Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Eva Mendes
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Jolly_GirL
Ева Мендес

"....It's fun to be a woman. It's fun to flirt and wear makeup and have boobs."

Дата на раждане: 05.03.1974
Място на раждане: Хюстън, Тексас, САЩ

Ева Мендас е родена в Хюстън и израства в Лос Анджелис в семейство от кубинско-американски произход. В колежа започва да се занимава с театър като учи актьорско майсторство при преподавателката Ивана Чубук. Естествено се поражда желанието й да се снима в игрални филми.

Въпреки многото, но малки роли във филми, тя не придобива известност, преди ролята на приятелката на Дензъл Уошингтън в "Тренировъчен ден." След тази роля, започва да се снима
все по-често при това играе героини в филми с широк жанров диапазон от драми, през екшъни, до комедии.През 2005 Ева работи по кино-адаптацията на научно-фантастичния комикс "Ghost Rider", режисиран от Марк Стиван Джонсън, с Никълас Кейдж в главната роля, който трябва да излезе по екраните тази година (2006).

Освен актриса, Ева е и лице на Revlon Cosmetics. Заедно с актриси и модели като Джулиан Мур, Хали Бери, и Синди Крауфорд, тя редовно се появява в телевизионните и печатни реклами на Revlon. Освен това е и страстно подкрепя и активно участва в борбата на Revlon против рака на гърдата.

Целта на Ева е непрекъснато да усъвършенства актьорските си умения и да работи с режисьори като Стивън Содърбърг, Спайк Джонзи и Педро Алмодовар. "...

ОЩЕ ЗА ЕВА МЕНДЕС

- Нейните хобита са музика, спорт и вътрешно обзавеждане.

- Играла е два пъти съпруга/приятелка на Дензъл Уошингтън, първо в „Тренировъчен ден” (2001) и отново в „Почти невинен” (2003).

- Любимите й филми са „Сиянието”(1980) и „Фотоувеличение”(1966).

- Тя е под номер 12 в списъка на списание Maxim „100-те най-горещи жени на 2005”.

- Първата й кола е Мустанг 1966

- Любима музика: Belle and Sebastian, The Strokes, The Stone Roses, Saint Etienne, Oasis, The Ocean Blue, The Smiths, and Nortec Collective.

Филмография:

1.Cleaner (2007) (filming)
2.Live (2007)
3.We Own the Night (2007)...Girlfriend
4.Ghost Rider (2007)...Roxanne
5.3 & 3 (2006) .... Gabriella
6.Trust the Man (2006)
7.Hitch AKA Last First Kiss (2005)....Sara
8.El Mariachi: 10 Years Later (2004) (V)..Herself
9.Wendell Baker Story, The (2004)...
10.Stuck on You (2003)..April
11.Once Upon a Time in Mexico (2003) .Special Agent Ajedrez
12.Out of Time (2003)... Detective Alex Diaz - Whitlock
13.2 Fast 2 Furious (2003)... Monica Fuentes
14.Training Day (2001) ... Sara
15.Exit Wounds (2001) ... Trish
16.All About the Benjamins (2001) ... Gina
17.Urban Legends: Final Cut (2000) ... Vanessa Valden
18.My Brother the Pig (1999) ... Matilda **
19.Night at the Roxbury, A (1998) .. a Bridesmaid
20.Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) ... Kir**

divata_airis
Еха, Ева- виш тя е друго нещо. Като визия ми е адски сладка, ама нещо във филмите не ме кефи особено. Гледах я в Призрачния ездач и в други там филми, ама не ме кефи особено. Визията и обаче е страшна, много е готина.
**Sophia**
ето малко аватари:

More
Gossip Girl
Даа, Ева...Страхотна е..Супер секси, готина актриса...Много й се кефя..Притежава яка харизма..Определено е заинтригуваща.
ПС Вики мерси за авчетата, супер са
Estell
Не ми е направила някакво кой знае какво впечатление. wink.gif Наистина на външен вид е симпатична и секси, но като актриса не ме е впечатлила особено.
vasinka_{P}
Цитат(Estell @ Jul 7 2007, 00:19) *
Не ми е направила някакво кой знае какво впечатление. wink.gif Наистина на външен вид е симпатична и секси, но като актриса не ме е впечатлила особено.

На същото мнение съм
^^HeLa^^

Абсолютно съм съгласна, според мен дори не е и кой знае колко красива има къде, къде по привлекателни актриси в Холивуд.
CheerFuL-F
Цитат(^^HeLa^^ @ Jul 18 2007, 19:11) *

Абсолютно съм съгласна, според мен дори не е и кой знае колко красива има къде, къде по привлекателни актриси в Холивуд.

и аз така мисля smile.gif и името и ме кефи
Peyton___
Aaaa Ева ееее Страхотна просто...
старшна актриса,адски чаровна и найстина SEXY бих казала даже VERY HOT...
biggrin2.gif
jojyyy
...Гледах я в "Hitch" - май така се казваше филмчето, дето си партнират с Уил Смит.......Беше забавно, много им се смях..Та, там ми хареса.Секси е, хубава е, има некъв магнетизъм....:!! Актьорските й качества не мога да коментирам - нямам кой знае к'ва база данни, че да си създам мнение...... 1sun[1].gif Но в общи линии ми е симпатична..:!!
ladysunshine
Цитат(jojyyy @ Jul 26 2007, 11:24) *
...Гледах я в "Hitch" - май така се казваше филмчето, дето си партнират с Уил Смит.......Беше забавно, много им се смях..Та, там ми хареса.Секси е, хубава е, има некъв магнетизъм....:!! Актьорските й качества не мога да коментирам - нямам кой знае к'ва база данни, че да си създам мнение...... 1sun[1].gif Но в общи линии ми е симпатична..:!!

И на мен ми е симпатична. Може да не е кой знай колко изключителна но е симпатична
*BringMeToLife*
Еее Ева Мендес е много готина..секси,сладка..яка мацка biggrin2.gif
dEniChka
Готинка е blush.gif Сигурно бьрзо пленява мьжките сьрца biggrin2.gif
Tedds
Абе много ме кефи...сладурана отвсякъде.Има голям чар :]
jivitu
Голяма сладурана...не съм гледала нито един неин филм 16.gif ,но на външен вид супер много ми харесва smile.gif
Beti_ss
Супер е готина и секси. Гледала съм някои нейни филми и ми харесва. Има много як тен rolleyes.gif
HorroR
Дам....Ева Мендес е страхотна laugh.gif biggrin.gif tongue.gif wink.gif
ladysunshine
Тук има много интересна фотосесия за някакъв календар за 2008
Цък
А тук са снимките от фотосесията за Максим
Цък
dragon_girl
Изключително красива и добра в работата си!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.