Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Търся филма
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
ice85
Търся едно много смешно филмче: THE NEW GUY (2002)
vIkToRsHeFa
Имаш ПМ(лично съобщение)
tinara
Да знаете къде мога да намеря HOUSE OF WAX?
vIkToRsHeFa
Ето тук http://store2.data.bg/lotusa/torenti/filmi/house%20of%20wax/
FrAgMaKeR
QUOTE(tinara @ Jul 19 2005, 06:40 PM)
Да знаете къде мога да намеря HOUSE OF WAX?
*

Ето ти точен линк, към каталога на арената: тук.
vIkToRsHeFa
Вярно бях забравил за каталозите...
IAngeLI
Нов съм в този форум и не знам дали тук може да помоля някой да качи нови торенти, но много ми трябва един сериал. казва се Dark angel и е с Джесика Алба. Невероятен е(гледах само 4 епизода засега) но го свалям ужасно бавно. Мисля че ще има интерес...

redmadman: Пиши на кирилица !!!
vIkToRsHeFa
Ако става въпрос за качване на торент фаил в арената виж тук : http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=800 ако e от торент може да ти помогна да го свалиш по бързо...
HitMan
Търся този филм "Черешовите Водопади-Cherry Waterfalls"
Hacko
Търся филма Майор Пеин ма незнам как се пише на английски иначе ще си го намера! unsure.gif
Едит:
Не търсете намерих си го и го гледах много е як и смешен 5.gif 5.gif гледаите го!!!!!!!!!!

---Mod Note: Използвай бутона IPB Image
vIkToRsHeFa
Аз го имам и на диск със субтитри наистина е хубав...
moniobg
значи търся филмите:

Antikiller (2002)
Antikiller 2: Antiterror (2003)

защото ги има в http://www.movies.co.jp
ама само като картинки нито могат да се свалят нито да ги гледаш онлаин !!! blink.gif blink.gif blink.gif
vIkToRsHeFa
Има ги в арената в каталозите тук :

http://www.arenabg.com/catalog/list.php?c=...3Fc%3D1%26t%3D0
moniobg
aми може ли да не е Торент !!!
vIkToRsHeFa
Ами то не е торент то е директен доунлоад от фтп-то на арената smile.gif ще ти го дръпна и ще ти го дам локално wink.gif
moniobg
тенкс
vIkToRsHeFa
И все пак торента не е лошо нещо smile.gif

Каталозите на арената се ползват по следния начин логвате се в arenabg.com и наи отдолу има линкове към каталозите на арената. намирате си каквото ви трябва цъкате ФТП от долу под картинката му и се логвате в фтп-то с паролата и името които използвате за саита smile.gif

ПП. За да ползвате каталозите само трябва да имате някакъв трафик на торенти wink.gif и това важи за игри и филми макар че и като торенти ги има повечето smile.gif punk.gif
vIkToRsHeFa
Ето ти линк към филма
ftp://84.252.41.195/Antikiller/

първия филм е директно в директорията тука в втория е 2 диска и съм го сложил в папката... smile.gif
moniobg
почвам да свалям !!!
vIkToRsHeFa
Само ми кажи като свършиш да почистя (да не натоварваме излишно фтп-то) ако някои друг се интересува от филма да каже...
jorob
Търся The Shawshank Redemption /Изкуплението Шоушенк/ на VCD формат.
vIkToRsHeFa

Това върши ли ти работа smile.gif
ToHu
Кажете от каде мога да намера филма Смотаняци 2 dry.gif

Едит: Аре кажете де

ггбит.инфо : работя по въпроса ...

---Mod Note: Използвай бутона IPB Image
vIkToRsHeFa
Имаш Лично съобщение (ПМ)
vIkToRsHeFa
QUOTE(moniobg @ Aug 6 2005, 12:43 PM)
почвам да свалям !!!
*

Свалено ли е confused.gif

В смисъл мога ли да трия и дали на някои друг му трябва този филм confused.gif huh.gif
stn
Някой да ми каже от къде да си намера Something's Gotta Give с Jack Nicholson??? В тоя японския сървър не го отваря (то ВСИЧКИ филми със S не ги отваря), а в ДЦ++ не мога да го издуря също ... confused.gif
vIkToRsHeFa
Има ги в каталозите на арената ще ти ги сваля и ще ти дам локален линк а за С буквите просто рак номер 3 не работи (порт 8082) от там идват и проблемите с някои филми

Edit : Свалям го с флашгет от фтп-то на арената до утре сутринта го имаш със субтитри !!!
vIkToRsHeFa
Ето ти локален линк : ftp://84.252.41.195/stn/

Само ако е възможно ми кажи като си ги дръпнеш
stn
В момента го дърпам. Мерси много !!!
jorob
Благодаря много за филма The Shawshank Redemption, но не съм Супер Потребитил там и немога да влезна за да си го сваля. Нещо можем ли да направим по въпроса?
vIkToRsHeFa
Moже обаче сега нещо не го намирам филма : )
Явно нещо са местили само ми даи линк към него и го имаш !!!
FrAgMaKeR
Tърся филма:
Reefer Madness: The Movie Musical (2005) - (imdb.com)
IPB Image

An outrageous tongue-in-cheek musical comedy adaptation of the classic 1936 anti-marijuana propaganda film. cannabis.gif

Става и линк от чужд торент.. само да го докопам worthy.gif
jorob

От тук нестава ли?
vIkToRsHeFa
Аха просто нещо са местили явно в арената както и да е започвам да го свалям с флашгета : )

Едит : Хи хи сега видях че е 2 cd-та... punk.gif
vIkToRsHeFa
ftp://84.252.41.195/Shawshank/

Свалих ги със субтитри и т.н.
Clark Kent
Това което търся не е филм но както и да е нещо подобно ако някой може да ми каже откъде да с дръпна Teen Choice Awards -- 2004 дори и да е торент няма проблеми просто да мога да го дръпна от някъде
FrAgMaKeR
QUOTE(Clark Kent @ Aug 20 2005, 03:48 AM)
Това което търся не е филм но както и да е нещо подобно ако някой може да ми каже откъде да с дръпна Teen Choice Awards -- 2004 дори и да е торент няма проблеми просто да мога да го дръпна от някъде
*

Oткрих го в torrentspy.com, но немога да помагам за даунлоада, защото дърпам пак от него други неща и много ще се преебе връзката.. Иначе това е 2005 не 2004, което май е по-добре..
vIkToRsHeFa
Пускам го да се сваля wink.gif
Само ако не е същото моля кажете за да не се окаже в последния момент че не е това... wacko.gif
Clark Kent
QUOTE(FrAgMaKeR @ Aug 20 2005, 11:02 AM)
QUOTE(Clark Kent @ Aug 20 2005, 03:48 AM)
*

Oткрих го в torrentspy.com, но немога да помагам за даунлоада, защото дърпам пак от него други неща и много ще се преебе връзката.. Иначе това е 2005 не 2004, което май е по-добре..
*

Много благодаря пич супер си 4.gif
Но ако можеш да провериш за 2004 ще съм ти мноо благодарен щото там има номинации много за нашите хора от Смолвил аз затова исках 2002 щото в 2005 ги няма никъде включени в някви номинации мен затова ми требваше ако го намериш ще съм ти мнооо благодарен 4.gif
danio
Ми дай линк към филма "Нещото".
vIkToRsHeFa
Имаш лично съобщение ...
MOLOKO
Търся филма: Boogie nights (Буги нощи) от 1997 година. В Япония е с лошо качество. Някой може ли да даде линк или ако го има(с по-добро качество) да се срещнем в DC++. В FTPто на Арена е същото лошо AVI.
Ако някой може да помогне - БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!

ПП. Естествено ,ако има и БГ суб ще е супер!!!!!!!
3pacalypse Now
аве хора от сумати време тьрся филма по стивьн кинг ТО 2 или "IT2" мерси мн предварително!
vIkToRsHeFa
Е да ама нещо ги е хванала липсата това ли са им имената на филмите (ако не са пълни да и пълните за да мога да ги намеря...)
3pacalypse Now
В интерес на истината т'ва е палното име
vIkToRsHeFa
http://us.imdb.com/find?q=IT%202;s=all
http://us.imdb.com/find?q=IT2;s=all

Кои от тези филми е confused.gif
dulsinea
QUOTE(GgBiT.InFo @ Aug 25 2005, 07:29 PM)

Aко не се лъжа май му трябва ето това: IPB Image "То" - по Стивън Кинг
Наскоро пак го даваха по телевизията - много яко филмче - като го гледах и ми настръхваше косата от ужас (но преди години, кат бях малка!) wink.gif
3pacalypse Now
Никаде Го Няма Тоя Филм Маина!!!:( Тьрся го от 10000 години!Бтв Говоря за фтората 4аст на ТО
storm
Aз 'ТО' имам и двете части на диск ако говориш за версията с Анет О'туул , ако е тая може да се поразровя да намеря дискчето и да ги качим в гигабитския сайт за филми ако желаете , филма си заслужава , и всеки който не го е гледал все още много много е изпуснал , защото е нещо повече от филм с елементи на horror , аз лично обаче си го гледах през деня biggrin.gif , междодругото филма е силно цензуриран , защото аз имах честта да разгледам и оригиналната книга и трябва да ви кажа че са спестени доста 'пикантни' сцени , немога да кажа това в положоителен или негативен ефект е имало , но пък и си струва да прочете човек какво толкова е било та чак да го изрежат режисьорите.... 3.gif
3pacalypse Now
QUOTE(jorro @ Aug 26 2005, 05:52 PM)
Aз 'ТО' имам и двете части на диск ако говориш за версията с Анет О'туул , ако е тая може да се поразровя да намеря дискчето и да ги качим в гигабитския сайт за филми ако желаете , филма си заслужава , и всеки който не го е гледал все още много много е изпуснал , защото е нещо повече от филм с елементи на horror , аз лично обаче си го гледах през деня  biggrin.gif , междодругото филма е силно цензуриран , защото аз имах честта да разгледам и оригиналната книга и трябва да ви кажа че са спестени доста 'пикантни' сцени , немога да кажа това в положоителен или негативен ефект е имало , но пък и си струва да прочете човек какво толкова е било та чак да го изрежат режисьорите.... 3.gif
*

Ами виж малко 4ел сам и двете книги по стивьн!и разбрах 4е имало втори филм!за тфа питам!а ина4е плс ка4и я тая версия нея не сам я гледал!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.