Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Snow Queen
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
hristin4e

Снежната кралица е история за силата на приятелството и победата на любовта срещу злото. Историята разказва за младо момиче, което се опитва да победи Снежната кралица, за да спаси душата на момчето, което обича.
Когато Герда (Chelsea Hobbs) е била на 8 години, майка и е била открита мъртва в снега. Тогава Герда намразила снега и пазила себе си скрита от зимата. Пиколото на гостоприемницата на баща й - Кай (Jeremy Guilbaut) и Герда се влюбват. Точно тогава, Кай внезапно се превръща в студен и изпълнен с омраза. Когато той се опитва да разбере неговата промяна, загадъчна жена, облечена в бяло (Bridget Fonda), пристига в гостоприемницата и отвежда Кай. Само Герда вярва, че той е още жив. С цялата си вяра, любов и кураж, тя отива на пътешествие през всички сезони преди да отиде до Кай и Снежната кралица.
Филмът е правен по книгата на Ханс Кристиан Андерсен.

снимки: 1 2

трейлър
vikihill96
Еми мен специално Бриджит Фонда ми харесва доста като актриса и като жена, пък и филмчето не е лошо направено-тъй че който не го е гледал, спокойно може да го направи biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif !!!
hristin4e
и аз го препоръчва - доста добро филмче е... и е едно от любимите ми. Жалко само че няма БГ субтитри, така че ако някой има английските моля да ми ги даде, аз ще се опитам да го преведа, само тайминг ми трябва пък хич не я разбирам тая работа blush.gif
ThePinkDuck
Една от любимите ми приказки от листата на Холмарк. Много красив филм. Определено не е за изпускане! mrgreen[1].gif
DaniEl
За съжаление този филм колкото пъти съм го засичал по телевизията все не мога да го хвана от началото. С удоволствие бих си го свалил за да го гледам целия. Много ми хареса Бриджит Фонда тук.
Gossip Girl
Имаше период, в който постоянно го пускаха по телевизията. Тогава съм го гледала около 7-8 пъти. Най-любимата ми приказка-игрален филм. Бях станала голяма фенка на Бриджит Фонда по това време, макар че играе лошата. Като цяло филма е много много хубав и интересен. Така и приказката на Андерсен ми стана любима.
Tedds
Този филм съм гогледала поне 10 пъти,много хубаво е пресъздаден.
PoLiTy'
Филмчето е супер,все пак историята беше една от любимите,когато бях малка wink.gif
Jolly_GirL
Едно от любимите ми филмчета,които дават по Hallmark(заедно със Snow White).Доста добре е направен...определено си заслужава 4.gif
ladysunshine
Оо тоя филм колко пъти съм го гледала. Много често го въртяха по Холмарк. Много хубава приказка, много ми харесва
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Dec 11 2007, 14:48) *
Оо тоя филм колко пъти съм го гледала. Много често го въртяха по Холмарк. Много хубава приказка, много ми харесва

и аз бих казала същото,като Сианна,но няма да се повтарям...само ще вметна,че много си го бива филмчето!
Hilary and Chad
мн ми харесва това е най-хубавия филм за Снежната кралица!
CiNdEreLLa``
Уникално готино направено филмче, някой знае ли от къде мога да си го сваля confused.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(CiNdEreLLa`` @ Aug 1 2008, 22:52) *
Уникално готино направено филмче, някой знае ли от къде мога да си го сваля confused.gif

Ъм таковата: http://zamunda.net/browse.php?search=snow+...&incldead=1
Има даже и качествен релийз със субтитри... :>
CiNdEreLLa``
Цитат(vIkToRsHeFa @ Aug 2 2008, 08:09) *
Цитат(CiNdEreLLa`` @ Aug 1 2008, 22:52) *

Ъм таковата: http://zamunda.net/browse.php?search=snow+...&incldead=1
Има даже и качествен релийз със субтитри... :>

Леле, златен си !!! Аз защо така не можах да го намеря shocking.gif ужас ... smile.gif мерси много blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.