Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Married with Children (1987-1997) / Женени с деца
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
DaniEl
Женени с деца

Женени с деца е американска ситуационна комедия за едно мързеливо семейство (Бънди), което живее в Чикаго. Централно място в сериала заемат Ал Бънди, бивш играч на американски футбол, който сега е продавач на обувки, Пеги- неговата безвкусно облечена, необразована и жадна за секс съпруга и техните две деца: Кели, лекомислена им дъщеря и Бъд, досадния им син, който е луд по момичета.

Жанр: Комедия

Година: 1987-1997

Държана: САЩ

Виж още: IMDB , TV.com ,Официален сайт

Ревю:
Главната мелодия към сериала е песента на Франк Синатра „Love and Marriage“ (Любов и женитба). Сериалът е излъчен за пръв път на 5 април 1987 г. по Фокс Нетуърк, а последният епизод идва десет години по-късно, на 20 април 1997 г.
Сериалът не получава добри оценки при появата си през 1987 г. Той е неинтелектуална комедия, която се върти само около т.нар. „тоалетен хумор“ и сексуалния фарс. Героите са еднопластови пародии на действителни хора. Въпреки тези недостатъци, зрителите бързо обикват шоуто, защото то отразява начина на живот на голяма част от масите в САЩ, който дотогава не е представян по телевизията. Идеята за нещастния брак между двама души, които напълно са се провалили в живота, никога дотогава не е използвана. Неочаквано хората се изправят срещу една караща се, нещастна бедна двойка и техните посредствени, безотговорни деца.
Любопитно е да се отбележи, че ролята на Пег Бънди е първоначално предложена на Розана, която не приема отправеното й предложение, тъй като решава да направи неин собствен сериал за упорито и реалистично семейство от долната класа.
Едно от важните неща относно този сериал е, че колкото и да се карат и да твърдят, че презират семейната институция, те се подкрепят в трудни моменти.
Постепенно чувството за хумор на сериала и качеството на актьорското изпълнението се подобряват. Дори критиката започва да хвали шоуто за спорните въпроси, които са неизменна част от сериала — расизъм, феминизъм и промискуитет. До края на последните серии актьорите и актрисите, участващи в сериала, са познати на публиката като техните герои и героини в сериала. Въпреки че няколко души от актьорския състав участват в други проекти по време на снимането на сериите, само Апългейт има голям успех.

Актьори:

Ed O' Neil

als Al Bundy

Katey Sagal

als Peggy Bundy

Christina Applegate

als Kelly Bundy

David Faustino

als Bud Bundy

Amanda Bearse

als Marcy D' Arcy

Ted McGinley

als Jefferson D' Arcy
Fixer
Браво пич. Любимият ми сериал, нека ако някои знае серии на BG Audio на сериала да ми даде линкове, каквито и да са няма значение wink.gif
ALeX4e7y^
Най-великия комедиен сериал след "Приятели"за мен.Всеки път ме разсмива,когато го гледам,просто кефи от всякъде!!!! worthy.gif
Tedds
Много забавно сериалче,хиля се като побъркана докато го гледам.
Konspin
Тва е супер як сериал. worthy.gif Много ме кефи и винаги,когато мога го гледам. biggrin2.gif
DaniEl
Цитат(Fixer @ Jun 28 2007, 12:17) *
нека ако някои знае серии на BG Audio на сериала да ми даде линкове...

Сезон 1
Сезон 2
Сезон 10
Най-доброто от ''Женени с деца''
Zamunda.NET

Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3
Сезон 4
Сезон 5
Сезон 6
Сезон 7
Сезон 8
Сезон 9
Сезон 10
Сезон 11
ArenaBG.com

Уж пише ,че са преведени ,но до колко това е вярно не мога да ти гарантирам ,защото не съм ги теглил.
PoLiTy'
Този серил е СУПЕР.Постоянно някакви лафове ръсят и става голям смях biggrin2.gif
nad3too
ей страшен е тоя сериал. страшно мн ме радва, а Кели тя направо е върха biggrin2.gif
qwe123
Как не съм я видяла тази тема?!?! Няма значение. Това е един от най-великите сериали biggrin.gif Много е смешен.С брат ми сме се скъсвали от смях,докато го гледаме.Всички много ме радват.Марси и бивщия й съпруг,Стийв,малко ме дразнят biggrin.gif Любимия ми епизод е с масичката mrgreen[1].gif Джеферсън и Ал се опитваха да направят една сглобяема масичка,а Кели хранеше пластмасовите гълаби mrgreen[1].gif Имам си го в нас записан на касета и го гледам от време на време biggrin.gif Някой ако знае от кой сезон и кой епизод е да каже,че да си го сваля и да си го запиша на DVD tongue.gif
Craft
Един от най-яките сериали , побърквам се от смях с него.
Fixer
Благодаря Daniel wink.gif
Snejito
Много готин сериал,винаги успява да ме разсмее laugh.gif
CheerFuL-F
Мн. е Готин! Гледам го по FOX Life когато мога и се спуквам от смях определено може да те разведри сериалчето smile.gif
ladysunshine
Има някой забавни епизоди, ама като цяло сериала е супер тъп. По Фокс Лайф го дават постоянно. Пусна ли Фокс Лайф все него хващам, аи тея епизоди вече ги дават за стотен път.
VanIcHka
Ее това сериалче ме кефи страшно много ..наистина е супер яка комедия и няма епизод на който да не се разцепя от смях
dEniChka
Преди малко го гледах по FOX LIFE ..малеееее тоя сериал е най якият , който някога е правенн !! Много е забавен..шемети са големи ..Ал Бьнди the besstt!!
Евала на всички участници ...Шапка им свалям ! worthy.gif
Miss_Duff
Страхотен е - мале,страшен майтап пада..Много добре направен серила,напоследък доста често го гледам. smile.gif
girl_from_hell
любимо мое сериалче, с велики лафове мисля че съм гледала всеки епизод поне по 5 пъти и пак са ми забавни smile.gif
Fixer
На мел любимите ми лафове са:

* "Стриптийз бара дупета да оцениш и очи да насиниш" - Ал Бънди
* "Момиче за отмора на банда дървосекачи" - Кели
* "Жена в зеленчука, не е на сполука" - Ал Бънди
* "В тихата коледна нощ, Ал пак нямал ядене нито пуйка, нито паток, нито даже мишок. Чорапите на вратата били три, а на тях бележка "Подарък или умри". Децата хленчили в леглата си цяла нощ, ревът на жена му щяла да му пръсне главата. Таткото бил скътал пари в банката, но затворили и му ла-ла майката. Дошъл Дядо Коледа с голяма торба, гадно ухилен с олята от вино брада. Дядо Коледа - казал бащата - Аз съм твой фен, направи нещо за мен. Бънди - казал той - ти продаваш обуща, сина ти краде, а дъщеря ти на всекиго пуща. Ами жена ти, тази лавица с червената грива и нокти като тигрица. Приклещен в комина, бащата правил базик, хилил му се и му се плезил с език. Накрая му викнал - Ти си женен с деца, насадил си се брат на пачи яйца."
PIPO
естествено че ще са ти забавни,много добре е направен филма и се смея изключително на него... при тея лафове и качествата на героите unsure.gif biggrin2.gif biggrin2.gif наистина си заслужава
Mr. Winchester
Не ми харесва, просто е стар комедиен сериал, в който няма нищо интересно и забавно...
Chefata
Този сериал е класика най-добрият правен някога ! Няма такъв смях ! Само да ми се освободи малко място на харда и тегла да си припомна старите време когато бях млад..Но иначе когато мога го гледам по FoxLife.
divata_airis
Ми то народа вече си е казал, сериала е класика, няма да ти писне никога подобно Приятели...още помня кога започнах да го гледам за първи път, даже тогава не ми хареса, ама после не мож ме отлепи от дивана и дистанционното
MacTukaTa
Хора, дайте да намерим 23 епизод на 11 сезон с БГ дублаж, където Кели се жени за един Лони... само този епизод липсва за попълване на колекцията от ЖЕНЕНИ С ДЕЦА - всички епизоди с български дублаж. Моля помагайте, само това епизодче ни остана.
pinko_z
Сериалът е класика! worthy.gif В замунда ги има всички епизоди до 11 сезон (включително) с БГ аудио ----> http://zamunda.net/details.php?id=114942
MacTukaTa
Торента в Замунда, за който даваш линк е точно копие на торентите от Арената, плюс това доста епизоди са проблемни (или с английско аудио или липсват - 2х19, 5х13, 6х07, 9х28, 10х16,17,18; 11х23) !!!!!

Аз имам вече всички проблемни епизоди, с изключение на 23 епизод от 11 сезон....
LimonkaTa`
Винаги го гледам с интерес. Не го следя специално, но когато го хвана за нищона света не превключвам друг канал. Цялото семейство е някво лудо и пускат е*ати лафовете. Уникати са....
LSS
Това е най-добрият сериал, който дават по телевизиите. Гледам го редовно без да ми писва.
kashlakov
Сериала просто кърти отвсякъде 18.gif .Това е най-смешния сериал,който съм гледал. biggrin.gif
muhumorko
Супер забавен. Много го обичам тоя сериал, но за съжаление вече почти никъде не го дават. Винаги ме е забавлявал.
-eclipse-
Страхотно сериалче, редовно го следя по FoxLife
nelito_91
Не го следя, но ако нямам какво да правя и го дават по ТВ-то го гледам. Не е лошо филмчето wink.gif
nemios
Най-великата комедия на всички времена. 11 сезона, над 10 години и пак ми беше малко. Ако можеше и до днес да правят сериала аз съм сигурен, че ние щяхме да го харесваме. Велики персонажи, изиграни по великолепен начин. За мен това е идеала за комедиен сериал, защото е извън всякакви рамки и реалности.
fenkanabrooke
Най - добрият комедиен сериял на всички времена, винаги, когато си пусна твто на FOXLIFE и дават Женени с деца, се заливам от смях. worthy.gif biggrin2.gif 18.gif
traiana
Едно от любимите ми сериалчета worthy.gif Ужасно забавно,смея се от сърце на него 18.gif ..Всички са много готини 4.gif ..
ESPERO
Al Bundy ПРЕЗИДЕНТ!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.