Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Unreal Tournament 2004
GGbit.info > Развлечение > Игри > UT.GGbit.Info
Страници: 1, 2, 3, 4
ventzo
Добре де ко му стана?confused.gif
Играхме одеве доста време......

Пичове...излизам аз за малко и до час време ще съм пак тук.Дано да има вече някои свестен сървър
SoARoN
я вижте на 89.215.121.248 дали ще ви пусне при мен...играем CTF влизайте от синия отбор
f0rgy
QUOTE(SoARoN @ Jul 2 2007, 22:20) *
я вижте на 89.215.121.248 дали ще ви пусне при мен...играем CTF влизайте от синия отбор

Нещо не го намирам 2thin[1].gif
The Shaman
Коце нещо ма дропна ?!
SoARoN
И при мен се получи като при ventzo млко игра и ме изхвърля...
ventzo
Аз ще направя един сега,дано да издържи dry.gif
nikola
Имаше еднанастройка която трябваше да се изключи мисля че беше свързано с authenication трябва да се ънчекне
ventzo
Цитат(nikola @ Jul 3 2007, 10:13) *
Имаше еднанастройка която трябваше да се изключи мисля че беше свързано с authenication трябва да се ънчекне

Ние снощи с Шаро разцъкахме и нямаше проблеми.Незнам какъв беше проблема,но след рестарта се оправи......
Sharo
да снощи нямаше никви проблеми
nikola
Ето от ТУК можете да изтеглите превода на играта аз сум с него и е доста по приятна.
bLex
влизайте направих сервер 89.215.120.151 да го пробваме smile.gif

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-11-23_16.22]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1601 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5500 (8195)

General protection fault!

History: FMasterServerUplinkLink::ClientAuthFailed <- MSUS_ChannelOpen <- FMasterServerUplinkLink::OnDataReceived <- FTcpLink::ReceivePendingData <- FTcpLink::Poll <- FMasterServerUplinkLink::Poll <- AMasterServerClient::Poll <- AMasterServerLink::execPoll <- UObject::ProcessEvent <- (MasterServerUplink DM-Antalus.MasterServerUplink, Function IpDrv.MasterServerUplink.Tick) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=2) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Antalus <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 10910191 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

sad.gif
Craft
Я пробвайте този 89.215.28.119
nikola
ще е яко ако напрайм един invasion много е зарибен
The Shaman
Цитат(nikola @ Jul 3 2007, 12:46) *
Ето от ТУК можете да изтеглите превода на играта аз сум с него и е доста по приятна.

Защо пише,че е 2003 и как се поставя ?!

п.п.Мноо сървъри станаха и нищо няма да излезе.
Craft
Цитат(The Shaman @ Jul 3 2007, 15:49) *
Цитат(nikola @ Jul 3 2007, 12:46) *

Защо пише,че е 2003 и как се поставя ?!

п.п.Мноо сървъри станаха и нищо няма да излезе.

Значи сваляш си превода и разархивираш и исталваш като ти иска само директорията на играта(само папката където е инсталирана)
За сърварите мисля че сега само моя баца Шаро и Никщайн са вътре имам само проблем ,как да сменям режимът на игра без да спирам сървърът..
ventzo
Цитат(.::MITAKA::. @ Jul 3 2007, 15:57) *
как да сменям режимът на игра без да спирам сървърът..

Ами несъм 100% сигурен,но вчера разгледах по-обстоино всичко и мисля,че ако табираш играта и до часовника ще видиш каде ти е деде сървъра.От там му даваш десен бутон и го намираш
Пробваи така дали ще стане,а аз към 7 ще се пресъединя към вас.Ще търся на Митака сървъра,а ако има промяна я постнете тук.
Craft
Цитат(ventzo @ Jul 3 2007, 16:26) *
Цитат(.::MITAKA::. @ Jul 3 2007, 15:57) *
как да сменям режимът на игра без да спирам сървърът..

Ами несъм 100% сигурен,но вчера разгледах по-обстоино всичко и мисля,че ако табираш играта и до часовника ще видиш каде ти е деде сървъра.От там му даваш десен бутон и го намираш
Пробваи така дали ще стане,а аз към 7 ще се пресъединя към вас.Ще търся на Митака сървъра,а ако има промяна я постнете тук.

Дам разгледах го това меню намирам допълнителни опций обаче в това прозорче нищо не излиза sad.gif пратих лс на фраг той мисля че ще знае как става номера защото той е сменял докато сме в сървърът smile.gif
ventzo
Взлизам и аз до 20 мин.
Последно в на МИТАКА,нали?
ventzo
Правя сървърче с ИП 80.80.145.46
Тийм Детмач.Приоритет на Синия Тийм.ХЙаиде скачайте бързо-бързо : biggrin2.gif
Sharo
нещо не ми показва сървъра ама накрая влезнах biggrin2.gif
FrAgMaKeR
ида.. но не ми обръщайте внимание на забавените реакции.. болен съм с темпрература на антибиотици sad.gif
ventzo
Restart и пак го правя
FrAgMaKeR
Пусни го дедикейд така при рестарт сървъра няма да се губи.. аз за всеки случай съм оставил 80.80.140.21 пуснат, защото мислих че има проблем с този като ме дисконектна.. ако искате влизайте там.
ventzo
Цитат(FrAgMaKeR @ Jul 4 2007, 19:00) *
Пусни го дедикейд така при рестарт сървъра няма да се губи.. аз за всеки случай съм оставил 80.80.140.21 пуснат, защото мислих че има проблем с този като ме дисконектна.. ако искате влизайте там.

ДА,незнам кво става dry.gif
Ще влезнем в твоя!
FrAgMaKeR
Поради големият интерес вече има пуснат сървър на ggbit.info - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=25768 smile.gif

Приятна игра wink.gif
Modjo
Сега свалям играта и ако имам малко свободно време ще се присъединя да поцъкам mrgreen[1].gif
ventzo
Няма ли желаещи??
f0rgy
Има има има !!!
Ако някой мисли да играе,да пише тука да наливам и аз tongue.gif
SoARoN
ще влезна за малко
f0rgy
QUOTE(SoARoN @ Jul 9 2007, 00:41) *
ще влезна за малко

Ах,как не видях че си писал..до 4 мин съм вътре

P.S.Ай да не права нова тема...кажете начин да записвам демо като на цс,само че на unreal... 2thin[1].gif
ventzo
Цитат(f0rgy @ Jul 9 2007, 00:38) *
Има има има !!!

f0rgy,сори за снощи ама нещо ми се збъгна компа и не ми се занимаваше....
Сега влизам аз малко да попукам
f0rgy
QUOTE(ventzo @ Jul 9 2007, 18:24) *
QUOTE(f0rgy @ Jul 9 2007, 00:38) *
Има има има !!!

f0rgy,сори за снощи ама нещо ми се збъгна компа и не ми се занимаваше....
Сега влизам аз малко да попукам

Е нищо wink.gif
Иначе мн ми се играе,ама ме чакат да ритаме sad.gif
ДОвечера от към 11 до 3-4 сам на линия,ако искате да пуцаме-пишете wink.gif

EDIT 22:48
Ако на някой му се пуца да пише тука аз съм готов за борба,или да пише ЛС се 1 smile.gif
FrAgMaKeR
Таз вечершният режим е CTF, нека всички желаещи да заповядат. smile.gif

ventzo
Ида,ида...
Craft
Голяма пуцаница стана надявам се докато се върна да сте задобряли още повече tongue.gif
f0rgy
Ей тва се казва ФЪНН!!Луда раота,еййй!!!!Утрее пакк!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ventzo
Цитат(.::MITAKA::. @ Jul 10 2007, 01:12) *
Голяма пуцаница стана надявам се докато се върна да сте задобряли още повече tongue.gif

Митак,ти кой беше?
Craft
Цитат(ventzo @ Jul 10 2007, 01:16) *

Митак,ти кой беше?

Demon :>
ventzo
Ааааа Ясно smile.gif
Я вижте сега как трябва да се играе UNREAL http://www.youtube.com/watch?v=v9_c8Kp_Dro
f0rgy
QUOTE(ventzo @ Jul 10 2007, 01:31) *
Ааааа Ясно smile.gif
Я вижте сега как трябва да се играе UNREAL http://www.youtube.com/watch?v=v9_c8Kp_Dro

Хахаха..тоя немец нали уж играеше WoW или WCFT...после го наредиха че играел CS,а ся UNREAL...Ама квото и да играе...бясно лапе,ейй!!!
vIkToRsHeFa
Цитат(.::MITAKA::. @ Jul 10 2007, 01:17) *
Цитат(ventzo @ Jul 10 2007, 01:16) *

Митак,ти кой беше?

Demon :>

Тенекия бабаита... biggrin2.gif Как само дрънчеше на метал когато те отнсох със онова оръжеи дето смао бутало... biggrin.gif

ПП. Снощи се получи перфектна игра! happy.gif
ventzo
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 10 2007, 15:21) *
ПП. Снощи се получи перфектна игра! happy.gif

Даа много надъхана игра стана.
Мился дори,че Тийм Детмача е пъти по добре от другите,което е лично мнение разбира се.
Сега влизам и аз малко да разцъкам,ако има желаещи.....
Сваля ми се една карта и до 20 мин съм вътре
hotrider
вярно снощи се получи много добра игра
ventzo
Хайда пак да разцъкаме.
Влизам и ви чакам wink.gif
ventzo
Айде де,замря нещо тоя сървър....никви ви няма dry.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ventzo @ Jul 12 2007, 23:57) *

Аз влаам уа и шаро е там! biggrin2.gif
Sharo
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 13 2007, 00:55) *
Цитат(ventzo @ Jul 12 2007, 23:57) *

Аз влаам уа и шаро е там! biggrin2.gif

вече гоня клиентелата tongue.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Jul 13 2007, 02:02) *
вече гоня клиентелата tongue.gif

Мдаааа лош си шаро, само за намордник осещам че драпаш... 15.gif
Иначе не съм си сложил бонус пака а свалях чудесите от сървъра и картата на която минахме я нямах... 14.gif
ventzo
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 13 2007, 11:41) *
Иначе не съм си сложил бонус пака а свалях чудесите от сървъра и картата на която минахме я нямах... 14.gif

За тва ли изчезна така без да се обадиш biggrin2.gif
Хаиде надъхаите се после пак да направим една доволна игрица с по-малко ботове вече
SoARoN
ще пробвам да съм на линия тази нощ
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.