Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
ThePinkDuck
Търся Thunderbirds (2004), филма, не сериала. От където и да го смуча все няма сийд, плийййз хелп! mrgreen[1].gif
DaniEl
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 3 2007, 19:54) *
Търся Thunderbirds (2004), филма, не сериала. От където и да го смуча все няма сийд, плийййз хелп! mrgreen[1].gif

Тук има само един сийдър ,а за Арена БГ не ти трябва сийд.
ThePinkDuck
Цитат(DaniEl @ Aug 3 2007, 20:15) *
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 3 2007, 19:54) *

Тук има само един сийдър ,а за Арена БГ не ти трябва сийд.

Хвала тебе О! Велики Човеко! Хиляди благодарности! mrgreen[1].gif
The Shaman
Дайте да открием двд рипове на 28 Weeks Later... (2007), Jadesoturi (2006) и Battle of Wits (2006) със субтитри разбира се :>
Katiii
Цитат(Hacko @ Nov 5 2005, 12:33) *
Търся филма Пещерата на Златната роза,те са 9 части а на мен ми трябват тези след 5-тата защото братовчедка ми ги е гледала до 5-тата а останалите не и иска да и ги изтегля а аз незнам откаде плс помогнете blush.gif
Ето малко инфо от първата част:
http://imdb.com/title/tt0101095/-само да видите като име

Аз също искам да си сваля частите на този филм.Знаеш ли от къде???Моля те помогни!!!
Katiii
Цитат(Zilenia @ May 30 2005, 05:04) *
търся филма "кънки с остър връх" моля ако някои го намери да ми даде линк 4.gif

Провери във "freezone.bg"
Katiii
Цитат(danio @ May 13 2005, 20:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

Искам да си сваля филма "Пещерата на Златната Роза" ,всички части,но не знам от каде.Ще ми помогнеш ли???
f0rgy
Значи то не е точно филм и не съм сигурен че изобщо е записвано..ноо...търся The Lion King Broadway демек пиесата по Цар Лъф дето се е играла на Броадуей...пак казвам надали изобщо е записано,но...
vm_93
Търся филма High School Musical 2.Мисля че вече е излезнал,защото навсякъде има снимки и интервюта.Плс ако някой може да даде линкче...10х предварително
f0rgy
QUOTE(vm_93 @ Aug 9 2007, 12:05) *
Търся филма High School Musical 2.Мисля че вече е излезнал,защото навсякъде има снимки и интервюта.Плс ако някой може да даде линкче...10х предварително

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=23128
pipelota
Търся повече от година филма Miss Monday, дано някой да може да помогне.

susito
Аз си търся от бая време търся няколко филма:The List,Our Very Own,The Narrows,Supercross
особено първите 2 са ми много важни...няма ги в Замунда,а пък май са излезли щото имат и снимки и официални сайтове!
ThePinkDuck
Цитат(susito @ Aug 18 2007, 12:50) *
Аз си търся от бая време търся няколко филма:The List,Our Very Own,The Narrows,Supercross
особено първите 2 са ми много важни...няма ги в Замунда,а пък май са излезли щото имат и снимки и официални сайтове!

The List и The Narrows още не са излезнали! The Narrows излиза през 2008!
elitou
на мен май никой не може да ми помогне за "Птиците умират сами" ("The Thorn Birds") филма, не сериала, ама кво да се прави...........................................................................
................................................................................
..........
DaniEl
Търся филма The Bachelor или "Мъж за милиони" както го превеждат на български. Преди малко го даваха по Нова телевизия.
Naminator_X_
Търся един филм...или поне заглавието..гледал съм го като много малък....значи за какво ставаше на въпрос...военните разработват чип, ама такъв чип тип изкуствен интелект..и го слагат на една играчка->войник, който пък оживява нали...събужда и другите играчки военни и тръгва да прави мизерий...и ставаха доста пуцалки, но му забравих името...смисъл пуцалки хора срещу тея и те почти победиха...та много ми се пригледа наскоро та затова ви питам ако се сещате :/
ThePinkDuck
Цитат(Naminator_X_ @ Aug 20 2007, 10:58) *
Търся един филм...или поне заглавието..гледал съм го като много малък....значи за какво ставаше на въпрос...военните разработват чип, ама такъв чип тип изкуствен интелект..и го слагат на една играчка->войник, който пък оживява нали...събужда и другите играчки военни и тръгва да прави мизерий...и ставаха доста пуцалки, но му забравих името...смисъл пуцалки хора срещу тея и те почти победиха...та много ми се пригледа наскоро та затова ви питам ако се сещате :/

За това ли говориш? Ако е то - ето го в замунда.
Naminator_X_
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 20 2007, 11:07) *
Цитат(Naminator_X_ @ Aug 20 2007, 10:58) *

За това ли говориш? Ако е то - ето го в замунда.

ДА!!! smile.gif)) Благодаря ти много! worthy.gif blush.gif
Menna
Търся филма "Killing Mr. Griffin" (1997). Дано някой може да помогне.
BlueMotion
търся , но не мога да намеря - Kickboxer 3 , вече имам всички части от 1 до 5 , само 3 ми липсва в колекцията , ако някой има сведения да се обажда ! bigwink[1].gif
dan1ty
PLS някои ако може да ми намери филма'' брак и предразсъдъци'' моля ви казаха ми че този филм е super pls worthy.gif
ladysunshine
Някой знае ли дали е излязал филма The Nanny Diaries, в който участва Скарлет Йохансън? Къде мога да немря филма I know who killed me?
ThePinkDuck
Цитат(ladysunshine @ Aug 28 2007, 09:17) *
Някой знае ли дали е излязал филма The Nanny Diaries, в който участва Скарлет Йохансън?

Официалната премиера в Щатите беше на 24 август! За сега не съм го срещала по тракерите, но предполагам, че съвсем скоро ще се появи! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 28 2007, 13:23) *
Цитат(ladysunshine @ Aug 28 2007, 09:17) *
Някой знае ли дали е излязал филма The Nanny Diaries, в който участва Скарлет Йохансън?

Официалната премиера в Щатите беше на 24 август! За сега не съм го срещала по тракерите, но предполагам, че съвсем скоро ще се появи! mrgreen[1].gif

axa благодаря за инфото smile.gif
ani4ka_89
Цитат(ladysunshine @ Aug 30 2007, 09:33) *
Къде мога да немря филма I know who killed me?

Ето
ladysunshine
Цитат(ani4ka_89 @ Aug 30 2007, 16:53) *
Цитат(ladysunshine @ Aug 30 2007, 09:33) *
Къде мога да немря филма I know who killed me?

Ето

Страшно много ти благодаря smile.gif
f0rgy
Търся документалния филм Alien Planet

имаше го в замунда ама го няя вече sad.gif
Gossip Girl
Разгледай тези. Не знам кой точно е, но има доста.
Alien Planet(torrentspy)
dead girl's poem
Мнооооооооооооооооооооооооооооого моля за един великолепен филм worthy.gif !!!
Казва се THE MOVIE HERO и наистина много ми трябва.
Fixer
f0rgy, готов си - Alien Planet (2005)
TMXP
Ако някой намери филма Wuthering Heights(Брулени Хълмове),но от 2003год ще съм много благодарна!!! unsure.gif unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
hristin4e
аз търся Our Very Own с Хилари Бъртън... е така и не можах да го намеря т'ва филмче dry.gif
ladysunshine
Цитат(hristin4e @ Sep 7 2007, 19:15) *
аз търся Our Very Own с Хилари Бъртън... е така и не можах да го намеря т'ва филмче dry.gif

Да и аз го търсих, но не намерих нищо. Ако някой успее да помогне, ще съм много благодарна smile.gif
Miss_Duff
Цитат(hristin4e @ Sep 7 2007, 19:15) *

И аз го търся.. unsure.gif Но безуспешно.
slash999
Цитат(danio @ May 13 2005, 20:38) *
Ако търсите филм, който неможете да намерете, или чието заглавие неможете да се сетите, пишете тук..

Ще ми помогнете ли да намеря филма The Challenger(Hindi) със Suny Deol worthy.gif
K_f_R
Малкия храбър тостер търся него,ако може торент с повече сийд или от някаде ако го намерите пак ще съм доволен ;/
Fixer
Ето: The Brave Little Toaster / Храбрият малък тостер (BG Audio) има 30 сиид.
uiopa
Някой от вас да знае имена на филми от рода на подводници, акули абе нещо морско ако знаете кажете ми името на филмите или направо ако не ви мързи един линк да цапнете. Благодаря предварително.
Крадец на рози
Цитат(uiopa @ Sep 12 2007, 19:13) *
Някой от вас да знае имена на филми от рода на подводници, акули абе нещо морско ако знаете кажете ми името на филмите или направо ако не ви мързи един линк да цапнете. Благодаря предварително.

Приятелю, влез тук.
uiopa
Цитат(Крадец на рози @ Sep 12 2007, 19:16) *
Цитат(uiopa @ Sep 12 2007, 19:13) *

Приятелю, влез тук.

Този съм го гледал, някой друг?
soulless
Хора искам да ви питам за един филм от детството ми който до колкото помня се казваше "Юмрук като парен чук".
Филма е типичен кунг-фу филм с доста комедиини моменти. Нещо като филмите с Джеки Чан. Трябва да е някаде началото на 80-те годинки. Ако някой може да помогне поне с намиране на някво инфо за филма ша съм много благодарен smile.gif
dead girl's poem
Настина ви моля,защото никъде го няма. sad.gif
soulless
Цитат(dead girl @ Sep 14 2007, 12:16) *
Настина ви моля,защото никъде го няма. sad.gif

За този ли става въпрос http://www.imdb.com/title/tt0299045/ ?! Дай малко , ама съвсем малко повече инфо rolleyes.gif
dead girl's poem
Да,това е същият филм,но(за жалост)не мога да го открия за теглене sad.gif

HorroR
Цитат(HorroR @ Jul 20 2007, 14:56) *
Може ли някой да даде линк или да каже от къде да си сваля :
1.Серийте на Първия Биг Брадър
2.Серийте на Стар Академи

f0rgy
Прочетох ти само "може ли",не продължих,ше изкьоравея докато го изчета...

Та чух че има 3 части на Spawn,анимация...та тях търся mrgreen[1].gif

и също така този филм как се казва(пише че е Premeval ама не намирам такъв... sad.gif )
ThePinkDuck
Цитат(f0rgy @ Sep 20 2007, 21:00) *
и също така този филм как се казва(пише че е Premeval ама не намирам такъв... sad.gif )

Мисля, че говориш за ей това . В него имаше някакви такива зъбатковци. Обаче въобще не съм сигурна дали е същото.
jivitu
Търся сайтове от където мога да тегля уестърни...Филми като "Имало едно време на запад","За няколко долара повече" и други са доста старички...от преди 40 години и ми е доста трудничко да ги намеря...ако можете помагайте worthy.gif worthy.gif
soulless
Цитат(jivitu @ Sep 24 2007, 22:52) *
Търся сайтове от където мога да тегля уестърни...Филми като "Имало едно време на запад","За няколко долара повече" и други са доста старички...от преди 40 години и ми е доста трудничко да ги намеря...ако можете помагайте worthy.gif worthy.gif

В zamunda.net ги има 2-та филма които си посочила и то с БГ субтитри wink.gif
Once Upon A Time In The West / Имало Едно Време На Запад (1968)
A Fistful Of Dollars / За Шепа Долари-Размер 1.37 GB
A Fistful Of Dollars / За шепа долари (1964) - Размер 657.00 MB
For A Few Dollars More / За няколко долара повече (1965)
jivitu
Мерси мнооого worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.