Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Ледено_момиче
Хораа...някаква идея откъде мога да намеря тоя филм - Bee Movie или на бг както го водят- ''История с пчели'' unsure.gif
Craft
Цитат(Ледено_момиче @ Dec 20 2007, 10:04) *
Хораа...някаква идея откъде мога да намеря тоя филм - Bee Movie или на бг както го водят- ''История с пчели'' unsure.gif

http://zamunda.net/details.php?id=109929
Ледено_момиче
Митак,мн мн ти благодаря за бързия и ефективен отговор rolleyes.gif biggrin2.gif blush.gif
The Black Dragon
Търся филма 1408, ама версията с хепи-енд края. Аз гледах само тая дето на края героя на Джон Кюсак умира, а в ютюб видях, че има и друг край в който остава жив. Е търся да си сваля именно тоя другия край.
Ледено_момиче
Сега пък търся ''Мъртвешка тишина'' (Dead Silence) rolleyes.gif Изглежда интересен..нз как съм го пропуснала досега..
f0rgy
QUOTE(Ледено_момиче @ Dec 21 2007, 11:07) *
Сега пък търся ''Мъртвешка тишина'' (Dead Silence) rolleyes.gif Изглежда интересен..нз как съм го пропуснала досега..

http://zamunda.net/download.php/95856/Dead...a%7E%5D.torrent
Bloody_Tears
Цитат(qwe123 @ Dec 17 2007, 01:36) *
Търся The Nines

Муш, като влезеш в скайп ми кажи, аз го имам, ша ти го пратя bigwink[1].gif
miim4eto
Цитат(tzvetka @ Dec 16 2007, 21:30) *
Искам да попитам за името на един филм!Спомням си, че го бях гледала като малка и се разказваше за това 3 деца мисля че бяха не бяха доволни от майка си и отидоха при някаква жена и тя им каза че имат избор да си изберът майка!Или нещо такова!И те имаха право на 3 избора!И на сутринта нямаше и следа от майка им!И така и не случиха и с трите майки които си избираха!Имаше дна дето си бяха избрали да прави палачинки, а и си спомням и че друга беше някаква рокерка!И накрая те осъзнаха, че обичат майак си и там какво стана и на другхия ден се събудиха и отново майка им се беше появла!Та някой да подскаже за името на този филм?

филма се казва Пазар За Майки, но нз как е оригиналното заглавие

А някой може ли да ми каже откъде да си дръпна 13?
antonsabev
Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

Здравейте...

Не мога да намеря два филма:

1. Зарево над Драва
2. Вторият се казва "С ритъма на съпцето" или "В ритъма на сърцето"...

Първият е за мен, а вторият за съпругата ми.

Може ли някои да ги намери?

Поздрави
kasis
Някой случайно да е мяркал из торент тракерите БГ филма "Шивачки"
_Gil_Bellows_fenka_
Отчаяно търся “The Shawshank Redemption” никъде не го намирам а казват че бил интересен
Gossip Girl
The Shawshank Redemption@zamunda.net

Mod Edit(Menna): Ще си позволя да добавя още 2 линка. rolleyes.gif
The Shawshank Redemption @ Find.bg
The Shawshank Redemption @ Arena.bg
viki_laff
Здравейте! Аз търся 4-ти сезон на Felicity но без успех unsure.gif
Gossip Girl
Въпреки, че има отделна тема Търся сериали, ето:
Felicity Complete Season 4@mininova.org

Мм на мен ми трябва The Haunted Airman. Евала, ако някой ми намери цялото, че досега попадам само на 3-4 минутни клипове.
viki_laff
Цитат(Gossip Girl @ Dec 31 2007, 01:25) *
Въпреки, че има отделна тема Търся сериали, ето:
Felicity Complete Season 4@mininova.org

Мм на мен ми трябва The Haunted Airman. Евала, ако някой ми намери цялото, че досега попадам само на 3-4 минутни клипове.

Скоростта е към 3-4 KB/s но благодаря все пак 2thum[1].gif
girl4987
Много искам да си го дръпна, търсих къде ли не, но не го намирам. Моля ви помогнете blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
ogata
Цък (торент от mininova.org)

Субтитри има , но са на английски ... може да се поразтърся и за БГ , но няма да е сега .. искаш ли ?
slash999
Цитат(girl4987 @ Jan 2 2008, 01:32) *
Много искам да си го дръпна, търсих къде ли не, но не го намирам. Моля ви помогнете blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif

http://arenabg.com/cat/details.php?i=4231&c=1
tzvetka
Цитат(miim4eto @ Dec 21 2007, 20:32) *
Цитат(tzvetka @ Dec 16 2007, 21:30) *
Искам да попитам за името на един филм!Спомням си, че го бях гледала като малка и се разказваше за това 3 деца мисля че бяха не бяха доволни от майка си и отидоха при някаква жена и тя им каза че имат избор да си изберът майка!Или нещо такова!И те имаха право на 3 избора!И на сутринта нямаше и следа от майка им!И така и не случиха и с трите майки които си избираха!Имаше дна дето си бяха избрали да прави палачинки, а и си спомням и че друга беше някаква рокерка!И накрая те осъзнаха, че обичат майак си и там какво стана и на другхия ден се събудиха и отново майка им се беше появла!Та някой да подскаже за името на този филм?

филма се казва Пазар За Майки, но нз как е оригиналното заглавие

А някой може ли да ми каже откъде да си дръпна 13?

Но май не е това!Търсих в гугъл с това заглавие, но нищичко не успях да открия! sad.gif
movie_fan
Здравейте, от два три месеца се опитвам да намеря The Nines с Ryan Reynolds.
Ако можете да ми помогнете ще съм Ви много благодарна. worthy.gif
dobri4ka
аз търся два филма ако някои може да ми каже къде ги има ще му буда много задължена : "Teaching Mrs. Tingle" и "The In Crowd"
Ледено_момиче
Хора..няква идея за филм на име "Позната на Монте Кристо" ? о0
diva_kotka
Някой може ли да ми каже откъде мога да си дръпна филма "Коприна" (Silk 2007) с Keira Knightley ??
stoyan.gechkov
Някой ще ми намери ли филма Пещерата на златната роза на английски е Fantaghiro?Ако може да е дублиран на български език или да има субтитри.Да не е от zamunda,защото не ми дават да се регистрирам.Благодаря предварително!
reindgur
Търся всичките серий на филма Костенурките нинджа.На английски е TMNT.Ако може да не е от замунда,защото не искат да ме регистрират.Благодаря!
tzvetka
Някой може ли да каже как се казва един филм в кой едно семейство влязоха през сателитната чиния и минавха през различни предавания и филми?
nelito0o0
Цитат(stoyan.gechkov @ Jan 7 2008, 13:33) *
Някой ще ми намери ли филма Пещерата на златната роза на английски е Fantaghiro?Ако може да е дублиран на български език или да има субтитри.Да не е от zamunda,защото не ми дават да се регистрирам.Благодаря предварително!

Филма го намирам но няма субтитри и не е дублиран на БГ.. все пак ето ти линкове :

Фантагиро 1

Фантагиро 2

Фантагиро 3

Фантагиро 4

Фантагиро 5
Adorkable
Някой може ли да ми намери филмът Седмият печат.На английски е The Seventh Seal,а оригиналното му заглавие е Det Sjunde inseglet.
В замунда няма сийд sad.gif.
nelito0o0
Цитат(Adorkable @ Jan 9 2008, 20:21) *
Някой може ли да ми намери филмът Седмият печат.На английски е The Seventh Seal,а оригиналното му заглавие е Det Sjunde inseglet.
В замунда няма сийд sad.gif.

cLicK

Пробвай това.. иии кажи дали е то unsure.gif
Gossip Girl
The Seventh Seal(1957)@mininova.org
The Seventh Seal(1957)@find-bg.com
Adorkable
Благодаря ви и на двете,много го търсих този филм worthy.gif mrgreen[1].gif .
movie_fan
Пак Ви моля, моля ви дайте някаквъв линк за The Nines с Ryan Reynolds
slash999
някой unsure.gif знае ли откъде мога да изтегля филми с близначките Mowry? huh.gif
Трябват ми спешно. Please please.gif
K1llerAngel
Кажете някфи комедий с Тони Хоук[Tony Hawk]
Mr. Winchester
Цитат(K1llerAngel @ Jan 13 2008, 18:34) *
Кажете някфи комедий с Тони Хоук[Tony Hawk]

THE NEW GUY

K1llerAngel
Гледал съм го филма Grind също учатва но искам други без Jackass Дори ако може кажете някфи с Бам Маргера
nelito0o0
Имаше един филм : Прасета и вълци rolleyes.gif Даваха го по наща кабелна преди 2-3 години.. blush.gif Беше много як.. комедийка.. разказваше се за два лагера които се състезават.. едните бяха прасета а другите вълци.. ако някой може да го намери.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Angel-oF-DeatH
Така на мен не ми трябва точно филм а един сериал казва се The crow ако някой може да ми метне един линк от къде да го сваля ще съм му благодарен
П.с не ми трябват филмите
ZzoOoMeR
Търся Българския филм " А днес накъде" ( продължение на филма " А сега накъде" ) ....
Nida
Търся серийния филм с David Carradine - "Kung Fu The Legend Continues"
K1llerAngel
ДАйте,ако може The Dudesons The Movie да има и доволно сийд,че в замундата няма грам сийд
kamel light
Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

мн искам да гледам филма кънки с остър връх, мн ше съм благодарна ако ми изпратиш линк към него smile.gif
ani4ka_89
Цитат(K1llerAngel @ Jan 14 2008, 20:17) *
ДАйте,ако може The Dudesons The Movie да има и доволно сийд,че в замундата няма грам сийд

The.Dudesons.Movie[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo
Мисля, че сийдът е поносим
ThePinkDuck
Цитат(kamel light @ Jan 18 2008, 16:50) *
мн искам да гледам филма кънки с остър връх, мн ше съм благодарна ако ми изпратиш линк към него smile.gif

Ето го в zamunda
ani4ka_89
Цитат(slash999 @ Jan 13 2008, 12:45) *
някой unsure.gif знае ли откъде мога да изтегля филми с близначките Mowry? huh.gif
Трябват ми спешно. Please please.gif

Twitches Too (2007) (TV)
Twitches (2005) (TV)
Само тези намерих...
K1llerAngel
ani4ka_89 много ти благодаря smile.gif happy.gif
someone1
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Jan 14 2008, 00:28) *
Така на мен не ми трябва точно филм а един сериал казва се The crow ако някой може да ми метне един линк от къде да го сваля ще съм му благодарен

Сезон 1

http://www.wncbg.com/details.php?id=55818a...ab66a06bf88a3be

Сезон 2

http://www.wncbg.com/details.php?id=b2f0f8...ba460e4ae761d7c

Не гарантирам никакъв seed, като се наспя ще пробвам и аз да го изтегля,и ще го оставя на единия ми server да стои за seed. евентуално утре вечерта или най-късно в сряда е готов,надявам се 1 седмица да ви стигне smile.gif

горните линкове не работят ще дам пълните по късно!

The IT Crowd Сезон 1

The IT Crowd Сезон 2
ThePinkDuck
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Jan 14 2008, 00:28) *

За този с Марк Дакаскос ли говориш? На мене много ми се иска да го изтегля от някъде!
ganiy79
Аз пък търся Candy! http://www.imdb.com/title/tt0424880/ worthy.gif
ani4ka_89
Цитат(ganiy79 @ Jan 21 2008, 19:35) *
Аз пък търся Candy! http://www.imdb.com/title/tt0424880/ worthy.gif

http://www.mininova.org/tor/363781 happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.