Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ъпдейти на Форума
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
Страници: 1, 2
vIkToRsHeFa
Хайде да ни е честит скоро ще ъпдейтна и до 2.1.2 който буквално преди часове излезе...
Както и с просто око се вижда форума не е на нивото което беше преди няколко часа но за няколко часа ще коригирам това... biggrin2.gif punk.gif
New User
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 31 2005, 06:22 PM) *

Хайде да ни е честит скоро ще ъпдейтна и до 2.1.2 който буквално преди часове излезе...
Както и с просто око се вижда форума не е на нивото което беше преди няколко часа но за няколко часа ще коригирам това... biggrin2.gif punk.gif

Честито ви ъпдейтче4.gif,гледам и life чат има...супер
Freaky
Lol ! Това ме кърти . biggrin2.gif Честито smile.gif
petkoxray
Cool Много е хубав :Д
The Shaman
Много цветове,повече тагове(писнами да ги пиша на ръка)...Абе много по-добро.
the_mouse
Честито! Много е як!
melkor
Хайде и от мен честито!
The Shaman
А някой пробва ли да едитва? Уникално е.Има Fast Edit.
vIkToRsHeFa
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Oct 31 2005, 08:26 PM) *

А някой пробва ли да едитва? Уникално е.Има Fast Edit.

На който му е слаб нета да не се оплаква че не му отваря страницата за постинг biggrin2.gif
А иначе само да го дооправя и ооооооще по добре ще стане ...
FrAgMaKeR
Честито и от мен! Новостите радват окото smile.gif
storm
QUOTE(New User @ Oct 31 2005, 06:33 PM) *

Честито ви ъпдейтче4.gif,гледам и life чат има...супер

аз не го намирам лайф чата и скиновте rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(joro @ Oct 31 2005, 09:38 PM) *

аз не го намирам лайф чата и скиновте rolleyes.gif

Ще го намериш споко wink.gif
Само малко време да настроя форума и всичко ще е тип топ wink.gif
vIkToRsHeFa
За да не се чудите защо опциите който имате излизат винаги в края на поста да уточня нещо...
Значи да речем за линкове първо селектирате онова което трябва да се види и след това давате бутончето IPB Image и ви изкача прозорец в който да въведете адреса... Това спестява много труд и проблеми които преди се налагаше да се преодоляват.
WarezRu
Честито ви ъпдейтче и от мене biggrin.gif форум се развива....smile.gif
radotooo
евала батка....лудница е mrgreen[1].gif
ShadowX
Ииаабаааа-Дааабааа-Дуууууууууууууууууу
Чесито... мноо е яко ..
WarezRu
Като на еврокома е обаче-тама цвета е по-як...
Freaky
Оф ! Не знам . Мен този цвят ме пълни максимално . Особено гамата , която е когато постваш . happy.gif
g0blin
Супер е наистина!Няма значение , че е на български език , даже на мен така повече ми харесва smile.gif Виждам , че има супер много функции, които стария нямаше и това е много готино.Браво Шефе!
vIkToRsHeFa
QUOTE(RuF @ Nov 1 2005, 11:43 AM) *

Супер е наистина!Няма значение , че е на български език , даже на мен така повече ми харесва smile.gif Виждам , че има супер много функции, които стария нямаше и това е много готино.Браво Шефе!

Радвам се до няколко дни и 2.1.2 а скина и другото още не е донастроено когато го настроя ще кърти мивки и ще дъвче винкел... 4.gif
А също така и съм се заел и да го преведа както се забелязва... mrgreen[1].gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 1 2005, 01:12 PM) *

Радвам се до няколко дни и 2.1.2 а скина и другото още не е донастроено когато го настроя ще кърти мивки и ще дъвче винкел... 4.gif
А също така и съм се заел и да го преведа както се забелязва... mrgreen[1].gif

Шефе като поствам и като сложа някоя емотиконка-чак след една минута идва иконката sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(warezru @ Nov 1 2005, 12:35 PM) *

Шефе като поствам и като сложа някоя емотиконка-чак след една минута идва иконката sad.gif

Излез от акаунта си и влез пак по принцип прави този проблем и с постване и с всичко така че е хубаво да си излезеш и влезнеш отново а иначе...
При мен няма подобни проблеми wink.gif
Jonny
Много по-user friendly е станало с този ъпдейт!
Харесва ми! Само така Викторе. Имам малко предложения (ще ги обсъдим в чата).
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 1 2005, 01:52 PM) *

Излез от акаунта си и влез пак по принцип прави този проблем и с постване и с всичко така че е хубаво да си излезеш и влезнеш отново а иначе...
При мен няма подобни проблеми wink.gif

СТАНА!!! 4.gif
vIkToRsHeFa
Айде хора с най новата версийка сме сега честито и наздраве!

ПП. Вече са фикснати няколко бъга... ако има нещо обаждайте...
WarezRu
Честито(има един бъг warezru smile.gif) за новата версийка айде...
FrAgMaKeR
Май друг БГ форум с тази версия, няма все още wink.gif
radotooo
браво браво.....бтв други скинове ще слагате ли пак....че тва сиво ми писна да го гледам smile.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 13 2005, 04:10 AM) *

QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 13 2005, 01:22 PM) *

Май друг БГ форум с тази версия, няма все още wink.gif

Прав си,няма smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(KyPBaPa @ Nov 13 2005, 12:32 PM) *

браво браво.....бтв други скинове ще слагате ли пак....че тва сиво ми писна да го гледам smile.gif

Сега вече ще го напълня... mrgreen[1].gif
А иначе наистина за момента няма от големите или поне не съм чувал...
the_mouse
Като сложиш скиновете и ще стане супер яко (не че и сега не е де...)!
WarezRu
Преди си спомням имаше...
vIkToRsHeFa
Просто скиновете правеха проблеи и за товане искам през деня да си играя за да можете спокойно да си работите във форума...
Довечера ще пробвам да добавя...
vIkToRsHeFa
Извършен е ъпдейт на версията на форума до най-новата 2.1.4 както и беше добавен ъпдейта коригиращ дупките във сигурноста на новоизлезлия 2.1.4 ако имате някакви проблеми моля свържете се със мен посредством лично съобщение.

С уважение: Виктор Шапилов
The Shaman
Ай честито...
Freaky
Честито 4.gif
vIkToRsHeFa
Ъпдейта е главно допълнения подобрения и корекции във форума нищо основно освен скеюрити ъпдейта на 2.1.4 който засяга сигурноста на най-новата версия...
В общи линии това е най-стабилната, функционална и сигурна версия до момента за 2.х.х на инвижъна...
WarezRu
Честито и все така да продължавате.
Госпожица Вещицата
Чак към 12ч днес можах да видя ъпдейта...Не знам защо,още снощи гледа темата и се чудех...Браво,дано все има ентусиасти да подобряват по нещо wink.gif
vIkToRsHeFa
Преди 5 минути за около 5 минути форума тук там даваше грешки поради причината че беше ъпдейтван от мен до най-новата и стабилна версия която е възможно да има повече информация тук : http://forums.invisionpower.com/index.php?showtopic=206790

ПП. Само за протокола ние сме можеби единствения форум до момента с ъпдейт до тази версия и толкова стабилен.

ПП2. Ако имате каквито и да било проблеми моля обърнете се чрез лично съобщение до мен за да го коригирам макар да се съмнявам да има каквото и да било.
vIkToRsHeFa
Форума е обновен и защитен от каквито и да било известни до момента атаки посредством ъпдейтите които излязоха преди час и половина 8Д http://forums.invisionpower.com/index.php?showtopic=213374 4.gif
Или със други думи казано отследната напаст:

A bug in Internet Explorer 5.0+ which allows a JPEG image to be uploaded with a GIF header containing malicious HTML / javascript code. (IPB 2.1.x only)
Potential SQL injection (limited to 32 characters)
Potential arbitrary PHP code execution

ПП. Горд съм да обявя че сме един от най-бързо ъпдейтващите се форуми (да не кажа единствения с тази версия в момента в българия). happy.gif Просто коментар де 8Д
Titan
Какво повече може да иска човек? biggrin.gif
never_mind
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Apr 27 2006, 02:49 AM) *

happy.gif Просто коментар де 8Д

Ама то работата си е просто "без коментар". Страхотно е това, което се прави по форума.
the_mouse
Сори ако ставам много нахален, ама какво стана със скиновете? Много ми се иска да разнообразим обикновеното синьо...
vIkToRsHeFa
И това ще бъде направено... 8Д
Botev1912
а къде е чата
vIkToRsHeFa
Чата е доста бъгав нармалния който е а и затормозва излишно като добавя и несигурност (някои от последните бъгове на версия 2.1.4 включваха и в този мудул...) Относно чата http://ggbit.info/index.php?ind=chat работи си и е много по-добър от обикновенния който идва с инвижъна като може да се влиза и в самия ни канал в IRC просто сигурно нямаш джава плъгин... http://www.data.bg/misc/MSJavx86.exe или не е настроено нещо както трябва wink.gif
Botev1912
този работи, но имах предвид форумен чат, а не в IRC. Ако някой е отварял форума на визио знае за какво става въпрос
vIkToRsHeFa
В форума на визио не съм влизал а и надали и ще влизам какво се има пв превдвид confused.gif и онова което имам в превдид е уеб чата е много по функционален и удобен а при визио предполагам не дропва само поради причината че е локал... Иначе относно чата има и по-добри алтернативи wink.gif като да речем php чат на смия сървър ако е wink.gif джавата особенно на стандартният инвижън чат е със извинение мудна и неприятна като интерфейс... скоро ще бъде коригирано това накуп с доста други глобални промени wink.gif
В момента просто се работи върху нещо по голямо но щом искате и такъв чат не е проблем да се сложи smile.gif
poznai
shoutbox сигурно има в предвид smile.gif ..., примено като на http://subs.unacs.bg/ib/

Дълго време съм се пробвал да прокарам java chat в сайта си, но хората така и не влизат в него, едно поради мързел или незнание да инсталират java, или кой знае кви причини.
Сложих shoutbox и здраво киснат в сайта само заради него.

Най-добрия който съм виждал е този на http://www.ibresource.ru/forums/ .., само където още не е пуснат за продаване sad.gif

Иначе добра алтернатива е flashchat-а, който има доста възможности, а и всеки си има flash на PC-то вече. Собствени стаи, лични разговори ала бала, като цяло копира IRC.

Но пък много от вас, които си ползвате канала на форума в IRC, може би няма да искате да го затриете и да откриете нов чат тук за простосмъртните, така че не е много от значение поста ми, просто информативно за хората които се интересуват.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.