Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ergo Proxy
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R

Студио:Geneon Enertainment
Us студио:Geneon Entertainment
Епизоди:23 Episodes
Година:2006
Жанр:Action - Science-Fiction
Официален Сайт:http://www.ergoproxy.com/
Рейтинг:8,9/10.0
ВръзкИ

В свят,където хората и роботите живеят заедно, там съществува куполообразен град наречен "Ромудо". Под пълен управленчески контрол, това е рай,който няма нужда от чувства. Но тази утопия скоро е разрушена от серия от мистичнни убийства. Рил Майер, инспекторка от "Борда за информация на гражданите", е наета да разреши случая с убийствата. Колкото по надълбоко прониква в проучванията, тя скоро е замесена в мистерията със "Събуждането", което ще промени нейния живот и този на жителите на Ромудо...завинаги.
an4ito
мммм яко е анимето само дето в началото е малко объркано ама... от после вс става ясно tongue.gif
melkor
Аз мога да допълня само с една дума - "Култово"! worthy.gif
fai7h
отскоро започнах да го гледам,успоредно с Bleach и смятам,че е доста интересно happy.gif
dwigga
Бългърски титри за Ergo Proxy emoticon1 (117).gif
smallville_f
Sheesh ... тоя полуотворен край ми дава напразни надежди... Ма трябва да се отказвам от надеждата за продължение Т.Т Анимето е невероятно. Малко доста объркано, но все пак невероятно worthy.gif
didssy
Много си е добро анимето ! Много радва, жалко само че е толкова кратичко =( Даже и амв съм праила по него... На него се падна честта да го бъзикам режа и лепя първо ^^
Real~Girl
Ами не съм го гледала, но предполагам, че за да ме зариби требва да изгледам поне 3 серийки happy.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.