Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Prison Break
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Страници: 1, 2, 3, 4
_chocolate_girl_
Здравейте хора как сте.Аз съм нова но съм МНОГО ГОЛЯМА фенка на "Бягство от затвора".Надявам се да ме приемете в клуба blush.gif
ludoto_mimi
QUOTE(sladurkata_f @ May 20 2006, 12:21) *

потвърдена ли е информацията,щото аз видях програмата на Нова и там няма6е ни6то такова... huh.gif

Опа, грешка. Трябвало е да тръгне на 18.04, но е отложен заради световното по футбол и ще стартира есента. rolleyes.gif
Zaio
Незнам дали му е тука мястото да попитам, но тая мадама адвокатката Вероника ми е толкова позната от някой филм и не мога и не мога да се сетя.Плс.кажете ако някой се сеща в кой филм по дяволите играе worthy.gif

P.s ми то става много лесно гледаш как се казва актрисата и после малко гугъл и си готов, най-накрая ми се изясни"Вертикална граница" е филма за всички като мен които се питат майка му стара тая актриса от къде ми е позната
Devil^Rose^^
WIN A TRIP TO THE SET OF PRISOM BREAK AND MEET WENTWORTH MILLER !!!

http://men.style.com/details/sweeps/prison...weep/entry/long

Желаещи !? 4.gif 18.gif
born_4_you
Хахахаха
BRING IT ON!
april^^
QUOTE(born_4_you @ Jul 30 2006, 00:20) *

Хахахаха
BRING IT ON!

4.gif 4.gif
sulu
QUOTE(Zaio @ Jun 8 2006, 01:01) *

Незнам дали му е тука мястото да попитам, но тая мадама адвокатката Вероника ми е толкова позната от някой филм и не мога и не мога да се сетя.Плс.кажете ако някой се сеща в кой филм по дяволите играе worthy.gif

P.s ми то става много лесно гледаш как се казва актрисата и после малко гугъл и си готов, най-накрая ми се изясни"Вертикална граница" е филма за всички като мен които се питат майка му стара тая актриса от къде ми е позната

Също така участва в Роднини под прикритие(The in-laws)
stanislava
А първата и голяма роля е във"Вещи в занаята"
Филма е супер як Потърсете си го много ще ви хареса 4.gif
Hotty
Малко остава до новия сезон,през какъв период ще излзиат сериите знае ли някой? huh.gif
stanislava
Мисля,че през една седмица
Devil^Rose^^
От темата Новини, но то се е видяло нека да го има и тук
QUOTE(Хейли @ Jul 29 2006, 00:35) *

Официални дати на първите няколко епизода ето ги wink.gif
August 21, 2006 (8/7C): Episode 2.1 - Manhunt
August 28, 2006 (8/7C): Episode 2.2 - Otis
September 4, 2006 (8/7C): Episode 2.3 - TBA
September 11, 2006 (8/7C): Episode 2.4 - First Down

Попринцип ще излиза нова серия в понеделник( и при нас ще е във Вторник, както досега) но 100% ще има и паузи excl.gif
Nasi
Еее супер...докато почнат другите ще има сарии на ПБ. smile.gif smile.gif smile.gif
И аз съм 100% сигурна, че ще има доста дълги паузи. sad.gif

Чакането свърши!!!!
BledPoet
Доста интересен първи епизод(с2е1), мога да кажа и доста интересно решение да, махнат един от главните герои ама shocking.gif ... няма да развалям повеч кефа, на тези които още не са го гледали
Nasi
QUOTE(BledPoet @ Aug 22 2006, 15:10) *

Доста интересен първи епизод(с2е1), мога да кажа и доста интересно решение да, махнат един от главните герои ама shocking.gif ... няма да развалям повеч кефа, на тези които още не са го гледали

дам много интересно, аз затова писах коментари си в темата за 2 сезон smile.gif
girl_from_hell
от скоро гледам филма, но много ми хареса изгледах всички серий и ми много интересен
да питам до 6 епизод на 2 сезон ли са излезли и кой ден от седмица излиза нов епизод
Estell
Да засега тези епизоди са излезли и сега в понеделник очакваме седмия
Heaven's a Lie1
Сериала наистина е невероятен и определено си заслужава да го гледате. Аз все още съм на първи сезон, но предполагам че скоро ще го привърша.
Идеята е чудесна, харесва ми подхода както и любовта м/у двамата братя. Ъъ, казват че във втори сезон ще има много "кървища", е, супер значи.
f0rgy
Нямам кво да кажа освен тва...ЦЪКНИ МЕ ЗА ДА МЕ ВИДИШ!!!
f0rgy
Уоу...хора 8 епизод...когааааа? 0039[1].gif uhhh.gif dunno[2].gif
djujka
cry.gif cry.gif 1iangr[1].gif 14.gif 0027[1].gif 0027[1].gif sick1.gif за съжаление чак на 23 октомври 2006 г
f0rgy
(djujka @ Oct 18 2006, 23:51) *

cry.gif cry.gif 1iangr[1].gif 14.gif 0027[1].gif 0027[1].gif sick1.gif за съжаление чак на 23 октомври 2006 г

Ама горе долу през седмица излизат тъй ли?
p0l43t0
(f0rgy @ Oct 19 2006, 12:21) *

(djujka @ Oct 18 2006, 23:51) *

Ама горе долу през седмица излизат тъй ли?

Мда,в САЩ всеки понеделник,а тук серийката е по торент сайтовете,или поне в някои,вторник сутринта biggrin.gif 4.gif Още малко остана до 8мииии 4.gif 4.gif
f0rgy
Уха 23 сме 4:72....Ще седа и ше даам рефреш на мувиз-а и до 4-5 часа тряя гледам 8-ми епизод,няя как!!! 4potrivam[1].gif 2039[1].gif icon_peace.gif emoticon1 (111).gif emoticon1 (12).gif
XtCrAvE
Най-добрия сериал. wink.gif
DesiTo
Сериала е невероятен! 2thum[1].gif
Сюжетът е страхотен. Актьорския състав е много добър, Wentworth Miller (Майкъл Скофийлд) играе просто великолепно, мисля, че е много подходящ за тази роля, справя се перфектно, а пък и е доста готин. 3.gif
Също ми харесва и музиката която пускат. Определено си заслужава определението "хита на сезона". Уникален и супер различен сериал, адски е интересен. 4.gif
f0rgy
Леле..Линкълнчо как го фанаха 16.gif ....Ама не вярвам да остане в ареста така да се каже още мн далго..максимум 1-2 епизода ..Та Майкъл го извади от панделата,от някав утрепан арес ли ня да може..Ауе як епизод....За един епизод 2-ма фанаха....
valenceto
Аз просто щях да падна , когато ги хванаха...Ужас направо.... sad.gif Ще се побъркам до следващия епизод! blink.gif
lorelei_nz
(valenceto @ Oct 31 2006, 18:45) *

Аз просто щях да падна , когато ги хванаха...Ужас направо.... sad.gif Ще се побъркам до следващия епизод! blink.gif

Хванаха ги, ама тея дето ги хванаха имат нещо общо с баща му и ще ги заведат в някаква къща да го чакат. Виж в тема за спойлери. Там съм сложила инфо за предстоящите епизоди. smile.gif
valenceto

За да се вайкам така, е ясно че не съм чела спойлерите... huh.gif Благодаря, че ми разказа... 19.gif
Jolly_GirL
Сериала е НЕВЕРОЯТЕН, а и актьорите са супер! 4.gif 4.gif 4.gif
kalin4eto_
Оооо този филм е прекрасен.. не знам много ми е интересен.. Актьорите са страхотни.. Филма е върха! Много е заплетен...Страхотен е !!!
MaFiA`f
Prison Break е супер филм..много ме кефи smile.gif Уентуорт Милър(Майкъл Скофилд) е моя любим актьор.Много е сладък и му се кефя толкова колкото и на самия филм.. smile.gif
~F.A.T.E~
леле тфа ми е най-любимия филм веее супер невероятен е 4.gif 4.gif мале яко скъсвачка е и просто актиорския състав е мн як , всеки си играе ролята перфектно неам думи . Prison Break е феномен-и обичам Wentworth mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
Oще малко Promo Pics smile.gif

*AdDiCTeD*
Че филма е невероятен едва ли има две мнения. biggrin.gif
Никога не съм гледала сериал с такъв интерес... в неделя го започнах и онзи ден свърших всички епизоди, просто поглъщах всичко.. biggrin.gif Жесток е, с нетърпение очаквам да излязат още серии... = ))
f0rgy
Айде хора още малко остава ...Олеееее ..Не моа чакамм!!!!Тряя прегледам пак последите 3-4 епизода че съм забраил Майк и Линк как изглеждаха ве 18.gif
poohcho
Кога излиза новият епизодconfused.gif Вече забравих, че гледам сериала wacko.gif То беше ясно, че по празниците няма да има нов епизод, но то стана вече месец и половина от излизането на последния sad.gif
Devil^Rose^^
(poohcho @ Jan 11 2007, 18:05) *

Кога излиза новият епизодconfused.gif Вече забравих, че гледам сериала wacko.gif То беше ясно, че по празниците няма да има нов епизод, но то стана вече месец и половина от излизането на последния sad.gif

"John Doe" - January 22, 2007 on Fox
poohcho
Devil^Rose^^, благодаря за инфото. Явно ще трябва още малко да почакам 16.gif
СлаДКаТа
THE BEST!
f0rgy
Prison Break Ep14 wink.gif
Сваляите фаста щот вижте ко стаа в момента
http://img.data.bg/i.php?id=202263
Fixer
Аз я свалих ама субтитри не намерих sad.gif
f0rgy
QUOTE(Fixer @ Jan 23 2007, 20:27) *

Аз я свалих ама субтитри не намерих sad.gif

Както се казв ай ся екстри 18.gif важното е че PRISON BREAK IS BACK!!! 4.gif
Поредния невероятен епизод...Т-Бег тотално усра нещата,Си Ноут също,Братята и Поул сищо незнам как ще се измъкнат след AUTOKILL-a на терънс,а Белик...добрия стар Белик...Онова химично чудовище ще го унищожи...И за пореден път нито и следа от Психото...Накрая да не стане като в Страшен филм с оня Дуфи ли беше къв беше от най големия глупак и малоумник да стане гъзе и да се отърве ей така...Еми незнам ама тряя чакам за 15 епизод

ЕДИТ:Ето го Психото!!ПСИХОТО И НЕГОВИЯ САЛ
Щях да слагам промо за 15 епизод ама ми се спи мн някой да бодне едно ...BTW май май Психото се уреди с момиче,при тва доста хубаво 4.gif
niveto
Не знам дали тук трябва,но искам да попитам някои може ли да ми каже как се казва песента която се чува вав всяка серия на сериала?То по-точно е мелодия!Някои ако може да ми помогне ще съм мн благодарна!
ALeX4e7y^
Ами аз имам техното,което се чува когато почва филма.ако на някой му трябва само да каже biggrin2.gif
niveto
Ами аз не съм мн сигурна,може и това да е песента която търся unsure.gif за това би ли качила линк или да кажеш как се казва за да си я изтегля
Sniper
Айде народее, налазвай новата серия от Арена: Prison.Break.S02E15.HDTV.XviD-XOR. biggrin2.gif
DjeNNy
Както винаги...невероятна серия biggrin2.gif 4.gif biggrin2.gif
rifito
Цитат(SuxLose? @ Apr 11 2006, 21:05) *
туко-що изгледах 17 , чакам обаче да си ги карам поред...

Пич извинявай за неудобството но може ли да ми кажеж откаде изтегли 17 епизод от сезон 2 . Моляте ще сам ти мн благогодарен . Ще те черпя биричка biggrin2.gif . А и междодругото сериала е супер просто немога да спра да мисля за него . Който не харесва този сериал значи няма вкус !!! mad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.