Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Страници: 1, 2, 3, 4
angelL
Искам да ви поздравя за форума! Сериалът наистина е страхотен, излиза от клишето и е много завързан. Изгледах всички серии за 2 дни. blush.gif Очаквам с нетърпение новата серия, но тя ще излезе чак март. 19.gif Наистина се надявам да има поне още един сезон, защото сериалчето е супер. Има ли някаква яснота по въпроса дали се предвижда нов сезон?
Devil^Rose^^
Предвиждат се още 4-5 сезона smile.gif
joni
Сериала е страхотен ,за мен е един от най добрите ,много кофти ,че се налага да чакаме толкова много време ,но просто няма начин biggrin.gif
RoXXy_
еми доста се чудех да пиша ли, или да не пиша..щото не съм изгледала още сички серии 19.gif ...щото много бавно ги свалям, а пък онлайн не става... 15.gif
та иначе сериала е супер интересен, а пък Wentworth Miller wub.gif wub.gif wub.gif - perfect
иначе бройте ме и мен
restor
здравеи, можеш ли да ми кажеш от каде да драпна последната серия. (13-тата) biggrin.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(restor @ Feb 18 2006, 07:23 PM) *

здравеи, можеш ли да ми кажеш от каде да драпна последната серия. (13-тата) biggrin.gif

http://ts.searching.com/download.asp?id=476618
http://www.torrentz.com/torrent_539395.html
qni4ka
На коя дата точно ще е следващия епизод?
Devil^Rose^^
На коя дата точно ще е следващия епизод?

20 Март ( Понеделник) 9 PM po FOX
Eli_Baby
Малеее като си представя колко време го забавиха тоя епизод ииии... 19.gif И то точно на някъв такъв супер напрегнат момент shocking.gif Нямам вече търпение отново да пуснат нови епизоди happy.gif
scandalous_girl
Този сериал е супер!Много ми харесва целия сюжет.Изгледах го до 13 серия за много кратко време и вече не издържам да чакам следващия епизод.Според мен и актиорите си изпълняват много добре ролите.Дано продължава да е все така интересен. smile.gif
^Mim0zKa^
Аууу.....серияла е невероятно жесток!!Изгледах го за отрицателно време и сам супер зарибена в момента..по него и адски му се кефя!А Майкъл Скофийлд (Wentworth Miller )олелееее само като го пгледна и зяпвам...разтапям се по него уникално красив еsmile.gifАбе изоб6то серияла е перфектен..некаф нито е лигав нито е некаф бозав....супер и актиорите вси4ки са мн добри smile.gif
RoXXy_
и аз го гледах този 14 епизод най-после...
^Mim0zKa^, Майкъл е просто bigarmhug.gif woohoo.gif
а аз до колкото разбрах, тази седмица май ще има няколко епизода, или нещо съм 20.gif се размечтала 16.gif
Nasi
smile.gif Да супер сериал
аз го гледам от доста време
и бавно бавно стигнах до 13 епизод. утре ще го гледам и след това 14. smile.gif
Много добре е замислен smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 19 2006, 04:47 PM) *

а аз до колкото разбрах, тази седмица май ще има няколко епизода, или нещо съм 20.gif се размечтала 16.gif

Няколко епизода confused.gif laughing1.gif Аз нямам нищо против, но нещо много ме съмнява, нале ще ги карат по един на седмица ( кажете че не съм права mrgreen[1].gif )

QUOTE(Nasi @ Mar 19 2006, 11:53 PM) *

smile.gif Да супер сериал
аз го гледам от доста време
и бавно бавно стигнах до 13 епизод. утре ще го гледам и след това 14. smile.gif
Много добре е замислен smile.gif

Незнам как си издържала и не си го изгледала на един дъх happy.gif Аз неможах да му устоя 3.gif rolleyes.gif
angelL
Става много интересно. Ако някой намери трейлъри да качва. Дали тази седмица ще излезе скрийнър?
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 20 2006, 02:55 PM) *

кажете че не съм права

Не си права! 10.gif
Пресен 15 епизод! 4.gif
http://www.arenabg.com/details.php?id=39266

Сега го свалям,но още не съм изгледала 14, все нямам време!Предполагам,че чакането ще си заслужава! 3.gif
angelL
QUOTE(Menna @ Mar 22 2006, 10:06 PM) *

[Пресен 15 епизод! 4.gif

Сега го свалям,но още не съм изгледала 14, все нямам време!Предполагам,че чакането ще си заслужава! 3.gif

Много благодаря! Сега го дърпам да го гледам и аз! 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Mar 22 2006, 10:06 PM) *

Не си права! 10.gif
Пресен 15 епизод! 4.gif

Aз...аз ... незнаех 2.gif изоставам с информацията 16.gif Още 14 ме държи rolleyes.gif не мога да повярвам че най-накрая го изгледах, тая пауза беше много гадна dry.gif но поне си залужаваше happy.gif И с тая Арена, дето немога да тегля от нея 14.gif Даре мерси че каза 8.gif bigarmhug.gif 15 епизод - СУПЕР 3.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 22 2006, 10:54 PM) *

не мога да повярвам че най-накрая го изгледах, тая пауза беше много гадна dry.gif но поне си залужаваше happy.gif И с тая Арена, дето немога да тегля от нея 14.gif Даре мерси че каза 8.gif bigarmhug.gif 15 епизод - СУПЕР 3.gif

bigarmhug.gif Нали знаеш,че няма да те оставя да чакаш.Като не е Арена има си и други начини! 10.gif
http://store2.data.bg/tato/movies/Prison%20Break/Season%201/
Благодарности на хората,които се грижат да гледаме филмчето! 10.gif

ПС:То и аз покрай паузата загубих такт,но ще си наваксам 3.gif
RoXXy_
аз кво ви казах аа... biggrin2.gif
иначе Menna 10х за линкчетата, аз довечера ще го гледам чак wacko.gif
angelL
Става много интересно, появи се човек от миналото. Интересно ми е в крайна сметка ще успеят ли да ги изкарат в края на първия сезон. И как ще процедират след това, трябва да ги съберат заедно, за да се запази cast-a........ unsure.gif Искам повече инфоооооо 18.gif .
Devil^Rose^^
QUOTE(angelL @ Mar 23 2006, 11:38 AM) *

Искам повече инфоооооо 18.gif .

Тук мисля че ще намериш каквото ти трябва, форума е много добър Аз вече се отказах да търся нещо повече защото ми се разваля кефа от гледането след като знам какво ще стане dry.gif
П.П Даре златна си незнам какво щях да правя без теб happy.gif 11.gif
Nasi
Разбрах, че Нова телевизия ще излъчи сериала скоро 4.gif

Епизодите в момента са много интересни.
FrAgMaKeR
QUOTE(Nasi @ Apr 2 2006, 10:31 AM) *

Aко това стане, за пореден път НОВА ще покаже, че е номер 1 smile.gif
Bullseye
QUOTE(FrAgMaKeR @ Apr 2 2006, 08:31 PM) *

QUOTE(Nasi @ Apr 2 2006, 10:31 AM) *

Aко това стане, за пореден път НОВА ще покаже, че е номер 1 smile.gif

В някои отношения наистина са №1. Лошото е, че ако го пуснат, сигурно ще е дублиран. mad.gif
angelL
Неочаквано излезе скрийнър на 18 епизод!!!!

[url=http://Prison Break S01E18 DVDSCR.XviD-ViSi0n.torrent]от Линкос[/url]

Арена

Enjoy!!!!
RoXXy_
добре де, ама аз 17 не съм го гледала...той излезнал ли е въобще? blink.gif
с тея скрийнъри тотално се обърках вече... shocking.gif
Bullseye
И аз се обарквах като теб. За това сега си чакам официалното излизане на серията във вторник сутринта и нямам проблеми.
Hannibal
Адски добър сериал!
Bullseye
QUOTE(Hannibal @ Apr 9 2006, 03:24 AM) *

Адски добър сериал!

Добро утро! 15.gif
SuxLose?
QUOTE(Bullseye @ Apr 7 2006, 12:46 AM) *

И аз се обарквах като теб. За това сега си чакам официалното излизане на серията във вторник сутринта и нямам проблеми.

т.е. 17ти епизод излиза утре...така ли?
angelL
Дам, и аз чакам за да ги гледам един след друг. Вече нямам търпение! 3.gif
angelL
Не знам дали знаете, но скрийнъра е за 19 епизод и е с много добро качество. И наистина нещата се оплитата все повече и повече. Който иска да чака, аз не издържах. 16.gif Леле, дано тези дни излезе за 20! mrgreen[1].gif
^Disaster^
QUOTE(angelL @ Apr 11 2006, 06:34 PM) *

Не знам дали знаете, но скрийнъра е за 19 епизод и е с много добро качество. И наистина нещата се оплитата все повече и повече. Който иска да чака, аз не издържах. 16.gif Леле, дано тези дни излезе за 20! mrgreen[1].gif

окей и какво излиза,че липсва 18 епизод така ли..confused.gif
SuxLose?
туко-що изгледах 17 , чакам обаче да си ги карам поред...
Devil^Rose^^
QUOTE(^Disaster^ @ Apr 11 2006, 04:22 PM) *

окей и какво излиза,че липсва 18 епизод така ли..confused.gif

Не и за него има излязъл скрийнър... официално излиза следващата седмица smile.gif
angelL
Къде го скрийнъра за 18? huh.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(angelL @ Apr 12 2006, 11:24 AM) *

Къде го скрийнъра за 18? huh.gif

Ааааа това не е ли твой пост confused.gif
QUOTE(angelL @ Apr 5 2006, 08:07 PM) *

Неочаквано излезе скрийнър на 18 епизод!!!!

[url=http://Prison Break S01E18 DVDSCR.XviD-ViSi0n.torrent]от Линкос[/url]

Арена

Enjoy!!!!
angelL
Ама аз нали поясних малко по-горе че това е епизод 19. rolleyes.gif wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(angelL @ Apr 12 2006, 12:24 PM) *

Ама аз нали поясних малко по-горе че това е епизод 19. rolleyes.gif wink.gif

Ахъм ясно ... а аз видях някакъв 18 еп из торентите -> Линк wacko.gif незн.........
angelL
Съмнявам се да е 18 епизод, след като го няма по другите тракери. Най-вероятно е този прословут скрийнър на 19....... дано получим и другите по раничко. Много е вероятно, тъй като снимките на първия сезон са приключили. 4.gif mrgreen[1].gif
^Disaster^
не знам дали тук е мястото, но все пак...субс за 17ти епизод са готови и качени в в subs.unacs ...превода е мой и на още една приятелка , има 7-8 неоправени реплики, но като цяло е точен...енджой
Bullseye
Браво за субтитрите пич.

С тези скрийнъри здраво се омотавате. Я най-добре си чакайте оригинала, ей го къде е вторникът. А пък и колкото повече чакаш, толкова, по-сладка ти е серията.
SuxLose?
QUOTE(Bullseye @ Apr 13 2006, 01:40 AM) *

Браво за субтитрите пич.

С тези скрийнъри здраво се омотавате. Я най-добре си чакайте оригинала, ей го къде е вторникът. А пък и колкото повече чакаш, толкова, по-сладка ти е серията.

абсолютно съм съгласен!
Jack Bauer
Нещо не ми отваря subs.unacs.bg sad.gif някой може ли да ми даде други линкове за субтитрите от 7ми епизод нататак или да миги пратите някак си може и на пощата the_crow@abv.bg
Благодаря ви предварително!!!
EyesWideShut
прегледах темичките отгоре отгоре и май тука трябва да драсна wacko.gif
Мн, ама мн силно ме интересува кога ще излезе 20 епизод и дали ще има 2 сезон ?? ...първият епизод си изтеглих в петък, а сега вече чакам за 20-ти...какво да ви кажа, изгледах го буквално на един дъх...Сериялът е повече от супер!
Та...ще се радвам, ако някой ме светне относно следващите епизоди wink.gif
Devil^Rose^^
В понеделник го дават по FOX и при нас е във вторник.
EyesWideShut
благодаря smile.gif
ludoto_mimi
Ъ, не знам къде да го пиша това ама май тука. Та от 24 май по НОВА ще дават Prison Break. smile.gif Тия обраха касовите сериали. biggrin2.gif
sladurkata_f
потвърдена ли е информацията,щото аз видях програмата на Нова и там няма6е ни6то такова... huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.