Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
antonsabev
ЗДРАВЕЙТЕ!

ТЪРСЯ ФИЛМА "ЗАРЕВО НАД ДРАВА" С РЕЖИСЬОР ЗАКО ХЕСКИЯ.
tsvetan93
Търся Nightmare on Elm Street - Platinum Boxset
Поне доколкото разбрах съдържа 8 ДВД диска:
1. Nightmare on Elm Street
2. Nightmare on Elm Street 2 - Freddy's Revenge
3. Nightmare on Elm Street 3 - Dream Warrors
4. Nightmare on Elm Street 4 - The Dream Master
5. Nightmare on Elm Street 5 - The Dream Child
6. Freddy's Dead - The Final Nightmare
7. Wes Craven's New Nighmare
8. BONUS DVD - The Nightmare Series Encyclopedia

Ето това е трейлъра. http://zazz.bg/play:6b29fca7

10х предварително.
antonsabev
ЗДРАВЕЙТЕ,

ТЪРСЯ ФИЛМА "ЗАРЕВО НАД ДРАВА". РЕЖИСЬОР ЗАКО ХЕСКИЯ.

Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

ani4ka_89
Цитат(tsvetan93 @ Jan 27 2008, 14:10) *
Търся Nightmare on Elm Street - Platinum Boxset
...

Ето какво намерих
Ето това е списъкът на файловете.
Цитат
Contents of download:

* The Nightmare On Elm Street Collection
o A Nightmare On Elm Street 2 Freddy's Revenge.avi (1.04 gigabyte)
o A Nightmare On Elm Street 3 Dream Warriors.avi (1.18 gigabyte)
o A Nightmare On Elm Street 4 The Dream Master.avi (1.14 gigabyte)
o A Nightmare On Elm Street 5 The Dream Child.avi (1.12 gigabyte)
o A Nightmare On Elm Street 6 Freddy's Dead.avi (1.13 gigabyte)
o A Nightmare On Elm Street 7 Wes Cravens New Nightmare.avi (1.37 gigabyte)
o A Nightmare On Elm Street.avi (1.11 gigabyte)
o The Nightmare On Elm Street Collection.nfo (5.94 kilobyte)
o Torrent_downloaded_from_Demonoid.com.txt (47 bytes)
c0mp
Привет, ще съм благодарен, ако ми намерите филма "Вълнена шапка" / The wool cap !

Благодаря предварително !
ani4ka_89
Цитат(c0mp @ Jan 30 2008, 23:58) *
Привет, ще съм благодарен, ако ми намерите филма "Вълнена шапка" / The wool cap !

Благодаря предварително !

Пробвай от тук
bo7evka
Аз търся английското име на филма който преди много време даваха по канал едно - "Модел за подражание" спомням си, че беше комедия и се смях доста и ставше въпрос за две близначки или нещо от сорта. Е ще съм много благодарна ако някой ми каже как е името на английски. smile.gif
stoyan.gechkov
Търся филма Кобра 11 на английски е Alarm fuer Cobra 11.До 30.01.08г. го даваха по диема+.Ако го намерите ми дайте линк към него.Благодаря!
bo7evka
Цитат(stoyan.gechkov @ Jan 31 2008, 19:51) *
Търся филма Кобра 11 на английски е Alarm fuer Cobra 11.До 30.01.08г. го даваха по диема+.Ако го намерите ми дайте линк към него.Благодаря!

http://www.torrentz.com/search?q=Alarm+fuer+Cobra+11

Аз продължавам да търся английското име на филма който преди много време даваха по канал едно -"Модел за подражание" спомням си, че беше комедия и се смях доста и ставше въпрос за две близначки или нещо от сорта. Е ще съм много благодарна ако някой ми каже как е името на английски.
datagamer
аз търся по старата версия на Italian job (тази английската) със субтитри
преди я имаше в локалния сайт преди да го спрат но вече от доста време не мога да го намеря
slash999
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 21 2008, 08:22) *
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Jan 14 2008, 00:28) *
Така на мен не ми трябва точно филм а един сериал казва се The crow ако някой може да ми метне един линк от къде да го сваля ще съм му благодарен
П.с не ми трябват филмите

За този с Марк Дакаскос ли говориш? На мене много ми се иска да го изтегля от някъде!

има го в zamunda.net 4.gif 4.gif 4.gif а субтитри има в subs.unacs.bg
ThePinkDuck
Цитат(slash999 @ Feb 5 2008, 12:21) *
Цитат(ThePinkDuck @ Jan 21 2008, 08:22) *
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Jan 14 2008, 00:28) *
Така на мен не ми трябва точно филм а един сериал казва се The crow ако някой може да ми метне един линк от къде да го сваля ще съм му благодарен
П.с не ми трябват филмите

За този с Марк Дакаскос ли говориш? На мене много ми се иска да го изтегля от някъде!

има го в zamunda.net 4.gif 4.gif 4.gif а субтитри има в subs.unacs.bg

То хубаво го имало само дето аз не го откривам. blink.gif
ludoto_mimi
The Crow: Stairway to Heaven
Преди го имаше и в дата даже. Сега не знам.
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 5 2008, 20:06) *
The Crow: Stairway to Heaven
Преди го имаше и в дата даже. Сега не знам.

Малко акъл, ама на време! bigarmhug.gif Май очила ше трябва да си купувам!

mimi: Брао бе. Никво уважение...

Pinky: Ми аз... такова... ти поне го имаш.
sugarzucker
biggrin.gif Здравейте! Търся откъде да си сваля "Любов по трудния начин" - Love the hard way , даваха го скоро по TV7.
Благодаря предварително!
Mai4et0
Ginger Snaps (има 3 части) Някой може ли да ми намери торент (със сиид), че много искам да гледам този филм.
Gossip Girl
Ginger Snaps(2000)@mininova.org
Ginger Snaps: Unleashed(2004)@mininova.org
Ginger Snaps: The Beginning(2004)@mininova.org

Имат приличен сийд. Пък и изглеждат добре, ще взема и аз да си ги дръпна.
rali4kata
Търся Hatley High!
dida210679
НЯКОИ МОГЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ОТ КАДЕ ДА СИ ДРАПНА БГ . ФИЛМА ''ШИВАЧКИ'' МНОГО ИСКАМ ДА ГО ГЛЕДАМ МНОГО ЯК МИ СЕ ВИЖДА МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Mai4et0
Цитат(Mai4et0 @ Feb 9 2008, 18:04) *
Ginger Snaps (има 3 части) Някой може ли да ми намери торент (със сиид), че много искам да гледам този филм.

Бахти тъпия филм ! Не си губете времето да го гледате !
The Black Dragon
Търся 3 филма:

01.
Начи търся една доооста стара комедййка. Даваха я преди 10-15 години. Още имахме канал А&К, който го помни... Та филма ставаше въпрос за двама агенти под прикритие дето са правеха на жени за да заловят лошите дето преследваха. Имаше няква хава с наркотици там нещо... Не си спомням целия сюжет на филма а отделни части само. Който са сети за филма или поне някой актьор дето е участвал да каже smile.gif

02.
Другия филм който търса също е стар. На него му рабрах името, ама не мога да го намера sad.gif Казва се A Mother's Revenge (другото му заглавие е Desperate Justice

Ето инфо за него

03.
Третия филм дето търся също не знам как се казва. И той е стар. Ставаше въпрос за едно американско семейство, което го нападат терористи в къщата им за да вземат някакъв компютърен чип и малкото момче спасява родителите и сестра си. Почва да изчиства терористите наред... Устройваше им разни капани. Единия терорист го уби там с няква белина, втория го изгори до басейна. Беше си заредил в някъв пластмасов пистолет бензин и оня като запали цигара и гръмна, някви такива неща беха... Мисля, че на тоя филм имаше и втора част. Пак с някъв диск с прогрограми ставаше въпрос

!!!
Ако се сетите поне за имена на актьори от първия и третия филм, пак ше съм доволен. Ше търса из филмографиите им.
Bellatrix
Здравейте smile.gif
И аз изпаднах в състоянието да търся филм, който никъде да не мога да открия. Става въпрос за ето този : Jerusalemski sindrom (2004) . Ако някой може, нека даде едно рамо, хич няма да му се сърдя biggrin2.gif . Проверих наистина навсякъде, където се сетих - в дц ++, по различни торент сайтове и т.н. и нищо, само в e-mule-то не съм проверила още, но се надявам да не се стигне до там smile.gif .
Благодаря предварително на отзовалите се smile.gif
MuMuTy
Цитат(stoyan.gechkov @ Jan 31 2008, 20:51) *

Филма е немски и го има само с оригинален немски и с френски дублаж.Виж в еМуле.Аз от там съм сваляла и го имам на торент всичките епизоди и всички сезони,но не съм сваляла и ме съмнява да има сийд.Alarm fur Cobra 11 или Alerte Cobra на френски.От Диема обещаха да пуснат новите епизоди и остава да чакаме rolleyes.gif
krriiissss
Търся 1 филм.
Значи казва се смъртоносна плячка или Deadly prey.Е чакам rolleyes.gif
ani4ka_89
Ето какво намерих
http://thepiratebay.org/tor/3661886/Deadly_Prey-French
но сийдът е скапан
alex4e
Здравейте и от мен smile.gif
Търся 1 анимационно филмче " смехораните" - "munchhinchis "мисля се пишеше worthy.gif worthy.gif worthy.gif
MuMuTy
Цитат(stoyan.gechkov @ Feb 13 2008, 22:35) *
Цитат(MuMuTy @ Feb 12 2008, 21:57) *
Цитат(stoyan.gechkov @ Feb 12 2008, 20:05) *
Цитат(MuMuTy @ Feb 11 2008, 16:16) *
Цитат(stoyan.gechkov @ Jan 31 2008, 20:51) *

Филма е немски и го има само с оригинален немски и с френски дублаж.Виж в еМуле.Аз от там съм сваляла и го имам на торент всичките епизоди и всички сезони,но не съм сваляла и ме съмнява да има сийд.Alarm fur Cobra 11 или Alerte Cobra на френски.От Диема обещаха да пуснат новите епизоди и остава да чакаме rolleyes.gif

Каквое еМуле и как се сваля от него?

eMule е програма за споделяне на файлове.Има си сайт и в гугъл има доста инфо.Много е удобна,но свалянето става доста бавно. rolleyes.gif

Има ли значение под кое име да търся филма?

Пиши френското или немското наименование на филма.Така ще намериш доста резултати.
ventzo
Търся филма Cool as Ice.
По БГ тракерите го няма никъде...

P.S.НАМЕРЕН
K1llerAngel
Търся Garfield 2 с Бг Аудио...трябва ми да е 1 CD щото искам да го гледам на ДВД,а като го свалих с 2 CD не иска да ми тръгне благодаря
f0rgy
Търся сезони на "Страх" (Fear Factor) даваха го по нова преди...
yo6ka
Хей , здравейте!
Търся сериала ,,Amor Real ,, (Истинска любов) , който се излъчва по Евроком. Ако някой знае нещо да пише!
Благодаря предварително на всички ! rolleyes.gif worthy.gif
justify
търся филма The Rose (1979) с Бет Мидлър
http://www.imdb.com/title/tt0079826/
ако някой знае някакъв линк да помага, че тук бабата ме пита дали мога да и го намеря тази вечер и да и го запиша на диск (на гости ми е), че утре си тръгва
Bellatrix
Намерих го тук , ама си е големичък и точно в момента пише, че има 4 сийдъра. Успех smile.gif
justify
Цитат(Bellatrix @ Feb 24 2008, 20:22) *
Намерих го тук , ама си е големичък и точно в момента пише, че има 4 сийдъра. Успех smile.gif

благодаря ти. (този го свалям от 12 часа вече и е свален 47%)
намерих и един без сийд
днес ше отида до някоя видеотека да проверя
dennityy
Цитат(f0rgy @ Feb 23 2008, 01:46) *
Търся сезони на "Страх" (Fear Factor) даваха го по нова преди...

и азз..и аз... blush.gif
justify
Цитат(K1llerAngel @ Feb 20 2008, 21:46) *
Търся Garfield 2 с Бг Аудио...трябва ми да е 1 CD щото искам да го гледам на ДВД,а като го свалих с 2 CD не иска да ми тръгне благодаря

намери ли го ? ако искаш линкове - Ето :
http://zamunda.net/browse.php?search=garfi...&incldead=1
и защо казваш, че като е на 2 диска не искало да тръгне на ДВД-то ти ...
като запишеш и двете части на едно ДВД пак не тръгва, така ли ?
ако е така, кажи да го кача като един файл
2thum[1].gif
Plamie
Ами аз току що се регистрирах тука и ако не е много нахално може ли да ви попитам за един филм които май никой го няма. Значи той е много стар сигурно от 30 години...та казва се How to steal a million и ако някой го има моля ви да ми кажете....То всъщност филма не е за мене а за баща ми и понеже той го иска от цяла вечност реших да му го намеря....надявам се да имате информация....
dennityy
това??? blush.gif http://www.mininova.org/tor/623709
Plamie
Оле наистина мнооого ти благодаря....само дето в момента няма сийдъри...страшно много ти мерси!
setbg
Аз тарсия Железния човек на БГ аудио и Града на героите пак на БГ аудио.
ПЛС помагаите че немога да ги намерия mad.gif .
hidden_sk
хора търся филм с Sharon Stone и Christian Slater ако някой знае общ филм между тях да казва от към 199* година е и има секс доста в него помагайте
justify
Цитат(Plamie @ Feb 29 2008, 17:02) *
Оле наистина мнооого ти благодаря....само дето в момента няма сийдъри...страшно много ти мерси!

http://btjunkie.org/torrent/How-to-Steal-a...3bf69cc84d0eaa5
Seeders 40

http://btjunkie.org/torrent/How-to-Steal-a...fcd2cc1d39718e4
Seeders 11

http://btjunkie.org/torrent/How-to-Steal-a...3e4f5de9cd29151
Seeders 1

Цитат(setbg @ Mar 2 2008, 09:35) *

според мен е добре да кажеш кои номера са от каталога http://www.imdb.com/

Цитат(setbg @ Mar 2 2008, 09:35) *

според мен е добре да кажеш кои номера са от каталога http://www.imdb.com/

Миналата година някой беше изкарал списък на предстоящи филми. Ако някой има актуален списък или линк, моля да го сподели ...
lemmy
Вчера във влака се запознах с един пич който разказа за един филм, но аз забравих заглавието му, ако може да ми помогнете..
Така във филма се разказва за едно момче което иска да пътува, да обиколи света. Родителите му му дават много пари, за да учи в чужбина, но той ги дава на сестра си и вместо това почва своето пътешествие. Много искал да изкачи някакъв връх в Аляска и отива там. Нямал никакви пари и умирал от глад. Натровя се с отровни картофи които намира, а е зима и той е сам. Връзва някъкав плат на едно сърво, за да може да намери обратния път, но от бурите и силния вятър знакът които оставя изчезва. Замръзва сам в планината и умира, 2 седмици след смъртта му го намират група ловци.
Филмат е доста тежък.. надявам се описанието ми да ви помогне и вие да можете да помогнете на мен..

Благодаря предварително.
ThePinkDuck
Цитат(lemmy @ Mar 6 2008, 14:38) *
Вчера във влака се запознах с един пич който разказа за един филм, но аз забравих заглавието му, ако може да ми помогнете..
Така във филма се разказва за едно момче което иска да пътува, да обиколи света. Родителите му му дават много пари, за да учи в чужбина, но той ги дава на сестра си и вместо това почва своето пътешествие. Много искал да изкачи някакъв връх в Аляска и отива там. Нямал никакви пари и умирал от глад. Натровя се с отровни картофи които намира, а е зима и той е сам. Връзва някъкав плат на едно сърво, за да може да намери обратния път, но от бурите и силния вятър знакът които оставя изчезва. Замръзва сам в планината и умира, 2 седмици след смъртта му го намират група ловци.
Филмат е доста тежък.. надявам се описанието ми да ви помогне и вие да можете да помогнете на мен..

Благодаря предварително.

По описанието си мисля, че говориш за Into The Wild.
lemmy
Лелеее мноу мноу мерси, сега го дърпам worthy.gif
Plamie
Ужасно много благодаря... сега ще изтегля филмчето.... laugh.gif happy.gif
А за тоя филм дето има вероятност да се казва Into the wild аз мисля че съм го гледала ама и аз забравих как се казваше.... unsure.gif обаче го гледах с една приятелка и ще я питам... wink.gif
Е,ако вече не сте го намерили де... smile.gif
ani4ka_89
Цитат(hidden_sk @ Mar 5 2008, 22:27) *
хора търся филм с Sharon Stone и Christian Slater ако някой знае общ филм между тях да казва от към 199* година е и има секс доста в него помагайте

Може би става въпрос за този, но аз не съм го гледала, не знам за какво става въпрос и годината е 1989...
http://imdb.com/title/tt0096921/
alis
Привет,някой дали може да ми даде линк на "27 dresses" или 29 не съм сигурна...?
Поздрави!
ThePinkDuck
Цитат(alis @ Mar 11 2008, 00:07) *
Привет,някой дали може да ми даде линк на "27 dresses" или 29 не съм сигурна...?
Поздрави!

Ето го в замунда, но е TS. Не съм сигурна, дали има по-добро качество. Ако има, някой да даде линк.
alis
Благодаря! А случайно някой да има представа откъде мога да си сваля Final Fantasy/VII Advent Children-по-специално/ да не ставам много нахална и да искав всичките части? blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.