Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Vampire Hunter D
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R

Заглавие:Vampire Hunter D
Категория:Tv
Епизод:1
Жанр:Екшън,Драма,Хорор,
Година на излизане:1985
Студио:Madhouse Prodution
Рейтинг:6.7/10
Връзки
Info:
10 000 години в бъдещето, Земята е неузнаваема. Древна и опустошителна война е оставила следите си по целия свят – мутанти и демони бродят из безплодните пустини и от някогашната цивилизация са останали само руини. А нощта принадлежи на вампирите. Безсмъртни в мрачната си красота, те са господарите на света в продължение на хилядолетия – наследници на расата, която се е опитала да го унищожи. Хората са безпомощни пред силата им и са способни единствено да треперят в домовете си сред новосъздадените малки градчета и села, надявайки се че няма да дойде и техният ред.
Но расата на вампирите запада. Гонени от Ловците – нова обществена прослойка, която е превърнала лова на вампири в изкуствор, – намаляващи заради нежеланието да смесват аристократичната си кръв с мимолетните човеци и изморени от безсмъртието, броят им намалява с всеки изминал ден. Малцината оцелели се изолират в замъците си, отхвърлени от света и мразещи го, и излизат, само за да се хранят.
Един ловец на вампири, обаче, е по-различен от останалите. Наричащ себе си просто Ди (D), той има по-лична причина да се бори срещу тях – той е дънпийл – наполовина човек и наполовина вампир, син на отдавна умрелия Крал на вампирите – Дракула и смъртна жена. Наследил силата, безсмъртието и красотата на бащината си раса, той може да живее на слънчева светлина. Но от баща си е наследил и друго – жаждата за кръв. Отказвайки да се поддаде, всеки ден за него е борба със самия себе си и жаждата. Вечно млад и непроменящ се, Ди броди по света и изтребва вампирите, за да не може никой друг да страда като него. Единствената му компания са мечът на баща му и паразит, който, под формата на лице, живее на лявата му длан. Поредицата "Vampire Hunter D" е разказ за пътешествията му в един безвъзвратно осакатен свят, изпълнен с болка и страдание
Real~Girl
Е тва аниме не съм го гледала. Но съм гледала едно със подобно име (Дий ловецът на вампири ) в превод . Но никаде не мога да си го намериа пак. Е то е доста стари4ко а пук и аз сум го гледала ниакаде през 2001 год. Но все пак ако някой знае от каде мога да го гледам... - предварително благодаря!!! 1eyeb[1].gif 18.gif
Tomahawk
Цитат(Real~Girl @ Oct 24 2008, 23:53) *
Е тва аниме не съм го гледала. Но съм гледала едно със подобно име (Дий ловецът на вампири ) в превод . Но никаде не мога да си го намериа пак. Е то е доста стари4ко а пук и аз сум го гледала ниакаде през 2001 год. Но все пак ако някой знае от каде мога да го гледам... - предварително благодаря!!! 1eyeb[1].gif 18.gif

А Vampire Hunter D как се превежда според тебе? smile.gif
Real~Girl
Е да. Пак така се превежда обаче е малко по различно huh.gif от тва тука. И аз нз защо. Но и двете си ги бива и то много sleep.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.