Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Unreal Tournament 2004
GGbit.info > Развлечение > Игри > UT.GGbit.Info
Страници: 1, 2, 3, 4
The Shaman
Кога сме вътре все пак и Коцето оправили си версията ?!
FrAgMaKeR
В момента е пуснат дедикейт сървър, адрес FrAgMaKeR.NET (80.80.140.21), не ми товари много РС-то освен ако не направи проблем ще го оставя пуснат. smile.gif
SoARoN
Цитат(The Shaman @ Jun 30 2007, 20:33) *
Кога сме вътре все пак и Коцето оправили си версията ?!

свалих само пача за онлайн и си пачнах 2 ДЛЛ файлчета и се оправи
ventzo
Аз исках само да пробвам дали ще стане хавата,обаче ако има по късно,някъде към 23:30-24:00,някои да пука ще влезна да разцъкам пак biggrin2.gif

П.С. Зарибих со гостите с Виртуа Файтерс и влизам малко да разцъкам
Sharo
то вече сичко живо изполефта happy.gif
иначе убав бой става happy.gif Ultra kill 15.gif
The Shaman
И аз направих няколко ултра кила и много дабъл кила...Рекорда ми обаче е едва четвърто място от осем :>
SoARoN
шамане с какъв ник беше ти?
толкоз се чудих кой е тоз шаро пък той бил шаро smile.gif
обаче само това ДМ ми омръзна дайте да правим някоя друга разновидност?

п.с.
пост номер 1000
The Shaman
Не си играл ЦС и за тва не ме знаеш...Бях S.t.a.l.k.e.r. и много ме гърмеше :> Добър си човеко...
SoARoN
ух да бе аз се чуда от къде ми е познато това S.t.a.l.k.e.r. но ЦС не съм влизал от доста време там и съм забравил...не мисля, че съм добър...шаро ни разбива всички чак обезсмисля играта smile.gif
FrAgMaKeR
Доста интересни игри станаха.. smile.gif DM-то наистина омръзва затова предлагам TDM за следващият път.

Sharo хапе здраво всеки, който му се изпречи на пътя. smile.gif

SoARoN-е, каква е тая яка мадама, жал ми е да я наранявам като ми изкочиш от някъде. smile.gif
SoARoN
фраг това е серафимката...почти съм врътнал играта с нея остана ми само последния но нещо не му се умира на гада....та тя е най-хубавата из между жените според мен и чак не ми се слагаше моя ник на нея, но утре ще си е с първия ник (Tristania) та да знаете, че от утре не съм соарон в играта wink.gif
лягам си че стана късно...бе то и през деня може да се постреляме
The Shaman
Да бе Коце като та прасна тая крещи като луда :> Аз съм с тоя с маската :>
Sharo
ееееееее blush.gif
Аре на onslaught тва според мене зарибително такова biggrin2.gif
SoARoN
Цитат(The Shaman @ Jul 1 2007, 09:15) *
Да бе Коце като та прасна тая крещи като луда :> Аз съм с тоя с маската :>

Дори и мъртва всява ужасТ у враговете smile.gif
ventzo
Ще има ли пак тази вечер нещо??
Иска ми се да направим един тийм детмач срещу ботовете,т.е. всички да сме от един отбор и ботовете на по-висока тудност
The Shaman
Добра идея...:>
Craft
Тази вечр и аз мога да се включа в мелето :>
f0rgy
Оф мн голяма бре biggrin.gif тая нощ я свалям и др път като играете съм с вас tongue.gif

П.С.Абе зарибихте ме..downloading... mrgreen[1].gif
SoARoN
Имам я записана на 1 ДВД диск ако на някой не му се сваля мога да я преотстъпя временно само трябва да си набавите нужните пачове и кракове понеже е само инсталацията.
f0rgy
Ти да ми я дадеш ама аз мойта щайга не чете ДВД-та (sun) нищо де вече съм на 8.5% до към 12 ше я сваля и ако не днеска утре ше цъкам...ся ше разгледам темата дали ми тряят пачове или нещо от сорта или само тва дето свалям от замунда biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Сървъра е пуснат който иска да играе.. мен ме няма в момента към 21-2130 ще влезна и аз smile.gif
ventzo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 1 2007, 20:09) *
Сървъра е пуснат който иска да играе.. мен ме няма в момента към 21-2130 ще влезна и аз smile.gif

Аз нещо не успях да влезна ?...

P.S. Успях и след 10 мин влизам.Само някои да каже как се сменят отборите,смисъл ка мога да премина от единия в другия отбор?
Sharo
Цитат(ventzo @ Jul 1 2007, 20:21) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 1 2007, 20:09) *

Аз нещо не успях да влезна ?...

P.S. Успях и след 10 мин влизам.Само някои да каже как се сменят отборите,смисъл ка мога да премина от единия в другия отбор?

и аз съм вътре...отборите се сменят като натиснеш esc>>game>>change team
ето ви скриин за тия дето незнаят как се сменя отбора smile.gif
The Shaman
Кой е Azure ?? Евала,мноо яко ме пази...Браво.
bLex
аре и аз свалям smile.gif
f0rgy
QUOTE(Cs_GoD @ Jul 1 2007, 21:55) *

Тука няма админи ау мау да зн 18.gif
Иначе съм на 51.4%

Свалих ся инсталвам (sun)

EDIT:Я подскажете малко...значи свалих си и си инсталнах тая от замунда...и всичко си е К само че нали ез тоя пач не мога да цъкам мулти(пача в замундската версия) та как да си го направа тоя пач 2thin[1].gif

EDIT 2:Ся разцъквам с ботчета на оня режим с мутанта...дето който вземе 1вия фраг в играта става мутант(става по-бърз,по-силен,издражлив,повече скача и получава всички оръжия) и който убие мутанта се превръща в мутант...леле много се зарибихххх
Craft
Цитат(f0rgy @ Jul 1 2007, 21:58) *
Цитат(Cs_GoD @ Jul 1 2007, 21:55) *

EDIT:Я подскажете малко...значи свалих си и си инсталнах тая от замунда...и всичко си е К само че нали ез тоя пач не мога да цъкам мулти(пача в замундската версия) та как да си го направа тоя пач 2thin[1].gif

Трябва да си свалиш и този megapack http://download.beyondunreal.com/fileworks...004megapack.exe инсталваш и си готов.
Sharo
абе има някъв режим на игра Vehicle CTF(Vehicle Capture The Flag) мога ли да го дръпна от някъде blink.gif
f0rgy
.::MITAKA::. мерси,свалям smile.gif
P.S.Готов съм,само казвате кога пускате сървъра и моя милост ботчето нахлува tongue.gif
ventzo
Снощи стана много яка пукница.
Днес дори си отмених обичаините ангажименти за малко по-късно и дано да намрея някои към 6:30-7:00
f0rgy
А в момента работи ли сървара че не мога да се конектна? unsure.gif
bLex
и аз не мога.тъкмо щях да питам smile.gif
The Shaman
Не работи още...
Sharo
на който му е по-здрава щайгата може да пусне и той един деди сървър(като на фраг) smile.gif
ventzo
Цитат(SharoDog @ Jul 2 2007, 15:45) *
на който му е по-здрава щайгата може да пусне и той един деди сървър(като на фраг) smile.gif

Каква трябва да е?
Нямам нищо против да го направя аз,но незнам какво се иска.
Моята е Core 2 Duo 1.86 DDR2-1024 800mhz.Ако става да го направя аз
FrAgMaKeR
Не съм си в къщи и машината ми е изключена. Някой друг да направи сървър тая вечер.
ventzo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 2 2007, 16:01) *
Не съм си в къщи и машината ми е изключена. Някой друг да направи сървър тая вечер.

Ще стане ли моята питам аз.......
Sharo
сега пробвах и аз да направя...стана...просто не бях сигурен,защото миналия път правих опити за деди сървър ама голям лаг имаше...незнам що така сигурно щото бях направил настройките на играта на мах biggrin2.gif ...както и да е няма да имаш проблеми да направиш сървър biggrin2.gif
Моята е sempron 2800+(1.9 dry.gif ) 512 незнам на ква чистота smile.gif

знаеш ли как да пуснеш сървъра? biggrin2.gif

Пп.: Гледам вече е пуснал някой 89.215.84.105:7777
FrAgMaKeR
Host Game -> само не отмятайте LAN в настройките, че ще се лагне доста, иначе останалото е интуативно.

ventzo машината ти е идеална, пък и си на добър доставчик, така че всичко трябва да е 6 smile.gif
ventzo
ОК.
До 6:30 тогава smile.gif
f0rgy
QUOTE(SharoDog @ Jul 2 2007, 16:06) *
сега пробвах и аз да направя...стана...просто не бях сигурен,защото миналия път правих опити за деди сървър ама голям лаг имаше...незнам що така сигурно щото бях направил настройките на играта на мах biggrin2.gif ...както и да е няма да имаш проблеми да направиш сървър biggrin2.gif
Моята е sempron 2800+(1.9 dry.gif ) 512 незнам на ква чистота smile.gif

знаеш ли как да пуснеш сървъра? biggrin2.gif

Пп.: Гледам вече е пуснал някой 89.215.84.105:7777

Хах..да ве мани,ама лаги...пък и мишока ми е уникално бърз,тряя си го оправа smile.gif
bLex
ся не работи sad.gif

ае аз правя ип 89.215.120.151
ventzo
Стартирам сървър с ИП 80.80.145.46 Тийм Детмач.
Заповядаите biggrin2.gif
f0rgy
Ууу зарибявкаааа...ставам за малко и довечера пак.. mrgreen[1].gif
ventzo
Адска зарибявка...... biggrin2.gif
С Шаро напукахме некви типчета набързо и почнаха да питат от кои клан сме.Казах им,че сме от ГГБИТ и те ми викат "Как може да минем във вашия" хихихихии....
Аиде след малко пак.
Сървара съм го оставил който иска да влиза-->80.80.145.46

П.С. Сега нещо не ми дава...правя сървър влизам и ми пише,че нема връзка???
Craft
Цитат(ventzo @ Jul 2 2007, 20:44) *
Адска зарибявка...... biggrin2.gif
С Шаро напукахме некви типчета набързо и почнаха да питат от кои клан сме.Казах им,че сме от ГГБИТ и те ми викат "Как може да минем във вашия" хихихихии....
Аиде след малко пак.
Сървара съм го оставил който иска да влиза-->80.80.145.46

П.С. Сега нещо не ми дава...правя сървър влизам и ми пише,че нема връзка???

Оправил се е сега сам вътре :Д
ventzo
Цитат(.::MITAKA::. @ Jul 2 2007, 21:18) *
Оправил се е сега сам вътре :Д

да бе...така се е оправил,че нема накъде повече......незнам кво му стана....
Еи сега го следях и както се кънектнаха двама души и си се затвори без никво обяснение.
Каква е разликата между ЛИСТЕН и ДЕДИКЕИТ?

Ако иска някои друг да го направи,не ми пречи,но явно нещо не правя както трябва....
nikola
В листен влизаш и ти и като излезеш се изключва а деди е сървър който си стой само на конзола и може да е с 0 играчи
ventzo
Цитат(nikola @ Jul 2 2007, 21:30) *
В листен влизаш и ти и като излезеш се изключва а деди е сървър който си стой само на конзола и може да е с 0 играчи

Еи сега ще направя един ЛИСТЕН....дано да стане.Ако на някои му се пуца да идва

П.С.Нещо маи ми се прецака тая игра
UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1878 MHz with 1023MB RAM
Video: Sapphire RADEON X1600 XT (6683)

General protection fault!

History: FMasterServerUplinkLink::ClientAuthFailed <- MSUS_ChannelOpen <- FMasterServerUplinkLink::OnDataReceived <- FTcpLink::ReceivePendingData <- FTcpLink::Poll <- FMasterServerUplinkLink::Poll <- AMasterServerClient::Poll <- AMasterServerLink::execPoll <- UObject::ProcessEvent <- (MasterServerUplink DM-Rrajigar.MasterServerUplink, Function IpDrv.MasterServerUplink.Tick) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=2) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Rrajigar <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

Кво ще рече тая работа??
nikola
забелязах че от одеве всекато влеза играя 1 минута и сървъра спира и гледам тука
Код
FMasterServerUplinkLink::ClientAuthFailed
и си викам да не е нещо от мен.

ЕДИТ : еи ся видях че пак се изключи а не бях влезнал .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.