Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
ALeX4e7y^
Ако може да ми препоръчате филми за свръхестествени неща,градски легенди и духове.
jivitu
Цитат(ALeX4e7y^ @ Oct 27 2007, 22:27) *
Ако може да ми препоръчате филми за свръхестествени неща,градски легенди и духове.

Urban Legends (Всички части са яки)The Exorcism of Emily Rose,13 ghosts,Бял шум,Stay alive
За сега се сещам само за тези...по-късно може да добавя други biggrin2.gif
Bebo_1905
Търся мн спешно Аз съм сантата вашия гробар, и Ездачи от далече който ми ги намери МНОГО ЩЕ МУ БЛАГОДАРЯ !!
LOVE
ЦъК
Някой може ли да ми каже кой е филмът който почва от 6:40 ?
fNatic.
Цитат(LOVE @ Oct 31 2007, 01:17) *
ЦъК

по кой канал? кога?
LOVE
филмът е на клипа , и става въпрос за 6 минута 40 секунди smile.gif
fNatic.
еми тва или си е от файнал дестинейшън или е гориво в кръвта smile.gif гл
meri2607
Търся филмчето "Плодчетата".Помогнете да го намеря!
meri2607
Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

търся серии на Плодчетата
jivitu
Цитат(LOVE @ Oct 31 2007, 01:17) *
ЦъК

Както предположи fNatic.,филмът е "Гориво в кръвта"...без съмнение wink.gif
Menna
Цитат(meri2607 @ Oct 31 2007, 12:24) *
търся серии на Плодчетата
Тук има епизод и половина. smile.gif
unvisioble
Търся последния епизод на House M.D ("Д-р Хаус") на сезона, който даваха по Нова ТВ, по възможност (абе... направо си е по-добре) с БГ субтитри.
Благодаря ви предварително. rolleyes.gif
[dEs]
Може ли да ми препоръчате комедия. Няма значение каква и кой участва.
slash999
Цитат(desitoo_91 @ Nov 1 2007, 14:01) *

Препоръчвам ти тези Little man, Big Momma's House 1&2 / Агент XXL 1/2 4.gif 4.gif 4.gif
aria
Цитат(desitoo_91 @ Nov 1 2007, 14:01) *

"White Chicks" "Sorority Boys" много са яки wink.gif
slash999
Цитат(danio @ May 13 2005, 19:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

Tърся сериала "Sister, sister". Някой знаели откъде мога да го изтегля sad.gif sad.gif sad.gif
me.gustas.tu
търся филма Habana blues испански е... моля ви помогнете
tsvetan93
Това ли е? http://www.mininova.org/tor/921981

Трябва ми филма SAW на двд обаче искам неотрязаната версия, че навсякъде са отрязали екстрите.
me.gustas.tu
worthy.gif Много мерси велик си!
K_f_R
dr zitbag's transylvania pet shop или както вие го знаете или поне повечето като доктор злобюл ;p
поне 1 2 епизода
psalta
Търся филма екшън филма "Смъртоносна плячка"(DEADLY PREY),но за съжаление никъде го няма,моля ако знаете ми помогнете да го намеря от някъде.Чакам отговор на E-maila si:vassil_stanoev@abv.bg Благодаря Ви предварително!
ludacris
Търся "Paragraf 78 (2рата част)" , в wrz-то го има , но няма сиид smile.gif Помогнете моля
edin - намерих го (дц++)
stoyan.gechkov
Търся три филмчета от две години.Те са: Островът на чудовищата,Истинският папагал и Американски тюлени.Американски тюлени е от 1999 година.Моля ви помогнете с линкче.Благодаря предварително!!! worthy.gif
ogata
Търся : Man Of The House
Няква адски комедия от 2005-та ...

ПП. НАмерих си го smile.gif
lemmy
Имам една наистина голяма молба и знам, че ще е трудно да ми намерите това, но много ви се моля поне опитайте...
Търся някой от късмотражните филми на Мира Николова, демек някои от изброените:
“Drawing Paintings” (2005)
“Breathe on Me (2004)
“A Box Full of Sharp Objects” (2004)
“Feeling Kyle” (2004)
“More than a Feeling” (2004)

Момичето е на 23 студентка в Ithaca College, щата New York специалност Cinema and Photography и концентрация в Cinema Production и minor в Writing и Френски език. Не знам качени ли са някъде филмите й, но знам че е участничка в Третият Международен Студентски Фестивал за Филмово Изкуство "В двореца" и наистина се надявам някъде да са поместени нещата й...
Много ви се моля помогнете защото мисля, че си струва да се видят.
skus
Търся един много стар филм, някога го имах на касета, но вече нямам видео
Казва се "Мрачно наследство" или "Dark Heritage", прерових google но не го намерих, ако на някой му се намира да се свърже с мен, ще съм благодарен.
stoyan.gechkov
Някой ще може ли да ми намери филма U.S.Seals?От 1999 година е.Благодаря предварително!!!
air_iskra2
"Borat"невъзможен е!!!
shocking.gif
nelito0o0
От известно време се оглеждам за Ten Inch Hero но не мога да го намеря.. Ако някой може да ми помогне много ще съм благодарна!!!!
unvisioble
Цитат(unvisioble @ Nov 1 2007, 12:14) *
Търся последния епизод на House M.D ("Д-р Хаус") на сезона, който даваха по Нова ТВ, по възможност (абе... направо си е по-добре) с БГ субтитри.

Това търся: House M.D. - Human Error (3-ти сезон, последен епизод).
Намирам целия сезон, но не и самата серия.
Помагайте. blush.gif
ThePinkDuck
Цитат(nelito0o0 @ Dec 3 2007, 14:43) *
От известно време се оглеждам за Ten Inch Hero но не мога да го намеря.. Ако някой може да ми помогне много ще съм благодарна!!!!

Ами няма как да го намериш при положение, че не е излязъл още! mrgreen[1].gif

Цитат(unvisioble @ Dec 3 2007, 18:04) *
Цитат(unvisioble @ Nov 1 2007, 12:14) *

Това търся: House M.D. - Human Error (3-ти сезон, последен епизод).
Намирам целия сезон, но не и самата серия.
Помагайте. blush.gif

Ами няма ли да е най-лесно не избереш само нея от списъка със серии в торента?
nelito0o0
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 3 2007, 20:23) *
Цитат(nelito0o0 @ Dec 3 2007, 14:43) *

Ами няма как да го намериш при положение, че не е излязъл още! mrgreen[1].gif

Ммммм извинявам се.. Явно не съм разбрала добре blush.gif biggrin2.gif
unvisioble
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 3 2007, 20:23) *
Ами няма ли да е най-лесно не избереш само нея от списъка със серии в торента?

Ами засега откривам само целия сезон.

П.П. Много съм тъпа... Чак сега загрях какво всъщност ме съветваш. 16.gif Хич ми не дойде на акъла... biggrin.gif Благодаря ти! rolleyes.gif
BLASTERS
Търся филмирани книги на Тери Пратчет.Засега открих само за Номите и Дядо Праз,но подучух,че имало още няколко.Но никой не знае каде.
Ето тук съм търсила:Zamunda,Arena,Wrzru,Find,Dada и др.Моля помогнете!!!!
ogata
Търся торент файл със 3ти сезон на др.Хаус ... ама не само търся ... ами и сиид искам ... има един в bt.wrzru.com ама той е бая окълцан откъм серий , а и няма сийд smile.gif
Kenshiro1
Цитат(prime_hellix @ Jun 7 2005, 18:20) *
Eeeх, търся ето този филм:

http://imdb.com/title/tt0113074/

"Fist of the North Star" от 1995 с Gary Daniels... От много време, всъщност, но без успех... Страхотен филм! Ако някой може да помогне, ще му бъда задължена smile.gif

Ако случайно си го намерила може ли да ми кажеш къде, защото аз се ровя за него от векове.
azure
Цитат(Kenshiro1 @ Dec 7 2007, 08:38) *

"Fist of the North Star" от 1995 с Gary Daniels... От много време, всъщност, но без успех... Страхотен филм! Ако някой може да помогне, ще му бъда задължена smile.gif

Ако случайно си го намерила може ли да ми кажеш къде, защото аз се ровя за него от векове.

Виж тук , не съм много сигурна .. но дано да е това тук
Kenshiro1
Цитат(azure @ Dec 7 2007, 08:53) *
Цитат(Kenshiro1 @ Dec 7 2007, 08:38) *

Виж тук , не съм много сигурна .. но дано да е това тук

Благодаря ти мноооооого smile.gif Доста ли ще е нахално сега да попитам и дали има сутитри някъде
azure
тук wink.gif
Kenshiro1
БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ smile.gif
tsvetan93
Търся филмите:
Rungu
Rasen
Ringu 2
Ringu 0
geraldo
Здравейте търся филм в който се разправяше за това как група американски военни се чудят дали да атакуват русия(япония) с атомно оръжие,а причина беше някаква предполагаема атака,която май не се беше състояла.Особеното на филма е,че въпреки,че е съвременен е черно-бял!!!Благодаря!
П.С. Дали не участваше Мартин Шиин?
ThePinkDuck
Цитат(geraldo @ Dec 16 2007, 18:40) *
Здравейте търся филм в който се разправяше за това как група американски военни се чудят дали да атакуват русия(япония) с атомно оръжие,а причина беше някаква предполагаема атака,която май не се беше състояла.Особеното на филма е,че въпреки,че е съвременен е черно-бял!!!Благодаря!
П.С. Дали не участваше Мартин Шиин?

Дали не говориш за този филм? Ама в него нещо за президента разследваха та незнам! unsure.gif
geraldo
Не не е този sad.gif Не съм сигурен дали Шийн участва в него!Все пак ти благодаря!Ако някой се сети нещо друго да свирка!
П.С.Филма го даваха преди година-две по телевизията.
Niksana
Търся един филм където се разказва как един много лъже и сънът му на рожденния си ден пожелава баща му да не лъже повече и той казва само истината и не може да скрие нищо.10Х предварително
geraldo
Заповядай! Сега,ако някой помогне и на мен...
tzvetka
Искам да попитам за името на един филм!Спомням си, че го бях гледала като малка и се разказваше за това 3 деца мисля че бяха не бяха доволни от майка си и отидоха при някаква жена и тя им каза че имат избор да си изберът майка!Или нещо такова!И те имаха право на 3 избора!И на сутринта нямаше и следа от майка им!И така и не случиха и с трите майки които си избираха!Имаше дна дето си бяха избрали да прави палачинки, а и си спомням и че друга беше някаква рокерка!И накрая те осъзнаха, че обичат майак си и там какво стана и на другхия ден се събудиха и отново майка им се беше появла!Та някой да подскаже за името на този филм?
qwe123
Търся The Nines
Helpers
Някой може ли да ми помогне с името на филма.В гл. роля е Steven Seagal и действието се развива в Русия.
addicted_to_cocaine
Може ли някой да ми даде сайт или линк от където да мога да си сваля филма "Птиците умират сами" Имам само 2 дни да го намеря... Така, че пишете тук... Ако някой знае... Благодаря предварително rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.