеСкАтА
Някой може ли да ми каже от къде мога да си тегля Gossip Girl?а относно филма Ten Inch Hero не го намирам никъде може би все още не е излязъл,ако го намеря ще ти кажа wink.gif
[dEs]
Gossip Girl - Season 1
Devil^Rose^^
търся Rent (2005)
ПрИнЦеСкАтА
мерси wink.gif
mellissa
не помня дали беше сериал или филм-преди може би 15-ина години даваха по БНТ или по ефир 2 един филм и всичко,което си спомням е "картонения куфар" и това че музиката беше уникална.Не знам дали някой ще се сети,но ако помогнете поне с истинското заглавие на филма ще е повече от достатъчно.Благодаря предварително
ani4ka_89
Цитат(Devil^Rose^^ @ Apr 20 2008, 21:31) *
търся Rent (2005)

За това ли става въпрос?
Devil^Rose^^
Това качество ми прави проблеми и не мога да го гледам.
mellissa
Търся една детска приказка-обясниха ми я така:Омагьосан принц-мечок,имало принцеса ,която била влюбена в него,обаче като разбрала,че е омагьосан тръгнала да търси вещицата.Дали и някакви обувки, с които можела да изкачва планината.Като се качила при вещицата имало нещо като лаборатория и там натискала някакви плочки и те ставали в различни цветове.На някой да му говори нещо?
$windle
Не мога да се сетя името на един филм със състезателен кон и едни 2 мухи (мухите не са главни герои но бяха много смешни)... Май игрален филм си беше, комедия, тип семеен филм, ако се сетя още нещо ще допълня...
fenkanabrooke
Някой може ли да ми даде линкче за филма Definitely,maybe
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.