Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Превъртяни игри
GGbit.info > Развлечение > Игри
vIkToRsHeFa
Аз лично съм превъртял следните:
enclave,will rock, serious sam, mortal combat, need for speed 7 (underground)

И на мен лично ми хареса много уилл рок и ниид фор спиид-а както и сам-а но не знам защо но не ихареса халфата да я превъртам...
Просто прекалено много мислене и налучкване.... smile.gif
radotooo
Ся като се замисля за 9 години нито една игра не съм превъртял blush.gif .....се ми писват и неги докарвам до края rolleyes.gif
the_mouse
Превъртях Syberia 1 и 2 - това са СУПЕР куестове - много ми харесаха! От тогава ги харесвам, но че съм играл много от тях.
Sothebys
Леле,направо ме е срам да ви кажа ,че през живота си съм превъртял над 100 игри сигурно ,да не са и повече.Нз за вас ,но при мен се получи една прогресивна стълбица от превъртяни игри(включвам и конзолни)
Rambo>Terminator>Sega Mega Drive>Playstation>PC 4.gif
The Shaman
QUOTE(Sothbiss @ Oct 31 2005, 12:36 AM)
Леле,направо ме е срам да ви кажа ,че през живота си съм превъртял над 100 игри сигурно ,да не са и повече.Нз за вас ,но при мен се получи една прогресивна стълбица от превъртяни игри(включвам и конзолни)
Rambo>Terminator>Sega Mega Drive>Playstation>PC  4.gif
*

Аз също хвана ли я веднъж,смачквам я.Е по някога става след известни почивки.
Първата ми превъртяна игра беше Max Payne.
WarezRu
Ми.....ме.....такова.....ми мен ме е срам да кажа че досега не съм превъртал нито една компютърна игра.... sad.gif щото аз като видя няква трудност и спирам да играя(обаче съм превъртал много теливизиони игри biggrin.gif)
vIkToRsHeFa
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Oct 31 2005, 01:05 PM) *

Аз също хвана ли я веднъж,смачквам я.Е по някога става след известни почивки.
Първата ми превъртяна игра беше Max Payne.

От къде ли ми е познато това wink.gif Едно време бях лудо запален геймър и каквото ми попаднеше в ръчичките докато него превъртявах не мирясвах...
И сега все още разцъквам, но чак за превъртания просто няма време(както се казваше в "минута е много")
Hacko
И аз на тв игри доста smile.gif ! На компютъра : nfs undergraund I,II;Counter strike conidition zero;Mortal kombat;Global operation и други ма не се сещам ся biggrin2.gif
Freaky
Ахаха . На мен Will Rock ме изпълни от всякаде . Превъртях я два пъти . Като втория път открих нещо уникално . Зевс (последното нещо , дето трябва да убиеш) се убива изключително лесно . Просто вървиш и заставаш точно под него и там нищо не може да те цепи happy.gif . Ама първия път много се озорих докато го убия ... 14.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Freaky @ Nov 1 2005, 11:19 AM) *

Ахаха . На мен Will Rock ме изпълни от всякаде . Превъртях я два пъти . Като втория път открих нещо уникално . Зевс (последното нещо , дето трябва да убиеш) се убива изключително лесно . Просто вървиш и заставаш точно под него и там нищо не може да те цепи happy.gif . Ама първия път много се озорих докато го убия ... 14.gif

И аз така голям зор беше цепих го с часове и нищо не му ставаше... wacko.gif
Важното е че се осетихме на време де иначе уил рок и сериозния сам са си класика... worthy.gif
Вярно доооста време отнема докато ги превъртиш но удоволствието след това остава за дълго... mrgreen[1].gif
g0blin
Олеее , аз ако тръгна да казвам кои игри съм врътнал , то няма да ми стигне 1 ден да им спомена имената само smile.gif Такаааммм... Half-Life, Half-Life 2, Half-Life:Opossing Force, Half-Life:Blue Shift, Soldier Of Fortune 1 и 2, Silent Hill 2, Need For Speed Underground 2, Mafia , Call Of Duty, Painkiller , FarCry, Quake III, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Jagged Alience 2, Delta FOrce - Всичките части!, Carmageddon 2, Swedish Touring Cars, Sniper, Street Legal - Първите две части, Quake II, Turok 2, Serious Sam 1 и 2 и още супер много , но за тези се сещям сега smile.gif Мислих ги 1 час хахаах smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(RuF @ Nov 1 2005, 12:06 PM) *

Олеее , аз ако тръгна да казвам кои игри съм врътнал , то няма да ми стигне 1 ден да им спомена имената само smile.gif Такаааммм... Half-Life, Half-Life 2, Half-Life:Opossing Force, Half-Life:Blue Shift, Soldier Of Fortune 1 и 2, Silent Hill 2, Need For Speed Underground 2, Mafia , Call Of Duty, Painkiller , FarCry, Quake III, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Jagged Alience 2, Delta FOrce - Всичките части!, Carmageddon 2, Swedish Touring Cars, Sniper, Street Legal - Първите две части, Quake II, Turok 2, Serious Sam 1 и 2 и още супер много , но за тези се сещям сега smile.gif Мислих ги 1 час хахаах smile.gif

shocking.gif Е това му се казва луд геймър...
И покрай твоите се сетих за още една която съм врътнал painkiller (колко съм жалък а... smile.gif )
WarezRu
QUOTE(RuF @ Nov 1 2005, 01:06 PM) *

Е сега ще ме накараш да стоя денонощно на компа.....
$windle
The vikings - другите не са били толкова интересни изглежда, че да ги превъртя...
Rise of Day
Аз също като "Шаман", като започна някоя игра - карам я докрай. Проблема при мен е, че трудно се "зарибявам" и преди да я започна прочитам всичко каквото ми попадне за дадената игра. Иначе превъртените игри от мен са :

1. "Act Of War-Direct Action" - 2 пъти
2. "Age of Empires II Conquerors" - "N" пъти
3. "Age of Mythology" - "N" пъти
4. "Blitzkrieg" - 3-4 пъти
5. "Call Of Duty" - 4 пъти
6. "Dungeon Siege" - "N" пъти
7. "Dungeon Siege II" - 3 пъти
8. "F 1 2002" - "N" пъти
9. "Mortyr 2" - 1 път
10. "MotoGP" - 2 пъти
11. "Ralli Sport Challenge" 3-4 пъти
12. "Rise of Nations" - "N" пъти
13. "Red Shark" - "N" пъти
14. "The Lord of the Rings The Battle for Middle" - 8-9 пъти
15. "The.Day.After" - 1 път
16. "Age of Empires III"
Freaky
Тази игра Red Shark мен ме затрудни . Не можах да я врътна аз ... unsure.gif
The Shaman
Превъртях Call Of Duty 2.На хард за три дни.Часове не знам.
Играта е уникална.Първата направо бледнее.Графиката,озвучаването,геймплея и изобщо всичко е на страхотно ниво.Най-голямо впечатление ми направиха коршумите рекуширащи в пясъка и как когато простреляш някой шваба той до последно се бори и след като е испуснал автомата си,вади пистолет и стреля преди да го довършиш а това говори и за висок искуствен интелект.Изиграйте я.С някоя средно добра карта няма да съжалявате.Аз съм с Радеон 9550 гейм едишън и проблеми нямах.Лоадинга е дълъг и мъчителен,но при коя ли военна игра не е така.
Spoon
Аз превъртях наскоро Fahrenheit ! Много добра и интересна игра , иначе превъртал съм и други , но не ми се мисли сега !
The Shaman
Превъртях Gun.Геймплей = 0.Графиката ме върна поне три години назад във времето.Управление = -10.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.