Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
ZzoOoMeR
Търся :
- Strangers with Candy (2005)
- The Queens of Comedy (2001)
jivitu
Първия филм го има тук
а доколкото видях втория филм е за 2008 година wacko.gif
K1llerAngel
търся филма ХАОС 2005 г /няма нищо общо с хаос 2006
този е известен като най бруталния правен някога
имаго в бг торенти но се сваля до 81 процента и край
благодаря
f0rgy
Мм..ми аз си го свалих точно от тоя торент дето си писал

#1097038 от k0cet0o (Потребител) написано на 2007-09-26 23:54:52 GMT
xубаво но до 81 confused.gifconfused.gif??procent zarezda

Нз..тоя филм(то не може се каже че е филм) е..незнам,просто незнам...
K1llerAngel
да нещо се е преебало искам да го сваля от чужд торент знаете ли някои
ACCEPT
та въпросния филм ХАОС2005/СПОРЕД МНОГО ХОРА ТРЯБВА ДА Е ЗАБРАНЕН
ZzoOoMeR
Цитат(jivitu @ Sep 26 2007, 19:17) *
Първия филм го има тук
а доколкото видях втория филм е за 2008 година wacko.gif

Мерси за 1-я Филм ( : ) и ... за 2-я съм объркал линка - дал съм за 2-та поредица на "Queens of comedy" , която ще излиза 2008-а ето правилния линк --> The Queens of Comedy (2001)
Fixer
ACCEPT, мисля че за този филм става въпрос - Chaos / Хаос (2005)
dead girl's poem
Мнооооооооооооооооооооооооооооого моля за един великолепен филм worthy.gif !!!
Казва се THE MOVIE HERO и наистина много ми трябва.
Настина ви моля,защото никъде го няма. sad.gif
mysy_93
Не знам дали тук е мястото , но ще опитам.Пък ако някой успее да ми помогне ще съм му изключително благодарна.ТЪРСЯ ПРЕДАВАНЕТО PUNK'D С УЧАСТИЕТО НА ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК.Ако може на български или поне със субтитри!МОЛЯ - ПОМОГНЕТЕ МИ!!! 4.gif worthy.gif
ladysunshine
Цитат(mysy_93 @ Oct 5 2007, 07:47) *
Не знам дали тук е мястото , но ще опитам.Пък ако някой успее да ми помогне ще съм му изключително благодарна.ТЪРСЯ ПРЕДАВАНЕТО PUNK'D С УЧАСТИЕТО НА ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК.Ако може на български или поне със субтитри!МОЛЯ - ПОМОГНЕТЕ МИ!!! 4.gif worthy.gif

Аз съм го глеала, но пак бих го изгледала даже и на английски, защото беше много готино smile.gif
Аз търся Hairspray. Теглих го веднъж, но като го пусна ми пише, че ми иска някакъв специален плеър. Така че дайте линк към филма и към субтитрите ако може. Благодаря предварително
ganiy79
http://zamunda.net/details.php?id=95654 Hairspray
f0rgy
То е по скоро анимация...Някаква нова интерпретация на Фантастичната Четворка,ето няколко снимки:

Та дано някой знае от къде мога да го сваля(сериял е)...
Fixer
Може би е тази чудесия - Fantastic Four (Collection).
f0rgy
QUOTE(Fixer @ Oct 7 2007, 19:42) *
Можеб и е тази чудесия - Fantastic Four (Collection).

Ахам,тука има сички досега излезнали 19 епизода,мерси Фикс worthy.gif
lemmy
Търся филма Breakfast Club много спешно... моля помагайте...
jivitu
Цитат(Bucky... @ Oct 8 2007, 17:54) *

За този ли става въпрос confused.gif или за този confused.gif
lemmy
Цитат(jivitu @ Oct 8 2007, 23:45) *
Цитат(Bucky... @ Oct 8 2007, 17:54) *

За този ли става въпрос confused.gif или за този confused.gif

май е първото щото на второто пише, че е саундтрак wacko.gif не знам са ше го дръпна и ше видя мерси много smile.gif
fNatic.
Търся филм: Преди 2 години някаде гледах един филм с китайски сюжет такъв.. Ставаше въпрос за някакъв слон и един човек който се беше привързал много към него и после видя някакви бракониери как са го убили и са го позлатили (смисъл останките от него - скелета) ии накрая точно когато го видя т'ва почна масова въргала .. ама сиг 15 мин само бой майна и ги разцепва и после се маха и целия под гледаш някфи трупове.. Ако някой се сеща аре да ми го напише 10х.. Мисля че се води като "екшън "приключенски""...
Th3_GaMe
ако можете да ми помогнете търся вс епизоди на ърнест да колекция но немога да ги намеря ако можете да ми дадете линк към тях и субс ще ви бъда мн задължен
Fixer
Th3_GaMe, незнам дали това са всички, но все пак:

1. Ernest Goes To Camp / Ърнест Отива На Къмпинг (1987) (субтитри в торента)
2. Ernest Saves Christmas / Ърнест спасява Коледа (1988) (субтитри в торента)
3. Ernest Goes To Jail / Ърнест в Затвора (1990) (Неможах да намеря)
4. Ernest Scared Stupid / Ърнест Уплашен до Смърт (1991) (неможах да намеря)
5. Ernest Goes to Africa / Ърнест отива в Африка (1997) (неможах да намеря субтитри)
6. Ernest In The Army / Ърнест в Армията (1998) (субтитри в торента)
K1llerAngel
Ще може ли само 1 епизод от 1 сезон на The O.c и двата специялни епизода
iliq_888
Имам страхотно голяма молба към всички потребители.Търся един много хубав филм но незнам нито името,нито актьорите,абсолютно нищо.Мога само да ви разкажа част от него.Разправя се за една жена която става кукла като си сложи една огърлица.Филмът е стар на около 10 години.Знам че не е много но но само това се сещам.Все пак благодаря на всеки който ми помогне.
AHuTaaa
Здравейте!
Скоро прочетох книгата на Колийн Макълоул "Птиците умират сами" и тия дни се убих да търся филма (минисериала по-точно), но без никакъв успех.. sad.gif
Някой ще може ли да ми помогне? Страшно много искам да го гледам.
tsvetan93
Ако може да ми дадете някоя друга серийка на "Размисли и страсти". За който не знае това е шоуто на професор Юлиян Вучков.

10х предварително.
iliq_888
Ето но незнам дали е част от предаването или цял епизод,дори може да няма нищо общo с Юлиян Вучков http://store2.data.bg/vikvikvik/

А няко сеща ли се за моя филм с куклата и огърлицата? rolleyes.gif
fluf1973
тарся 4ти сезон на one tree hill ако някои го знае от каде да го изтегля да пиши
the_vampire
fluf1973 сериала го има и замунда и в арена,със субс.Целия сезон smile.gif

Писането на кирилица е задължително.
Jolly_GirL
Търся филма Summer Things,на френски-Embrassez qui vous voudrez(2002) rolleyes.gif
PIPO
Здравейте търся филма Час пик 3-Rush Hour 3 (2007) с по-добро качество от TS :> и да не е някой FAKE
тедито
Ето: http://zamunda.net/details.php?id=98043 Ама тряа да имаш торент програма
А аз искам да помоля за Анатомията на грей някой намерете който и да е!Ще съм ви много благодарна!
PIPO
Цитат(тедито @ Oct 19 2007, 11:25) *
Ето: http://zamunda.net/details.php?id=98043 Ама тряа да имаш торент програма
А аз искам да помоля за Анатомията на грей някой намерете който и да е!Ще съм ви много благодарна!

Благодаря ти,но аз изрично помолих за качество по-добро от TS....а това което ти ми даваш е точно TS нищо... още продължавам да търся с по-добро качество от ТS
DaniEl
Търся Secret Admirer.
ladysunshine
Интересува ме дали филма Virgin Territory с Hayden Christensen и Mischa Barton го има някъде? Мисля, че премиерата вече мина
Jolly_GirL
Цитат(ladysunshine @ Oct 23 2007, 16:12) *
Интересува ме дали филма Virgin Territory с Hayden Christensen и Mischa Barton го има някъде? Мисля, че премиерата вече мина

Мисля,че тук все още не е излязъл.До колкото знам официалната му премиера беше на 21 Септември,в Русия ще е чак на 13 Декември,а тук може и по-късно... unsure.gif
ladysunshine
Цитат(Jolly_GirL @ Oct 23 2007, 17:32) *

Мисля,че тук все още не е излязъл.До колкото знам официалната му примиера беше на 21 Септември,в Русия ще е чак на 13 Декември,а тук може и по-късно... unsure.gif

Аха мерси, значи ще има да се чака
ThePinkDuck

Официална премиера нямаше. Това което беше излъчено беше нещо като при еър. Не се знае кога точно ще е премиерата. Навсякъде се спекулира за датата, но още нищо не е официално!
Chelsea FC
Търся филма Doom със български субтитри ! Благодаря,само да не е от замунда че не се отваря от няколко дена sad.gif
Fixer
Chealsea_FC, ето - натисни точно тук
SoARoN
Цитат(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 21:03) *
Търся филма Doom със български субтитри ! Благодаря,само да не е от замунда че не се отваря от няколко дена sad.gif

тоз със скалата ли? ако е той ето ти един линк
след като оня няма сийд пробвай и тук
Chelsea FC
Цитат(SoARoN @ Oct 24 2007, 20:13) *

Точно този е wink.gif от тук пробвах и 3-4 часа го оставих уж има 1 сийъдър но седи на 0 ... благодаря че си се постарал worthy.gif
f0rgy
QUOTE(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 21:15) *
QUOTE(SoARoN @ Oct 24 2007, 20:13) *
QUOTE(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 21:03) *

Точно този е wink.gif от тук пробвах и 3-4 часа го оставих уж има 1 сийъдър но седи на 0 ... благодаря че си се постарал worthy.gif

Arena
Zamunda
Mininova
или го сваляш от който и да е било бг/световен тракер,а субтитри тук:
http://subs.unacs.bg/
Chelsea FC
Цитат(f0rgy @ Oct 24 2007, 20:49) *
Цитат(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 21:15) *
Цитат(SoARoN @ Oct 24 2007, 20:13) *

Arena
Zamunda
Mininova

Благодаря,сега ще сваля филма - а нали няма значение че релийза е на друга група филма,а субтитрите са правен за друга група релиийз?
f0rgy
QUOTE(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 22:47) *
QUOTE(f0rgy @ Oct 24 2007, 20:49) *
QUOTE(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 21:15) *
QUOTE(SoARoN @ Oct 24 2007, 20:13) *
QUOTE(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 21:03) *

Arena
Zamunda
Mininova

Благодаря,сега ще сваля филма - а нали няма значение че релийза е на друга група филма,а субтитрите са правен за друга група релиийз?

Еми не би трябвато,само фпс рейта да е еднакъв ама иам много субтитри се 1 ще станат smile.gif
Chelsea FC
Как да разбера ако не е еднакъв ?

ОЛЕ ТОЯ ФИЛМ И ТОЙ НЯМА СЕЕД СЕДИ НА 0 sad.gif
SoARoN
Цитат(Chelsea FC @ Oct 24 2007, 22:55) *
ОЛЕ ТОЯ ФИЛМ И ТОЙ НЯМА СЕЕД СЕДИ НА 0 sad.gif

виж ми горното мнение там съм едитнал и добавих нов линк blush.gif
Chelsea FC
МЕРСИ МНОГО!

ТЪРСЯ Walking Tall със скалата само да не е от арената! мерси
the_vampire
Chelsea FC филма го има в замунда със субс smile.gif
Chelsea FC
не отварям замунда иначе одавна да го бях дръпнал :/ някой ако може да го качи в bt-то с торенти,инчи нз ...
air_iskra2
Търся си аеробиката на Кармен Електра ,моля ви ако някои знае от къде мога да си я дръпна да ми съдеиства worthy.gif worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.