FrAgMaKeR
Nov 1 2005, 00:08
Заглавие: Prison BreakГодина: 2005Жанр: Сериал, Екшън, Приключенски, Крими, ДрамаРежисьор: Jace Alexander, Matt Earl BeesleyАктьори: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Robin Tunney, Peter Stormare, Amaury Nolasco, Sarah Wayne CalliesВръзки: imdb.com,
tv.comОценки: 9.2/10 @ tv.com
Ревю: Prison Break, или както е определян от критиката - "хита на сезона" не е за изпускане. Историята най-общо казано е за това, как един човек е осъден на смърт и чака екзекуцията си в затвор край Чикаго, след като е бил натопен за убийството на вицепрезидента на САЩ, което не е извършил. По-малкият му брат обаче е проектирал затвора и влиза при него за да го измъкне. Как ще стане това обаче? Той има перфектен план, но за да мине всичко успешно, трябва да се спазва графика за подготовка на бягството. Трябва да накара съкилииника си да се включи, да се отърве от един ненормален, който не спи, да заблуди докторката, че е болен от диабет, за да ходи редовно в лазарета, който е най-слабото звено в затвора и да подготвя бягството. Трябва и да пробивa дупки в стени с ръчен миксер, да си направи ключ от болт, да убеди мафиотски бос да му помогне в бягството и след него.. но винаги се получават усложнения, които не са предвидени и трябва да се импровизира. Постепенно "бягащите" се увеличават и с един супер-перверзен, садистичен, бисексуален педофил убиец, който никой не харесва, един шантав старец, за който има съмнения, че е легендарният Д.Б. Купър, както и други тяхни съкилииници. А междувременно отвън корумпирани агенти от тайните служби (Secret Service), плетат интриги за да се отърват, колкото се може по-бързо от всички, които могат по някакъв начин да докажат, че нещата не са такива, каквито след много труд те са направили да изглеждат. Една чаровна адвокатка и един обществен защитник ще направят всичко възможно да измъкнат приятелите си от затвора, като се опитат да разнищят случаят, в който са земесени хора от най-високо държавно равнище.. но часовника тиктака и датата на екзекуцията наближава..
Даунлоад епизоди:Епизод 1:
@Arenabg.comЕпизод 2:
@Arenabg.comЕпизод 3:
@Arenabg.comЕпизод 4:
@Arenabg.comЕпизод 5:
@Arenabg.comЕпизод 6:
@Arenabg.comЕпизод 7:
@Arenabg.comЕпизод 8:
@Arenabg.comЕпизод 9:
@Arenabg.comЕпизод 10:
@Arenabg.com @Sab.bz @Сериали
Clark Kent
Nov 1 2005, 00:31
Супер супер таман и аз мислех да правя инфо на тоя сериал че мнооо ме зарибева ама ти си ме изпреварил
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
както и да е сериалчето е супер с нетърпение очаквам новата серийка
Bullseye
Nov 1 2005, 00:34
Браво пич, имаше нужда да се направи тема за този сериал. Понеже той е един от най-здравите в момента. А и навреме си я пуснал, точно след 3-седмичната пауза( адски дълга и изключително мъчитълна).
FrAgMaKeR
Nov 1 2005, 00:48
Каква пауза, днес трябва да са давали 9-ти епизод според tv.com, значи утре ще излезе по торентите. Иначе сериалчето си е супер и с нетърпение очаквам следващият епизод..
Bullseye
Nov 1 2005, 00:51
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 1 2005, 12:48 AM)

Каква пауза, днес трябва да са давали 9-ти епизод според tv.com, значи утре ще излезе по торентите. Иначе сериалчето си е супер и с нетърпение очаквам следващият епизод..
Имаше пауза от 3 седмици мъжду 7 и 8 епизод.
FrAgMaKeR
Nov 1 2005, 00:54
QUOTE(Bullseye @ Nov 1 2005, 12:51 AM)

Имаше пауза от 3 седмици мъжду 7 и 8 епизод.
Като гледам в следващите епизоди няма да има такива мъчителни паузи..
Иначе знаете ли дали ще има и следващи сезони, защото не ми се иска след 10-тина епизода всичко да свърши.. а и на постера си пише, че бягството е "само началото"
Bullseye
Nov 1 2005, 01:11
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 1 2005, 12:54 AM)

Като гледам в следващите епизоди няма да има такива мъчителни паузи..
Иначе знаете ли дали ще има и следващи сезони, защото не ми се иска след 10-тина епизода всичко да свърши.. а и на постера си пише, че бягството е "само началото"

Ами честно казано не знам колко сезона ще бъдат( и аз като теб се надявам да има повече от един). Повече от ясно е че при висок рейтинг( какъвто има и според www.tv.com) ще има продължение. За сега ще има поне 13 епизода.
Направи ми впечатление че при всички сериали, които следя по една или друга причина ще има или е имало вече такава пауза от 2-3 седмици - Prison Break, Lost, Smallville, O. C.
FrAgMaKeR
Nov 1 2005, 12:34
http://www.arenabg.com/details.php?id=21759 - ето го и новият 9-ти епизод, приятно гледане
Bullseye
Nov 1 2005, 20:06
Във 2 епизод при сцената, в която стана големия бой пускаха една песен. Някой да има представа за името и?
Интересното е че въпросът свързан с тази песен е разискван във всеки форум за сериала, който съм разглеждал, но така и не видях някой да знае коя е. така че това е един вид предизвикателство.
redmadman
Nov 1 2005, 21:12
Bullseye малко съм учуден във сцената с голямия бой има само музика на някакви барабани

това ли търсиш защото това си е просто филмова музика
Clark Kent
Nov 1 2005, 21:23
QUOTE(redmadman @ Nov 1 2005, 09:12 PM)

Bullseye малко съм учуден във сцената с голямия бой има само музика на някакви барабани

това ли търсиш защото това си е просто филмова музика
Не бе човек аз щи обясня по хубаво да се усетиш таман като се приготвяха за расовия бой когато всеки на всеки подаваше разни ножчета и други остриета е тогава върви мнооо луда песен значи името на песента е или "This means war" или "This is War" но тия дето я изпълняват не я знам некви рапъри ама кви въпрос пак е мнооо гадно никъде немога да я намеря ако някой я издири ще е супер
redmadman
Nov 1 2005, 21:38
Да усетих се

само ,че ще трябва да ви разочаровам песента е на Bulldog и се казва This Is War но правата за песента са на FOX а те все още не са я издали в нито една компилация тоест не може да бъде намерена поне за сега

такива са слуховете най вероятно ще бъде включена в саундтрака на филма
Едит: JanTigana за първи пост мисля че започваш доста зле
FrAgMaKeR
Nov 1 2005, 21:50
Предопреждавам тази тема да не се пълни с глупости!
Тва сериалче е уникално, много зарибено. Не мога да стана от ПС-то.
Кога излизат епизодите? В кой ден от седмицата?
П.С Някой няма ли да качи 9-ти епизод в дата-та?
vIkToRsHeFa
Nov 4 2005, 17:11
QUOTE(qni4ka @ Nov 4 2005, 05:03 PM)

П.С Някой няма ли да качи 9-ти епизод в дата-та?
Вторник а ко не се лъжа ...
А иначе
http://torrentspy.com/directory.asp?mode=t...ry=prison+break ако ти върши работа...

(датата е трудна работа защото връзката е слаба а и има проблеми и с качването но вярвам че скоро и там ще се появи...)
FrAgMaKeR
Nov 4 2005, 22:43
Аз пък не разбрах за коя песен от епизод 2 става въпрос.. но ме интересува тази, с която започва епизод 8, може и да е същата..
Дали наистина са верни слуховете, че FOX ще пре*б*т и този страхотен сериал?
Bullseye
Nov 5 2005, 01:41
QUOTE(qni4ka @ Nov 4 2005, 05:03 PM)

Всеки вторник сутринта, след 7 часа( че и по рано) може да намериш новата серия в Арената.
Bullseye
Nov 8 2005, 00:20
radotooo
Nov 9 2005, 14:13
дам сериала кърти и аз супер много се зарибих ....за жалост само 10 серии има да еа

....
FrAgMaKeR
Nov 9 2005, 14:35
QUOTE(KyPBaPa @ Nov 9 2005, 02:13 PM)

дам сериала кърти и аз супер много се зарибих ....за жалост само 10 серии има да еа

....
Другия вторник ще има 11.. иначе взе да става интересно.. просто тая Вероника е супер тъпа, как така ще си чати и изобщо ще се логне в тоя месенджер, като е много ясно, че Secret Service могат да я проследят.. Иначе някой от "бягащите" ще мре, черният или педала, не ги виждам в един отбор, просто са несъвместими заедно
Bullseye
Nov 10 2005, 19:12
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 9 2005, 02:35 PM)

Другия вторник ще има 11..
А по-другия вторник ще са 12.
Още няма дата за 14 епизод, казвам го за хората, които не са погледнали в www.tv.com. Ако пак има същата пауза( 3 седмици), че ще ни се стъжни.
radotooo
Nov 15 2005, 14:11
току що го дръпнах филма със скромните 2326 кб

.... са само субс нееед
Bullseye
Nov 16 2005, 03:21
FrAgMaKeR
Nov 18 2005, 19:56
Доста интересен епизод.. как мислите кой ще отпадне от отбора

QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 4 2005, 10:43 PM)

Аз пък не разбрах за коя песен от епизод 2 става въпрос.. но ме интересува тази, с която започва епизод 8, може и да е същата..
Това е:
Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix) има я в саундтрака на NFS Most Wanted
Вече гледах 1 епизод и много ми харесва!!! Страхотно сериалче!!!
Тука станаха големи схеми в 12 епизод ... Майкъл уж за брат си се трепа толкова време ...

сега какви ги забърка тоя Линкълн ... голям базик ... представям си всички в ноща на бягството ...без братото

.. но пък много ме кефят докторката и Скофийлд

големи сладури са ...
между другото знаете ли колко общо ще са сериите ... за сега има 15 ...
FrAgMaKeR
Nov 29 2005, 21:47
http://www.arenabg.com/details.php?id=24564 - бях забравил, че излиза нов епизод, а и много хубаво резюме са написали в коментарите на торента, от къде ли ми е познато..
Bullseye
Dec 1 2005, 15:18
Просто няма друг такъв сериал като Prison-а. Даже и Lost не ме е държал в такова напрежение. Направо да колабираш от удоволствие. Само дето не разбрах кога излиза следващия епизод, понеже в tv.com пише, че 14 ще излезе на 20.03.2006г., а слеващия 15 епизод на ......... 01.01.2006г.
Ей, FrAgMaKeR виж кой е на 1 място във въпросният сайт.
FrAgMaKeR
Dec 2 2005, 12:15
То се знае кой е номер 1

Обаче ако следващият епизод е чак март месец, ще е много гадно

Можеби тази пауза ще е заради това, че от януари почва 5-ти сезон на 24 с Кифърт Съдърланд, но по-добре щеше да е да ги редуват през седмица или да ги пускат през различни дни, а не едното на мястото на другото..
Днес изгледах и втора серия!!!!!!!! Много интересно взе да става!!! Края беше .....
Много хубав сериал!!!!!!
FrAgMaKeR
Dec 20 2005, 21:27
QUOTE(Nasi @ Dec 20 2005, 08:37 PM)

Днес изгледах и втора серия!!!!!!!! Много интересно взе да става!!! Края беше .....
Много хубав сериал!!!!!!

Така си е, но имаш да гледаш още доста сериики (ве пак 2-ра е в самото начало още), които ще те държат в с трашно напрежение, а последната която е излязла до момента, като се сетя как свърши и.. незнам как ще дочакам следващата.. тези продуценти са големи садисти
стахотен сериал изгледах всички серии. Как ще дочакаме март месец незнам.Невероятен е.А главния герой е супер жесток
QUOTE(Menna @ Dec 29 2005, 02:28 PM)

ПС:Наси,ти поне ще има с какво да компенсираш липсата на нови серии и да гледаш епизоди докато излезе следващия

Да, аз сега тъкмо реших да гледам 5 епизод, а сайта не ми се отваря- по-точно Prison Break не ми се отваря
Devil^Rose^^
Jan 16 2006, 22:42
Филма наистина е ВЕЛИК

Изгледах го за отрицателно време със затаен дъх

И вече нямам търпение да доиде Март
paynera
Jan 17 2006, 21:06
Знаех си че не трябва да го почвам!
И кво ся, чак март? Ебати тъпнята, аз ще пукна дотогава!!!
ludoto_mimi
Jan 18 2006, 12:12
Някой да знае има ли някакъв саундтрак? Знам, че не е свършил още сезонът, но...
paynera
Jan 18 2006, 16:55
Ъ-ъ! Нема! и нема й да има! Кво ти трябва? Мога да ти рипна темата!
Много, много, много яко филмче,

кефи ме максимално

само се чудя що трябва да чакаме толкова време за новата серия

, много е тъпо
Toshev
Jan 19 2006, 03:14
Чакаме щотото нали винаги в Щатите прават тъй наречените ротации в програмата и той никой не е очаквал да стане такъв хит сериала а вече програмата е била планувана и така

(
Едно е ясно ако до 1/2 сериий не смачкат гадното педерастче ще счупа монитора
paynera
Jan 21 2006, 11:10
Ха! Ето и това което мисля, че ще се случи в 14 епизод!
Онзи надзирател, който ги чу, ще влезе в стаята и те ще излязат с оправданието, че поправят тръбата и са стигнали до тази стая, за да се опитат да отстранят повредата и да спрат водата и така ще се измъкнат, което е малко дразнещо, щото те тея надзиратели ги направиха на маймуни и надали има нещо истинско в цялата тая работа. После ще се върнат в изходна позиция, а Линкълн в тва време ще си лежи там в кабинета, което е също леко измислено, като се има предвид, че на слудващият ден трябва да бъде екзекутиран и така да си го оставят в тоя кабинет, където както споменаха по рано в сериала е мястото с най-малко охрана!!! Както й да е! На сутринта ще го отведат от тами ще тръгнат да го водят към стола за екзекуция, и точно по това време, Майкъл и другите ще свършат рябота и така като по филмите ще се засекат на площадката отвън и нали се сещате, следват онея погледи дето си мислиш, че тва е краят. И после, Вероника ще извади няква информация, която да предотврати екзекуцията за няколко дни в последния момент, уж за доразглеждане на делото, което ще даде време за нов опит за бягство. Струва ми се, че докторката ще изиграе няква роля, в цялата работа като подпомогне с няква информация, обръщайки се срещу баща си! И както всички вече знаем, братът на губернатора е жив, така че... истории колкото щеш за 10 сезона напред!!!
Devil^Rose^^
Jan 24 2006, 13:15
Да ама дали другите ще се съгласят да отложат бягството още

Особено T-Bag.