Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ashley Tisdale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
**Sophia**
Ashley Tisdale

Факти:
Родена е на 2 юли,1985 год. в West Deal, New Jersey, USA.
Очи-кафеви
Коса-Руса.

Любими неща:
Любима храна-Суши и Пица.
Любима марка дрехи-"Дизел","
Любими актьори-Леонардо Дикаприо,Джони Деп,Джулия Робъртс,Британи Мърфи.

Звездата от High School Musical дебютира на музикалния пазар на 6 февруари тази година с албума "Headstrong".В компилацията за април е включен първия сингъл от този албум "Be Good To Me", който достигна до #80 в Billboard и #35 в Бразилия. За следващ сингъл е бил избран "He Said She Said", стигнал до #77 в Billboard и #2 в Канада. Моето любимо парче в албума е "Goin' Crazy". Звученето на албума е много добро и откъм музика и откъм звук.

1. Intro
2. So Much For You
3. He Said She Said
4. Be Good To Me
5. Not Like That
6. Unlove You
7. Positivity
8. Love Me For Me
9. Goin' Crazy
10. Over It
11. Don't Touch (The Zoom Song)
12. We'll Be Together
13. Headstrong
14. Suddenly

.Филмография:

High School Musical 3.... Sharpay Evans
High School Musical 2 (2007).... Sharpay Evans

"The Suite Life of Zack and Cody" .... Maddie Fitzpatrick / ...
... aka TSL (USA: informal short title)
"Kim Possible" .... Camille Leon
"Hannah Montana" .... Maddie Fitzpatrick
High School Musical (2006) (TV) .... Sharpay Evans
"Still Standing" .... Bonnie
"George Lopez" .... Olivia (1 episode, 2003)
"Grounded for Life" .... Leah (1 episode, 2003)
- Just Like a Woman (2003) TV Episode .... Leah
"Strong Medicine" .... Sherry Lowenstein (1 episode, 2003)
- Addicted to Love (2003) TV Episode .... Sherry Lowenstein
"Malcolm in the Middle" .... Girl (1 episode, 2002)
- Jury Duty (2002) TV Episode (as Ashley Michelle Tisdale) .... Girl
"The Hughleys" .... Stephanie (3 episodes, 2002)
"Charmed" .... Runaway Teen (1 episode, 2001)
- Look Who's Barking (2001) TV Episode (as Ashley Michelle Tisdale) .... Runaway Teen
"Kate Brasher" .... Winona (1 episode, 2001)
- Georgia (2001) TV Episode .... Winona
"Once and Again" .... Marni (1 episode, 2001)
- Best of Enemies (2001) TV Episode .... Marni
"Bette" .... Jessica (1 episode, 2001)
- The Invisible Mom (2001) TV Episode (as Ashley Michelle Tisdale) .... Jessica
Donnie Darko (2001) .... Kim, Dorky Girl
... aka Donnie Darko: The Director's Cut (USA: director's cut)
Nathan's Choice (2001) (TV) .... Stephanie
"Boston Public" .... Carol Prader (1 episode, 2000)
- Chapter Five (2000) TV Episode .... Carol Prader
"The Geena Davis Show" .... Tracy (1 episode, 2000)
- Motherly Advice (2000) TV Episode .... Tracy
"The Amanda Show" .... Cold-Curer (3 episodes, 2000), 2000)
- Stand by Me (2000) TV Episode .... Female Student
"Beverly Hills, 90210" .... Nicole Loomis (1 episode, 2000)
- Fertile Ground (2000) TV Episode .... Nicole Loomis

A Bug's Life (1998) (voice) .... Lead Blueberry Scout
- Breaking Up Is Hard to Do (1997) TV Episode .... Janice
"Smart Guy" .... Amy (1 episode, 1997)
- A Little Knowledge (1997) TV Episode (as Ashley Michelle Tisdale) .... Amy
Mimi wo sumaseba (1995) (voice: English version) .... Yuko
... aka If You Listen Closely (informal literal English title)
... aka Whisper of the Heart (International: English title)

Аватари:

Adorkable
Как не съм видяла тази тема - обожавам я тая мацка-да лигла ,еднодневка,перхидролка ама има нещо в нея,много симпатично и миличко ^^.
1.Adorkable
Бтв как се произнася името и на български blink.gif .
ThePinkDuck
Цитат(Adorkable @ Jul 18 2007, 23:29) *
Бтв как се произнася името и на български blink.gif .

Ашли Тисдейл.

Сладка е. Гледала съм я само в High School Musical, но там не е нищо особенно. Дано покаже с някоя следваща роля какво може. mrgreen[1].gif
Estell
На мен пък ми е грозновата. Не знам защо wink.gif
vivata123
И на мен не ми допада на външен вид, но има една нейна песен, която много ми харесва. "Good To Me"..
dEniChka
Симпатична ми е smile.gif
^^HeLa^^
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 18 2007, 23:40) *
Гледала съм я само в High School Musical, но там не е нищо особенно. Дано покаже с някоя следваща роля какво може. mrgreen[1].gif

Ако може нещо mrgreen[1].gif дано да го пакаже,защото определено не ме впечатли с актьорските си умения в High School Musical, а и както каза Estell грозновата е.
Gossip Girl
Аз я харесвам. Сладка е. Не е някаква особена красавица, но притежава един специфичен чар. Типична е за актрисите от новото поколение, но някакси ми е по-симпатична от повечето ново излюпени. Като й поразгледах биографията видях, че съм съм гледала доста филми с нейно участие, но определено не ми е направила впечатление..и въпреки това, очаквам някоя по-запомняща се нейна роля завбъдеще.
brooke_d
Цитат(Estell @ Jul 20 2007, 09:59) *

Цитат(vivata123 @ Jul 20 2007, 10:46) *
И на мен не ми допада на външен вид, но има една нейна песен, която много ми харесва. "Good To Me"..

Има няколко яки песни но определено на външен вид...а не ми харесва!A в High School Musical не беше нищо особено....Определено по-добре да си остане само певица щото като актриса нещо не я бива.... rolleyes.gif huh.gif
Peyton___
Цитат(Estell @ Jul 20 2007, 09:59) *

Вообще не я харесва wacko.gif
ThePinkDuck
A леле в The Suite Life of Zack and Cody е страшно готина. Нямам думи да ви опиша колко ме кефи тоя идиотски сериал. Нарежда се веднага след Reba. Ашли е супер сладка и героинята и много ме кефи. Определено мнението ми за нея се подобри след като я изгледах и подължавам да я гледам в това уникално яко сериалче. mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Aug 7 2007, 21:33) *
A леле в The Suite Life of Zack and Cody е страшно готина. Нямам думи да ви опиша колко ме кефи тоя идиотски сериал. Нарежда се веднага след Reba. Ашли е супер сладка и героинята и много ме кефи. Определено мнението ми за нея се подобри след като я изгледах и подължавам да я гледам в това уникално яко сериалче. mrgreen[1].gif

А къде го дават в интерес на истината? Аз разбрах само, че там се казва Мади, но не мога да намеря от къде да си го дръпна.. dry.gif
ladysunshine
Ами гледала съм я само в High school musical, а там играеше някаква лигава роля, а аз такива никак не обичам. Но от там я забелязах. Харесва ми стила и на обличане. Ще чакам и др филми да видя с нея
hriska_jennifer
На мен пък Ашли ми харесва.Има хубав стил на обличане, а и песничките и са готини.Гледала съм я само в High School Musical и наистина не е кой знае какво като актриса, но ако трябва да я сравнявам с другите актьори в High School Musical тя изигра най - добре ролята си. blush.gif
Катeто
Пада си малко лигла,но в High School Musical и отива да бъде такава.Дано наистина да покаже нещо повече в някой по-сериозен филм,а като външност не е нищо особено wink.gif
Steph
Не мога да кажа нищо за нея като актриса, защото не съм я гледала във филм.. но е много яка сладурана! rolleyes.gif
PayTon__
Като певица ми харесва повече , има строхотни песнички biggrin2.gif
moni_hs
Симпатична ми е, гледала съм я последно в High School Musical, а и някои нейни песни много ме кефят...
cashmere
От новоизлюпените, нея най-много я харесвам. Голяма е сладурана.
traiana
Ооо,Ашлинка е голяма сладурана.Наистина в High School Musical не ме впечатли особенно,но има готини песнички biggrin2.gif ..Сега новия и филм "Picture This" е много готин!
djesito
Симпатична ми е,но не съм я гледала в мн филми,има нейни песни,които мн ми харесват.А сега си свалям филма Picture This,дано се окаже интересен
ThePinkDuck
Всички песни които излязоха от Headstrong са супер яки! Определено почнах да я харесвам много повече като певица!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.